Wkodk

Sådan revidere succes

Revision til prøver, eksamener, eller enhver anden form for vurdering kan være stressende eller endda angst-producerende. Men med nogle få ændringer til, hvordan du går om at revidere, kan du bare finde dig selv bytte angst for forventning.

Steps

Sådan revidere succes. Finde et sted egnet til at studere.
Sådan revidere succes. Finde et sted egnet til at studere.
 1. 1
  Finde et sted egnet til at studere. Enhver revision sted behov at være komfortable (men ikke for hyggeligt, at du falder i søvn), stille og fri for distraktioner. Nogle mennesker kan lide at vælge ét sted, mens andre nyder flytning mellem den næsten distraktion-frit miljø hjem til den lidt mere levende atmosfære i biblioteket. Vælg hvad der virker mest for dig og vil ikke blive afbrudt af andre, der ønsker at bruge det samme rum.
  • Sørg for, at din stol er ergonomisk korrekt, din bordhøjde er behageligt for dig og computeren er i niveau med dine øjne. Kontroller, om belysningen er tilstrækkelig, og rummet er ikke for varmt eller koldt.
 2. 2
  Udarbejd en plan eller tidsplan for dit revision og være parat til at holde sig til det. Arbejde til en revisionstidsplanen hjælper dig til at gøre klare mål for opnåelse for hver revision session og beroliger dig, at du har tjekket ud, hvad der skal dækkes i løbet af revisionen. Revision planer er blevet vist igen og igen at reducere revision angst for dem, der følger dem, fordi der er altid noget for dig at slå til og en forsikring om, at du laver alt i god tid.
  • Det anbefales, at du skriver revisionen planen ved hånden. Du kan udskrive baggrunden form, men skriver i hånden. Forbindelsen mellem hjernen og hånden er en måde at hjælpe dig med at holde styr på og til at huske, hvad der skal ske med mere dybde end blot at skrive og udskrivning.
  • Sæt rimelige mål, du ved, du kan nå. Du kan revidere hele året ved at tilbringe 15 minutter hver dag at gøre notater. Ved at gøre det på korte strækninger, vil du huske mere og føler sig mindre stressede. Så en måned før din eksamen, vil du har afsluttet alle dine noter, så du kan bruge et par timer om dagen gennemgå noter og laver timeout skrive praksis. Sørg for at tjekke dem ud, som du udføre dem. Det kan endda være en god idé at belønne dig selv med en godbid på færdiggørelsen af ​​et mål om at hjælpe dig med at komme der. Det er en god motivation til aldrig overveje at give op som en mulighed.
  • Medtag tider for måltider, pauser og noget relateret til studier. Og glem ikke at sove!
  • Efterlad spare tid hvis der sker noget, såsom en kort sygdom eller en familie nødsituation. Hvis du ikke har brug for denne gang, gøre det til re-revision tid. (Se nedenfor).
  • Kender eller slag på tasken, hvor meget tid der er behov for en revision hvert emne - på den måde, du kan tildele masser af tid i tidsplanen.
  • Lad der være plads til endelig re-revision lige før prøve eller eksamen. Det handler ikke om at gå over hvert emne i detaljer - det er blot tilføjet tid til en sidste gå over materialet, og berolige dig selv, at det hele er bestilt i dit sind.
 1. 1
  • Sociale arrangementer er en vigtig flugt fra revision, men sørg for at de ikke tager for meget af din tid.
 2. 2
  Revider aktivt. Snarere end blot at læse, bryde ud andre mulige måder til at få oplysninger til at holde fast i dit sind. Det er svært at holde fokus på det samme emne med samme læringsmetode hele tiden. Ved at dreje din revision i aktiv revision, kan du sætte fut det lidt op og hjælpe din hukommelse arbejde mere effektivt. Aktiv revision omfatter:
  • Mind mapping. Dette er en sjov og kortfattet og effektiv måde at gøre revision noter.
  • Læs de oplysninger, du har brug for at lære. Men du behøver ikke stoppe der. Aktivt tænke over, hvad du lige har læst. Spørg dig selv spørgsmål og tænke over konsekvenserne, bør visse elementer af det ændres, eller skal visse funktioner forekomme forskelligt. Uanset om det er videnskab eller historie, kan små ændringer gøre store forskelle og din tankegang proces er den vigtige del.
  • Tegne frit. Mange mennesker finder nedbryde information i tegninger nyttige til bedre at forstå, hvad de har med at gøre. Diagrammer, mindmaps, frihåndstegninger, et cetera kan alle være nyttige måder at forbedre både din forståelse og skabe en meget lettere hukommelse støtte end blot at forlade sig på ord. Må ikke være bange for at bruge farver i stort set samme måde - farve din tegning eller fremhæve teksten.
  • Find nogen, der ved noget om emnet og forklare dem. Selv om det er at forklare spejl eller din kat, bare tage tid ud til at tale med nogen, som om de er ved at lære om det for første gang, og du er læreren. Det er meget svært at glemme oplysninger, når du har gjort dette.
  • Har en switch på den sidste metode, og foregive du er på tv eller i radioen bliver interviewet om emnet. Spørg dig selv en række spørgsmål og svar, som kortfattet og klart som du kan, foregiver folk lytter og ønsker at lære alt om det.
  • Rollespil være din underviser eller læreren. Dette kan være temmelig sjovt!
  • Skriv ned dine noter fra hukommelsen og derefter vende tilbage til din oprindelige noter og udfylde hullerne med en rød kuglepen, vil dette hjælpe dig med at identificere, hvad du ikke kender.
  • Opsummere, hvad du har lært. Hvor mange måder kan du koge ned svaret? Hvad er den mindste reaktion på det emne, du kan give, der stadig giver mening og siger, at alle, hvad der skal siges? Carry resuméer med dig som memory stød til at revidere uanset hvor du er - på bussen, gå gennem parken eller laminat kort og revidere i bruser!
  • Det anbefales, at du skriver eller oprette dine egne revision noter. Hvis alt du skal gøre er at kopiere dem eller låne en andens, vil du kun lære, hvad de har fattet, og det kan være ufuldstændig. Selv om det er færdig, vil det ikke holde fast i dit sind den måde, at dine egne noter vil, som en ekstra bonus, vil du lære, som du skriver, og når du har fået dem, er du halvvejs.
 3. 3
  Find støtte. Må ikke antage, at du er alene i revisionen indsats. Din familie støtter dig selv, hvor de kan faktisk ikke forstå, hvad du er ved at lære. Bed dem om at teste dig, afklare tingene for dig, så læs til dig og hjælpe dig med at holde organiseret. Forældre og søskende der allerede har oplevet revision vil have nogle gode ideer til at hjælpe dig med at forberede. Desuden kan familie og venner være god moralsk støtte, når du føler ned eller bekymrede over revisionen, hvis du spørger pænt, kan du endda blive slap de sædvanlige gøremål.
  • Aktivt opsøge nurturers i din familie og venner. Du har brug for følelsesmæssig støtte så meget som anden støtte, og hvis du kan stole på nogen at tale med om din angst eller bekymringer, kan dette hjælpe dig med at losse en masse overflødige problemer at en omsorgsfuld lytter. Selv at have nogen, du kan stole på som denne tilgængelige online eller via telefon er bedre end ingen.
  • Revider med jævnaldrende eller venner. En advarsel - dette præsenteres som en mulighed for alle dine muligheder - lad være at gøre det til det eneste, eller du vil risikere at gøre masser af chatter og ikke en masse af at revidere. Desuden skal du ikke antage, at du nødt til at revidere med de sædvanlige venner, og du kan faktisk være bedre stillet revision med jævnaldrende, der er mere velegnede, fordi de deler kærligheden til emnet eller har vist sig at kende arbejdet godt. Når du har samlet en passende gruppe, mødes regelmæssigt i mellem dine øvrige revision aktiviteter er en fantastisk måde at reducere angst niveauer og støtte hinanden, samt finde måder at teste hinanden og rejse spørgsmål i relation til revision. Og du kan cyber-mødes via chatrooms, hvis du ikke har tid til at indhente i person.
  • Se dine lærere og professorer som en del af din støtte netværk. Bede om deres hjælp, når det bliver klart, du har brug for det, vel vidende tidligere snarere end senere i din revision vil gøre det lettere at nærme sig dem og få deres hjælp.
  • Være god til folk, der hjælper dig med din revision. Fortæl dem, hvor meget du sætter pris på dem, mens du revidere, bagefter, tage dem ud for en godbid eller give dem et lille tegn på påskønnelse til at udtrykke din taknemmelighed.
 4. 4
  Tag pauser for at give din koncentration et løft. Hvis du tager pauser regelmæssigt, vil din koncentration være bedre, og du vil finde dig selv bevarer mere information, end hvis du forsøger at pløje videre gennem hele tiden. Som nævnt ovenfor planlægge bryder ind i dit revisionstidsplanen.
 5. 5
  Test dig selv ved hjælp gamle eksamen eller test papirer. Besvarelse forbi eksamen eller test papirer på samme frist som den virkelige eksamen eller test vil blive giver dig mulighed for at teste dig selv under de samme begrænsninger. Det vil være en chance for at se, om der er huller i din viden, som du har brug for at gå tilbage igen og det vil også være nyttigt at se om du kan komme ned alt, hvad du ønsker at sige i den tildelte tid. Gør den praksis under timede vilkår ved hjælp af en timer, der kan være på din telefon eller på computeren.
 6. 6
  Tilbring en masse tid på at arbejde på tilbagekaldelse. Selvom du har læst den, set det og hørte det, de fleste af det slipper dig. Dette er på grund af, hvordan vi fungerer som mennesker - vi kun beholde det, som vi sætter i den tid til at gå over igen - og igen. Når du læser, stop hvert par minutter til at rekapitulere og huske, hvad du lige har læst. En god måde at huske er at skrive dine noter ned fra hukommelsen og derefter udfylde hullerne med en rød pen. Brug de aktive revidere metoderne ovenfor til at hjælpe dig med at huske bedre. Du kan også tage noter, mens du læser. For eksempel nedskrive vigtige ting som indstilling, perioder og datoer, steder osv.
 7. 7
  Ophold afslappet. Tilbring tid på at gøre noget afslappende hver dag, såsom at lytte til din yndlingsmusik, gå en tur eller svømme, tilbringe tid sammen med dit kæledyr eller taler med en god ven. Disse aktiviteter vil hjælpe dig til at føle sig afslappet og forbundet til andre og verden, som du holder arbejder gennem en revision. Du kan også øve afspændingsøvelser, meditation eller simpelthen bare liggende tilbage og nedkøling ud nu og da.
  • Stress godt eller skidt? Stress er vigtig på eksamen dag, som det driver dig til at opnå en masse, men at blive stresset, når du reviderer er en dårlig idé, da det ikke vil gøre dig arbejde mere effektivt og vil gøre det sværere at huske.
  • Passe på dig selv. Spise sundt og motionere regelmæssigt.
  • Selvom sociale arrangementer bør minimeres, aldrig skære dem helt ud. Vælg kvalitet dem, der vil give dig mulighed for at få mest ud af lejligheden.
  • Worst case scenario. Når du føler dig stresset over en eksamen eller en tidsindstillet skriftligt stykke nedskrive de værst tænkelige ting, der kunne ske, som vil sætte din frygt i perspektiv, og du vil føle sig mere afslappet.

Ting du behøver

 • Chart, store papirark eller notebook til revision plan
 • Markører og linealer for udarbejdelse revision plan
 • Poster tack at placere revision planen sted synlig