Wkodk

Hvordan man laver en tegneserie

En kort oversigt over nogle skridt til at lave en simpel tegneserie.

Steps

Hvordan man laver en tegneserie. Beslut hvordan du gerne vil stilen i dit tegneserie skal vises.
Hvordan man laver en tegneserie. Beslut hvordan du gerne vil stilen i dit tegneserie skal vises.

Gør dit eget tegneserie

 1. 1
  Beslut hvordan du gerne vil stilen i dit tegneserie skal vises. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, tage et kig på andre tegneserier for idéer. Undersøg farveskemaer anvendte, hvordan linjer og former er trukket, og andre elementer, der vil gøre det adskilt.
 2. 2
  Brainstorm og tænke på et plot for din historie. Må ikke gøre det alt for kompliceret, som du ønsker at være i stand til at gøre det hurtigt.
 3. 3
  På notebook papir, kommer op med det grundlæggende i din tegneserie:
  • Hvem er de tegn?
  • Hvad er plottet?
  • Hvornår og hvor ser din tegneserie sted?
  • Hvilke begivenheder finder sted?
 4. 4
  Opret dine karakterer og indstillinger. Øv at få hænge af at trække dine karakterer og sådan på scratch papir eller i en sketch bog. Praksis forskellige positurer og udtryk, som du kan bruge. Start med de grundlæggende såsom glad eller trist, og udvid derefter på dem.
  • Opret rekvisitter. Nogle tegneserier kan have en sol eller måne i hver ramme. Hvis du har superhelte, give dem en kappe, fancy tøj, eller en side-spark... eller alle tre!
  • Hold dine karakterer travlt. Bare prøv at gøre de tegn faktisk gøre noget, men har det sjovt med det og holde det interessant. De fleste tegneserier starter som sjove tegninger og udvid derefter videre og udvikle dybere plots. Sørg for, at handlinger er interessante og eye-tegning. Hvis de formodes at være komisk, gør dem højrøstede og højt.
  • Beslut din type af karakter. Nogle folks tegneserier er baseret på stickmen, de er ret nemme at gøre op, kan det være på noget i verden, pirater, soldater, lejemordere, noget, det er din. En anden populær stil er den japansk-fokuserede Manga.
 5. 5
  Afprøve dine karakterer i en specielt oprettet novelle. Gider ikke trække den endnu.
 6. 6
  Udarbejde en tegnestil, som du kan fortsætte med at trække på i en lang periode, men som du kan lide og som passer din historie. Tegn praksis sider af tilfældige historier og mennesker.
 7. 7
  Design din layout med de forskellige paneler (kasser), som vil indeholde din historie. sommetider gør dette som en miniature (mindre størrelse) skitse vil hjælpe dig med at finde ud af det grundlæggende uden besværet med at trække det ud i fuld størrelse (eventuelt flere gange) for at finde ud af det grundlæggende i din side design.
 8. 8
  Tegn en historie med tale og tanke bobler i blyant i første omgang, så du kan foretage ændringer og få tingene på den måde, du vil have dem.
 9. 9
  Når du er tilfreds med dine tegninger, spore dem over med sort blæk. Slet blyantsstregerne bagefter.
 10. 10
  Hvis du ønsker at tilføje farve, så du bruger farveblyanter, tusser eller farvet blæk.
 11. 11
  Når alt er blevet taget sig af, skal du være klar til at starte! Nu foreslår jeg at lave en forside til en tegnet tegneserie på et højt prioriterede Sprite tegneserier kan have én, men de fleste ikke kræver normalt en dækning. Men hvis du gør en forside, skal du sørge, at det også appellerer til alle. Prøv noget action-y eller mystisk, der ser godt nok for andre ønsker at se det komiske indeni. Color kan også hjælpe tiltrække læsere. Glem ikke at sætte titlen på tegneserien og dit navn (hvis du er forfatteren og forfatter) på forsiden og bør flere spørgsmål, der skal udarbejdes, antallet af problemet. Prøv at sørge hovedpersonen vises på forsiden!
 12. 12
  Når du er færdig med din dæksel (færdiggøre tegning rentegning det osv.) Bør det være tid til at få det på din computer (hvis dine læsere er mennesker på tværs af internettet, som de fleste tegneserier appellerer til). Vær sikker på at du har en scanner til sådanne formål (medmindre det er blevet lavet med sprites, hvor fald skal allerede være på din computer), fordi du tager et billede af tegningen begge ruinerne kvaliteten lidt og gør det mindre attraktivt end sit potentiale. Hvis du kommer til at farvelægge tegneserie på computeren, kan du bruge noget fra Gimp til Photoshop og arbejde din magi!
 13. 13
  Nu, dit billede er på computeren, kunne scannet version kommer ud store. For at sikre at du ikke gør det svært for dial-up-brugere til at læse, bruge et program til at skalere størrelse, så det ikke er kolossal.
 14. 14
  Når du er sikker på at du har finjusteret denne dækning på din tegneserie nok, uploade den til et billede vært, såsom Photobucket eller ImageShack, eller bedre endnu, en webcomic vært, såsom [], som vil forsyne dig med en komplet webcomic hjemmeside. Hvis det er et site som DeviantArt, SheezyArt eller ComicFury, så sørg for at følge de upload regler der.
 15. 15
  Selv hvis du brugte deviantART at være vært for din tegneserie, du vil have folk til at læse den. Hvis du i øjeblikket besøger et forum, hvor din tegneserie ville gå godt med alle andre, gør et emne i det relevante afsnit for din tegneserie og efterlade et link tot han side og en forklaring af tegneserien. (Linket kan gå til Deviant Art siden med Cover / komiske side, eller det kan gå til linket givet til dig på ImageShack efter upload.) Tegneserier er gode til at skrive i den samme stilling i et emne så godt, men sørg at det ikke er for stor.
 16. 16
  Staple sammen, og du er færdig!
 17. 17
  Hvis du har lyst til det, kan du reklamere for din tegneserie og forsøge at sælge det til et forlag. Men hvis du gør, skal du ikke forvente den vil være let.
  • Offentliggørelse af jeres arbejde på nettet kan have en masse konkurrence, men det er den nemmeste og billigste måde at 'offentliggøre' din tegneserie.

Tips

 • Dit dialog kan være nemmere at læse, hvis du gør tale / tanke bobler og tilføje tekst, når du har scannet siderne. Comic Sans skrifttype er et populært valg.
 • Kontroller stavning! Har en ordbog ved hånden, hvis du ikke er sikker. Du kan også prøve at skrive din dialog i et tekstbehandlingsprogram eller et andet edb-program, der har en stavekontrol funktion. Sørg for ikke at gøre almindelige fejl som forvirrende "du" og "din". Stavemåden er en del af den overordnede kvalitet af dit tegneserie, så prøv at få det rigtige. Stavning er et must!
 • Køre dine ideer af en anden person. Nogle gange kan en anden (eller tredje eller fjerde, etc.) uden for udtalelsen kan belyse problemer, du ikke se eller give forslag, der kan gøre din tegneserie endnu bedre. Nogle gange kan du få så involveret i at gøre det, er det let at gå glip af selv de simpleste ting.
 • Du kan gøre din tegneserie så indviklet eller så simpelt som du vil, du er skaberen af ​​det alligevel.
 • Må ikke stress ud af om din første tegneserie ikke er så stor som du havde håbet, øvelse gør mester!
 • En hurtig tegnestil er at bruge "tændstikmænd". Du kunne bare bruge dem i første omgang at komme ned dine ideer. Hvis du ønsker at holde med tændstikmænd, sørg for, at de er unikke og interessante i den måde, du portrætterer dem.
 • Tegn hvad du tegner bedst. Det er meget lettere og afslappende end kæmper med ting, du ikke har prøvet at tegne før.
 • Kig på din favorit tegneserier til inspiration. Hvis du ikke er en selvsikker kunstner, forsøger at efterligne deres stil.
 • Før du begynder, har en plan. Har nogle skitser og layout ideer, før du hopper med hovedet først ind i dit sidste side. Du ønsker at forsøge at løse så mange problemer som muligt for at undgå dem, mens de stadig er let at rette.
 • Sørg for, at billederne er store og klare nok. Taleboblerne må ikke tage for meget af kassen. Hvis tegnet har en lang dialog, deler den i to dele, og sætte det i næste panel med en separat tegning.
 • Hold dig til dit publikum, hvis du starter med at skrive for teenagere ikke ender det som et barns komisk eller vice versa.
 • Hvis du laver en strimmel, gennem årene, du er fint til at løsne op for tegnestil. Garfield gjorde det, Peanuts gjorde det hele tiden.

Advarsler

 • Nogle gange vil det tage et stykke tid, indtil din tegneserie bliver bemærket, ikke giver op for hurtigt!
 • Vær forsigtig med ikke at kopiere en anden persons ide direkte! Det er én ting at være inspireret af andre tegneserier, men disse ideer hører til dem, der gjorde det. Vær kreativ, og komme med din egen!

Ting du behøver

 • Papir
 • Blyant
 • Pen
 • Lineal
 • Hæftemaskine
 • Scanner
 • Masser af tid
 • Eraser