Wkodk

Hvordan man laver en undersøgelse plads

Uden en passende plads, er du højst sandsynligt til at få noget arbejde gjort. Du er nødt til at rydde dig af distraktioner og rod for at Esset test.

Steps

Hvordan man laver en undersøgelse plads. Beslutte, hvor du arbejder bedst.
Hvordan man laver en undersøgelse plads. Beslutte, hvor du arbejder bedst.
 1. 1
  Beslutte, hvor du arbejder bedst. Foretrækker du at arbejde i travle, kraftigere miljøer eller roligere, mere støjsvage steder?
  • Hvis du arbejder bedst med nogle støj, krav på en fast plads i din familie køkken eller stue. Bare sørg for at bo tæt på, hvor de fleste mennesker er, men ikke være i samme rum som alle. Du ønsker ikke for meget støj.
  • Eller måske din præference er mere støjsvage områder. I dette tilfælde, studere inde i dit værelse. Sørg for at minimere alle distraktioner ved at fortælle din familie til at forlade dit værelse uforstyrret. Og holde sig væk fra at TV-og MP3!
 2. 2
  Hvis du foretrækker at studere væk fra alle, men med nogle støj, tage din mp3 og sat på nogle klassisk musik. Så skjule din MP3 (lægge den i din forældres værelse i hans skab.), Så du ikke fristes til at ændre musikken.
 3. 3
  Være bekvemt, men opmærksom. Prøv at stationen din læseplads på et. Bløde sofaer og senge kan være rare, men du vil sandsynligvis ende med at få noget søvn, i stedet for at studere.
 4. Må ikke dæmpe lyset. Det vil bare øge risikoen for at falde i søvn. Tænd så mange lys som muligt. Ikke blot vil du være mindre tilbøjelige til at falde i søvn, men du kan se alt godt og klart med ordentlig belysning. Efter alt, vil det være svært at læse i mørke. Så, anbefales det at du tænder på en almindelig lampe og en overhead desk lys.
Vælg en tabel, der er den rigtige størrelse for dig. Sørg for at du kan hvile albuerne let på det. Det skal størrelse op til et sted mellem din talje og under din brystkassen når du sidder ned til det. Vælg en enkel stol, der ikke kan rulle eller rotere. Du vil sandsynligvis ende med at ødelægge rundt med en af dem, fiks, men fristende stole. Også få en behagelig stol, som du ikke kan sove på nemt. Så sofaer er ude. Og sørg for du kan lægge dine fødder fladt på jorden, mens du sidder på den. Computere er fantastisk til at studere, men sørg for at holde det på en sikker afstand. Hold det mindste en fod væk fra dig. Dine øjne vil takke dig senere.
4
Hold skolematerialer handy. Sørg for at have en lineal, blyanter, blyantspidsere, bly (hvis du har mekaniske blyanter), viskelæder, papir og highlighters på dit studie stedet.
5
Tilpas din læseplads. Har en kork bord hængende nær dit hjemmearbejde stedet. Tack billeder af dine venner, familie og kæledyr i nærheden. Hvem ved? Dit held og lykke charme bare kunne give dig inspiration til din! Derudover kan du også tack dine studieplaner / tidsplaner / etc på tavlen som en påmindelse.
6
Organiser din plads ved strømpe op på opbevaring. Placer alle dine skolematerialer i en kasse. Det er også vigtigt at organisere dine noter i en mappe. Hold en mappe til hvert emne. Også holde et bindemiddel til at gemme dine mapper i. Har skraldespande til at placere ekstra forsyninger.

Tips

 • Forskning viser, at de fleste studerende studerer bedst i rolige omgivelser. Hvis du finder, at spille et stereoanlæg eller TV forbedrer dit humør, holder lydstyrken lav. Men prøv at trække stikket ud til TV, så selv hvis du prøver, vil det ikke fungere. Og hvis du ønsker musik, spille en cd, der ikke har nogen ord. Klassisk, måske elektronisk eller post-rock instrumental musik være godt. Det bør være rolig og afslappende, så det ikke distraherer dig for meget.
 • Mens du arbejder på en opgave eller studerer til en test, skal du bruge et bord, der er stor nok til at holde alt, hvad du behøver. Tillad plads nok til at skrive og forsøge at undgå rod. Prøv dit bedste for at holde tingene organiseret og pæn.
 • Dit værelse gør en stor undersøgelse plads. Hvis det er ren, bare ikke gør dit hjemmearbejde på din seng, eller du kan falde i søvn.
 • Du har brug for plads nok til at gemme dine undervisningsmaterialer. Vær sikker på at du har nok lagerplads til at tillade dig at holde dit skrivebord eller andet arbejde overflade fri af unødvendige materialer, der kan komme i vejen.
 • Sørg for at alle dine vigtige ting såsom lektier er utilgængelig for din lillebror / søster eller din hund.
 • Hvis din Study Place er for varmt, kan du blive søvnig. Hvis det er for koldt, kan din tankegang farten ned og blive uklar. Vælg en temperatur, ved hvilken dit sind og krop fungerer bedst.
 • Mængden af ​​lys, du skal bruge, afhænger af, hvad du laver. Det vigtige er, at du tydeligt kan se, hvad du har brug for at se uden nogen belastning eller ubehag.
 • Ikke alene er det vigtigt at have en ordentlig undersøgelse plads, men for at studere på dit bedste sørg for at tage præcise noter.
 • En stol, der er ikke behageligt kan medføre ubehag eller smerte, der vil forstyrre studere og koncentration. En stol, der er for godt kan gøre dig til afslappet eller søvnig. Vælg en stol, hvor du kan sidde i lange perioder og samtidig bevare din koncentration på at studere. Desuden vil det også sikre, at din ryg ikke er anstrengt, og din bund er ikke ubehageligt.
 • Vær sikker på din studieplads omfatter referencekilder og forsyninger såsom kuglepenne og blyanter, papir, lineal, lommeregner, og hvad du ellers har brug for. Hvis du kræver en computer til dit skolearbejde, bør det være i din studieplads.
 • Prøv at gøre dig komfortabel måske spille noget musik, eller lå på gulvet, bare gøre, hvad du tror vil gøre det bedste miljø for dig og gør det!
 • Det er vigtigt at have uafbrudt studietid. Du kan have til at hænge et "vil ikke forstyrres" logge på døren eller tage telefonen ud af kniben.
 • Dit studie sted gør dig lidt godt, hvis du ikke kan bruge den, når du har brug for det. Hvis du bruger en studieplads, som du skal dele med andre uanset årsag, udarbejde en tidsplan, så du ved, hvornår du kan bruge det.

Ting du behøver

 • Kuglepenne
 • Blyanter
 • Papir
 • Lærebøger
 • Lagerbeholdere
 • Highlighters
 • En kork bord
 • Papers
 • Binder