Wkodk

Sådan ace en test

Intet kan sammenlignes med at få den mest berygtede eksamen tilbage, mærket med et stort "A +" glimrende vises på det øverste hjørne. Hvordan vil du gerne have denne følelse efter hver test? Nu du kan! Læses nedenfor.

Steps

Sådan ace en test. Få en undersøgelse buddy.
Sådan ace en test. Få en undersøgelse buddy.
 1. 1
  Undersøgelse! Må ikke lægge det ud indtil det sidste minut. Hvis du holde ud, indtil aftenen før, eller endnu værre, den morgen, du er mindre tilbøjelige til at beholde alt materialet på grund af. Bare opretholde en afslappet og let stemning, så vil du ikke føler sig stressede. Begynde at studere, når du finder ud af om testen, eller ugen af ​​testen.
 2. 2
  Få en undersøgelse buddy: Få en ven, et familiemedlem eller endda din pige / kæreste til at gøre praksis tests for hinanden. Ikke blot vil dette forbedre dine karakterer, vil det måske (60% chance...) at forbedre dit forhold! Hvis de siger nej, ikke være vred på dem. Det er dem mangler ud.
 3. 3
  Vær opmærksom i klassen. Opmærksom på læreren vil forbedre din forståelse og du kan stille klare spørgsmål, du måtte have i løbet af lektionen.
 4. 4
  Har alle praksis spørgsmål: Nogle kan overdrages eller i lærebogen eller på lærebog hjemmeside og læreren kan bruge dem til hans / hendes test.
 5. 5
  Forbered pop quizzer. Læs materiale (selvom du måske ikke ønsker at) i 10-30 minutter hver nat - just in case.
 6. 6
  Prøv at få arbejde i klassen. Hvis du har nogen spørgsmål, når du færdig med dit arbejde, kan du bede læreren der i stedet for at komme i skole tidligt den næste dag.
 7. 7
  Tag noter på materialet. Fokus på begreber, definitioner og formler, som du mener vil være på prøve.
 8. 8
  Spørg din lærer om hjælp. Gør dette både før og under eksamen. Spørg før eksamen, hvad du skal fokusere på, mens man studerer. Måske har han eller hun vil give dig en undersøgelse pakke. Eller under eksamen, hvis du ikke forstår et spørgsmål i testen, så spørg din lærer at præcisere.
 9. 9
  Aldrig bo op sent om natten før. Måske bo op gennemgå et par nætter er et godt valg (sørg dit arbejde er effektiv), men det har aldrig været nyttig, når det kommer til den sidste nat.
 10. 10
  Tag dybe indåndinger, mens du tager testen. Bevar roen og tempoet selv. Når du er afslappet og når du sidder ret op og ned, kan du huske ting nemmere. Også din hjerne har brug for blod til at tænke - lejlighedsvis dybe indåndinger vil ilte dit blod mere fuldstændigt.
 11. 11
  Prøv at bevare roen. Det er bevist, at din holdning under testen påvirker resultatet meget mere end, hvordan du kan huske materialet.
 12. 12
  For at holde afslappet, så prøv at tale med dine venner, men ikke tale om eksamen.
 13. 13
  Har ordentlige måltider før testdagen. Men holde det normale, ingen ekstra næringsstof.
 14. 14
  Har dine prøveudførelsestjenester materialer klar. Du er allerede nervøs, så den sidste ting du ønsker at gøre, er at gå i panik, hvis du ikke kan finde din blyant eller pen. Hold ekstra dem handy i din rygsæk eller lommen. Hold løsark klar.
 15. 15
  Tag to flasker drikkevarer med dig. Et lille flaske (ca. 100 ml) i dextrose, og en flaske vand. Men du behøver ikke tage for meget vand, eller du vil ikke fokusere på eksamen godt.
 16. 16
  Tag et stykke papir og skrive ned et par enkle spørgsmål. Før testen begynder at tage den ud og se på disse spørgsmål.
 17. 17
  Ændre testen orden, hvis nødvendigt. Kig gennem papiret for at kontrollere, om der er vanskelige spørgsmål, der tager en masse tid og overlade dem til det sidste. Du behøver ikke at gøre testen i den rækkefølge det er skrevet. Arbejde nemme problemer første til at bygge din selvtillid og berolige dig selv ned. Når kommer tilbage til de hårde spørgsmål, vil du vide, at du har mindst gjort en anstændig kvalitet, og du ved, hvor lang tid du har tilbage. Så hvis du får korrekte svar på disse spørgsmål, er det som du har bonus mærker.
 18. 18
  Efterlad aldrig nogen tomme ting. Prøv dit bedste for at finde ud af spørgsmålet, hvis du virkelig ikke kan gætte.
 19. 19
  Lyt til blid musik og se på smukke billeder (i. E.great scenerier) før eksamen, da dette vil hjælpe dig med at falde til ro.
 20. 20
  Være super forsigtig. Sørg for at dit svar på spørgsmål, som du kender svaret korrekt. Derefter kan du bruge din tid på de hårde.
 21. 21
  Læs spørgsmålene omhyggeligt. Læs spørgsmålene mindst to gange, hvis du glip af noget før. Understreg nøgleord i spørgsmålet. Må ikke haste. Hvis det er muligt, kan du læse hele eksamen igennem, før du begynder at arbejde. Dette vil give dig en idé om, hvad der er i vente, og vil hjælpe dig med at styre din tid bedre. Det forhindrer også nogen ubehagelige overraskelser med kun en venstre par minutter.
 22. 22
  Gå med din første svar. Dit første svar er formentlig rigtigt, og hvis du gå tilbage og ændre dit sind flere gange, vil du sandsynligvis til at lave en fejl på grund af selvstændige tvivl. Den eneste gang det er bedre at ændre dit svar er, hvis din næsten 100% sikker på sine det rigtige svar, og den du valgte, før gør du tror andet. Gå med din tarm, da det er din første indskydelse. Bare i tilfælde at sikre, at du får den rigtige, gå over til spørgsmålet igen.
 23. 23
  Gennemgå dine svar grundigt, når du er færdig. Sørg for at du besvaret alle spørgsmål, aldrig forlade et blankt. Hvis det er multiple choice, vil du have en 25% chance for at få det rigtige, hvis du ikke lade det stå tomt. Også en endelige udseende igennem er et godt tidspunkt til at fange nogen indlysende fejl, du kunne have gjort, og du kan huske noget mere at tilføje til et spørgsmål så godt.
 24. 24
  Bruge logik, når du sidder fast på en multiple choice spørgsmål. Normalt 1 eller 2 i spørgsmålet valg er naturligvis forkert, så tager dem væk. Nu skal du have to svar, så nu er der en større chance for at du får det rigtige. Gå nu over alt og finde det bedste svar ud af de 2. Nøglen til multiple choice ikke tænker "Hvilken er den rigtige?" men i stedet "Hvilke af disse er ikke ret?" og bruge det indtil du har et svar tilbage.
 25. 25
  Sørg for at du bringe dine noter til klassen på dagen for testen, så du kan gennemgå før testen. Prøv at få der tidligt, så du kan gennemgå lidt før klassen starter.
 26. 26
  Spørg din lærer om hjælp, hvis du sidder fast på en bestemt kategori. Du bør gøre dette under rådgivning / læsesal, i klassen, eller endda på frokost.
 27. 27
  Bonus mærker er normalt meget hjælpsomme. Du kan tilføje nogle bonus info og du kan få en bedre mærke eller mere end mærket som 20/15. Giv alle de oplysninger, som du kender og kan. Mængden af ​​oplysninger, du lægger på din test, er alt læreren mener, du kender, så du skal lægge så meget som du kender. Må ikke fokusere mere på bonus spørgsmålet end på de øvrige spørgsmål, som de (de faktiske spørgsmål) er langt vigtigere.
 28. 28
  Gå ind i testen på en positiv måde. Det er bevist, at hvis du tror, ​​at du kommer til at gøre godt på testen, så det meste af tiden din karakter vil være højere, end hvis du tror, ​​du kommer til at gøre dårligt på materialet.
 29. 29
  Sørg for at du bringe en vandflaske i klassen. Vand hjælper din hjerne koncentrere sig mere, så hvis du går i stå, drikke vand og holde vil
 30. 30
  Må ikke tjekke dine svar med andre, især når du stadig nødt til at gøre det senere. Du har allerede afleveret papirerne ind, så hvad nytter det at tjekke med andre og finde sig selv forkert? Efterlad ASAP så du vil ikke høre andre tale om det.

Tips

 • Når man studerer for en større test / eksamen, studere kun til 1 time ad gangen, så tag en 10 min pause - men ikke blive distraheret af spil, tv, telefonopkald osv. i pausen, da de gør det sværere at tilbage til, hvad du er ved at lære.
 • Det siges, at hvis en studerende udøver før en test, vil de gøre det bedre på denne prøve.
 • Må ikke haste dig selv, når du ser andre, efterbehandling, før du. Erkend, at nogle af disse mennesker sandsynligvis ikke rigtig pace selv og vil tjene en lavere kvalitet på grund af det. Ingen vil grine ad dig til efterbehandling i sidste øjeblik, hvis du udfører næsten fejlfri på en test.
 • Hvis du ikke kan huske noget, bruge enkle logik til at gøre et godt gæt.
 • Hvis du er forvirrede på et spørgsmål, skal du springe det, og måske et andet spørgsmål vil ubevidst give dig oplysninger, som du kan bruge til den, du blev hængende på.
 • Stress får din krop til at frigive et kemikalie, kaldet cortisol, som kan blokere din hjernens evne til at huske fakta og erindringer. Så det vigtigste er at bevare roen og afslappet. Husk, at hvis du ikke gør godt på denne test, er det ikke enden af ​​verden.
 • Når du læser materiale, skimme igennem det først, og derefter læse den grundigt. Når du er færdig, opsummere, hvad du har læst i 1-5 sætninger uden at se på teksten. Det gør underværker for at hjælpe dig beholde viden.
 • Tag noter, du har taget i klassen og nogle, som du tog fra din læring kilde (ex. lærebog) og skrive dem ud, mens omskrive (lagde den ind i dine egne ord i sammentrængt form). Efter din færdig, tage en pause og læse dem igen lige før du sover. Sove, efter du har læst noget er bevist, at hjælpe din hukommelse.
 • Når en lærer siger noget i klassen og gentager det, skrive det ned. Det vil sandsynligvis være på prøve.
 • Der vil normalt være spørgsmål, som ikke er direkte oversat fra bogen eller informationskilde. Prøv at forudsige, hvilke spørgsmål vil blive bedt om testen relateret til de begreber, du lærer, og gå den ekstra mil for at notere så mange ekstra oplysninger som muligt.
 • Få mindst 8-10 timers søvn. Hvis du er træt, vil du ikke være i stand til at koncentrere sig.
 • Dagen før testen, lave en undersøgelse støtte med et resumé af alt og ser det over på din vej til skole og før klassen. Monter i alle studerer du kan.
 • Hold en rolig sindstilstand. I stedet for at sige "Åh nej! Jeg kan ikke huske alt dette!" Sige, "Det er i orden. Jeg kan helt huske alt dette." Sig til dig selv, hvad du kan for at bevare roen. Opfører sig som du er ligeglad.
 • Det kan ikke arbejde for alle, men tyggegummi virker underværker for koncentration og stress. Omhyggelig selv, har nogle lærere ikke kan lide at se tyggegummi i deres klasseværelser!
 • Har en sund morgenmad. Sult smerter, og en knurrende mave vil såre dine chancer for at få et A. Statistik har vist, at mænd klarer sig bedre på test med en lidt sulten mave, og at hunnerne gøre det bedre på tests med en lidt fuld mave.
 • Placere fødderne fladt på gulvet og tilbage i stolen grunde, du
 • Bruge hele givne tidspunkt. Selv hvis du er færdig tidligt, kontrollere og se, om alle andre omkring dig er gjort, hvis de ikke er, har du sandsynligvis enten overset noget, eller de tjekker deres arbejde!
 • Husk de foregive spil du har spillet som barn? Lad som om du er i en af ​​dem! Hvis man ser på det som et spil, det hjælper med at reducere stress, hjælper med at få nogle fantasi, og det kunne gøre det hele lidt sjovere.
 • Livet sker. Mens De tager en test prøve at sætte dit personlige liv på bagsiden af ​​dit hoved. Selv om dette er umuligt at gøre med nogle situationer, såsom forholdet drama, at tænke over disse problemer under testen vil gøre det sværere at klare sig godt på testen.
 • Fremhæve vigtige elementer i spørgsmålene og ved, hvordan at teste tage ved at forske på internettet, One godt system er "Hvor der er en vilje er der en A", ikke bruger tid på oplysninger, som du allerede kender, lige hvad du ikke kender og det vil frigøre dig op for at lære.
 • Hver eneste lille detalje tæller, når lære noget nyt. Hvis du søger at få en perfekt 100% eller en 85 B + for studerende, så skal du træne dig selv til ikke kun at forstå den vigtigste idé, men også være opmærksom på de mere diskrete oplysninger.
 • Hvis læreren ikke gør indsigelse, skrive din akronymer eller hukommelse øverst på siden, så du ikke glemmer, og derefter slettes inden du afleverer det i, så du ikke understrege forsøger at huske dem.
 • Hvis en test spørgsmål efterlader dig snuble, bare springe det og komme tilbage til det senere. Du er bedre stillet bruge din tid på spørgsmål, du kender svarene på først.
 • Når du tager noter, så prøv at skrive enkelt. I stedet for at skrive "Anlægget trækker vand og næringsstoffer fra jorden og kuldioxid og sollys fra atmosfæren, så det kan udføre fotosyntese," skriv:. ". Plant får H2O + nutr mod snavs & CO2 + sol fra atmos -> fotosyntese. " Ikke blot vil dette hjælpe dig med at tage noter mere effektivt, men det vil også være nemmere at huske.
  Men der er folk, der kan skrive "Anlægget trækker vand og næringsstoffer fra jorden og kuldioxid og sollys fra atmosfæren, så det kan udføre fotosyntese" i klassen som læreren siger det, og omskrive det derhjemme / i pausen, og huske alt. Måske ikke den nøjagtige ordlyd, men det vil være noget lignende "plante trækker vand og næringsstoffer fra jord og kuldioxid og sollys fra atmosfæren" Ingen virkelig bekymrer sig om grammatik i science test i min skole alligevel.
 • Må de nemme dem først derefter vende tilbage til at besvare spørgsmålet.
 • Lær aliaser: et eksempel til at huske de "klassiske" opkaldt regnbuens farver (rød, orange, gul, grøn, blå, indigo Violet), kan det være lettere for nogle mennesker til at huske aliaser "Roy G. BIV" ( en made-up navn) i stedet. Eller omvendt "VIBGYOR" udtales "vib-Györ". Eller lettere: Richard Of York Gav Battle In Vain. Det meste af tiden, er du nødt til at bruge noget velkendt for dig.
 • Find din læringsstil. Gør dette ved at tænke over, hvad du er god til, hvordan du husker ting som drømme eller erindringer eller hvad du finder afslappende. Er det nemmere at bare huske ting, eller har du brug for at forstå, hvordan deres indbyrdes? Kan du huske, hvad folk siger, hvad de er iført, eller hvordan du følte om noget? Hvis du er en auditiv elev, har nogen læst undersøgelsen materiale højt for dig eller læse højt selv. Hvis du er en visuel læringsstil du måske finde det nyttigt at tegne billeder af centrale begreber eller at understrege det i dine noter. Hvis du lærer bedst af læsning, læse studiet materiale grundigt. Hvis du er en kinæstetisk lærende (du lærer gennem bevægelse), så prøv at gå rundt, mens du læser eller laver kortene. Det er vigtigt at bemærke, at mennesker er ofte kombinationer af disse stilarter. Det handler om at finde, hvad der virker for dig.
 • Brug noteskort at studere er en god idé, og hjælper dig med at huske tingene meget hurtigere og nemmere. Du kan endda quiz dig selv lettere! Men pas på - hvis du kun studere noteskort i det samme mønster, vil du ikke være at studere oplysninger, vil du blive studere den rækkefølge, det er i. Så slå det op en lille smule. Og ikke bruge hele din tid på at studere med noteskort, skifte til andre ting også bare i tilfælde du begynder at studere de bestille ting er i.
 • Tag en kort lur efter at have studeret. Det vil hjælpe dig med at huske det bedre
 • Du ønsker måske at studere med alle de oplysninger, du har.
 • For en masse mennesker, er det bedre at aldrig studere dagen før en test, fordi denne dag er, når alle de oplysninger, du kender organiserer sig i din hjerne. Du kan eller ikke være denne type person, hvis du er, bør du ikke engang tænke på testen eller relateret materiale præcis 24 timer før prøven, indtil den starter.
 • Få en tutor, vil han / hun virkelig vil hjælpe på prøve.
 • Må ikke anmode vejledning på centre. En personlig tutor er langt mere pålidelige, nyttige og værdig af dine penge. Hvis vejleder er på campus, bør du kun skal betale dem et maksimum på US 15€ / time (og det er at skubbe det), medmindre de er nødt til at gå ud af deres måde at tutor dig.
 • Bliver en lille smule nervøs er nogle gange en god ting.

Advarsler

 • Må ikke haste. Det er næsten altid fører til en lavere score.
 • Må ikke bruge al din tid på at omskrive alt teksten bogen siger uden fordøje det og langsommere. Ved bare at læse omhyggeligt, kan du faktisk spare tid og få bedre resultater så bare kopiere det hele lærebogen siger.
 • Ikke snyde på prøve! Du vil sandsynligvis blive fanget snyd, og du kan få et "F" eller "0" på prøve og måske står yderligere disciplinære foranstaltninger, og det kan og vil følge dig gennem livet. Plus, kan det ikke være det rigtige svar alligevel - altid stole på, hvad du ved. Hvis du vil studere til es en test, hvorfor kopiere fra en person, der ikke nødvendigvis studere så hårdt som dig?
 • Må ikke blive oppe hele natten, når det kommer til at studere! Du vil blive så træt, at du ikke vil være i stand til at behandle, hvad du læser, og du vil føle sig så stresset og træt, vil du ikke være i stand til at koncentrere sig om testen. Heller ikke proppe det ind! Det virker ikke, og gør dig meget stresset.
 • Må ikke være for hård ved dig selv. For meget stress kan være en dårlig ting.
 • Spild ikke din tid på et problem, hvis du ikke er sikker på svaret. Gør de nemme dem første og hårdere dem nær slutningen. Sommetider er der andre spor i testen, der kan give dig et svar på, hvad du blev hængende på.
 • Nogle mennesker kan ace tests uden at studere eller snyd. Det er lidt af en risiko at forsøge at gøre det på deres måde, så altid studere just in case. Du har intet at tabe ved at studere.