Wkodk

Sådan lykkes i college

College er en tid i modsætning til andre i dit liv. Du har opnået uafhængighed, du er i et nyt sted, og dit voksenliv er gradvist stirrer dig i ansigtet. Du har valg at gøre, og det ved du. Der er ingen hemmelige opskrift for succes i college, alle gør det anderledes, i en stil alle deres egen. De fleste studerende i college, der lykkes dog dele visse karakteristika. Læs videre for at finde ud af, hvad de er.

Steps

Sådan lykkes i college. Undgå procrastinating.
Sådan lykkes i college. Undgå procrastinating.

Første del: studerer

 1. 1
  Undgå procrastinating. College akademikere, især i første og anden vilkår, ikke er specielt vanskelig. I modsætning til gymnasiet, men kollegiet beder dig om at opbygge din uddannelse op fra bunden, i stedet genbruger hvad fakta en lærer fodrer dig. Det betyder ofte lidt mere arbejde end du er vant til.
  • Giv dig selv incitamenter til at studere på forhånd. Må ikke kontanter din lønseddel, indtil du er færdig med at sigt papir. Fejre med venner efter du har taget testen. Forkæl dig selv med noget, du har været der ønsker efter du er færdig din studere mål.
  • Plan i forvejen. Det er muligt at passe i alle de sociale, akademiske og logistiske ansvar i college, og stadig have tid til dig selv. Men du behøver at planlægge. Før hver uge, være realistiske omkring, hvor meget tid du kan afsætte til sociale aktiviteter, og hvor meget tid du vil få brug for at tilbringe skrive eller knasende numre.
 2. 2
  Få brænder for noget. Tag et øjeblik til at reflektere over, hvad du nyder at gøre og studere, og hvad du virkelig interesseret i. Hvad er dine mål? Hvad er dine planer? College er et skridt på stigen til professionel succes. Hvad vil du gøre efter college, og hvordan vil kollegium forberede dig til det næste skridt?
 3. 3
  Tag en bred vifte af klasser i begyndelsen. Selv hvis du allerede har erklæret din store og vide, hvad du ønsker at studere, er det en god idé at udsætte dig selv for forskellige emner, felter og temaer. Over halvdelen af ​​alle universitetsstuderende ændre deres store mindst én gang i løbet af deres bachelor ophold, med mange skiftende deres vigtigste to eller tre gange før afvikling på en.
  • En anden grund til en bred vifte af klasser i college er, at du sandsynligvis til at skifte karriere i løbet af din levetid, og endda en klasse eller to kan gøre en forskel i knowhow og forståelse. Den Bureau of Labor Statistics ikke ligefrem holde styr på karriere ændringer, men hvad vi ved er, at du sandsynligvis til at være i et andet felt i slutningen af ​​din karriere, hvor du startede.
 4. 4
  Lyt til andre studerende, men kan danne din egen mening. Så snart du kommer på college, vil du høre andre studerende taler om hvilke lærere er "nemme", og hvilke der ikke er, hvilke karriere er "hot", og hvilke der ikke er. Lyt til disse udtalelser - de sandsynligvis har en vis grad af sandhed - men lad dem ikke afholde dig fra, hvad du ønsker at gøre. Du er din egen person, og du skylder dig selv at danne dine egne meninger om tingene.
 5. 5
  Engage med lærerne. En af de største fejltagelser kollegium børn gør aldrig danne et forhold med deres lærere. Danner et forhold med lærerne kan hjælpe med at gøre din uddannelse rigere, dit netværk større, og kan endda netto du en ven eller to med i købet.
  • Gå til kontortid, selv om det er en høflighed. Viser dit ansigt i kontortiden er vigtig. Tal om ideer og metoder du har problemer med, og lad professoren vide, hvem du er. Du vil sandsynligvis få en bedre karakter, hvis din professor ved, at du lægger i den tid til at besøge i løbetiden.
  • Kig efter en mentor. En mentor kan være en professor eller administrator, der tager en særlig sympati for dig, med hvem du danne en dybere obligation. En mentor vil være i stand til at dispensere rådgivning, hjælpe dig med at vælge klasser, og kunne endda hjælpe dig med at få et job, efter at du har opgraderet. Må ikke undervurdere betydningen af ​​en mentor.
 6. 6
  Danne gode studievaner. Alle undersøgelser på en anden måde. Nogle mennesker har brug for tv eller musik i baggrunden, andre foretrækker total stilhed. Nogle mennesker kan lide at studere i grupper, mens andre foretrækker ensomme undersøgelse. Find ud af hvilke vaner fungerer bedst for dig. Spørg dig selv, og besvare disse spørgsmål:
  • Hvor meget tid tager det for en idé at holde sig for dig? Har du brug for uger før pæren slukker, eller dage?
  • Hvilken slags elev er du? Er du:
   • En auditiv elev? Har du lærer ved at høre noget? Du vil hellere have en idé forklarede højt end at læse i.
   • En visuel lærende? Har du lærer ved at se noget? Du vil hellere lære ved at se på grafer, læser eller ser en demonstration.
   • En kinæstetisk elev? Har du lærer ved at røre ved noget? Du vil hellere bygge uanset hvad du læse om, og se det i aktion.
  • Hvad tid på dagen arbejder du bedst? Har du buste ud en masse arbejde i morgen, eller er du en nat ugle?
 7. 7
  Sæt en akademisk mål for dig selv. Hvis du ikke indstiller nogen akademisk mål, kan du lade kollegium spekulerer på, om du har prøvet nok. Din akademiske mål behøver ikke at være den samme som en andens mål. Prøv at være realistiske omkring det, når du sætter det, balancere det ud med andre personlige mål, du måtte have. Kom gennem kollegium er ikke altid om at få en 4,0 eller eksamen magna cum laude. Det handler om at gøre det bedste, du er i stand, da dine ressourcer.

Del to: socialisering

 1. 1
  Etablere så mange venskaber som muligt. Hvis du er på en større skole, kan du finde det store antal nye folk en smule skræmmende. Det er okay. Alle føler, at vejen i første omgang. Komme forbi intimidering af tallene, og du vil finde snesevis, hvis ikke hundredvis af mennesker, som du får sammen med og lære af. Mange mennesker ser tilbage på deres college år med virkelig gode minder, som ofte er på grund af de venskaber, de har foretaget.
 2. 2
  Bliv involveret i klubber, traditioner og arrangementer. College begivenheder er meget forskellige fra de obligatoriske begivenheder, du måske har gjort i high school. Fordi ingen er tvunget til at deltage, de mennesker, der er der nyder at være der på egen hånd. Det er ingen hemmelighed, at den virkelige draw af klubber og begivenheder er det sociale aspekt. Du vil sikkert møde en masse mennesker med samme interesser, et par folk, du ikke får sammen med, og et par folk med absolut forbløffende baggrunde C'est la vie:. Det er et tværsnit af livet.
  • Tag dig tid til at gøre klubber og arrangementer uden for din umiddelbare omgangskreds. Det er fint at invitere dine bedste venner til at deltage i din klubbens aktiviteter. Men hvad nu hvis at bringe dine venner sammen betyder, at du ikke ville have mødt en anden potentiel ven? Prøv at møde så mange interessante mennesker som muligt i løbet af din tid i college. Må ikke gøre venskab eneret deles kun af dig og din inderkreds.
 3. 3
  Gå til fester. College partier er nærmest en mytisk unicorn: opbygget så meget af Hollywood, og forventninger om, at de nærmest er forpligtet til at skuffe. Tja, næsten. De fleste kollegium parter ser intet som den slags partier, du ser på TV. (Afhængigt af skole du går til, men der er nogle ret forrygende fest atmosfærer.) Vær dig selv, sætte et smil på dit ansigt, og komme i humør til at møde nye mennesker. Hvem sagde "succes" var bare om akademikere?
  • Være en nådig party-goer. Må ikke kuld flasker omkring en persons værelse, gør en rod i andens køkken, eller bruge en andens seng uden deres tilladelse. Medbring kopper eller sodavand, eller hvis du er gammel nok, øl eller vin. Det er aldrig dårligt at være den person, at værten tager en liking til, fordi de er generøs og velopdragne.
  • Vær forsigtig med narkotika. Vide, hvilke lægemidler er sandsynligt, at virkelig skade dig, og hvilke lægemidler er mildere. (Alkohol og marihuana i moderation er ikke sandsynligt at sætte dig ind på skadestuen, men kokain, kan meth, hallucinogener og smertestillende alle være potentielt dødelige.) Nogle studerende oplever, at universitetet er en tid til at eksperimentere med stoffer, men følg din samvittighed. Gør ikke noget, du ikke behageligt at gøre. Og husk, at der oftere end ikke, du ved ikke hvad der er i et bestemt lægemiddel.
 4. 4
  Hvis du beslutter dig for at have sex, gør det sikkert. Mange college-bundet freshman er stadig alarmerende uvidende om sex. I college, ligesom folk til at prale om sex. Sandheden er, at universitetsstuderende har sex med en meget lavere hastighed end deres braggadocio kunne antyde. En undersøgelse viste, at et flertal af deltagerne havde 1 eller færre seksuelle partner i løbet af et år. En anden undersøgelse viste, at 59% af de studerende rapporterede at have nogen seksuelle partnere i de sidste 30 dage.
  • Brug altid beskyttelse. Uanset om du er en fyr eller en pige, altid holde et kondom på dig, hvis du er seksuelt aktive. Hvis de bruges korrekt, et kondom er 98% effektive i forebyggelsen af ​​graviditet. Må ikke enige om sex, medmindre du eller din partner bruger beskyttelse. Kontraherende HIV, herpes eller anden STI er så let som at have ubeskyttet sex én gang. Og i modsætning til din begejstring, som vil forsvinde med tiden vil en STI som herpes ikke gå væk.
  • Forstå, at alkohol kan rode med din dømmekraft eller beslutningstagning færdigheder. Alkohol vil falde dine hæmninger, hvilket betyder, at du vil finde det lettere at retfærdiggøre at have sex med nogen, du måske ikke have, hvis du var ædru. Forstå det, før du begynder at drikke.
  • Få lige på myterne om sex. Lad os aflive nogle af de myter om sex:
   • "The P-piller beskytter mig fra sexsygdomme." Myth. Prævention vil ikke beskytte dig mod seksuelt overførte sygdomme som hiv / aids.
   • "Jeg kan ikke blive gravid, hvis jeg er på min periode." Myth. Du kan absolut blive gravid, når du er på din periode.
   • "Jeg kan ikke blive gravid, hvis jeg er jomfru, og det er min første gang at have sex." Myth. Desværre er det falsk. Du har stadig en 5% chance for at blive gravid.
   • "P-piller er effektiv den første dag du begynder at tage det." Myte. Det kan tage op til en måned for p-piller for at blive effektiv.
 5. 5
  Aldrig spise alene. (Faktisk, hvis du har lyst til det, er at spise alene ikke at være en dårlig ting.) Taget fra navnet på en bog af Keith Ferrazzi, ideen er, at netværk, eller foretager tilslutninger som måske kickstarte din karriere på et senere dato, kan gøres nemt og behøver ikke at være en dårlig ting. Få mest ud af dine muligheder, mens du er i college. Drej tid i messen i en givende lektion i personlig udvikling.

Del tre: sundhed, sikkerhed og økonomi

 1. 1
  Spis sundt, motion og få nok hvile. Alle tre synes at være på listen for ting universitetsstuderende gøre mindste. Hvis du ønsker at lykkes i college, dog, og lære at skabe balance mellem arbejde, leg, og tusind forskellige ting i mellem, skal du begynde at få seriøs omkring dit helbred.
  • Den optimale kost for en universitetsstuderende er det samme som det er for alle andre: Spis magert kød eller protein, frugt og grøntsager, fuldkorn, og holde sig væk fra sodavand, slik, simple kulhydrater og mættet fedt. Ikke blot vil du føle sig bedre, men du vil også være i bedre form for at undgå den berygtede freshman 15.
  • Motion er et mirakel stof, bortset fra at det ikke er virkelig et lægemiddel. Motion hjælper os forbrænde fedt, opbygge muskler, lavere kolesterol, lette stress og sove bedre. Tilmeld dig et intramurale sportshold, gøre omgange i gymnastiksalen pool, eller blot tage trappen i stedet for elevatoren. Hvis du ikke gør noget andet, så prøv at få på 30 minutter til fods om dagen.
  • Få nok søvn. En af de bedste måder at maksimere akademiske præstationer på test er at få en god nats søvn. Faktisk alle studerende, der trækker alle nighters, studerende med søvnforstyrrelser, og studerende, der rutinemæssigt holde op sent på weeknights klarer sig dårligere i college end studerende, der får regelmæssig, komfortable, varig søvn.
 2. 2
  Besøg universitetet sundhedscenter. Universitetet sundhedscenter vil have alle mulige oplysninger om Sund og rask på campus, foruden boliger universitetets bedste læger. Udnyt de gratis faciliteter dit helbred center tilbyder: gratis vacciner, kondomer, og rådgivning er blandt de mest almindelige.
 3. 3
  Hvis din skole har en sikkerheds-afdeling, bruge det. Mange gymnasier og universiteter vil have en offentlig sikkerhed afdeling, der ser efter sikkerheden af ​​universitetets befolkning. Offentlige sikkerhedsrepræsentanter vil rutinemæssigt:
  • Eskortere dig til dit hjem eller kollegieværelset, hvis du føler sig usikre.
  • Give dig værdifulde sikkerhedstips om at leve i dit område (især gældende i en bymæssig sammenhæng).
  • Efterforske forbrydelser, der sker på campus. Hvis du har været offer for en forbrydelse, især røveri, voldtægt, tvang eller overgreb, bedes du meddele campus sikkerhed og / eller lokale politi.
 4. 4
  Budget ud af dine udgifter. College er en tid, hvor børnene begynder at opføre sig som voksne. En del af at være en voksen er at have et budget. For at lave et budget, tage en opgørelse over de penge, du vil have i løbet af en given måned. Kig på dine tidligere udgifter og budget ud af, hvor meget du vil tillade dig selv at bruge i løbet af denne måned Udgifterne må ikke overstige det beløb, du har En prøve budget kan se sådan ud..:
  • Samlet mængde af indkomst per måned: 975€.
   • Boliger: 450€
   • Mad: 190€
   • Bøger og skoleartikler: 75€
   • Gas: 150€
   • Diskretionære udgifter: 115€
 5. 5
  Ansøg om finansiel støtte. Ansøg om føderale studerende støtte eller fafsa før de går på college, og tjek tilbage rutinemæssigt for nye finansielle støttemuligheder. Check med dit kollegium studerende støtte afdeling for at finde ud af om du ansøge om finansiel støtte eller meritbaseret stipendier. Der er en masse af finansiel støtte svæver rundt derude, hvis du ved, hvordan man finder den.
 6. 6
  Søge arbejde studiemuligheder. Din skole eller universitet har brug for medarbejdere til at fungere, og det formentlig ved, at give de studerende mulighed for at arbejde, er et vinderspil. Check med din skole om arbejds-undersøgelse muligheder. Meget af den tid, du bliver betalt for at gøre en hjernedød, nominel opgave som mennesket biblioteket indgangen. Dette skulle også give dig muligheder for at studere, mens du tjener en lønseddel.
  • Andre gange vil et universitet eller betale dig for at udføre forskning med en lærer eller afdeling. Det er her, at have en mentor (se ovenfor) bliver vigtig. En mentor kan være i stand til at overbevise den afdeling, du er en fremragende kandidat til forskerstilling. Dette er en anden loppetjans job at have.
 7. 7
  Hvis du kan, spare penge. Hvis du får et legat eller finansiel bistand, eller dine forældre er at hjælpe dig med udgifter, forsøge så meget som muligt for at spare penge, mens du stadig i college. Når du forlader college og blive dommer over dit eget liv, er du nødt til at begynde at betale regninger. Disse regninger vil være meget lettere at betale, hvis du har gemt lidt væk reden æg, mens du stadig var i college. Andre grunde til at spare penge i college:
  • Studieophold i udlandet koster penge. Masser af det. Hvis du ønsker at studere i Firenze, Italien eller Shanghai, Kina, eller så godt som noget andet sted, det kommer til at koste dig en smuk krone. Der er stipendier og støtte, men du kan ikke altid regne med dem.
  • Studielån tager tid til at afbetale. Hvis du er som de fleste universitetsstuderende, har du en masse af lån til at betale, når du forlader college. Kom dem (og rentebetalingerne) betalt kan spille en stor rolle i, hvad dit budget ser ud efter du opgraderer.

Tips

 • Forblive sunde ved at gøre fem ting: 1). Spis sundt, 2) Motion, 3) Relax, 4) Være optimistiske:.... Smile og grine, og 5) får nok søvn
 • Stol ikke på sene nattetimer undersøgelse sessioner eller proppe, medmindre du ved, at du kan drage fordel af sådanne aktioner.
 • Gør dit mål at lære det materiale, ikke bare for at få lektier.
 • Husk hvem du er, hvad du laver, og hvorfor du gør det.
 • Prøv at sidde på et sted, hvor du er komfortabel under klassen. Normalt er det lettere at holde fokus, når man sidder foran.
 • Brug gamle eksamener som studievejledninger. Sørg for at du kan besvare de spørgsmål, du fik forkert korrekt. Læreren åbenbart syntes, det var vigtigt nok til at teste dig på - og du kan se det igen på en anden eksamen.
 • Proppe og tøven kun arbejde for nogle få udvalgte, som er medfødt rustet til at håndtere det pres for at gennemføre opgaver i sidste øjeblik til en rimelig grad af kvalitet. Hvis du ikke er i stand til at håndtere disse krav, ikke risikere det.
 • Køb bøger online, eller fra andre klassekammerater, der har taget kurset at spare mindst 150€ en fjerdedel / semester på lærebøger du måske kun studere en gang.
 • Hvis du har problemer med at forstå, bede om hjælp! Spørg din professor eller en tutor til at hjælpe dig.
 • Har de problemer ved slutningen af ​​hvert kapitel, få en løsning manual til at hjælpe dig, når du sidder fast
 • Hvis du er en let sidespor person finde måder at minimere distraktioner at optimere indlæringsevnen.
 • Læs videre. Hvis du kender professoren kommer til at dække en vis del, så prøv at læse om det i forvejen. Denne måde, vil du have en mere grundig forståelse og kan stille spørgsmål i klassen.
 • Gør så meget som du er i stand til i college! Hele oplevelsen er om at lære at balancere mellem akademiske ansvar og mere adstadigt aktiviteter.

Advarsler

 • Den bedste fremgangsmåde, men måske ikke den sikreste, er at lære for dig selv, hvad du ønsker at vide om dine styrker og svagheder.
 • Må ikke være bange for at gøre et par fejl eller tage risici, bare husk at lære af dem.
 • De skridt og tips mod at gøre dit første år på college en succes er baseret på overordnede, grundlæggende og generelle principper, der er konstrueret for at lette ansøgningen. De er baseret på ren observation og første hånd eksperimentering opfatter ikke disse tips som pædagogiske eller idealistiske formaninger beregnet til at begrænse din freewill til valg af handling.
 • Alle er forskellige, og derfor er ingen specifik strategi vil arbejde på tværs af brættet på grund af variationer fra person til person.

Ting du behøver

 • Det følgende er en liste over grundlæggende, væsentlige ting du måske ønsker at bringe til din første år på college. Jeg kan have efterladt nogle ting ud, som du vil finde helt afgørende, så ikke tage denne liste som fuldstændig eller bogstavelig da det helt sikkert ikke er begrænset. Også, der er ingen særlig rækkefølge, fordi hvert element mere eller mindre bidrager til din beredskab.
 • Office materialer (papir, printerblæk, kuglepenne, blyant, lommeregner, hæftemaskine, osv.)
 • Mindst to sæt sengetøj (pudebetræk, lagner)
 • Nok tøj til at vare mindst to uger og højst tre uger
 • En organisering container, måske en af ​​dem, plastik skuffe sæt
 • Hobby materialer / Sportsudstyr / bøger du nyder / film (det kan blive kedeligt, afhængigt af om du har noget socialt liv, men du bør helt undgå mindlessly ser fjernsyn)
 • En computer (afhængigt af dit niveau af forbrug til det, vil nogle mennesker ønsker en utrolig hurtig maskine, men de fleste bruger deres computere til generelle program applikationer og tekstbehandling) En bærbar computer er stærkt anbefales, fordi det giver mulighed for at overføre, når man går hjem, og øger ens evne til at skrive noter. Også professorer ofte taler utroligt hurtigt, så at skrive noter absolut overtrumfer skrive dem ud. Plus, er Times New Roman formentlig pænere end din håndskrift!
 • Pålidelig printer + medfølgende sorte blækpatroner (du behøver ikke virkelig har brug for farve blæk meget)
 • Mini køleskab (store for kølevand, juice, mælk, frugt, etc.)
 • Mikrobølge (ikke så vigtigt, men kommer i handy en gang imellem.)
 • Sammenklappelige kasser eller lagerbeholdere (store for at bringe tingene frem og tilbage fra hjemmet, og også kommer i praktisk, når du bevæger dig ud af din kollegieværelse i slutningen af ​​året)
 • Vand! Du vil få utroligt tørstige i dit værelse og burde have nogle let tilgængelige vandreserver ved hånden. Et filter vil opfylde dette krav, men nogle måske foretrækker flaskevand kildevand. Afhænger af, hvad du vil.
 • Snacks - Snacks er stor for de sene nætter studerer, eller på tidspunkter, hvor du er nødt til at springe et måltid. Granola barer har gjort underværker for mig.
 • Kold / Flu Medicin - Indse det, vil du få syg mindst en gang eller to gange, mens i skolen, og have medicin klar, vil kun arbejde til din fordel!
 • Toiletartikler (tandpasta, mundskyllemiddel, shampoo / balsam, body wash, skrubber, + + så mange håndklæder som du kan bringe, så du ikke behøver at gøre vaskeri så ofte)
 • Bæretaske til toiletartikler (ikke meget nødvendigt, medmindre dit værelse er langt fra de fælles bade og du er ikke forsynet med nogle Cubby plads til at placere dine varer)
 • Vaskemidler
 • En genanvendelig plastflaske beholder til at transportere vand eller kaffe
 • Penge