Wkodk

Hvordan til at sende en flirtende sms

Sende en flirtende sms kan være svært. Vide, hvordan man ord et budskab til at lyde bare perfekt kan kun komme gennem trial and error.

Steps

Hvordan til at sende en flirtende sms. Må ikke være bange for at sende den første besked (både fyre og piger).
Hvordan til at sende en flirtende sms. Må ikke være bange for at sende den første besked (både fyre og piger).

Sende en flirtende sms

 1. 1
  Må ikke være bange for at sende den første besked (både fyre og piger). Viser initiativ vil hjælpe med at vise den anden person, at du er oprigtigt interesseret i dem. Det er også et tegn på mod, som kan være temmelig sexet!;)
 2. 2
  Tal med den anden person, der normalt før flirte (begge). Dette viser, at du ikke er interesseret i et one night stand type forhold, men snarere du måske ønsker at date denne person. Du kan stille spørgsmål om personens liv som at komme til at kende dem bedre, men ikke får alt for invasive! Stil spørgsmål som "Har du nogen kæledyr?" Stille et spørgsmål som dette vil senere give dig mulighed for at sige "Jeg ønsker at opfylde dine kæledyr!" og dermed give dig en mulig dato!
 3. 3
  Start med at flirte (begge). Enten person kan begynde denne flirte. Starte ved blot at bruge Winky ansigter i slutningen af ​​en meddelelse. Du kan sætte nogle hentydninger i dine beskeder. Hvis den anden person ikke reagerer på flirtatiousness af dine tekster, de er mest sandsynligt uinteresseret, hvilket indebærer, at du skal stoppe flirte med det samme!
 4. 4
  Fyre, når du flirter med en pige, kompliment hende masser. Fortæl hende, at du elskede hende skjorte, halskæde, sko, eller hvad. Være beskrivende. Hvis du fortæller hende, "Du så nice, at nederdel i dag." dens rart, men ikke et salgsargument funktion. Når jeg fik en tekst siger: "Du kiggede bedøvelse i dit pencil skirt dag, det gør dine ben ser så længe og sexet;) du er en smuk pige!" Ros hendes øjne på en dag, hun ikke er iført make-up. Dette vil bidrage til at øge hendes tillid, og bevæge dig langt væk fra at være "ven-udlagt".
 5. 5
  Piger, husk at fyrene elsker også at blive lykønsket! Fortæl dem, de kiggede nice, eller komplimentere dem på den fantastiske play de gjorde på deres sidste sports kamp. Vær kreativ, men sige sandheden. Sig til ham, at han er fantastisk, smuk, sød og sjov, og jeg er positivt at han vil gøre gengæld.
 6. 6
  På et vist punkt, så fortæl ham / hende, at du er nødt til at gå. Lad den anden person, der ønsker mere. Sørg for at du ikke bare op med at reagere, da dette kunne antages som ikke-interesse. Men fortæl dem, "Jeg ville elske at holde sms'e dig, babe, men jeg har tænkt mig på en løbetur." Dette kan gøre den person en smule jaloux, gøre dem til kit i dine hænder.

Tips

 • Brug symboler. Glade ansigter:) "Jeg fik det 'ansigter;) og hjerte <3 er alle måder, der hjælper formidle dit budskab.
 • Vær høflig til hinanden og respektere hinandens grænser.
 • Vær sikker på dine evner og tvivler ikke på dig selv!
 • Brug korrekt grammatik. Mange mennesker tror, ​​at ved hjælp af tekst lingo, er du være dovne. Vis hvem du ønsker at imponere, at du holder nok om ham / hende til at bruge korrekt grammatik.
 • Sørg for at du flirter med den person i det offentlige også!
 • Altid smil, bølge, eller har samtaler med den enkelte, du kan lide, når du ser dem.

Advarsler

 • Send ikke billede, som du ikke ønsker, at resten af ​​din skole til at se.
 • Må ikke tekst noget brutto som "TTYL. Brug for at tisse."
 • Må ikke tekst, ham / hende hele tiden... det er uhyggeligt.
 • Flirting kan føre til sexting så sørg for at sætte grænser

Ting du behøver

 • Cellphone
 • Confidence