Wkodk

Hvordan man får en pige til tekst dig tilbage

I dagens dag og alder, er det hele handler om tekstning. Sms'er er så populært, at gøre det, mens du kører, er ulovligt i nogle stater, og der er apps til iPhone til at hjælpe folk tekst, mens du går. Det er en dejlig ting. Teksten er det ultimative værktøj til at få en pige til at kunne lide dig, så tænk dig hele dagen, og kontakter dig ud af det blå. Se, at søde pige i metroen gøre noget, men stirre på hende telefonens skærm? Ja, hun tekstning. Her er hvordan man sørge for, at pigen vil tekst, du tilbage.

Først, tekst hende og sige "hej". Se om hun reagerer. Mest sandsynligt vil hun sige "Hvem er det?" Fortæl hende. Hvis hun ikke reagerer, så bare lade hende alene i et par dage, og prøv igen. Hvis hun ikke gør tekst, du tilbage, hun er ikke interesseret. Hvis hun reagerer, bede hende om hendes venner, familie og interesser. Se hvor det går derfra.

Steps

Hvordan man får en pige til tekst dig tilbage. Få et ubegrænset sms'er plan.
Hvordan man får en pige til tekst dig tilbage. Få et ubegrænset sms'er plan.
 1. 1
  Få et ubegrænset sms'er plan. Første ting først, sørg for at have en telefon med en dejlig tastatur eller touchscreen til sms'er og sørg for at få en ubegrænset sms'er plan! Du ønsker ikke at uheld ender med en 225€ telefonregning!
 2. 2
  Må ikke være omklamrende! Når du får en piges nummer det er bedst ikke at kontakte dem med det samme for ikke at blive vist trængende eller irriterende. Når du har ventet dog længe du synes er nødvendigt (2 eller 3 dage toppe), sende en hurtig sms ligesom alle de unge gøre i dagens alder. Det er bedst at holde den første tekst kort og søde, flirtende, sjove, mystiske, eller en kombination af disse. En fælles tekst fleste fyre sender ville være "Hey, det er John fra kaffebaren, huske mig?" Det er en fejl. Bare antage de husker dig, og de er spændt afventer din tekst. Spørge, hvis de husker, bør du kun være i en flirtende måde, dvs du driller hende, fordi hun var temmelig spildt, når du mødte hende til en fest.
  • Hvad skal man sige. En bedre fremgangsmåde er den enkleste budskab nogensinde: "Hey dig". Mest sandsynligt vil de ikke har fået dit nummer, så hun vil undre, hvem der taler til hende, derfor hun er tilbøjelige til at reagere.
   • Sandsynlige reaktion # 1. Hvis hun reagerer "Hey hvem er det?" du kan have det sjovt med hende ved at gøre hende gæt eller drille hende for at give hende nummer ud til så mange fyre hun ikke kender, der taler til hende.
   • Sandsynlige reaktion # 2. Hvis hun svarer: "Åh hey, det er John fra cafeen?" Bare reagerer "Håber du ikke bare venter rundt med telefonen i hånden hele ugen for at høre fra mig;)" Dette er kinda kæphøj, ret sjovt, og starter flirte med det samme. Nu kan det ikke være mandig at tilføje smiley ansigter i meddelelser, men det er svært at sige, hvis nogen laver sjov i tekst, især hvis de ikke kender dig.
    • Valgfri respons. En anden reaktion, du måske ønsker at smide i, er: "Så er det den søde blonde pige eller brunette mødte jeg på onsdag?" eller en variant. Garantere, at de vil være lidt chokeret over din udholdenhed, men de vil grine.
 3. 3
  Holde op vibe. Du kan bogstaveligt talt åbne med noget langs disse linjer, og hun vil reagere. Ellers holde sig til den vibe, du oprettede, da du først fik hendes nummer. Hvis du flirtede med hende ved at give hende en dum kælenavn som "shorty" eller "dork" smide derinde.
 4. 4
  Må ikke genere hende! Nu hvor ofte du tekst er også meget vigtigt. Kom ind i en fuld samtale er meget nemt, men er noget, du bør undgå i løbet af de første par dage, du sms'e hende. Du ønsker ikke at ende op irriterende hende ved at gøre hende telefon ring / buzz hele dagen fra en fyr, hun lige har mødt.
 5. 5
  Gør det hurtigt! Den bedste måde at gå om det ville være at bare have en hurtig samtale (4-6 beskeder hver) og derefter fortælle hende, du har travlt, og vil tale med hende senere. Prøv at faktisk være optaget / gøre noget interessant, behøver du ikke ønsker at starte det hele på en løgn.
 6. 6
  Reager på din egen fritid. Det er nemt at blive begejstret for en besked fra en varm pige, som du er til, men hun vil fange dig reagere umiddelbart efter du få hendes budskab. Hun vil antage, at du som hende, og er spændt afventer alle hendes beskeder. Dette afslutter jagten med det samme. Så giv det lidt tid mellem budskaber og ikke genere hende, bare ikke spille sind spil. Teksten budskab er smukt, fordi du har tid til omhyggeligt håndværk, hvad du vil sige, så når det er din tur til at skrive tilbage, tage den tid tænker over det hårdt.
 7. 7
  Afslutte samtalen selv. Når det er tid til at afslutte samtalen, er det bedst bare at sige "Jeg skal køre (eller gøre noget interessant, hvis du virkelig er), tale med dig senere." Det viser, at du ikke er klæbende, hvis du afslutte samtalen selv.
 8. 8
  Ophold i kontrol. Da hun svarer tilbage og siger farvel, bare lade det blive ved det (medmindre hun stiller et spørgsmål). Hvis hun er den, der sendte den sidste besked, det sætter dig i kontrol og gør hende spekulerer på, om du kommer til at sende en anden.
 9. 9
  Spil det køligt indtil næste gang du kontakte hende. Det er en god ide at have 3-4 tekst samtaler i løbet af perioden på et par dage til en uge, før du ringer til hende eller lave en plan for en dato. På dette tidspunkt, vil du have flirtet med hende, fik hende til at le, og der er allerede nok attraktion bygget op i hendes sind, at skrue op et telefonopkald eller en første date rent faktisk vil være svært for dig at gøre.

Advarsler

 • Må ikke:
  • Irritere hende
  • Tekst hende også meget
  • Spørg tingene alt for personlige
 • Hvis hun ikke gå i detaljer, hun ikke ønsker at tale om det.
 • Hvis du virkelig har brug for at følge denne guide... denne pige er ikke for dig. Find en person, du kan være dig selv omkring, ikke at du er nødt til at følge en guide til at få.