Wkodk

Hvordan man har en sjov, interessant samtale via tekst

Når sms'e en ven, behøver du nogensinde finde jer fast i en samtale skure, hvor ingen af ​​jer ved, hvad man skal snakke om? Eller måske dine samtaler er blot kedeligt og ensformigt? Uanset hvad sagen kan være, vil denne guide hjælpe dig igennem!

Steps

Hvordan man har en sjov, interessant samtale via tekst. Tænk på et emne, der interesserer jer begge.
Hvordan man har en sjov, interessant samtale via tekst. Tænk på et emne, der interesserer jer begge.
 1. 1
  Tænk på et emne, der interesserer jer begge. Det kan være alt, så længe det vil interessere jer begge. Du kunne chatte om sport, tv, det kommende valg... Mulighederne er uendelige!
 2. 2
  Undgå at bruge ord gentagne. En masse mennesker har dette problem. Det er svært at have en interessant samtale, når du får de samme gamle, monotone svar hver gang: "Lol", "Ah", "Wow", "Åh" osv. Prøv at blande det op en lille smule for at holde tingene frisk og lade den anden person vide du tager en interesse i, hvad de har at sige.
 3. 3
  Hold dine tekster optimistisk og sjov! Bare fordi du er keder sig, betyder ikke, at du er nødt til at lade den anden person vide. Hvis du konstant klager over kedsomhed, kan den anden person mister interessen og stoppe sms'er, tænker de er kedeligt dig.
 4. 4
  Giv dine tekster personlighed! Mind den anden person, at der er en reel menneske bag ordene på det lille telefonens skærm. Add smileys og emoticons, eller bruge tekst griner, såsom "lol", "rofl", "cqts" osv.
 5. 5
  Tal om, hvad du laver. Bagefter bede ham / hende den samme. Bare sørg for at du ikke kører og sms'er!
 6. 6
  Undgå at sende et ord tekster. Det kan være meget lettere på dine tommelfingre end at tage sig tid til at skrive en rigtig budskab, men et ord kan sjældent starte en samtale.
 7. 7
  Send tilfældige, off-the-wall tekster! Der er noget sjovt og legende om aldrig at vide, hvad en person vil sige næste. Overrask ham eller hende med en helt uventet svar, eller et spørgsmål, som synes at komme ud af ingenting. Spontanitet er nøglen, og vil gøre for en anden stor streng af samtale!
 8. 8
  Gør din tekster læselige. Mens lejlighedsvise stavefejl eller forkortelsen er sød og acceptabelt, det er ikke sjovt, når en person stammer deres øjne forsøge at dechifrere dine tekster. Prøv at holde chatspeak til et minimum!
 9. 9
  Kig rundt dig selv for inspiration. Den enkleste og mest fælles husstand element kan sætte gang i en stor samtale. Det kan være alt fra en brugt serviet til en dvd.
 10. 10
  Undgå kedelige, kliché, dagligdags samtaler. Den sædvanlige Smalltalk er nyttigt, når du er helt desperate, men det sjældent gør for mindeværdige samtaler. I stedet for "Fint vejr vi have", så prøv at tænke på noget mere originalt.
 11. 11
  Mindes. Hvis du sms'e en ven, kan du altid hente fortiden. Det er svært at gå galt med "Husk tiden..." eller "Jeg savner, når...". Bare sørg for din følelse ikke tænder for nostalgisk, eller begge af jer kan ende op med at tomme længsel følelse.
 12. 12
  Sende billedbeskeder eller beskeder med lyd. Disse er ekstra sjovt! Send et sjovt billede af dig selv, eller en kølig grafik. Tilføj lyd af din yndlingssang eller mærkelige lydeffekter. Audio / billedbeskeder er bundet til at få dig begge taler (og griner)!

Advarsler

 • Må ikke tekst, mens du kører. Derved er du fare selv, såvel som dem omkring dig.