Wkodk

Hvordan at være interessant

Alle stræber efter at være interessant og vellidt i hans eller hendes liv. Hvis du føler at du er kedelig eller kedeligt, ikke ærgre sig! Alle har potentialet til at være interessant, uanset hvor begivenhedsløs dit liv kan synes. Læs denne artikel for at lære hvordan.

Steps

Hvordan at være interessant. Skabe flere historier at dele.
Hvordan at være interessant. Skabe flere historier at dele.
 1. 1
  Blive uddannet. Jo mere du ved om, hvad der foregår i verden, jo mere du kan bidrage til samtaler. Interessante mennesker er dem, der kan bringe noget nyt til en samtale og dele sjove fakta i stedet for bare at sidde der nikker. Jo mere du lærer, jo bedre conversationalist du bliver.
  • Hold dig uddannet ved at læse bøger og opholder up-to-date med de aktuelle begivenheder i nyhederne og pop kultur.
  • Se dokumentarfilm og deltage i foredrag om forskellige emner.
  • Husk, at ikke al viden skal opnås gennem en formel institution. Opsøge nye emner på egen hånd.
 2. 2
  Skabe flere historier at dele. Interessante folk altid synes at have en masse i gang i deres liv. Jo mere du gør det, jo flere historier, du bliver nødt til at dele med andre. Den bedste måde at akkumulere interessante historier er ved at rejse hele tiden møde nye mennesker, og sætte dig selv i nye og interessante situationer.
  • Få har for vane at sige "ja" til ukendte muligheder, der opstår. Hvis nogen inviterer dig ud til en fest, hvor du ikke kender nogen, acceptere invitationen. Du ved aldrig, når en tilsyneladende begivenhedsløs aften kan blive til en vanvittig historie!
  • Du behøver ikke at rejse til et andet kontinent for at få en interessant oplevelse. Selv om man tager en to timers tur til at besøge en ven i en nærliggende by kan blive til et spændende eventyr.
  • Dokumentere de ture du går på, at parterne du deltager, og de steder, du ser, så du kan dele disse billeder med andre.
 3. 3
  Være engageret med, hvad du gør. Selv om det ikke kan synes som det, bliver interessant er nøjagtig de samme ting som værende interesseret. Hvis du konstant handle keder sig eller distraheret, vil folk i sidste ende blive kede med dig, og du vil blive træt af dit liv. Tænk på dig selv som en svamp, og hver eneste dag, absorbere så meget som du kan, hvad der sker omkring dig.
  • Hvis du har en samtale med nogen, give dem din udelte opmærksomhed. Gør øjenkontakt og undgå sms'er eller taler i telefonen, når du er sammen med andre.
  • Start med at lægge mærke til små detaljer i dit daglige liv, som normalt ikke ville være opmærksom på. Du kan beundre arkitekturen i bygninger, når de går ned ad gaden, bemærk vej vinden rasler bladene på et træ, og være opmærksom på illustrationen i cafeen du sidder i. Små ting som disse tilføje op og gøre dig føle sig mere forbundet til verden omkring dig.
  • Lær at lytte til andre mennesker, når de taler. Nogle gange, folk, der forsøger at være interessant ende med at tale alt for meget uden at give andre en mulighed for at tale. Trods dine bedste indsats, selvom det kommer på tværs som værende selvcentreret. Samtaler skal være afbalanceret, således at hver person tilbringer lige tid på at tale og lytte.
 4. 4
  Få at vide nye mennesker. Udvid din omgangskreds ved at slå op samtaler med alle og enhver. Du ved aldrig, når en fremmed kan forvandles til en af ​​dine nye bedste venner! Give alle du møder en chance for at vise dig, hvem de er, og byde dem velkommen ind i dit liv.
  • Tal med folk til fester, barer og klubber. Hvis du ser nogen interessant, så gå over og snakke med dem. Du har intet at tabe!
  • Strejke op en samtale med servitrice på en restaurant, kasserer i bekvem butik, eller chaufføren i bussen.
  • Mød venner af venner. Gensidige venner er en fantastisk måde at møde nye mennesker. Overveje at organisere en fest og invitere alle dine venner, og fortæl dine venner til at tage en gæst eller to.
 5. 5
  Være fordomsfri. Prøv ikke at være alt for fordømmende eller følsomme, og folk vil være langt mere tilbøjelige til at tilbringe tid sammen med dig og tale med dig. Husk, at alle har ret til sin mening. Mens der er intet galt med at engagere sig i en venlig debat og næ, bør du forsøge at være fordomsfri og acceptere andres meninger, selvom de er forskellige fra din egen
 6. 6
  Tages op hobbyer. Deltag i en lokal sportshold, afhente et instrument eller lære et nyt fartøj. Hobby ikke kun holde dig travlt og hjælpe dig med at opfylde mennesker, de også give dig mulighed for at identificere dine evner og talenter. Nogle af de mest interessante mennesker i verden er dem, der har en unik talent.
  • Eksempler på interessante hobbyer inkluderer bjergbestigning, fotografering, golf, madlavning, sang, balsal dans, ridning, frivilligt arbejde, læsning, crafting, og maleri.
 7. 7
  Har en unik sans for stil. At være interessant er ikke kun om, hvad du ligesom på indersiden, din fysiske fremtoning kan dramatisk ændre den måde du bliver opfattet af andre. I virkeligheden, før folk selv møde dig, vil de allerede har lavet en dom om, hvor interessant en person du er. Hvis du har tendens til at følge de standard modetrends, så prøv i det mindste sætte et unikt spin på disse konventionelle stilarter.
  • Accessorize med hatte, tørklæder, eller indviklede smykker.
  • Shop på sparsommelighed butikker. Hvis du køber en beklædningsgenstand brugt fra en genbrugsforretning, vil du være garanteret at være den eneste bærer det.
 8. 8
  Vær dig selv. Husk, at selvom du måske føler uinteressant, du er one-of-a-kind. Forsøg ikke at få opmærksomhed ved at efterligne andre eller foregiver at være nogen, du ikke er det, fordi i sidste ende sandheden vil komme ud, og du vil virke som en falsk. I stedet for at skjule, hvem du er, lære at fremhæve dine positive egenskaber og nedtone dine negative.
  • Sæt et positivt spin på tingene, når de deler aspekter af dit liv med andre. I stedet for at klage over, hvor slemt din uge har stået, fortælle personen om alle de gode ting, der har optrådt på dig sidst, både på kort og lang sigt.