Wkodk

Sådan vælger du en kriminel forsvarsadvokat

Når du eller nogen du kender, er anklaget for en forbrydelse, at vælge den rigtige advokat for sagen kan være den sværeste del af hele prøvelser. Spørgsmål om evne, pris og erfaring er alle vigtige. Lige så vigtigt er imidlertid, at forholdet og holdning af advokat og hans eller hendes medarbejdere. "En advokat er ligesom et par gode vandrestøvler: når pasformen er forkert, det er en lang, stenet vej at gå, hvis det passer er rigtige er det ikke helt så hårdt."

Steps

Sådan vælger du en kriminel forsvarsadvokat. Få en kriminel forsvarsadvokat, der koncentrerer sin praksis på området for forsvar, som du har brug for.
Sådan vælger du en kriminel forsvarsadvokat. Få en kriminel forsvarsadvokat, der koncentrerer sin praksis på området for forsvar, som du har brug for.
 1. 1
  Få en kriminel forsvarsadvokat, der koncentrerer sin praksis på området for forsvar, som du har brug for. Mange kriminelle forsvarsadvokater ikke kun håndtere rutinemæssige kriminelle forsvar sager, men nogle koncentrat i et bestemt område af forsvaret. Nogle fokuserer på voldtægt forsvar, voldskriminalitet forsvar eller andre områder af speciale. Ingen forsvar områder absolut kræver en advokat, der koncentrerer i området, og på mange områder er der så få advokater, at få en, der koncentrerer sig om en konkret forbrydelse er umuligt. Få en advokat, der er villig til at sætte i tilstrækkelig god tid til at lære om din sag og dit forsvar, og du vil gøre bøde.
 2. 2
  Offentlige forsvarere er generelt forbeholdt folk, der ikke har råd til private advokater. De offentlige forsvarere har meget lidt tid og ressourcer til at arbejde på din sag og resultere i mindre retfærdighed, ifølge forskningen udført af Justice Policy Institute *. Mange offentlige forsvarere forsøger at jonglere over to hundrede sager eller mere. Det er langt over det maksimale antal sager anbefalet af den europæiske advokatsammenslutning, som anbefaler, at enhver advokat ikke skal håndtere over hundrede sager. Offentlige forsvarere normalt klare over 300 sager i Los Angeles County, Californien. Offentlige forsvarere kan være meget lidenskabelige om deres job og har de bedste intentioner. Dog kan de blive overvældet af det store antal sager og bringe deres klients forfatningsmæssige ret til en effektiv repræsentation i straffedomstol.
 3. 3
  Afgøre, hvilken slags kvaliteter er vigtige for dig. Vil du vil have nogen ung og som er villig til at gøre op for manglende erfaring gennem hårdt arbejde, eller nogen med veletablerede legitimationsoplysninger? Er din sag kræver nogen, der har særligt kendskab til et bestemt område af strafferetten (som skatteret eller SEC undersøgelser) eller vil enhver kriminel advokat være tilstrækkelig?
 4. 4
  Spørg venner, hvis de kender (eller har erfaring med) en kriminel forsvarsadvokat. Det er ikke tid til at leje din 3rd fætter, der engang vandt en fartbøde tilfældet for din onkel. Hvis du bliver anklaget for en forbrydelse, der kan medføre, at du har en ren straffeattest, du har brug for nogen, der ved præcis, hvad han eller hun gør.
 5. 5
  Find ud af, hvilke juridiske organisationer advokaten tilhører. I det mindste, bør han hører til County og State Bar Associations. Hvis han hører til den nationale sammenslutning af Criminal Defense Lawyers (NACDL), hans State Foreningen af ​​Criminal Defense Lawyers eller til ABA Criminal Justice afdeling, der er en god indikation han har mere end en forbigående interesse i kriminel forsvar.
 6. 6
  Undersøg, om han nogensinde har holdt et kontor i en af de organisationer, som han er medlem af. Bar foreningslivet er gode indikationer på, hvordan advokatens kolleger føler om ham.
 7. 7
  Find ud af, om han har fortjent en Martindale-Hubbell rating. "AV" er den højeste evne / højeste etik rating baseret på udtalelser fra advokater og dommere, der kender ham. "BV" og "CV" ratede advokater er også gode. Bemærk: meget få kriminelle forsvarsadvokater er bedømt af Martindale-Hubbell og mange af de bedste kriminelle forsvarsadvokater deltager ikke i Martindale-Hubbell adressekartotek og rating system.
 8. 8
  Må ikke narre af reklameslogans, såsom "tidligere vicedistriktsadvokat" eller "aggressiv retssag advokat." Mød advokat og beslutte, om du har tillid til hans eller hendes færdigheder og føler sig trygge i deres analyse af din sag.
 9. 9
  Spørge, hvis den advokat du interviewe nogensinde har undervist på en lov skole (eller CLE-programmet) eller udgivet en juridisk artikel. Undervisning og udgivelse tager forskning, feltarbejde, engagement, samt vilje til god praksis politik. Det er også en god måde at bestemme din advokats stående i den juridiske samfund.
 10. 10
  Spørg der vil arbejde på din sag, hvis du leje denne advokat, og hvad deres erfaringer niveau. Spørg, hvad satser, de regningen på. Hvilken procentdel af arbejdet vil disse andre mennesker gøre, og hvilken procentdel af tiden vil din advokat blive dedikeret til din sag? Nu er også en god tid til at finde ud af, hvad der ville ske med din sag, hvis din advokat blev syg eller uventet blev utilgængelig.
 11. 11
  Diskuter de faktiske omstændigheder i din sag. På dette punkt, bør advokater være i stand til at diskutere, hvordan han vil forløbe, og hvad han vil gøre. Du bør diskutere advokatkontor kommunikation og hvilke accessoriske tjenesteydelser, som han mener, du får brug for (f.eks psykoterapi, private efterforskning osv.).
 12. 12
  Husk der er ingen officiel liste over de bedste advokater. Der er ingen officiel "win / loss" sats. Være meget mistænksom over for advokater, der hævder at "specialisere" i en bestemt type sag, medmindre denne advokat er en State Bar Certified Specialist. Når de er certificeret Strafferet Specialist de holde en unik position. Der er meget få, der har de kvalifikationer, og endnu mindre, der kan passere bestyrelsens anmeldelser, test og evalueringerne.
 13. 13
  En god idé er at gå direkte til staten bar hjemmeside og søg under certificerede strafferet specialist i dit amt. Disse advokater er for det meste det bedste af det bedste. Også staten bar ikke er en privat virksomhed som Martindale Hubble, så de er ikke i færd med at certificere folk for penge eller reklameformål.
 14. 14
  En advokat må koncentrere i et område, men kan ikke hævde at være en specialist, medmindre en outside agency certificeret til at foretage udpegningen så uddeler ham med denne betegnelse.

Tips

 • Advokater har en række regler for gebyrberegning ved deres arbejde. Disse omfatter faste gebyrer, timepriser, og gebyrer for bestemte dele af sagen.
  • Timepriser er mest forbrugervenlige, men er de mindst forudsigelige.
  • Flade gebyrer er det mest forudsigelige, men kan gøre ondt kunden i sager, der er komplicerede. Mange advokater vil tilbyde nogle hybrid gebyr aftale, der tilbyder et refunderbart minimum holder, men derefter går op som sagen går forbi dette beløb.
  • Uforudsete gebyr arrangementer (gebyrer er baseret på den advokat opnå bestemte resultater) er uetisk for kriminelle forsvarsadvokater.
  • Du skal bestemme, hvis advokaten du ønsker at leje har gjort mange domstol optrædener i den retskreds, hvor din sag bliver hørt. Nogle advokater har gode omdømme i forskellige domstole, og det kan være en fordel at være repræsenteret af en advokat, der kommandoer en stor respekt fra den ret, hvor din sag bliver hørt. Af samme grund, nogle advokater, der optræder hyppigt i nogle retter ikke samle meget respekt fra retten.
  • Mange offentlige forsvarere ofte dedikeret ud over call of duty. Mange offentlige forsvarere er blandt de hårdest arbejder advokater, du nogensinde vil mødes.

Advarsler

 • Vær meget mistænksom over for enhver advokat, der garanterer dig et konkret resultat i en straffesag, før du foretager en domstol udseende, og før at gennemgå alle de dokumenter og beviser.
 • Gør en grundig samtale og baggrund søgning på din advokat er den eneste måde at være sikker på du får hvad du betaler for. Husk, at du ofte kan spare penge ved at overdrage din sag til en nyere advokat. Unge advokater er meget dygtige til at håndtere forseelser sager og trafik sager. Felony tilfælde og føderale sager skal håndteres af advokater med mindst fem års kriminel praksis under deres bælter.
 • Vær på vagt over advokater, der ønsker en stor sum penge op foran for at håndtere en sag kun gennem indledende procedurer og ikke gennem nævningesag. Advokaten skal være ærlige om de sandsynlige udfald af din sag, og bør aldrig gøre løfter om garanterede resultater.

Ting du behøver

 • Jo flere oplysninger du kan tilbyde en kriminel forsvarsadvokat i dit indledende høring, desto mere præcist advokat kan tilbyde at repræsentere dig på et realistisk gebyr. Folk, der betaler de fleste penge for advokater er mennesker, der ikke ved, hvad forbrydelser, de er anklaget for, deres domstol dato eller andre vitale oplysninger. Har dit domstol dato, afgifter, domstol placering, kaution beløb, og kontaktoplysninger for din bondsman (hvis relevant), når du kalder advokaten.
 • Mange domstole har on-line optegnelser systemer til disse oplysninger, hvis du ikke har papirarbejde.