Wkodk

Hvordan til at sælge kunst online

Så du er en ny eller håbefulde kunstner og din kreativitet har skabt noget og interessant. Nu er du klar til at vise og sælge denne skabelse og måske gøre et par dollars, men du vover sig ind i det ukendte. Du selvfølgelig henvende sig til, fordi du ikke har en agent, galleri eller navn, der er i efterspørgslen fra samlere.

Kunsten at salget af kunst er et vanskeligt år for de fleste kunstnere. Mange fine kunstværker aldrig gøre det forbi dette stadie. Selvfølgelig sælge din kunst online er ikke let. Før du springer i, er der nogle ting, du bør overveje.

Steps

Hvordan til at sælge kunst online. Sælg dig selv først.
Hvordan til at sælge kunst online. Sælg dig selv først.
 1. 1
  Sælg dig selv først. Før du gør noget andet, stoppe og opsummere selv som kunstner. Nu tænke over, hvordan at omsætte det til en online profil, det være sig de få ord, Twitter giver dig eller en hel side af nydelse, at din egen hjemmeside vil give dig. Bring de mest iøjnefaldende træk ved din kreativitet, din erfaring, din lidenskab, og dine grunde til maleri. Gør det klart for læserne, hvorfor du er en kunstner, der elsker kunst, producerer høj kvalitet kunst og er en sand mester i kunsten. Hvis du ikke er stor med ord, finde en ven, der kan hjælpe dig med dette virkelig vigtigt aspekt af at sælge online - oprettelse af din troværdighed og pålidelighed.
 2. 2
  Tilmeld dig online kunstner samfund. Afhængigt af hvad skala du har til hensigt at sælge dine kunstværker, kan du ønsker at få en konto på en af de følgende hjemmesider: Deviant art - i mindre skala men meget populære kunst stedet ( http://www.deviantart.com/ ) kommissionen-fri global kunstneres samfund Artbreak eller større skala Art Brokerage ( http://www.artbrokerage.com/ ). Der er også mange andre brancher, såsom Etsy (tungere på håndværk, men stadig arty), eBay (auktion site), et Amazon butik (en online butik platform), CafePress (til udskrivning af din illustration på ting som krus), Craigslist (generel rubrikannoncer), og en hel masse andre artwork baserede salg sites (gøre en generel søgning).
  • Læs vilkår og betingelser for hvert websted meget omhyggeligt. Vide, hvad provision eller procent site tager, ved, hvad beskyttelser (eller mangel på dem), som stedet tilbyder, ved, hvad klientel generelt gennemlæse webstedet, kender de generelle salg bragt i af webstedet, vide alt, hvad du kan, der er relevante for din salg.
  • Hvis dit mål er at gøre din kunst til en investeringsejendom, derefter sælge online er sandsynligvis en meget længere vej til dette formål. Dette er i høj grad, fordi det er generelt sværere for ukendte kunstnere til at sikre højere priser salg med seriøse samlere online, end det er gennem en traditionel galleri, hvor sådanne konkrete beslutninger kan gøres sikkert. Det er bedst at se at sælge kunst online som et supplement til din sædvanlige metoder til at sælge kunst, ikke dine eneste middel.
 3. 3
  Gør dig selv offentligt. Få dig derude, så godt som du kan ved annoncering selv. Udgiv nogle "eksempel" stykker rundt omkring på nettet for at vise, hvad du kan gøre, og for at vise din stil. Vær sikker på at tilføje et vandmærke til din digital version at beskytte din illustrationer fra kunsttyve.
  • Tilbring lidt tid på at undersøge online de måder, hvorpå andre kunstnere er fremme sig selv. Hvad der virker for dem, og hvad virker ikke? Hvad kan du lide ved deres salgsfremmende strategier, og hvad vil du undgå? Denne type forskning kan give dig en masse ideer, og også advare dig om potentielle faldgruber for de måder, hvorpå du vil fremme dine egne billeder. Bogmærke de steder kunstnere sælger online, der virkelig inspirerer dig, så du kan komme tilbage til dem regelmæssigt for at se, hvordan de er i stadig udvikling og succes.
  • Grib magt Twitter og Facebook til at øge folks kendskab dig. Tweet opdateringer om din nye malerier, dine tanker om kunst, og nyheder om kunst i almindelighed. På Facebook, placere billeder af din kunst (digitalt vandmærke), billeder af dig modtage priser, og oplysninger om din kunst, artwork i almindelighed, og måske endda nogle kritik af kunstværker.
 4. 4
  Blog om dit kunstværk. I betragtning af de hundredvis af gratis blogging websteder, du har en masse valg i at holde en blog. Vigtigst er det, det er ekstremt nyttigt at holde det opdateret regelmæssigt - det giver folk noget "smuk at se på" og en historie at følge som dit omdømme stiger, og dit salg historie vokser. En blog kan hente en masse hits fra søgemaskiner, hvis du udnytter de søgeord funktionen nøjagtigt, at bruge det til din fordel. Vær sikker på at navngive din blog noget simpelt, men mindeværdig - du ønsker, at folk skal kunne finde dig med lethed.
  • Læs, hvordan at starte en blog og Hvordan kan man øge trafikken på webstedet gratis for assistance.
  • En god måde at teste søgeord for meget lidt omkostninger er ved at bruge en auktion site. Leg med de ord, du bruger til at titlen din kunst salg, samt ordene anvendes i selve teksten. Holde skiftende ord, indtil du finder den sweet spot - ord, der virkelig synes at tiltrække flest visninger.
 5. 5
  Opret en postliste. Dette kunne være din mest effektive redskab, hvis den forvaltes godt. For hvert salg du laver, hver person, der sender dig en e-mail, der kunne være interesseret at få alle deres email-adresser i digital database klar til masse emailing. På et bestemt interval (en gang om måneden, hver anden uge, hver gang du starter en ny serie) sende dem alle nice, grammatisk korrekt, venlige emails, komplet med en pænt sat ud portefølje af billeder af din seneste arbejde (en kan fungere godt til dette formål). Det holder dig på radaren af ​​tidligere kunder, hvilket er vigtigt. Og hvis det er en virkelig vidunderlig nyhedsbrev, kan du få heldige og de måske sende den til alle deres venner samt - så endnu flere øjne ser dit arbejde!
  • Hver tankevækkende mailing liste omfatter en opt-out mulighed. Må ikke være truet af dette, ser det som god husholdning og da fastholde de kunder, der virkelig ønsker at se dine emner. Du er ikke online for besværet mennesker, som ikke er interesseret!
 6. 6
  Tag gode billeder. Som de siger, "Et billede siger mere end tusind ord", og du vil have din indtryk på potentielle kunder til at være god. Vis detaljer, helt ned til at male streger og maling typen. Vær villig til at vise potentielle købere flere skud af dit arbejde under forskellige lys, hænges på væggen, osv. Dette kan være den eneste måde at afhjælpe den berettigede frygt mange mennesker har for at købe et kunstværk, som de aldrig har set i person.
  • Husk på, at ikke alle har en god internetforbindelse. Balance fantastiske fotos med lethed for at downloade tid. Tal med en web specialist hvis du ikke er sikker på, hvad de skal gøre.
  • For flere fotografering tips til relevans, læse Hvordan til at tage bedre vare fotografier til fri og hvordan man tager katalog fotos.
 7. 7
  Vær sikker på at korrekt licens din kunst. Licensing kunst er en måde at bevise, hvad der tilhører hvem. Det er en nødvendig bogholderi i arts-afdelingen og vil hjælpe dig, hvis der er en tvist om originalitet, ejerskab eller moralske rettigheder.
 8. 8
  Overveje muligheden for at skabe dit eget site. At have din egen hjemmeside betyder, at du kan optimere hver eneste side for søgemaskiner, og det sætter dig ud fra de mange kunstnere, der kun bruger de generelle salg af kunst sites. Har du din egen hjemmeside betyder, at seeren ikke er distraheret af andre kunstnere og deres arbejde, mens browsing din kunst og dit eget navn er sandsynligt at vinde i anseelse hurtigere. Du kan sælge direkte fra dit websted via e-mail korrespondance med potentielle købere (bede dem om at kontakte dig for priser, for at gøre et køb osv.).
  • Hvis du er seriøs om at sælge din kunst online med din egen hjemmeside, så er det afgørende med et domænenavn, der er enten dit eget navn eller det navn, du vil have folk til at knytte dig med din kunst. For eksempel kan du bruge et domæne, der består af dit fornavn og efternavn som firstnamelastname.com eller hvis du arbejder under pseudonym, så du kan bruge et domænenavn, ved hjælp af denne, dvs pseudonym.com.
  • Seriøst at overveje at gøre din hjemmeside så meget som en virtuel kunstgalleri som muligt. Tilskynde potentielle kunder til at vandre gennem og se dine malerier i en afslappet, galleri-lignende måde at øge deres visning nydelse.
  • Tilføj priser og kontaktoplysninger. Folk ønsker at se prisen, så du skal ikke skjule det eller forventer kunden at komme op med en for dig. Og være til rådighed for at besvare deres spørgsmål i tide.
  • Når du opretter din egen hjemmeside, er du nødt til at finde en sikker metode til at acceptere betaling, og du kan endda overveje at gennemføre en spærret system. De dyrere din illustration er, jo mere omhyggelig du bliver nødt til at være om penge håndtering, herunder accept af afkast og tilbagebetaling. Der er forskellige metoder, der findes online til sikker overførsel af penge, gøre din forskning for at finde ud af, hvad der virker bedst for din lokale behov og for din globale marked.
 9. 9
  Forventer, at dette at være en gradvis proces, og forventer ikke at sælge en masse højre væk. Et online kunst forretning skal bygges op lidt efter lidt. Det er meget det samme som at sammensætte et selskab (faktisk, bør du behandle dine online salg af kunst som en virksomhed) - du vil forsøge at gøre dit navn kendt, eller i det mindste give folk et tip om, hvem du er som kunstner, udvikle din tjenester, som du vokser, og vinde i anseelse som tiden går. Det kan føles som lang tid i starten, men solidt og patient fundament vil sætte dig op til en god fremtid, samt at opretholde en positiv holdning om, hvad du laver.
  • Deltag så mange relevante teknik viser at vise dit arbejde, som du kan. Hvis de viser, er censurerede, vise de priser din kunst har vundet som en del af dine profiler eller hjemmeside baggrunde.