Wkodk

Hvordan man undgår at blive opkrævet overtræk gebyrer

Når din bankkonto har lidt en negativ saldo på grund af andet end et system komplikation, finansielle institutioner straffe kontohavere med en afgift ellers kendt som en kassekredit gebyr. Selvom dette gebyr varierer, det er frustrerende, og kan nemt ødelægge din budget. De fleste banker behandler de større checks eller transaktioner, inden de mindre, fordi det vil producere flere overtræk gebyrer. Derfor er det vigtigt at holde styr på dine penge, fordi det vil virke som den 2.00 kaffe, du har købt var virkelig købet du bliver straffet for, når de i virkeligheden, du havde mange større transaktioner tidligere på dagen! Her er flere måder at forebygge overtræk gebyrer sker.

Steps

Hvordan man undgår at blive opkrævet overtræk gebyrer. Stol ikke på din "tilgængelige saldo.".
Hvordan man undgår at blive opkrævet overtræk gebyrer. Stol ikke på din "tilgængelige saldo.".
 1. 1
  Stol ikke på din "tilgængelige saldo." Mange finansielle institutioner engagere sig i en praksis, hvor de vil afspejle din "Tilgængelig Balance", men kan ikke genkende transaktioner, der kommer i efter afslutningen af ​​den arbejdsdag, eller checks. Tilgængelig balance afspejler generelt de penge, du har på din konto til rådighed for dig, men en fælles udløsende faktor for overtræk gebyrer opstår, når transaktionen er faktisk udstationering (flytning fra en "ventende" status til "udstationeret"). Banker normalt placere et hold på dine penge til 3 hverdage, hvis det er en kredit køb, og hvis banken ikke modtager modtagelse af betaling inden da, vil de frigive pengene tilbage på kontoen. Men når en kredit køb er foretaget, købmanden har meget længere end til at opkræve betaling. Derfor er det ikke ualmindeligt at se transaktioner blive trukket tilbage efter, at de blev således foretaget smide ud forventede tilgængelige saldo.
 2. 2
  Balance dit checkhæfte. Hvis overtræk gebyrer er et problem for dig, så er du sikkert skære det lidt tæt på dit budget, måske leve fra lønseddel til lønseddel. Ikke blot vil balancering dit checkhæfte hjælpe dig med at undgå overtræk gebyrer, men det vil også give dig en solidt kendskab til, hvor mange penge der er i din konto, som hjælper dig med at forebygge checks og opdage fejl fra din bank. Bankerne vil endda give disse gratis til dig, og de fleste tilbyder online banking, der elektronisk beregner for dig.
 3. 3
  Prøv kuvert. Opret et budget og opdele dine udgifter vaner i flere kategorier. Sæt penge afsat til hver kategori i en kuvert for denne kategori. Brug kontanter i konvolutterne, og når du løber tør for kontanter, der er det. Må ikke gå til ATM, må du ikke bruge kreditkort, skal du ikke bruge betalingskort, skal du ikke skrive en check. Disciplinere dig selv til at holde sig til budgettet. Det kan tage et par måneder at få det ned, men når du gør det, det er en sikker-brand måde at undgå overtræk gebyrer. Med dette system kan du bare ikke bruge penge, som du ikke har.
 4. 4
  Skabe en kunstig buffer. Beslut dig for et vist beløb, at du altid vil have i din konto, og aldrig dykke ned. Lad os sige, at beløbet er 75€. Du holder øje med din aktuelle saldo og når det bliver til 75€ du stopper bruger. Periode. Du foregive, at du har kørt ud af penge, og du aldrig røre, at 75€. Hvis din konto har en minimum balance for at undgå månedlige gebyrer, holde beløbet "skjult" i din konto og lade som om det ikke er der. Faktisk trække det ud af dit checkhæfte, således at balancen, du ser, er hvad du kan bruge.
 5. 5
  Forskning overtræk beskyttelse. Hvis du har problemer med at holde styr på dine udgifter i forhold til din faktiske saldo, kan du ønsker at se på et overtræk beskyttelse program, hvor din primære konto er linket til en sekundær konto (ligesom din opsparingskonto eller en linje af kredit). Hvis din primære konto overtrækkes, kan pengene blive trukket fra den sekundære konto, og du ikke får slået med et overtræk gebyr. Men effektiviteten af ​​denne afhænger af to ting:
  • Du skal have penge nok i den sekundære konto for at sikre, at det ikke bliver overtræk.
  • Det overtræk beskyttelse program kan have sine egne månedlige gebyrer. Er de det værd?
  • Pas fordi nogle banker opkræver et gebyr, hver gang du dykke ned i din kassekredit, omend mindre end en utilstrækkelig fonde gebyr.
 6. 6
  Fravælge overtræk gebyrer helt. Overtræk gebyrer faktisk formodes at være en service til dig, fordi det giver dig mulighed for at bruge flere penge, end du har på købstidspunktet, så når du foretager et køb, får du ikke faldet (eller så din kontroller don ' t bounce,), og du bliver sparet forlegenhed. Men at "faldt status" kan være værd at 25€ for dig... Spørg din bank om fravalg af denne tjeneste. Du har måske til at udfylde en lille papirarbejde, men når det er gjort, vil du ikke have nogen flere overtræk gebyrer. Hvad vil der ske, er, at når du forsøger at bruge penge, som du ikke har, vil dit kort blive afvist på stedet. Hvis du gå denne vej, ville det være klogt at undgå at bruge dit checkhæfte - de kan ikke blive afvist, og afviste check gebyrer kan være lige så slemt som overtræk gebyrer. Men fravalg af overtræk beskyttelse er ikke 100% effektive. Der er visse transaktioner såsom køb af gas fra en tankstation, hvor tankstationen simpelthen debiterer et nominelt beløb såsom 5 0,00€ fra din konto med det samme, og debiterer den sande værdi af transaktionen flere dage senere, på hvilket tidspunkt din konto måske ikke har nok til at dække transaktionen og din bank har til at betale penge til benzinstationen, så din konto får et overtræk gebyr uanset.
 7. 7
  Brug en bank med en kassekredit i stedet for et overtræk beskyttelse program. Nogle banker giver en kreditlinje, der kan bruges, hvis du går over din tilgængelige saldo. Typisk en finansiel omkostning påføres anvendte mængde kredit, men det kan være betydeligt mindre end en kassekredit gebyr, hvilket resulterer i et gebyr på et par cent i stedet for flere dollars. Eller spørg din bank, hvis du er berettiget til nogen kreditkort til at linke til din konto, ofte gange de tilbyde lavere renter end andre.

Tips

 • Hvis din bank tilbyder en balance meddelelse service, bruge det. Dette går sammen med buffer koncept - når din saldo kommer ned til et kritisk beløb, stop udgifter. Du bestemmer, hvad den kritiske mængde er. Det kan tage lidt trial and error.
 • Deltag i en kredit union. Deres gebyrer er typisk lavere end for en bank, og nogle gange, hvis du spørger de vil reducere eller fjerne et gebyr, hvis din konto er generelt i god behold.
 • Hvis du har en god konto historie med din bank, kan banken, ud af høflighed undlade en begrænset mængde overtræk afgifter for dig.
 • Forstå gebyrstrukturen. Hver bank har politikker håndhæves af føderale lovgivning, samt selv-etablerede retningslinjer for deres egne. Hvis du bliver spurgt, vil de ikke skjul svar på disse spørgsmål fra dig. Faktisk har de som regel forklare retningslinjer, når du åbner din konto. Du kan blive acceptere månedlige gebyrer på 5€ eller 10€ intervaller forsvundne i dit budget. Disse små forskelle kan afgøre et tab af indkomst til spildte overtræk gebyrer. Plus, det er bare god mening at vide, hvad der bliver automatisk trukket fra din konto.
 • Prøv at se, om banken vil fjerne en stor mængde af overtræk gebyrer, hvis du vælger at åbne en opsparingskonto eller ansøge om andre tjenester med banken.
 • Det er muligt, at på grund af et overvældende behov for nye kunder, kan et par banker åbne en konto, uanset om du er på check-systemer eller ej.
 • Det er vigtigt at huske, at overtræk gebyrer er bevidst højt for at tilskynde folk til ikke at overdraw deres konto. Når en bank betaler en vare, for hvilken der ikke er tilstrækkelige midler, de tager en risiko for, at du måske ikke betale dem tilbage. Uanset om du gør eller ikke er ved siden af ​​punktet - som de fleste banker er for-profit, de forlanger at blive kompenseret for risikoen.
 • Nyere lovgivning forbyder store overtræk gebyrer som åger (opladning ulovligt høje rentesatser), kan du være i stand til at bestride gebyrer, der går ud over, hvad der er tilladt ved lov.

Advarsler

 • Kæmper med Bankkasserer og nægter at betale din overtræk afgifter er ikke en vej ud af denne situation. Et styrende system, blandt amerikanske banker, kendt som Chex Systems, overvåger kontohavere. Enhver kunde, der forlader en negativ saldo på deres konto i længere tid end 30-60 dage som oplades automatisk slukket og rapporteres. Din konto vil ikke kun blive lukket, men du kan tage op til fem år at genetablere dit kredit før en anden bank vil tage dig i. Ikke at nævne, vil du stadig skylder penge!