Wkodk

Sådan får alt, hvad du ønsker i livet

Den største træk i livet synes at være, når rutine sætter ind, og du mister al fornemmelse af formål. Hvad gør dette endnu værre er, når kaos sætter ind fra nogle område af livet, såsom med finanser og får dig til at føle, at du mister kontrollen over alt. Her er hvordan man får tilbage kontrollere og udføre alle de ting du ønsker at gøre.

Steps

Sådan får alt, hvad du ønsker i livet. Klar over, hvad du gerne vil opnå, og hvorfor.
Sådan får alt, hvad du ønsker i livet. Klar over, hvad du gerne vil opnå, og hvorfor.
 1. 1
  Klar over, hvad du gerne vil opnå, og hvorfor. Mange mennesker i disse dage har en masse mål, men faktisk ikke klar over, hvad de virkelig ønsker i deres liv. Du skal ikke tro, hvad du vil "fra" liv, men tænk hvad du vil "i" liv. Hvis du finder det, du ønsker følelser snarere end materielle besiddelser, dette er artiklen for dig. Blot at sætte fokus på noget, kan i høj grad øge den chancer i at manifestere i dit liv. (Se "Sådan bruges Selvsuggestion")
 2. 2
  Begynd med at lave en kolonne. Inden for søjlen listen ud af dine nuværende situation og brainstorme veje til at få dig på rette vej succes. Påmindelse: Kom alt, hvad du ønsker, kan ikke gøres alene. Indsamling støtte fra andre er altid en genial måde at få din fod i døren. Himlen er grænsen, og opnå dine drømme er noget, vi alle har det privilegium at stræbe efter. For mange drømmen vil blive levet, og desværre for nogle fejl væve.
 3. 3
  Identificer forhindringer. Foretag en anden kolonne efter den første. I denne kolonne, nedskrive alt det, der forhindrer dig i at løse denne opgave. Være helt ærlig. Hvis det ikke er nok penge, så skriv det. Hvis det ikke er nok tid, så skriv det. Hvis der ikke er noget forhindrer dig i at få noget gjort, så skriv det ned. Identificere eventuelle forhindringer, der forhindrer dig i at udføre noget, er et af de vigtigste elementer her. Dette vil tjene to formål - det vil fremhæve alle de ting, du kan gøre, som du lige har været doven omkring (såsom vasketøj), og det vil give dig en idé om, hvad du har brug for at overvinde for at få disse elementer krydsede fra din liste. Hvad er vigtigt at indse på dette punkt er, at den underliggende årsag er, i sidste ende, at passivitet er antallet én ting forhindrer dig i at gøre alle disse ting. Dette fører dig til den næste spalte.
 4. 4
  Formulere en plan. Lav en tredje kolonne, og nedskrive en plan for handling nu, at du ved, hvad der forhindrer dig i at udføre alt, hvad du ønsker. Virkeligheden er, at du er nødt til at skride til handling, og uden at have en plan, vil du bare holde spinding dine hjul og intet vil blive gjort. Hvis en af ​​dine forhindringer ikke er penge nok, måske du kan skrive ned ideer til, hvordan at tjene flere penge, hvordan man kan bruge færre penge, eller hvordan man får styr på din økonomi. Hvis der ikke er noget forhindrer dig fra at gøre noget, nedskrive, at du skal JUST DO IT! Hvis dit mål er "Lær at ride en motorcykel", og ikke at have en motorcykel er, hvad der forhindrer dig, nedskrive "find en ven med en motorcykel" eller "spare penge til en motorcykel." Nedskrive noget, der kommer til at tænke.
 5. 5
  Sætte din plan ud i livet. Nu hvor du har en plan, er du nødt til at handle på det. Det er helt op til dig på dette punkt.

Tips

 • "Forstå, at den hurtigste vej til et rigt liv er at have mindre. Tænk grundigt over, hvad du virkelig ønsker, spole frem og spørg dig selv, hvad du gerne vil / hvordan du vil føle, når du udrette, hvad der er på din liste. Vil du være lykkeligere? Er du sikker? Lykke kommer indefra og fra hvordan du ser verden, du befinder dig i. Du kan enten ændre den situation, du er i, eller ændre den måde, du føler om det, de er altid dine kun to valg.
 • Vilje til at gøre, hvad det tager at få dit liv i orden, eller udrette de ting du ønsker. Hvis én ting ikke virker, skal du ikke give op. Blot revurdere din plan og foretage justeringer. Prøv at finde nye ideer til, hvordan man udføre de ting på din liste.
 • Udnyt eksterne ressourcer. Hvis du forsøger at få dine finanser i orden, trække på hjælp fra en finansiel rådgiver, se op artikler om, hvordan man kan spare penge, osv. Der er masser af ressourcer derude, der er let tilgængelige for gratis.

Advarsler

 • Indse, at ikke alle ting sker natten over. Det kan tage lidt tid, men intet er uden for din rækkevidde, hvis du er fast besluttet på at gøre det.