Wkodk

Sådan passere en matematik test

Ingen kan lide matematik tests. De er kedelige, de er hårdt, og alt for ofte mennesker begår fejl, som let kunne afhjælpes ved blot at gennemgå deres svar. Imidlertid kan selv den værste matematik præstation vendes til en succesfuld bestræbelse med de rigtige vaner, værktøjer og attitude. I betragtning af dette, er der nogle afprøvede og sande ting, du kan gøre for at hjælpe dig ud.

Steps

Sådan passere en matematik test. Når du går hjem, bringe dine noter og / eller lærebog.
Sådan passere en matematik test. Når du går hjem, bringe dine noter og / eller lærebog.
 1. 1
  Når du går hjem, bringe dine noter og / eller lærebog. Hvis du ikke tage nogen noter, udgifter alle klasse kruseduller, eller tage dårlige noter, er det bedst at bringe hjem din lærebog. Hvis du tager Okay notater, bringe begge. Hvis du (tage fantastiske noter på alt, hvad din lærer siger.) Kan du ikke brug for din lærebog, men du skal bringe det alligevel, bare i tilfælde.
 2. 2
  Gennemgå matematiske tabeller, koncepter og processer, som du har brug for. Alt for ofte, man gør de største fejl ikke på grund af ikke at forstå indholdet, men fordi man laver en fejl på at anvende det. Men det er bedst at kigge over dem, skal opdateres.
 3. 3
  Undersøgelse math teori. Ved matematik teori, - hvordan man kan forstå og gøre tankeprocesser, ikke at gøre de simpleste ting. For at gøre dette, kan du:
  • Kig på lærebog. Dette er den bedste metode, medmindre du tager gode noter. Men bagsiden af ​​at bruge lærebogen er, at (i) du ikke har de særlige forbindelser, der kommer med gode noter, og (ii) lærebogen er normalt ikke meget kortfattet.
  • Kig på dine noter. Dette er kun en brugbar løsning, hvis du tager gode noter. Hvis du i nogle mærkelige rum-tid paradoks, tage gode noter og stadig ikke matematik tests, så skal du bruge dine noter. De er som regel hurtigere og nemmere at lære end dine lærebøger.
 4. 4
  I morgen, spise en god morgenmad. Det er hårdt at arbejde på en tom mave! Så det er kun naturligt, at mennesker, der spiser en god morgenmad i morgen gøre det bedre på understreget tests-De mindre og har mere langsigtede energistrategi. Drik masser af vand for at holde hydreret. Vær forsigtig drikker for meget før en test, fordi så bliver du nødt til at bruge badeværelset, og masser af gange, du nødt til at vente en time, før du får lov til at forlade rummet! Der er ikke noget værre derefter forsøger at tænke, mens "holde på".
 5. 5
  Tag testen.
 6. 6
  Når du får testen tilbage, gennemgå dine fejltagelser. Som det er sagt på The Zombie Survival Guide af Max Brooks, kan Den zombie være væk, men truslen lever videre. Tja, i ​​dette tilfælde kan testen være væk, men eksamen test> lever videre. Så det er bedst at få i nogle tidlige studie til din afsluttende eller midterm eksamen, og "plante frøene."
 7. 7
  Bruge op fuld eksamen tid. Når du tager et math test, bruge hele tiden afsat til math test. Start med at besvare alle de spørgsmål, du kender svarene for, selvom du begynder, og intet synes at skille sig ud. Fortsæt ved at afslutte alle de spørgsmål, du kender, og derefter gå igennem eksamen igen, da nogle af svarene kan blive mere synlige for anden gang igennem. Hold denne proces i gang, indtil du kommer til en stilstand. På dette punkt, gå gennem de spørgsmål, du har besvaret, og på et stykke papir, uden at kigge på dine originale svar på spørgsmålet redo. Hvis du kommer op med det samme svar, gøre et notat af det sted, at din sikkerhed for svaret er høj, og fortsætte med dobbeltkontrol det næste spørgsmål. Hvis dit svar er forskellig fra, hvad du oprindeligt havde ikke se på nogen af ​​de svar du var kommet op med, og prøve det igen. Du vil måske opleve, at den tredje prøve bekræfter en af ​​dine tidligere svar, og du kan føle sig mere sikker på, at dette er det rigtige svar. Husk på, at denne proces kræver en masse skrot papir, så sørg for at du er udstyret med masser af skrot papir og ekstra blyanter i tilfælde af du har brug for dem. Også, glem ikke at holde på genoptagelse de spørgsmål, du ikke fik, som et lys til inspiration pludselig kan tænde fra dine timers studier før eksamen. Ved at bo hele tiden af ​​eksamen, kan du reducere din frygt, og du kan begynde at slappe af undervejs, især hvis du har lyst til svarene kommer til dig.
 8. 8
  Mestrer kunsten at multiple choice. Multiple choice-spørgsmål er en kunstart. Du er nødt til at have studeret nok til at vide, hvordan man løser de problemer, uafhængigt for at opnå en høj score. Gå gennem multiple choice, udfylde svar ved at arbejde ud af svarene på ekstra skrot papir. På det oprindelige spørgsmål ark (at du har lov til at skrive på), skal du placere et flueben ud over de spørgsmål, som du er mest sikker, og et "x" ved siden af ​​dem, du ikke er. Dette giver dig mulighed for nemt at gå tilbage og identitet spørgsmål, du bør bruge tid på. Hvis hele dit side starter som "x" s, huske på, at det sommetider kan tage flere kam throughs af eksamen, før afkrydsninger begynder at erstatte "x" s. På det andet løber gennem af eksamen, gå til dem, du er markeret med en x og bruge mere tid på dem. Cover up dine originale svar og omarbejde spørgsmålet om, skrot papir. Dette vil hjælpe dig til at gå ind med et frisk perspektiv og muligvis det korrekte svar. Hold gå gennem eksamen i denne proces, og sikre, at du også bruger tid på at sikre, at dine multiple choice-svar, som du har markeret med en afkrydsning er korrekte. Det vil være tilrådeligt at krydse ud af svarene (på det ark, du er i stand til at skrive på), hvis svaret er uden tvivl forkert for at begrænse de mulige svar, men nogle eksamensspørgsmål kan ikke være egnet til dette (dvs. det ikke tilrådeligt at strege strengt numeriske svar, men i nogle formulerede spørgsmål, kan der være en intern modsigelse, der gør svaret klart forkert).
 9. 9
  Mestrer kunsten matematik lektier. En studiekammerat blev ramt af en manglende evne til at passere matematik, indtil underviste metoden til mastering matematik lektier. Først, at du har nogen (en tutor) for at hjælpe dig med at finde ud af et spørgsmål, som du kan være på en vejspærring med (og brug den sparsomt). For det andet, få en matematik bog, der arbejder ud lignende problemer fuldt ud (dvs. med en detaljeret svar nøgle), så du kan se, hvordan de er løst. For det tredje, hver nat efter at være blevet tildelt lektier, arbejde ud hvert spørgsmål og henviser til svaret manual, når du er færdig. Hvis du ikke ved, hvordan man kan løse noget som helst, henvises til din matematik bog eller kontakt din vejleder for vejledning. Selv hvis du er stærkt afhængige af svaret manual, afslutte spørgsmålene. Når du er færdig med spørgsmålene én gang, lægge svaret manual, og redo spørgsmålene endnu en gang - dem alle. Hvis du går glip af noget, bruge tid i slutningen forsøger at arbejde ud af svaret, indtil du kender den. Hvis du stadig ikke kan få svaret, gå til svaret manualen eller vejleder, indtil du har det løst. Men du er ikke færdig. Du holder op på denne proces, indtil du kan besvare alle spørgsmålene uden hjælp. Når du besvarer alle spørgsmålene uden hjælp overhovedet, kan du stoppe, selvom en mere go ikke ville gøre ondt. Holde denne proces op hver dag, og huske på, at det kræver tid, men du vil blive belønnet meget godt, når det kommer til eksamen tid. Før eksamen tid, at du har tid til at omgøre alle de spørgsmål, som du gjorde i hjemmearbejde mindst én gang gennem, fortrinsvis indtil du får dem alle lige. Hvis du gør dette, vil du lykkes bemærkelsesværdigt til matematik - også selvom du føler at du ikke kan passere matematik, vil dine karakterer stige dramatisk.
 10. 10
  Invester i en god lommeregner. Find en lommeregner, der forenkler foretage beregninger, helst en, der giver dig mulighed for at indsætte parenteser i parentes, fx (for højere niveau matematik). De billige lommeregnere kan ofte tjene godt for denne type behov, selv om levetiden af ​​lommeregneren til tider kan være så lidt som to-tre måneder. Scan manualen i sin helhed på hvordan du betjener lommeregneren og derefter grundigt læse de relevante dele, og så begynde at arbejde med det godt i forvejen af ​​en matematik test. Også købe en back-up lommeregner er en klog idé. Der er intet værre end at komme til en matematik eksamen med en døende lommeregner, og skulle stole på instruktørens model, som ikke kan operere på en ligefrem måde.
  • Forsigtig: En slags lommeregner er ofte leveret til alle deltagere for standardiserede test. Reglerne er strenge og ofte vil ikke tillade at bruge din egen lommeregner og nej ikke> personlige scratch papir på alle (heller have din taske eller materialer til rådighed).

Tips

 • Undersøgelse med den samme sindstilstand, som du har planer om at tage testen.
 • Være afslappet, mens du studerer. Angst kan medføre, at du mister fokus og gøre skødesløse fejl.
 • Revider noget, du som ikke er din stærkeste punkt og fokusere på det.
 • Lær mere end én måde at forstå emnet (med dybde i hvad du studerer for test) og nyde de gode resultater!
 • Altid studere natten før og dagen. Udnyt den tid, læreren kan give dig, før testen.

Advarsler

 • Må ikke holde op for sent, mens de studerer, der kan forårsage dig til at være træt og ikke så stor på testen.