Wkodk

Hvordan til at studere for en matematik eksamen

Mange mennesker forsøger at studere for matematik på samme måde, som de ville læse en historie eksamen: ved simpelthen at huske formler og ligninger den måde, de ville huske fakta og datoer. Mens kende disse er vigtige, er den bedste måde at lære dem, er ved at bruge dem. Det er de store ting om matematik - du kan gøre matematik. Du kan ikke bare "gør historien."

Steps

Hvordan til at studere for en matematik eksamen. Deltage i klassen hver dag.
Hvordan til at studere for en matematik eksamen. Deltage i klassen hver dag.
 1. 1
  Deltage i klassen hver dag. Vær sikker på at lytte klart og være opmærksomme på materialet. Math er typisk mere visuelt som science grund af ligninger og problemløsning, end andre fag.
  • Notere ned nogen eksempel problemer fra session / klasse. Når du gennemgår dine noter senere, vil du have et bedre kendskab til den specifikke lektion, der blev undervist, snarere end at lægge din lærebog.
  • Spørg din lærer eventuelle spørgsmål, du måtte have, før testdagen. De kan ikke fortælle dig specifikt, hvad der kommer til at være på selve eksamen, men i stedet give dig nyttige vejledning, hvis du ikke forstår. Ikke alene vil de vise dig, hvordan du gør problemet, men en professor, der har set dig før, og ved, hvem du er, vil være mere villige til at hjælpe dig i fremtiden, eller skære dig lidt slæk, hvis din karakter er på grænsen.
 2. 2
  Læse teksten. Sørg for at læse hele teksten og ikke kun de eksempler. Lærebøger omfatter ofte beviser for de formler, de forventer du at vide, som vil være nyttige for virkelig at forstå materialet og hvorfor det virker.
 3. 3
  Lave lektier problemer. De fleste klasser har tildelt, eller i det mindste antydet, problemer at professoren føles er mest nyttige. En masse af eksamen problemer er meget lig hjemmeopgaver, nogle gange er de endda præcis det samme.
  • Forsøge at også finde andre problemer, der ligner dem, der blev tildelt til lektier. Tag denne lejlighed til at slutte en hel side, hvis den tildelte hjemmearbejde var en del af denne (hvis lektier var ulige problemer, skal du gøre selv dem).
  • Gøre så mange problemer som du kan, så du kan få så meget praksis som muligt og blive introduceret til forskellige opsætninger af problemet. Du vil forstå, endnu mere.
 4. 4
  Prøv at finde ud af forskellige måder at tackle et bestemt problem. For eksempel, med systemer af ligninger kan du løse dem ved enten substitution, elimination eller grafer. Graphing bruges bedst, når du kan bruge en lommeregner (fx TI-84 + eller TI-83), som du er mere tilbøjelige til at få det rigtige svar. Men hvis du ikke kan bruge en, så enten bruge substitution eller fjernelse baseret på spørgsmålet (nogle løses lettere ved x metode end y), eller bestemme, hvilken måde er nemmere for dig at gøre. Det er bedre end at blive dygtige til en metode, der kan lade dig ned, når den tid kommer til at tage denne prøve.
 5. 5
  Deltag i en studiegruppe. Forskellige mennesker ser begreber på forskellige måder. Noget, som du har svært ved at forstå kan komme nemt til en undersøgelse partner. Har hans / hendes perspektiv på et koncept, kan hjælpe dig til at forstå det.
 6. 6
  Har nogen gøre op dine problemer for dig at arbejde dem ud. Få dem til at trække ud lignende eksempler fra din lærebog eller ideer fra online-kilder og afslører svarene til dig, hvis du er færdig eller alvorligt fast på dem. Forsøg ikke at oprette din egen undersøgelse ark, da du ikke udfordre sig selv nok.
 7. 7
  Vid, at professorer vil gå i fortiden. Selv hvis du læser til et kapitel eller to, kan de "polere" dine evner og komme op med matematiske problemer, som du har studeret et stykke tid tilbage, eller i begyndelsen af ​​klassen.

Tips

 • Sov i 7-9 timer for at holde dit sind frisk og udføre beregninger mentalt.
 • Hvis du finder matematik kedeligt, give dig selv incitamenter til at afslutte problemer. For eksempel lover dig selv, vil du forkæle dig selv med nogle cookies, en halv time af din yndlings program etc når du er færdig 20 beløb. Du kan også køre dine venner i efterbehandling de beløb, hvis du kan administrere gruppe studere.
 • Det er ofte nyttigt at forstå, hvordan en formel er afledt snarere end blot huske det. Tingene vil give mere mening, og det er ofte lettere at huske bare et par enkle formler og hvordan man udlede mere komplicerede dem fra dem.
 • Sørg for, at når du laver matematiske problemer, er du ikke bare gøre dem. Du er nødt til at forstå dem, og hvis du har den mindste tvivl, bør du bede en lærer eller en rådgiver.
 • I alle matematik tests, er de sværeste spørgsmål, som du støder samtidig forbereder dem stillede i testen, forberede sig ved at gennemgå studievejledninger, andre tests, lektier, og andre papirer vedrørende de ting, der er omfattet inden prøven
 • Løs problemer. På denne måde har du tendens til at forstå og realisere de formler og de givne problemer. Du kan løse de problemer, der er blevet givet til dig. Løse nogle problemer, selvom du ikke kender svaret, og lad en tjekke det for dig.
 • Begynde at studere, mens du stadig har tid til at gå til en professor eller lærer for at få svar, hvis du har brug for. Hvis du begynder at studere for sent, du lader dig selv med nogen indstillinger eller muligheder for at studere.
 • Stol ikke på din lærer at gøre dig forstå et begreb eller et problem. Du vil aldrig få det, og du måske føler, at læreren bliver uhøflig ved ikke at bringe ned spørgsmål til dit niveau af forståelse. I stedet gør det hele selv, start til slut. Nogle spørgsmål er så tricky, at de næsten altid være udenad, så markere dem og revidere dem igen og igen før en eksamen, så det er godt sat i dit sind.
 • Prøv at nyde matematik. Føler sig glade og tilfredse, når det lykkes dig at afslutte et problem, og derefter gå videre til den næste sum.
 • Undersøgelse hele dagen før testen efter lektier.

Advarsler

 • Må ikke gøre alle dine studerer på én gang. Sørg for at holde pauser og lad oplysningerne synke i en lille før gå tilbage til at studere.
 • Må ikke blive fristet til at bruge en lommeregner, når løse problemer. Faktisk bør du øve det grundlæggende-tilføjelse, subtraktion, multiplikation og dividere. Praksis dem så ofte som muligt med tilfældige tal. Men når du kommer til hårdere ting, en lommeregner formentlig vil være forpligtet til at gøre dit hjemmearbejde.
 • Må ikke bare prøve at finde eksempel problemer, der emulerer hjemmeopgaver. Prøv at forstå, hvorfor visse skridt tages. Hvis professoren kan lide at være en vanskelig opgave (mange gør), at kende de eksempel problemer vil ikke være meget nyttige, men virkelig forstå materialet. Der er et par spor i spørgsmålet, og du er nødt til at løse spørgsmålet med de givne materialer.
 • Må ikke se op svaret, så snart du går i stå på et problem. Kæmper med det i nogen tid, vil være langt mere gavnligt, fordi du kan finde en ny måde at forstå problemet. Selv om det i sidste ende er du nødt til at se op svaret alligevel.