Wkodk

Hvordan til at lære matematik

Alle kan lære matematik, hvorvidt de er i højere matematik i skolen eller bare ønsker at børste op på det grundlæggende. Efter at have drøftet måder at være en god matematik studerende, vil denne artikel lære dig det grundlæggende progression af regnekurser og vil give dig de grundlæggende elementer, som du bliver nødt til at lære på hvert kursus. Derefter vil artiklen gå gennem det grundlæggende i at lære matematik, som vil hjælpe både børn i folkeskolen og alle andre, der har brug for at børste op på det fundamentale.

Steps

Hvordan til at lære matematik. Arbejd sammen med din lærer.
Hvordan til at lære matematik. Arbejd sammen med din lærer.

Del 1: nøglerne til at blive en god matematik elev

 1. 1
  Mød op til klassen. Når du går glip af klasse, er du nødt til at lære de begreber enten fra en klassekammerat eller fra din lærebog. Du vil aldrig få så god en oversigt fra dine venner eller fra teksten, som du vil fra din lærer.
  • Kom til klassen til tiden. Faktisk kommer lidt tidligt og åbne din notebook til det rigtige sted, skal du åbne din lærebog og tage din lommeregner, så du er klar til at starte, når din lærer er klar til at starte.
  • Kun springe klasse, hvis du er syg. Når du gør miss klasse, tale med en klassekammerat for at finde ud af, hvad læreren talte om, og hvad lektier blev tildelt.
 2. 2
  Arbejd sammen med din lærer. Hvis din lærer arbejder problemer på forsiden af ​​din klasse, derefter arbejde sammen med læreren i din notesbog.
  • Sørg for at dine noter er klar og let at læse. Må ikke bare skrive ned problemerne. Også nedskrive noget, læreren siger, der øger din forståelse af begreber.
  • Arbejde nogen prøve problemer at din lærer indlæg for dig at gøre. Når læreren går rundt i klasseværelset, mens du arbejder, besvare spørgsmål.
  • Deltag mens læreren arbejder et problem. Må ikke vente til din lærer til at ringe på dig. Frivillige at besvare, når du kender svaret, og hæve din hånd til at stille spørgsmål, når du er usikker på, hvad der bliver undervist.
 3. 3
  Gør dit hjemmearbejde samme dag som den er tildelt. Når du gør det hjemmearbejde samme dag, de begreber er friske på dit sind. Nogle gange, efterbehandling dit hjemmearbejde samme dag er ikke mulig. Bare sørg for, at dit hjemmearbejde er færdig, før du går i klassen.
 4. 4
  Gør en indsats uden for klassen, hvis du har brug for hjælp. Gå til din lærer i løbet af hans eller hendes frie periode eller i kontortiden.
  • Hvis du har en Math Center på din skole, så find ud af de timer, det er åbent og gå få noget hjælp.
  • Deltag i en studiegruppe. Gode ​​studiegrupper indeholder normalt 4 eller 5 personer på en god blanding af evne niveauer. Hvis du er en "C" studerende i matematik, og derefter deltage i en gruppe, der har 2 eller 3 "A" eller "B" studerende, så du kan hæve dit niveau. Undgå at tilslutte sig en gruppe fuld af studerende, hvis kvaliteter er lavere end din.

Del 2: at lære matematik i skolen

 1. 1
  Start med matematik. I de fleste skoler, arbejder de studerende på matematik i løbet af de elementære kvaliteter. Arithmetic omfatter de grundlæggende elementer i addition, subtraktion, multiplikation og division.
  • Arbejdet med øvelser. Gør en masse beregninger problemer igen og igen er den bedste måde at få de grundlæggende ned pat.. Kig efter software, der vil give dig masser af forskellige matematiske problemer at arbejde på. Også kiggede for tidsstyret øvelser til at øge din hastighed.
  • Du kan også finde aritmetiske øvelser online, og du kan downloade aritmetiske apps på din mobile enhed.
 2. 2
  Fremskridt til at pre-algebra. Dette kursus vil give de byggesten, som du bliver nødt til at løse algebra problemer senere hen.
  • Lær om brøker og decimaler. Du vil lære at lægge sammen, trække fra, gange og dividere begge fraktioner og decimaler. Vedrørende fraktioner, vil du lære hvordan man kan reducere brøker og fortolke blandede tal. Vedrørende decimaler, vil du forstå sted værdi, og du vil være i stand til at bruge decimaler i ord problemer.
  • Undersøgelse nøgletal, proportioner og procenter. Disse begreber vil hjælpe dig til at lære om at lave sammenligninger.
  • Præsenter dig selv til grundlæggende geometri. Du vil lære alle figurerne samt 3D koncepter. Du vil også lære begreber som areal, omkreds, volumen og areal, samt oplysninger om parallelle og vinkelret linjer og vinkler.
  • Forstå nogle grundlæggende statistik. I præ-algebra, for det meste din introduktion til statistikken omfatter visuals som grafer, scatter plots, stængel-og blad plots og histogrammer.
  • Lær algebra basics. Disse vil omfatte begreber som at løse simple ligninger, som indeholder variabler, lære om egenskaber som den fordelingsmæssige ejendom, graftegning simple ligninger og løse uligheder.
 3. 3
  Advance til algebra jeg. I dit første år algebra, vil du lære om de grundlæggende symboler involveret i algebra. Du vil også lære at:
  • Løs ligninger og uligheder, der indeholder variabler. Du vil lære at løse disse problemer på papir, samt hvordan man løser dem ved plotning.
  • Tackle ord problemer. Du vil blive overrasket over hvor mange dagligdags problemer, som du vil opleve i din fremtid indebærer evnen til at løse algebraiske ord problemer. For eksempel, vil du bruge algebra at regne ud den rente, som du tjener på din bankkonto eller på dine investeringer. Du kan også bruge algebra at regne ud, hvor lang tid du bliver nødt til at rejse ud af hastigheden på din bil.
  • Arbejde med eksponenter. Når du begynder at løse ligninger med polynomier (udtryk, der indeholder både tal og variabler), er du nødt til at forstå, hvordan man bruger eksponenter. Dette kan også omfatte arbejde med videnskabelig notation. Når du har eksponenter ned, kan du lære at lægge sammen, trække fra, gange og dividere polynomielle udtryk.
  • Løs torve og kvadratrødder. Når du har mestret dette emne, vil du have perfekte kvadrater af mange numre udenad. Du vil også være i stand til at arbejde med ligninger indeholdende kvadratrødder.
  • Forstå funktioner og grafer. I algebra, vil du virkelig komme ind grafiske ligninger. Du vil lære, hvordan man beregner hældningen af ​​en linje, hvordan man kan sætte ligninger i point-slope form og hvordan man beregner x-og y-aflytninger af en linje ved hjælp af slope-intercept formular.
  • Finde ud af systemer af ligninger. Nogle gange, får du 2 separate ligninger med både x-og y-variablerne, og du er nødt til at løse for x eller y for begge ligninger. Heldigvis vil du lære mange tricks for at løse disse ligning, herunder grafer, substitution og addition.
 4. 4
  Kom i geometri. I geometri, vil du lære om egenskaberne af linjer, segmenter, vinkler og former.
  • Du vil huske en række teoremer og tillægsspørgsmålene, der vil hjælpe dig med at forstå reglerne i geometri.
  • Du vil lære, hvordan man beregner arealet af en cirkel, hvordan du bruger Pythagoras 'sætning, og hvordan at finde ud af forholdet mellem vinkler og sider af særlige trekanter.
  • Du vil se en masse af geometri på fremtidige standardiserede tests som SAT, ACT og GRE.
 5. 5
  Tag på algebra II. Algebra II bygger på de begreber, som du har lært i Algebra I, men tilføjer mere komplekse emner som kvadratiske ligninger og matricer.
 6. 6
  Tackle trigonometri. Du kender ord trig: sinus, cosinus, tangent, etc. trigonometri vil lære dig mange praktiske måder at beregne vinkler og længder af linjer, og disse færdigheder vil være uvurderlig for folk, der går ind i byggeri, arkitektur, ingeniørarbejde eller landmåling.
 7. 7
  Regne på nogle calculus. Calculus kan lyde skræmmende, men det er et fantastisk værktøj brystet til at forstå både adfærd tal og verden omkring dig.
  • Calculus vil lære dig om funktioner og omkring grænser. Du kan se adfærd eller en række nyttige funktioner, herunder e ^ x og logaritmiske funktioner.
  • Du vil også lære, hvordan man beregner og arbejde med derivater. En første afledede giver dig oplysninger baseret på skråningen af ​​en tangent til en ligning. For eksempel fortæller en afledt dig den hastighed, hvormed noget ændrer sig i en ikke-lineær situation. En anden afledede vil fortælle dig om en funktion er stigende eller faldende langs en bestemt interval, så du kan bestemme concavity for en funktion.
  • Integraler vil lære dig at beregne arealet under en kurve samt volumen.
  • High school calculus som regel ender med sekvenser og serier. Selvom de studerende ikke vil se mange ansøgninger om serien, de er vigtige for folk, der går på at studere differentialligninger.

Del 3: matematik fundamentals - ace nogle tilsætning

 1. 1
  Start med "+1" fakta. Tilføjelse 1 til et tal tager dig til det næsthøjeste antal af antallet linje. For eksempel 2 + 1 = 3.
 2. 2
  Forstå nuller. Ethvert antal tilsat til nul lig det samme nummer, fordi "nul" er det samme som "ingenting."
 3. 3
  Lær fordobles. Double er problemer, der involverer tilsætning af to af det samme nummer. For eksempel, 3 + 3 = 6 er et eksempel på en ligning, der fordobles.
 4. 4
  Brug kortlægning til at lære om andre tilføjelse løsninger. I eksemplet nedenfor lærer du gennem kortlægning, hvad der sker, når du tilføjer 3 til 5,, 2 og 1. Prøv "Tilføj 2" problemer på egen hånd.
 5. 5
  Gå ud over 10.. Lær at tilføje 3 tal sammen for at få et nummer større end 10.
 6. 6
  Tilføj større antal. Lær om omgruppering 1s i 10'erne plads, 10'erne ind i 100'erne plads osv.
  • Tilføj numrene i højre kolonne først. 8 + 4 = 12, hvilket betyder, du har 1 10 og 2 1s. Skriv ned de 2 under 1s kolonne.
  • Skriv den 1 over 10s kolonne.
  • Tilsæt 10'erne kolonnen sammen.

Del 4: matematik fundamentals - strategier for subtraktion

 1. 1
  Start med "baglæns. 1." Fratrække 1 fra en række tager dig baglæns 1 nummer. For eksempel 4 -. 1 = 3
 2. 2
  Lær doubler subtraktion. For eksempel tilføje dig den fordobler 5 + 5 til få 10. Bare skriv ligningen bagud for at få 10-5 = 5.
  • Hvis 5 + 5 = 10, så 10-5 = 5.
  • Hvis 2 + 2 = 4, og derefter 4 - 2 = 2.
 3. 3
  Huske faktum familier. For eksempel:
  • 3 + 1 = 4
  • 1 + 3 = 4
  • 4 - 1 = 3
  • 4 - 3 = 1
 4. 4
  Find de manglende tal. For eksempel ___ + 1 = 6 (svaret er 5).
 5. 5
  Huske subtraktion fakta op til 20.
 6. 6
  Praksis fratrække 1-cifrede tal fra 2-cifrede numre uden låntagning. Fratræk numrene i 1s kolonne, og nedbringe antallet i 10'erne kolonne.
 7. 7
  Øv sted værdi at forberede trække med låntagning.
  • 32 = 3 10'ere og 2 1s.
  • 64 = 6 10'ere og 4 1s.
  • 96 = __ 10'ere og __ 1s.
 8. 8
  Trække med låntagning.
  • Du ønsker at trække 42-37. Du starter ved at forsøge at trække 2-7 i 1s kolonne. Imidlertid betyder det ikke virker!
  • Lån 10 fra 10'erne kolonnen, og sætte det ind i 1s kolonne. I stedet for 4 10'ere, har du nu 3 10s. I stedet for 2 1s, du nu har 12 1s.
  • Trække din 1s kolonne først: 12-7 = 5. Derefter kontrollere 10'erne kolonne. Siden 3 - 3 = 0, behøver du ikke at skrive 0. Dit svar er 5..

Del 5: matematik fundamentals - mester multiplikation

 1. 1
  Start med 1s og 0'erne. Ethvert antal gange 1 er lig med sig selv. Ethvert antal gange nul er lig med nul.
 2. 2
  Huske den store tabel.
 3. 3
  Øv encifrede multiplikation problemer
 4. 4
  Multiplicer 2-cifrede tal gange 1-cifrede numre.
  • Multiplicer nederst til højre nummer ved øverste højre nummer.
  • Multiplicer nederst til højre tal med det øverste venstre nummer.
 5. 5
  Multiplicer 2 2-cifret tal.
  • Multiplicer nederst til højre nummer ved øverst til højre og derefter de øverste venstre numre.
  • Skift den anden række et ciffer til venstre.
  • Multiplicer det nederste venstre nummer ved øverst til højre og derefter de øverste venstre numre.
  • Tilføj de kolonner sammen.
 6. 6
  Formere sig og omgruppere søjlerne.
  • Du ønsker at formere 34 x 6. Du starter ved at multiplicere 1s søjle (4 x 6), men du kan ikke have 24 1s i 1s kolonne.
  • Hold 4 1s i 1s kolonne. Flytte 2 10'erne over til 10s kolonnen.
  • Formere 6 x 3, hvilket svarer til 18. Tilsæt 2, du fremførte, hvilket vil svare til 20.

Del 6: matematik fundamentals - discover division

 1. 1
  Tænk på divisionen som det modsatte af multiplikation. Hvis 4 x 4 = 16, derefter 16/4 = 4.
 2. 2
  Skriv ud af din division problem.
  • Divideres antallet til venstre af divisionen symbol eller divisoren, i det første nummer under divisionen symbolet. Siden 6/2 = 3, vil du skriver 3 på toppen af ​​divisionen symbol.
  • Gange antallet på toppen af ​​divisionen symbol ved divisor. Bring produktet ned under det første nummer under division symbol. Siden 3 x 2 = 6, så vil du bringe en 6 ned.
  • Fratræk de 2 numre, som du har skrevet. 6 - 6 = 0. Du kan lade 0 tomme også, da du normalt ikke starte et nyt nummer med 0.
  • Bring det andet nummer, der er under division symbol ned.
  • Divider det nummer, du bragte ned ved divisor. I dette tilfælde, 8/2 = 4. Skriv 4 på toppen af ​​divisionen symbolet.
  • Multiplicer det øverste højre nummer af divisor og bringe antallet ned. 4 x 2 = 8.
  • Fratræk numre. Den endelige subtraktion er lig med nul, hvilket betyder, at du er færdig med problemet. 68/2 = 34.
 3. 3
  Konto for rester. Nogle divisorer vil ikke opdele jævnt i andre numre. Når du er færdig din endelige subtraktion, og du har ikke flere numre at bringe ned, så det endelige antal er din resten.

Tips

 • Matematik er ikke en passiv aktivitet. Du kan ikke lære matematik ved at læse en lærebog. Brug online værktøjer eller regneark fra din lærer at øve problemer, indtil du forstår begreberne.

Advarsler

 • Må ikke blive afhængig af en lommeregner. Lær at løse problemerne ved hånden, så du forstår trin-for-trin-proces.

Ting du behøver

 • Blyant
 • Papir