Wkodk

Sådan at redigere eller læse korrektur på et essay eller papir

Redigering og korrekturlæsning papirer og essays kan virke som en skræmmende opgave. Læs videre for information og tips om perfektionere dit papir.

Steps

Sådan at redigere eller læse korrektur på et essay eller papir. Gennemgå din fortid skrift fra fortid til nutid til at identificere hyppige fejltyper.
Sådan at redigere eller læse korrektur på et essay eller papir. Gennemgå din fortid skrift fra fortid til nutid til at identificere hyppige fejltyper.

Redigering eller korrekturlæsning et essay eller papir

 1. 1
  Gennemgå din fortid skrift fra fortid til nutid til at identificere hyppige fejltyper. Bemærk disse fælles fejl områder.
 2. 2
  Besøg chicago manuel af stil (site kan kræve gratis registrering), og Strunk og White. Begge hjemmesider indeholder en søgefunktion, så du kan søge efter og se resultaterne af dine almindelige fejltyper.
 3. 3
  Begynd at komponere dit essay og papir, anvendelse af de tips og ideer hentet fra stil guider.
 4. 4
  Distancere dig fra dit arbejde, før du begynder revisionsprocessen ved at tage en pause, uanset om det er bare for et par minutter eller endda flere uger.
 5. 5
  Rediger dine papir, genlæse for at sikre dit papir er godt organiseret med glatte afsnit overgange, og at dit speciale er bakket op af solide beviser. Tag din tid i løbet af denne proces for at sikre, at du er så grundig som muligt. Redigeringsprocessen omfatter gennemgå flere forskellige områder:
  • Indhold: gennemgå din essay for indhold fuldstændighed, og sørg for at du har opfyldt opgaven, og at alle de afgivne oplysninger er korrekte. Identificere eventuelle områder, der kan drage fordel af yderligere detaljer eller eksempler. Prøv at lade nogen læse avisen, med fokus på de områder, der er uklare eller kræver mere forklaring eller støtte.
  • Struktur:
   • Prøv at oprette en kort beskrivelse af dit papir for at sikre at organisationen er logisk.
   • Gennemgå din skriftligt at sikre, at din introduktion, indeholder et klart afhandling, der gør det klart, dit formål for at skrive. Prøv at spørge nogen til at læse det første afsnit eller to, og fortælle dig, hvad han eller hun mener papiret vil diskutere. Sørg for, at de efterfølgende stykker forholde sig til dit speciale og præsenteres i en logisk rækkefølge.
   • Sørg enkelte afsnit indeholder et emne sætning, og at hver efterfølgende sætning i stykke vedrører dette emne.
  • Style: gennemgå din papir for at sikre, at din tone er relevant for din målgruppe og konsekvent i hele dit papir. Rediger eventuelle akavede eller ordrige sætninger for at maksimere den klarhed og effektiviteten af ​​din skriftligt og til at sikre, at dit sprog er klar og glat. Prøv at læse avisen højt, lytte til noget, der lyder forkert, uklare eller akavet. Du kan også bruge tekst-til-tale-software til dette formål.
  • Citater: sørg for at passende citere nogen citater eller ideer hentet fra eksterne kilder. Besøg Chicago Manual of Style (site kan kræve gratis registrering), og Strunk og White for fuldstændige oplysninger om korrekt citerer dine kilder.
 6. 6
  Læse korrektur på din papir. Ligesom redigering, er det vigtigt at tage din tid i løbet af korrekturlæsning processen. Hold øje med stavefejl, grammatiske fejl og slåfejl. I korrekturlæsning, betaler også meget opmærksom på sætningsstruktur, tegnsætning og ordvalg. Check for hver fejltype én efter én at fange flere fejl. Læs videre for yderligere oplysninger om korrekturlæsning.
  • Spelling: ikke stole på dit tekstbehandlingsprogram er stavekontrol funktion, da det vil glip af nogen stavefejl, der danner et andet ord. Hvis du skrev til i stedet for to, for eksempel, stavekontrol, vil ikke fange fejlen.
  • Grammatik: ikke stole for meget på dit tekstbehandlingsprogram grammatik checker. Denne funktion er mest nyttig til at identificere run-on sætninger og anvendelse af den passive stemme.
  • Tegnsætning: Vide, hvorfor tegnsætningstegn blev placeret i visse steder. Kontroller eventuelle tegnsætning regler, du er usikker på.
 7. 7
  Hvis du er ved at gennemgå en hård kopi af dit papir, kan du prøve at skubbe en lineal eller blankt stykke papir ned på siden, som du læser, der muliggør en grundig, line-by-line analyse. Hvis du korrekturlæsning direkte i din tekstbehandlingsprogram, analysere hver sætning for sig. Blot at trykke afkast efter hver sætning vil tillade dig at gennemgå hver sætning omhyggeligt.
 8. 8
  Tillad andre at redigere og læse korrektur på dit papir. Endnu et par øjne er bundet til at fange eventuelle fejl, som du måske har overset. Prøv også at læse dit papir baglæns, ord for ord. Dette tvinger din hjerne til at forstå hvert enkelt ord, så du kan fange flere slåfejl og grammatiske fejl.

Tips

 • Brug Microsoft Word spor Ændringer funktionalitet til at tillade dig selv og andre til naturligt revidere et papir uden at ødelægge originalen.
 • De fleste moderne tekstbehandlingsprogrammer har et højdepunkt funktion. Brug den! Hvis du tror, ​​du har identificeret en fejl eller er i tvivl om noget, skal du fremhæve teksten, så du ikke glemmer at komme tilbage til det.