Wkodk

Sådan køber en skat pant certifikat

Hvis du er villig til at gøre dit hjemmearbejde, kan du tjene en stor forrentning af dine penge uden en masse risiko.

Steps

Sådan køber en skat pant certifikat. Lav en liste over alle de amtslige retsbygninger du er villig til at besøge.
Sådan køber en skat pant certifikat. Lav en liste over alle de amtslige retsbygninger du er villig til at besøge.
 1. 1
  Lav en liste over alle de amtslige retsbygninger du er villig til at besøge. Få adresse, telefonnummer og hjemmeside. Én ressource, du kan bruge, er den nationale sammenslutning af amter (NACO) hjemmeside er Find en County "kort. NACO er den eneste nationale organisation, der repræsenterer amter i Europa.
 2. 2
  Ring eller gå til hver enkelt domstol hus og spørger kasserer hvordan tvangsauktioner og skat misligholdelse håndteres. Det varierer per amtet. Nogle amter sælger ikke skat tilbageholdelsesret certifikater, men i stedet sælger skatte gerninger. Undertiden processen er meget kompleks.
  • Hvis retten huset har et bibliotek, spørger kasserer hvilken sektion loven findes i, og studere de lovbøger at få detaljerne, hvordan skat tilbageholdsret håndteres i dette county. Du kan være i stand til at finde afsnittet online.
  • Alternativt kan leje en lokal advokat, der har håndteret skat tilbageholdelsesretten spørgsmål at forklare processen til dig for et par timer.
 3. 3
  Forudregistrere for skat pant salget af dit valg. Salget er normalt en gang om året. Normalt skal du deltage i person. Nogle stater er nu holder deres skat tilbageholdelsesretten auktioner online, såsom Arizona.
 4. 4
  Find ud af den tilgængelige metode til betaling for de hæftelser. Enten kan du byde ned til rentesatsen, byde op beløbet, eller har en round robin eller lotteri type salg. Find ud af i forvejen, hvilke type salg amtet holder.
 5. 5
  Gør dit hjemmearbejde:
  • Kig på registreringer af ejendommen du byder for og kører med den for at se, hvad det er, i nogle stater kan du nogle gange ender med ejendommen, hvis ejeren ikke betale skat.
  • Overvej de risici, der kan skade dit investeringsafkast. Der er mange ting, der kan gøre fast ejendom, der bakker din investering værdiløs eller en forpligtelse. Hjemmet på ejendommen kunne brænde ned, den nuværende besidderen kunne ødelægge det, kan der være miljøforurening, kan det blive beslaglagt på grund af kriminel aktivitet på ejendommen, etc. (Der kan være en IRS pant i ejendommen, dog county skat tilbageholdsret afløse selv IRS tilbageholdsret) Der er også de potentielle omkostninger ved afskærmning og Evicting holdover i besiddelse;. du måske også stå over for en indledende kamp i skifteretten.
 6. 6
  Deltag i skat pant salg, og dobbelt kontrollere rigtigheden af de amtslige lister.
 7. 7
  Vær sikker på at finde ud af de love og timing af skat pant forløsning.
 8. 8
  Opkøb skatteattester over-the-counter: Den bedste måde at undgå udbud på den årlige afgift salg, som kan ødelægge enten den maksimale potentielle udbytte eller den ekstraordinære sikkerhed, at en investor kan få, når de køber en skattemæssig certifikat, er at købe en sådan certifikat over-the-counter. I stater betragtes som "rene certifikat hedder" (med visse undtagelser såsom Missouri), kan disse skatte certifikater sælges ved den årlige afgift salget købes over-the-counter. Der er undtagelser, men dette sker som regel på amtsplan. Investorer køber dem fra den samme embedsmand, der gennemførte den årlige afgift salg, og undtagelser gælder også i visse stater.

Tips

 • Må ikke være genert. Tal med så mange af de andre tilbudsgivere, som du kan på salget til at lære mere.
 • Bemærk, at krav på 18% fuld sikkerhed renten på store lån er i vid udstrækning, men ikke helt, falsk. Mest hvad du vil finde er smallish 40€ 0,00 misligholdelser på kloak regninger, der vil blive udbetalt den næste faktureringsperiode. Er det værd at køre en time for et skud på 18% på 40€ 0,00 til 3 måneder?

Advarsler

 • Din investering er ikke væske.
 • Mange mennesker køber skat tilbageholdsret og pant noter forventer at få et hus, hvis skatten aldrig bliver betalt. Sjældent har ejendommen gå i afskærmning, hvilket ikke betyder at pant er en dårlig investering, blot ikke gå at tænke du får et hus fra det.