Wkodk

Hvordan til at iscenesætte dit hjem til et salg

Potentielle købere gøre deres beslutning om at købe dit hjem i de første 30 sekunder ved ankomsten. Første indtryk er nøglen til at sælge dit hjem hurtigt og for top dollar.

Desuden iscenesat godt hjem sælge for 30-50% hurtigere end deres kolleger.

Steps

Hvordan til at iscenesætte dit hjem til et salg. De-rod, ren, og / eller organisere alle rum i huset.
Hvordan til at iscenesætte dit hjem til et salg. De-rod, ren, og / eller organisere alle rum i huset.
 1. 1
  De-rod, ren, og / eller organisere alle rum i huset. Dette bør være din allerførste skridt. Slip af eller pakke sammen noget, du ikke tror, ​​du bliver nødt til at bruge det samme. Rens din skuffer og skabe (potentielle købere vil åbne dem op til at se inde), og sætte noget, du tror, ​​du måske har brug for i en lille, organiseret boks i og ud af vejen.
 2. 2
  Adressere og alle reparationer, der kræver opmærksomhed. Undersøg dit hus inde og ude for at søge efter revner osv. Den lille investering af tid og penge vil betyde en større afkast, når det kommer til salgsprisen. Glem ikke at tjekke for utætte vandhaner, knirkende døre og udbrændte pærer. Du kan selv ønsker at overveje malerarbejde dine vægge med neutrale farver, så de fremstår frisk og ren.
 3. 3
  De-rod, rengøre og organisere køkken bordplader og skabe. Bordplader og hylder bør ikke være fyldt med mad og apparater. Du vil have din køkken plads til at blive vist store, rene og funktionelle. Sørg for at dine retter er stablet korrekt, slå dine kopper og krus, så de er alle vender i samme retning, og sørg for alt (inklusive dine krydderi krukker) er rene og i orden.
 4. 4
  Hold badeværelset som nøgne som muligt, aldrig forlade dine personlige emner i betragtning, når der viser dit hjem. Faktisk er personlighedsændrende hele din ejendom et kraftfuldt sælgende tip. Købere vil blive mere tiltrukket til dit hus, når de kan forestille sig selv bor der. For at gøre dit hus ser levede-in uden at ligne nogen rent faktisk bor der, pakke væk på lager:
  • Alle familiebilleder
  • Ferie souvenirs
  • Trophies & certifikater
  • Samleobjekter poster
  • Børns artwork
  • Hjem motionsrum, der ikke har været brugt i måneder
 5. 5
  Uanset at sælge professionelt eller af dig selv, sørg for at have nogle løbesedler gjort op med detaljer og billeder af dit hus for potentielle købere til at tage væk med dem.
 6. 6
  Vid, at når huset har en fremvisning det skal appellere til alle fem sanser:
  • Sight: Åbn blinds og gardiner at lade i naturligt lys. Hold rod væk og overveje at holde dit kæledyr ud af hjemmet for den dag.
  • Lugt: Put blomster og stearinlys i de vigtigste rum i hjemmet, og en farverig skål med frugt på spisebordet.
  • Smag: En hot pot kaffe hjælper med smag og lugt også.
  • Hørelse. Sluk for lyden på alle tv-apparater og computere, og har nogle easy listening eller jazz musik spiller i baggrunden sagte.
  • Røre. Har dine gæster sidde på den blødeste sofa, og sørg for alt er rent og støvfrit.
  • Space. Når du viser gæster omkring din ejendom, så lad dem komme ind i rummet først. I mindre rum fx badeværelse, ophold ved døren. Alt for mange organer i for lille et rum skaber et problem.
 7. 7
  Sørg for at du lægge væk eller skjule eventuelle større apparater, du ikke ønsker at sælge. Hvis du ønsker at tage din antikke lysekrone, du skal tage det ned, før du viser huset. Ellers kan en potentiel køber se det og ønsker det for sig selv.

Tips

 • Brug store, indrammede spejle til at gøre mindre rum ser større ud. Placer at afspejle udendørs synspunkter eller indendørs grønne, hvis muligt. Og ingen plastik planter eller blomster, anvendes levende, grønne voksende ting!
 • De-clutter dit hjem såvel som dyb rengøring vil gøre underværker, og vil vise til potentielle købere, at huset er i stjernernes tilstand.
 • Du lægger dit hjem på skærmen, så præsentere det godt! Hvis du ikke tror, ​​du har øje for præsentation, spørge en af ​​dine venner eller familie til at forberede dit hus for dig. Hvis du ikke kan se et problem med tøj liggende rundt og fedtede gulve, få en anden til at præsentere dit hus for dig! Betale dem om nødvendigt - præsentationen er så vigtigt i at præsentere dit hus.
 • Husk: du er Indret dit hjem til en anden, så holder det i tankerne vil hjælpe dig til at foretage indkøb, der vil appellere til masserne.

Advarsler

 • Hvert rum i hjemmet, herunder garage og dæk, skal være helt rene. Tomme skraldespande og skrald spande dagligt. Prøv at holde husdyr ude døre sammen med deres kattebakker og madskåle løbet fremvisninger. Prøv at slappe af i løbet af denne stressende proces.

Ting du behøver

 • Du kan være nødt til at foretage et par indkøb - måske nye sengetæpper, sofa puder, blomster osv. gøre købet nødvendigt for at ajourføre hjem, så det vil vise godt. Du vil helt sikkert se et afkast af din investering.