Wkodk

Hvordan til at sælge dit eget hus

Sælge dit eget hjem kan spare dig tusindvis af dollars i fast ejendom provisioner. Her er en trin-for-trin guide til processen.

Steps

Hvordan til at sælge dit eget hus. Har din ejendom vurderet.
Hvordan til at sælge dit eget hus. Har din ejendom vurderet.
 1. 1
  Rens dit hjem. Så snart du beslutter dig for at sælge dit hus, grundigt rense det fra top til bund. Glem ikke sjældent rengjorte områder såsom fodlister, persienner, tagrender og vindue brønde. Hvis du ikke har tid til at foretage en dyb ren, leje en pige eller et rengøringsfirma. Et rent hjem vil hjælpe en taksator se dit hus i et bedre lys og værdi det mere stærkt, samt appellerer til købere.
  • Ryd op rod, mens du rengør. Gør dit hjem ser mere rummelig ved at slippe af unødvendige skrammel. Du vil se en stor forskel i, hvordan dine closets ser, samt din garage, veranda og badeværelse. Købere ønsker at føle, at de køber tilstrækkelig plads, og rydde ud flere af dine ting hjælper dem se sig selv i dit hjem. Hvis du ikke kan holde ud at skille sig af med noget, overveje at flytte elementerne til en lagerenhed midlertidigt.
 2. 2
  Har din ejendom vurderet. Så meget som du gerne vil sætte prisen på dit hjem så højt som muligt, er du nødt til at være realistisk. Mange for salg-by-ejeren lister undlader at sælge, fordi ejerne fortsætter i at tænke deres hjem er mere værd end markedet vil tilbyde, eller fordi de allerede har afgjort på et fast beløb af penge, som de ønsker, og nægter at rokke. At have en professionel, tredjeparts vurdering af dit hjem er værd, vil hjælpe dig med at blive fortrolig med et prisinterval, ud over at give dig en solid referencepunkt, hvis en køber eller ejendomsmægler beskylder dig for at fastsætte prisen for høj.
  • Må ikke bare stole på ejendomsskat vurdering. Mange ejendomsskat vurderinger er forældede, og at de ikke nødvendigvis afspejler den nuværende ejendomsmarked.
  • Leje en taksator. En certificeret boligområder taksator vil komme til dit hus, måle ejendommen, tage noter og fotos, forskning information om eventuelle parceller, og samle en liste over sammenlignelige salg i dit nabolag til at bestemme værdien af ​​dit hjem. Et besøg fra en taksator vil koste dig langt mindre end de tjenester af en ejendomsmægler, og værdien taksator sæt vil være mere præcis. Mange banker holder en liste over velrenommerede bedømmere, de kontakter for refinansiering eller realkreditlån, spørg din lokale filialdirektør at henvise dig til en ærlig, professionel montør. Når du modtager din kopi af vurderingen, lave en anden kopi og gemme den et sikkert sted. Hold den første kopi på hånden til at gå over med seriøse købere.
  • Vær opmærksom på effekterne af dit nabolag. Hvis dit nabolag er inde i en mini boom af stærke boligsalg vil disse transaktioner øge værdien af ​​dit hjem. Omvendt, hvis dit nabolag har set en masse af korte salg eller tvangsauktioner, vil dit hjem værdi nedsættes. Prøv at tid din registrering, så du ikke er påvirket af nødstedte salg. For eksempel, i de fleste områder kan en sammenlignelig salg kun vejer i forhold til værdien af ​​dit hjem i 90 dage efter salget dato. Det kunne være værd at vente et par måneder til at liste dit hjem, hvis du kan gøre det til en højere pris.
 3. 3
  Har dit hjem inspiceret. Mange standard kontrakter vedrørende fast ejendom kommer til at give hjemmet køberen ret til at besigtige ejendommen, så vær forberedt. have dit hjem inspiceret, før du annoncere. Under en generel inspektion du kan være forpligtet til at foretage større reparationer af apparater, VVS, septisk, elektriske og varmesystemer, osv. Du kan forvente dit hjem tag og fundament skal inspiceres, så godt. Følg anbefalingerne og foretage de nødvendige reparationer. Yderligere inspektioner bestilt af køberen, er sædvanligvis på deres bekostning.
 4. 4
  Kend dine salgsargumenter. Før du begynde at markedsføre dit hjem, skrive en liste over særlige salgsargumenter du tror vil tiltrække købere. Potentielle poster omfatter gode skoledistrikter, de seneste renoveringer, fordele, der er blevet grandfathered ind i ejendommen, energibesparende vinduer eller isolering og nye apparater. Fremhæv disse elementer i dine annoncer, når du taler med folk om dit hjem eller mens du viser det. Huske dem, så du ikke glemmer noget.
 5. 5
  Tid det rigtigt. Vær opmærksom på, at ejendomssektoren ser en mærkbar uptick i erhvervslivet i løbet af sommeren - folk foretrækker at bevæge sig, når det er varmt, og de er tilbageholdende med at få deres børn skifte skole i midten af ​​skoleåret. Begynde at forsøge at sælge dit hjem i april eller maj, og fortsætte med at fremme den hele sommeren. Hvis du ikke har solgt den ved slutningen af ​​efteråret, skalere tilbage din indsats og begynde at markedsføre mere intenst, når vejret varmes op igen.
 6. 6
  Markedsføre dit hjem. Satsningen et "For Sale By Owner" skilt i din værftet er godt, hvis du bor i et befærdet område, men du kan gå videre.
  • Annoncere online. Sæt en annonce for dit hjem på en hjemmeside som Craigslist. Tag rubrikannoncer i din lokale avis, og spørge, om de vil være tilgængelige på en hjemmeside samt. Hvis du bruger sociale medier sites, nævner ofte, at du sælger dit hus.
  • Put up løbesedler. Hvis lokale bestemmelser tillader det, kan sætte løbesedler på trafiklysformater stænger på fremtrædende vejkryds.
  • Fisk ud potentielle købere. Ring lokale bankdirektører, samt skoleledere, og lad dem vide, at du har en stor hjem til salg, hvis de kender en familie, der leder. Hvis du ved, at en nærliggende virksomhed ofte flytter arbejdere til dit område, skal du kontakte deres rekruttering eller menneskelige ressourcer afdeling og fortælle dem, du har et hjem, du er klar til at sælge. Gør hvad du kan for at få ordet ud.
  • Stol på ord i munden. Advar dine venner, familie og forretningsforbindelser, som du sælger dit hus. Hvis du har brug for at sælge hurtigt, tilbyde dem en gulerod - sige, at hvis de kan finde nogen, der er på udkig efter et hus, og at køberen gør et tilbud, vil du købe dem en dyr flaske vin, en nice middag ud, eller en anden belønne.
 7. 7
  Vide, hvordan du vise dit hjem. Når potentielle købere eller deres mæglere kontakte dig og ønsker at se hjemmet, så prøv at være så tilgængelige og fleksible som muligt. Vær opmærksom på, at mange mennesker gerne vil se hjem midt på dagen, når du kan arbejde. Hvis du ikke kan være hjemme for aftaler, så prøv at sørge for en nær ven eller et familiemedlem til at være der.
  • Indstil en fredelig, lokkende humør. Før dine potentielle købere ankommer, hurtigt rydde op nogen rod. Put væk mad på tælleren, kaste tallerkener i opvaskemaskinen, og samle op vasketøj. Tænd et duftende stearinlys, hvis du har en, eller sætte et par dråber vanille på et bagepapir på sætte det i ovnen ved ca 250 grader Fahrenheit (120 grader Celsius). Sætte lidt lys, blød klassisk musik i baggrunden. Hvis vejret er rart, åbne et par vinduer, hvis ikke, tænde en pejs eller slå varmelegeme lidt op. Disse ekstra små skridt vil gøre dit hjem ser indbydende og rolig.
  • Være en god vært. Dette kan synes som indlysende råd, men nogle mennesker er så bekymrede over at sælge deres hjem, at de glemmer grundlæggende etikette. Når dine potentielle købere ankommer, hilse dem med et fast håndtryk og se dem i øjnene. Præsenter dig selv, og spørge og huske deres navne. Da de træder indenfor i dit hjem, spørg hvis du kan give dem et glas vand eller lys forfriskning. Slibe på deres interesser (dvs. har de børn? Har de kan lide dyr?) Og tale om huset i disse vilkår. Led dem fra rum til rum uden rushing. I slutningen af ​​turen, så spørg, om de har spørgsmål, eller hvis de gerne vil se noget igen. Har dine kontaktoplysninger klar til at give dem på en lille note eller kort. Kommer ud som høflig og forberedt vil gøre dig virke som en person med hvem de kunne indtaste en fast ejendom transaktion med minimal besvær.
  • Hold det positive. Være ærlig, men ikke dvæle ved hjemmets fejl eller undskylder som "Beklager det er så rodet herinde!" Hvis du sælger dit hus på grund af en skilsmisse, mistet job eller anden personlig tragedie, ikke drøfte disse spørgsmål med dine købere, selv i spøg (dvs. "Jeg kunne have holdt dette hus, hvis min mand kunne have holdt hans bukser op! ") Gør hele din interaktion med dem så positiv som muligt. Du vil have dem til at forlade dit hjem følelse glad og spændt på mulighederne.
  • Sikre dine værdigenstande. Lås op alt virkelig uerstattelige på et sikkert sted, før du åbner dit hjem til fremmede. Lad ikke dine købere gå rundt ukontrollerede, hvis de beder om et øjeblik alene, så prøv at give dem lidt privatliv i gården eller i køkkenet.
 8. 8
  Naviger finansiering. De fleste sælgere antage, at køberen har været igennem processen og kender stadier af at købe et hjem. Faktum er, at dette er en af ​​de mange værdifulde tjenester, at en ejendomsmægler normalt ville give, men nu er det overladt til dig, at sælgeren, at gå dem igennem vælger et realkreditlån mægler til at komme til den afsluttende bordet. Ved at tilpasse dig selv med en lokal pant selskab først, giver du lånet officer fører til gengæld for at hjælpe dig med transaktionen, en virtuel win-win. Mortgage mæglere har ofte klienter, der er godkendt, men har endnu til at finde et hjem, det er en fantastisk måde at tappe deres klient liste til at finde en kvalificeret køber. Mægleren skal også estimere lukke omkostninger til dit hjem og give dig strategisk finansiering tips til markedsføring (Zero Down, 2-1 buydown optioner, renter kun optioner eller fællesskabsfinansiering & tilskud til rådighed). Finansieringen kan sælge et hjem lige så hurtigt som god iscenesættelse.
 9. 9
  Vær parat til at forhandle. Hvis en køber siger, at han eller hun kan lide dit hjem, men er ikke sikker på om at købe det, dette er din mulighed for at forsøde den aftale. Lagde du mærke til køberen ser længselsfuldt på din nye grill? Smid det i. Har de synes forfærdet over, at terrassen ikke var blevet lakeret for en stund? Sige, at du kommer ned 375€ til dækning af omkostningerne ved revarnishing. Opgiver et apparat eller lave en lille indrømmelse til boligforbedringer kan koste dig mindre end at fortsætte med at betale pant på et hus, du ikke ønsker.
 10. 10
  Prøv at lukke rent og hurtigt. Når køberen gør tilbud og forhandle, så prøv at lukke transaktionen så hurtigt som du kan. Sørg for at du har angivet alle de nødvendige oplysningskrav dokumenter, der kræves af din tilstand. Hvis du ikke kan lide købers tilbud, ikke bare sige nej. Altid lave en tæller tilbud. Forsøger at imødekomme køberen, hvor du har råd til. Også overveje at tage tilbuddet til en advokat for faglig vurdering. Når alt er afgjort, så prøv at flytte ud så hurtigt som du med rimelighed kan.

Tips

 • Hvis du har brug for at sælge hurtigt, så prøv at finde en gruppe af investorer, der køber fast ejendom for at vende et overskud. De kan tilbyde dig færre penge end markedet normalt ville, men du vil være i stand til at sælge hurtigt.
 • om Ejendom Mangler: Ejendom oplysningskrav love kan pålægge, at sælgerne liste eventuelle fejl i hjemmet, der kræves af din tilstand. Hvis du er uvidende om fejl eller gøre en indsats for at dække dem op, kan du risikere at miste salg og finde sig selv i retten.
 • Hvis du kommer til at foretage forbedringer, før sælge, vælge klogt. De tre mest værdsatte afkast på dine penge til prisen på boligen er i køkkenet, badeværelser og vinduer. Må ikke betale så meget opmærksomhed til værftet eller andre kosmetiske forbedringer.

Advarsler

 • De fleste købere ved, at du ikke betaler provision til en ejendomsmægler og vil tilbyde dig en pris, der er blevet reduceret med Kommissionen, at det ville have kostet at bruge en agent - effektivt at fjerne eventuelle omkostningsbesparelser.
 • Mange pant mæglere vil fortælle dig, hvad du ønsker at høre for at få dig til at forpligte sig til at arbejde med dem. Den bedste måde at finde en god en er gennem en henvisning fra en person i ejendomsbranchen.