Wkodk

Sådan får rig ved at købe og spejlvende fast ejendom

Lad os se det i øjnene, der er så mange get-rig-hurtig ordninger derude, at det gør dit hoved spin. Dette er en praktisk måde at opnå millionær status og ophold rig forever - på samme måde som utallige andre har fået rige.

Tidsrammen vil formentlig tage mindst 36 måneder. Men det kunne være kortere, hvis du har tid og engagement til at arbejde denne plan fuld tid.

Steps

Sådan får rig ved at købe og spejlvende fast ejendom. Forstå, at rigdom er genereret ved at eje "indkomst producerende aktiver".
Sådan får rig ved at købe og spejlvende fast ejendom. Forstå, at rigdom er genereret ved at eje "indkomst producerende aktiver".
 1. 1
  Forstå, at rigdom er genereret ved at eje "indkomst producerende aktiver". Aktiver er ting som: leje huse, leje lejligheder, virksomheder, varemærker, ophavsrettigheder, intellektuel ejendomsret, jord, erhvervsejendomme, og listen bliver ved og ved. Bare køre rundt. Alle de virksomheder, du se og bruge, den lejlighed du leje, osv osv... de er alle gør nogle fyr eller gal rige. Hvem? Den, der ejer dem. Så integrere det i dit sind. Ingen lotto, ingen mlm, ingen blive rig hurtig crap, lets get real. Du får indkomst producerer aktiver, og du vil få rig plain and simple. Så nu, at du har hæftet op at sige lets get aktiverne, her er hvordan...
 2. 2
  Få dig et sted at bo, en computer med internetadgang, et job eller en kilde til basisindkomst for at få dig med på (såsom et job, som helst job!) Og om muligt en bil, selv en Junker er god. Hvis du ikke er på dette punkt endnu, det er okay. Du kan stadig bruge denne plan. Men ideelt set bør du være mindst lever i din egen lejlighed og har de basale fundamenter på plads.
 3. 3
  Tjek din kredit score. Gå online for at nogle af disse steder som Equifax eller andre steder, der kan give dit kredit score og finde ud af hvad det er på? Hvis det er slemt, rådføre sig med et selskab fra de gule sider eller bagsiden af ​​avisen eller på dette websted om, hvordan man "reparere din kredit". Men aldrig erklære sig konkurs. Hvis du ikke har meget kredit på alle, og har brug for at etablere kredit derefter begynde ved at forsøge at få et stormagasin kort. Få flere af dem. Brug dem til at købe din shopping poster fra butikken for et stykke tid, og så bare betale den stormagasin kort. Må ikke holde nogen balance på kortet. Så gør det samme for et kreditkort. Få et kreditkort, såsom fra Capital One, eller et andet kreditkort selskab, du ser derude reklame kort. Start med at bruge det, men aldrig max ud af kortet. For bedst muligt at forbedre din kredit score, forsøger at opretholde omkring en 30% balance på ethvert givet tidspunkt. Dette viser, at du ved, hvordan man korrekt brug kredit.
 4. 4
  Gå fra "leje" til "eje". Det er en mental barriere for nogle, der skal brydes, lige så meget som det er et praktisk skridt i denne formel til at blive millionær. Så hvis du leje en bolig eller lejlighed, chancerne er du gør nok penge og har godt nok kredit for at kvalificere til at flytte ind i et hjem. Kald op nogle mæglere og lad dem vide din situation. Fortæl dem, hvor meget du betaler i husleje og fortælle dem, at du nu ønsker at eje. Selv hvis du har brug for at downsize til en mindre ejerlejlighed eller hvad, bare gøre det. Det centrale er, er du nødt til at eje.
  • Vid, at du måske nødt til at tage, hvad du kan få. Det betyder ofte, at købe et hjem fra en sælger, der måske ejer hjem fri og klar, og vil tillade dig at gøre måske en leasingkontrakt mulighed, eller bære pant for dig. Alternativt kan du få sælgeren af ​​hjemmet til at bære 25% af egenkapitalen i form af en anden pant og derefter gå til din bank for at få den "første pant". Alternativt kan du sætte ned 5%, få en forsikret realkreditlån og låne de resterende 95%. De 5% kan lånes fra flere kilder såsom en bank, den ejendomsmægler, en ven din chef, så udforske dig muligheder, før afskedige den. Nu kan alt dette lyde kompliceret. Men en god ejendomsmægler, der kender reb "vil få dig ind i hjemmet ejerskab". Hvis de ikke kan, er du blot at tale til den forkerte ejendomsmægler. Den rigtige ejendomsmægler vil have alle de tilslutninger for at få dig ind i hjemmet.
  • Prøv at finde en god aftale. Det betyder, at du får ind i et hjem, at sælgeren er desperat for at komme ud af det, og vil sælge til dig på en rabat, måske 10% af en rabat på, hvad ejendommen er værd.
 5. 5
  Umiddelbart genliste dit nye hjem på mindst 10% til 25% højere, end hvad du har betalt for det. Det er her at finde en aftale kommer i. Du skulle have købt hjem eller Condo ved 10% til 25% af en rabat vel vidende, at du straks kan genåbne den på så meget mere. Gør det hele rart, uden at bruge meget på det. Gør ikke nogen større renoveringer. Bare genliste det højere, men bare dekorere det pænt ligesom du ser på disse shows som "flip dette hus." Du kan få gode ideer fra steder som: showhomes, blade, tv-shows, internet osv. Husk, at du behøver at gøre alle dine beregninger. Faktor i alting, alle dine udgifter, så du er positivt at gøre, at 10%. Så lad os sige på en meget grundlæggende entry level, jeg er ikke kræsen bare få mig i døren, hjem, koster dig 111.950€. Du straks re-liste det og gøre 10% nettooverskud i 90 dage mere. Så du straks foretaget sige 11200€. Nu ikke du tør bruge disse penge! Her er hvad du gør....
 6. 6
  Begynde at lede efter en pænere og dyrere hjem at vende. Det har stadig til at være en, som du kan blive godkendt til et realkreditlån på, medmindre sælger er villig til at bære realkreditlån, i hvilket tilfælde du ikke behøver at kvalificere som er en anden god scenario til at kigge efter. Så lad os sige du finder en anden ejendom til 223.890€. Du sætter ned 5% (11200€) og resten finansieres enten gennem en bank eller af sælgeren selv. Nu gøre det samme igen. Gør det smukke, uden at bruge meget, hvis noget. Genliste og forsøge at gøre mindst 10% netto fortjeneste.
 7. 7
  Gentag processen et par gange mere. Chancerne er stærke, at de mest du vil være i stand til at gøre på en flip er omkring 74630€. Ud over dette punkt kan det blive meget svært at vende, som du ønsker at bo i 3 soveværelse, 2 bad hjem, majoritetsbefolkningen køber, så du kan flytte hjem hurtigt.
 8. 8
  Fortsætte processen for et andet år. Start med at vende hjem hele tiden og forsøge at gøre mellem 37320€ til 74630€ per flip. Nu har du 223.890€ til at arbejde med. Nu hvor du har nogle alvorlige kontanter til at arbejde sammen med dig er klar til at slutte sig til de store ligaer.
 9. 9
  Find et par vigtige egenskaber, såsom små walk-up boligblokke eller erhvervsejendomme såsom detail bugter, eller endda virksomheder til at købe. Du er nødt til at være meget forsigtige og gøre dit hjemmearbejde, fordi det er, hvad der vil føre dig ind at eje indkomst producerer aktiver, som vil tage dig op til og efter millionær status. Shoppe rundt og forsøge at sikre ejendomme til så lidt af denne 223.890€ ned som du overhovedet kan. Gå til mæglere, og fortælle dem, hvem du er, har et visitkort, et firmanavn, og måske endda en hjemmeside lavet op, så du ligner en professionel. Fortæl dem, du leder efter kommerciel eller fast ejendom i form af små lejligheder, detailhandel bugter, strimler indkøbscentre, etc til at investere i, og at de skal sende dig nogle tilbud, der kommer til rådighed. Giv dit visitkort med al din kontakt info, især fax og e-mail. Som fortegnelser kommer fra dem, og som du tjekker din lokale kommercielle MLS programoversigter finder du egenskaber.
 10. 10
  Start med at placere masser af tilbud, der tilbyder meget lidt ned ud af det 223.890€. Prøv at gå til masser af tilbud og forsøge at gennemsnit placere kun 10% ned på hver ejendom med sælgeren bærer en anden pant, plus en første til at dække resten. Det betyder, at din 223.890€ kan udnytte 2.238.810€ dollars værd af lejligheder og erhvervsejendomme. I gennemsnit skal der genererer for dig ca 7470€ til 11200€ per måned i positivt cash flow, plus en anden 5980€ til 8960€ per måned i egenkapitalen bygge op på disse egenskaber. Med den slags penge, der kommer ind, kan du begynde at råd til at købe flere bygninger. På dette tidspunkt kan du stadig bladre hjem, men det er kinda valgfrit.

Advarsler

 • At sidde og ikke gøre dette betyder: Du kan arbejde 9 til 5 for resten af ​​dit liv bare for at komme med. Være døde brød eller døde i en alder af 65 år. Med nogen egenkapital til at hjælpe dine børn i livet. Og du vil blive hængende i, at 1 værelses lejlighed for evigt. Så du skal ikke sidde fast i formen. Bryde fri fra det ved at opbygge indkomst producerer Aktiver starter i dag ved at komme ind i et hjem og bruge det som et springbræt til at købe og sælge, og så til sidst købe og holde fast ejendom.
 • Overvej boligmarkedet i dit område, før du begynder denne plan. I øjeblikket boligmarkedet er aftagende (til en nær stilstand) mange steder og egenskaber, der er anført i dem sidder på markedet for måneder. Hvis din position er en af ​​disse bremse markeder, du har en stor mulighed for at købe et hus på en god handel, men du har en hård tid på at forsøge at sælge det på alle, og glemme alt om at gøre en hurtig 74630€. på det.
 • Læse og studere alle de kurser, du kan på vende hjem og købe lejligheder med lidt til ingen penge ned. Måske du kan få starter i selv købe udlejningsejendomme hurtigere end du tror.
 • Højt gearede egenskaber er nogle af de højere risiko egenskaber. Gør alt den forskning, du kan for at afgøre, om at udnytte dine ejendomme er den bedste strategi for dig.

Ting du behøver

 • Ønske om at få mere i livet
 • En grundlæggende fundament laid: IE: job, bil, lejlighed, computer
 • 1 time dagligt at arbejde på dette
 • Start med at forbedre din kredit, hvis det ikke er meget godt.
 • Carlton Ark har en stor kursus kaldet "No Money Down Real Estate". Også Dolf Deros har et kursus såvel som er meget god, som du kan samle op på kapitler eller enhver online bøger butik.
 • En stor hjemmeside med de laveste ejendomshandler: Weekly top ti liste over de bedste Condo og luksus ejendomshandler