Wkodk

Sådan får kopier af gamle w2 formularer

Du kan få brug gamle W2 eksemplarer på grund af en revision eller mere lykkeligt, hvis en revisor fortæller dig, at du kan få flere penge fra tidligere års skatter. I hvert fald skal du vide, hvordan du får kopier af gamle W2 former. Det er en temmelig nem proces. Du kan få brug for at gøre lidt arbejde for at få dem, selv om. Du kan få brug for at anmode om disse oplysninger og vise bevis for indkomst, selvom du ikke gjorde nok til at indgive det år.

Steps

Sådan får kopier af gamle w2 formularer. Kontroller det sted, hvor du opbevarer vigtige papirer.
Sådan får kopier af gamle w2 formularer. Kontroller det sted, hvor du opbevarer vigtige papirer.
 1. 1
  Kontroller det sted, hvor du opbevarer vigtige papirer. Det er en god ide at gemme vigtige oplysninger om skat i fem år. Men hvis du ikke har dem, er alt ikke tabt.
 2. 2
  Ring lønningslisten afdeling af din arbejdsgiver (eller tidligere arbejdsgiver, som kan være tilfældet). De bør også gemmer vigtige oplysninger om skat.
 3. 3
  Adgang til IRS hjemmeside (www. Irs.gov). En hurtig søgning for gamle W2 formularer skulle tillade dig at bestille din tidligere års W2 former. Du bliver nødt til at anmode formular 4506-T.
  • Denne service kan være fri, men kunne der være en nominel gebyr. Betale gebyret, hvis der er én, (beløbet kan variere fra år til år). IRS er ikke blevet betaling for denne service, men anmodninger om ældre års transaktioner kan være anderledes.
  • Vente tålmodigt. Det kan tage 2 måneder eller længere tid at behandle din anmodning.
 4. 4
  Kontakt skat tilberedningsvirksomheden du brugte i de foregående år. Dette er ret nemt, hvis en ekstern kilde, såsom H & R Block, regnede din skat i tidligere år. De bør have dine W2s på filen.
 5. 5
  Vær opmærksom på prisstrukturer. Der er andre kilder til gamle W2 oplysninger, der opkræver gebyrer. Spørg de to nedenstående spørgsmål og derefter sammenligne oplysningerne med det samme fra IRS, inden du betaler noget.
  • Hvor lang tid vil det tage at få den gamle W2 formularer til dig?
  • Hvad er det gebyr for denne service?
 6. 6
  Fil en udvidelse form, der giver dig 3 ekstra måneder til at indsende din indkomstskatter, hvis du arbejder på det aktuelle års skatter. Dette vil give dig tid nok til at tålmodigt vente på de W2 formularer til at komme tilbage til dig.
 7. 7
  Find et sikkert sted at gemme vigtige skat dokumenter, således at dette ikke sker for dig igen. Det er værd at en lille indsats lige nu for at undgå en masse hovedpine senere. Du bør gemme alle W2s, indkomstskat formularer og andre relevante oplysninger om skat i 7 år.

Tips

 • Følg disse trin, hvis din arbejdsgiver nægter at give dig en anden W2 formular.
 • Du kan komme forbi W2 formularer til år, du ikke har indsendt din skat samt for behov dem, der blev indgivet.