Wkodk

Sådan undgår daytrading fejltagelser

Daytrading for begyndere er som løve tæmme, undtagen dyrere. Det er en risikabel og udfordrende forfølgelse: købe aktier og sælge dem igen i den samme dag, at tjene penge off bittesmå udsving i prisen på en aktie i løbet af kun en 12 timers periode. I mange år var de redskaber daytrading ikke er tilgængelige for den gennemsnitlige investor - realtid lager resultater analyseværktøjer og adgang til instant handler (uden hjælp fra en mægler). I dag, med højhastighedsforbindelser, kan nogen prøve til dag handel. For dem af stout hjerte, er her nogle almindelige faldgruber at undgå.

Steps

Sådan undgår daytrading fejltagelser. At lære at dagen handel.
Sådan undgår daytrading fejltagelser. At lære at dagen handel.
 1. 1
  At lære at dagen handel. Det første skridt for enhver dag handel nybegynder er at lære spillet med en kvalificeret aktivt handel konsulent - coach. Læring spillet af dagen handel bestand med en coach, som Federer lære at være den bedste i tennis og Woods i spillet golf, er du nødt til at lære vinderne spil med dit eget aktivt handel bestand daytrading coach. Succes handler om handel en vinder handel spil, med din verdensklasse handel coach. Pointen: at sætte en stopper for at miste, og derefter lære at konsekvent og rentabelt vinde. De fleste forhandlere lærer at tabe - du ønsker at lære at vinde og dette kan kun opnås med professionel hjælp udefra. Handel ellers handel på egen hånd, på eget ansvar.
 2. 2
  Du er nødt til at indse, at dagen handel er ikke om at holde en bestand eller noget andet finansielt instrument for mere end et par minutter, og bestemt ikke ud markedet tæt. I dag for handel, ved slutningen af ​​den dag, du er flade, du holder noget efter markedsføringen (over natten), periode.
 3. 3
  Forstå aktiemarkederne. De, der ikke forstår daytrading vil heller ikke forstå, hvordan man bruger aktieindeks til at måle de samlede resultater af de markeder, der kan og ofte gøre påvirke prisen på de handler, du er i. Ligesom alle de skibe på havet, alt det materiel float til en vis grad på aktiemarkedet indeks bevægelser.
  • Den Seasonal Stock Market Cycle er at november og december normalt stiger, når fremstilling, transport, leje og forsyningsselskaber alle pickup for juletiden. Midten af ​​januar til midten af ​​marts Marked trækker tilbage, når produktion sinker efter julesalget. Midten af ​​marts til udgangen af ​​april Market opfanger. Maj kan være en dårlig måned, men juni og juli normalt gør godt, når markedet stævner, når Udbytte udbetalt i juli. August, september og oktober markedet falder normalt lidt som den første halvdel af året salg (ingen julesalget) nyhed er alle fordøjet. Hvis økonomien er kontraherende ned kunne de dårlige måneder være virkelig dårlig, og hvis økonomi er i vækst, kunne op måneder være rigtig godt. November er typisk den stærkeste måned og i november / december-pair er typisk de bedste 2 måneder.
 4. 4
  Har tilstrækkelig risikovillig kapital. Arbejdskapitalen er ikke penge, som du har brug for at betale regninger eller penge, som du har begået i et andet investeringsselskab, som dit hjem eller pensionskasser. Det er penge, udelukkende dedikeret til denne opgave af dagen handel, ellers kendt som likvide midler (kontanter ud over alle levende behov). Fordi Dag Trades opstår normalt i en margin konto, mægler / handlere registreret NASD / NYSE kræver, at dagen handlende holder 18660€ i egenkapitalen på kontoen på en dag, at dagen handel occurs.The 18660€ minimum er minimum for margin handel. Du vil sandsynligvis ønsker at handle double dette niveau har tilstrækkelig købekraft for 75€ til 150€ prisklasse bestande. Så hvis du er komfortabel handel tusind aksjer på et tidspunkt, for eksempel, kan du handle én og mulige 2 lagre (som "4 gange"-reglen giver dig 149.260€ købekraft).
 5. 5
  Køb den rigtige edb-udstyr og-software og information service-ressourcer. For on-line handel, skal du bruge en high-speed internet-forbindelse. At blive en dag erhvervsdrivende er ikke billigt. Ud over pålidelige og måske endda overflødig højhastighedsforbindelser, vil du kræve specialiseret software og en række forskellige analyseværktøjer, for ikke at nævne dine realtid forskning værktøjer (herunder daglig real time adgang til aktiekurser og ticker feeds). Vær forberedt på at bruge en betydelig mængde penge (i tillæg til din handel kapital), før du placerer dit første trade.The centrale her er at få en vis ekspertise, hvad du har brug for og konfigurere for optimal effektivitet og "ventetid" - hvilket er en tech ord for, hvor lang tid det tager dit system for at få info fra kilden (markederne). Din handel coach vil vejlede dig her. Du ønsker at have den bedste computer og skærme du kan købe, ikke fra hylden stuff designet til at gøre non handel opgaver (video, spil, software eller hjemmeside design). Din computer skal være yderst pålidelige, så du kan udføre konkurrencedygtige med andre forhandlere i verden, herunder milliardær hedgefonde. Må ikke fløj det på din egen. Få en ekspert til at hjælpe dig ud. Arbejde med et handelsselskab coach, kan du fjerne støj (der forårsager de fleste forhandlere til hurtigt at blive tabere).
 6. 6
  Opret en handel plan og holde sig til det. Succesfulde erhvervsdrivende har en plan. Meget rentable vindere har en plan udviklet med deres egen handel coach. Uden en coach og en plan, kan både nye og erfarne forhandlere nemt miste tusindvis om dagen. Ikke kun det, men de skal have økonomisk plan sæt med handel mål og begrænsninger.
 7. 7
  Nu, en advarsel, din handel spil eller systemet langt opvejer eventuelle handlingsplan du kommer op med. Du ønsker at slå Federer i en verdensklasse tenniskamp, ​​ikke dukke op med golfklubber med en stor plan om at tage ham ud. Så for daytrading "det er spillet, dum", der betyder mest for at blive en konsekvent vinder. Strategier, planer, taktik og så videre er perfekt egnet i erhvervslivet og for de handlende til at overveje, når markederne er lukket - men ikke så meget, mens handel så meget. Aktiehandlen spil, i modsætning til alle andre spil på planeten, kræver et unikt sæt af kvaliteter til den erhvervsdrivende og regler for at ansøge om at blive en vinder i dag handel spil. Anvende traditionelle forretningsmetoder og regler til kunsten dagen handel bestand vil hurtigt få dig dræbt - både personligt og professionelt.
 8. 8
  Hold styr på markedet. Hvis du ønsker at blive en succes på dagen handel, er du nødt til at holde øje med markederne. En anden observation om alt dette før og efter markedsundersøgelser, at de erhvervsdrivende er blevet afhængige i at gøre. De fleste, hvis ikke alle er bare støj. Du ville være klogt at være i nuet handel ikke ignorere dine tidligere erfaringer, ikke at lade gå trangen til at forudsige morgendagens sandsynlige bevæger sig, men at være i strømmen af ​​nuværende pris handling - markeder og lagre. Det er, hvor vinderne og gevinster er at blive fundet, men du skal gøre dig fri af støj, herunder rygter og de fleste af de såkaldte vigtige nyheder vor der.
 9. 9
  Administrere dit humør, før dine penge. Hvis du er syg, sur, deprimeret eller ked af det, der er dage, hvor du måske ønsker at tage en pause fra handel. Ellers kan du lave kostbare fejl. Du skal lære at styre disse begrænsende / distraherende stemninger, før du styre dine handler / penge. Desuden handel, mens du er stresset, er dumt. At vinde i denne virksomhed handel bestande er som at vinde i enhver anden virksomhed - du skal forholde godt. Relate med dig selv, med din coach, hvis du har et handelsselskab coach, og som vedrører med hvad du ser på skærmene, fredeligt og kraftfuldt. At forholde sig godt, du ønsker at være rolig. Samme for dag handel. For at vinde, at udføre på dig højeste niveau af kompetence handler om instinkt - ikke meget tid til følelser, ikke megen tid, helt ærligt for en masse at tænke. Hvad gør dag for handel så unik og spændende, er, at du bytter handlingen. Ligesom tennis, ligesom racing en bil på Indy, eller enhver CEO i erhvervslivet -. Du får kompetence til konsekvent at vinde med din coach, for at få den intuitive evne til at handle på instinkt - at vinde, igen og igen, og igen
 10. 10
  Opbevarer detaljerede optegnelser. Som i enhver virksomhed, er at holde detaljerede optegnelser over alle dine transaktioner afgørende for mange grunde, herunder resultatopgørelse analyse, skat og meget mere. Performancedata er meget nyttigt i at lære, ikke så meget, mens handel, som du kender., Mens handel - observere et gyldigt setup, bekræfter, hvad du har brug for at indtaste en handel, styring af handelen for den bedste vinder eller den mindste tab - du stole på din selvtillid, dit niveau af kompetence, og hvad ydeevne ekspertise, du måtte have - uden at tænke meget, uden at dine logfiler, uden nyheder og alle de andre støj - du skal bare handel, zen-lignende.
 11. 11
  Gem din indtjening. Når det er muligt, lad dit overskud på din konto og ikke bruger dem. Kør din daytrading som en forretning. Må ikke geninvestere alle dine profit tilbage i farlige handler.
 12. 12
  Skær dine tab. Lad ikke en taber køre i håb om det stiger igen, medmindre der er solide beviser det vil.

Tips

 • For virkelig at lære at dagen handel lager ved en vinder niveau, som meget få opnår ved den måde, du har brug for, efter vores mening, en-til-en rådgivning (komme på et vindende spor), coaching (gevinst tillid, kompetence og handel resultater ellers kendt som overskud), og mentorordninger (vejledning, støtte og lige snakke om din nå dine daytrading drømme).
 • Daytrading er ikke for amatører, der er, medmindre du har kvalificeret støtte - en konsulent, coach, mentor.
 • November er normalt den stærkeste måned på året, hvor Utilities, Produktion, Transport, Materialer og ansætte alle stigning i forberedelse til Holiday salg.
 • Det vil ikke komme billigt, men det er meget billigere end de penge, du kan brænde igennem miste, handel på din egen.
 • For dem af jer der ønsker at genvinde tilliden,, kompetence lære disse kritiske daytrading færdigheder, mange virksomheder, der tilbyder forskellige handel tjenester. De tilbyder træning og uddannelse i marken i form af bøger, seminarer, cd'er og så videre. Du kan også overveje at læse en endeløs række af bøger om dette emne for handel bestande.

Advarsler

 • Må ikke gennemsnittet, når du er i tab, som er den største fejl i handel. Dette skyldes, at en bestand, der Trendvisning ned måske tendensen ned til nul og gå konkurs.
 • Watch out for august, september og oktober en periode, hvor lagrene normalt (2/3rds af tiden) falde, når første og andet kvartal indtjening annonceret, fordi disse kvartaler har lave detailsalg og markedet kan falde.
 • Watch out for januar og februar, en periode, hvor markedet normalt falder (2/3rds af den tid), når produktion sinker efter ferien.
 • Daytrading er den mest risikable og volatile investeringer og dag handel strategi.
 • Ifølge nogle professionelle formueforvaltere, mister langt over 95% af dagen handlende penge.
 • Grundet korte tid, som forhindrer enhver virksomhed forskning eller andre traditionelle lager analyseværktøjer er daytrading ofte betragtes mere som spil end en forretning.