Wkodk

Sådan overlever på egen hånd i den virkelige verden

Der kommer et tidspunkt i alles liv, når han eller hun skal flytte ud af forældrenes sted og vove sig ud i verden på hans eller hendes egen. Denne guide vil hjælpe dig med at forberede dig til at gøre dette spring.

Steps

Sådan overlever på egen hånd i den virkelige verden. Find en værelseskammerat.
Sådan overlever på egen hånd i den virkelige verden. Find en værelseskammerat.
 1. 1
  Få et job! Det er simpelt. Ingen opgave betyder ingen penge. Ingen penge betyder, at du skal kravle tilbage til ma og pop for et sted at bo og et måltid i maven. Prøv at få et job i noget, som du er god til. Hvis du ved, du er god til at tage telefonopkald og laver administrative opgaver, såsom at skrive breve, søge sekretær job. Stræb efter velbetalte job, du kan gøre. Mindsteløn er ofte ikke nok til at leve af. Hvis du får en mindsteløn job, ikke stoppe på udkig efter et bedre job!
 2. 2
  Find en værelseskammerat. Spørg rundt og se, om nogen ønsker at splitte husleje og forsyningsselskaber med dig. Dette trin er meget vigtigt, medmindre du kan finde et sted at leje, der passer til dit budget.
 3. 3
  Find et sted at bo. Hvis du har fundet en roommate, der allerede har et sted at bo, kan du springe dette trin over. Ellers vove sig ud med din værelseskammerat og finde nogle gode tilbud på huse / lejligheder. Kald op lejlighedskomplekser i din by, og begynde at stille spørgsmål. Hvor meget er leje? Hvilke værktøjer er inkluderet? Er stedet kommer fuldt møbleret? Disse spørgsmål giver dig vigtige oplysninger, der kan i sidste ende føre til at gøre en beslutning. Drøfte mulighederne med din værelseskammerat og underskrive en lejekontrakt eller lejeaftale.
 4. 4
  Træffe beslutninger. Beslutte, hvordan husholdningen vil blive delt op mellem dig og din værelseskammerat. Beslut hvordan du og din roommate vil opdele udgifter. Simple beslutninger som disse, hvis udtryk tidligt, kan spare en masse besvær, som tiden går.
 5. 5
  Opsætning af forsyningsselskaber. Hvis forsyningsvirksomheder ikke er inkluderet i din lejekontrakt eller lejeaftale, så ring til elselskaberne og få dem sat op utilities, som du har brug for.
 6. 6
  Opret et budget. Beregn alle dine udgifter (husleje, forsyningsselskaber, mad osv.) og indkomst og skabe en plan for, hvordan du vil bruge dine penge. Money management er måske den vigtigste del af at leve på egen hånd. Du skal styre dine penge, så du vil have penge nok til at dække dine udgifter. Må ikke tillader dig selv at bruge flere penge på fritidsaktiviteter (bowling, film, spise ude, etc.), end du har tildelt i dit budget.
 7. 7
  Flyt ud. At leve på egen hånd, er du nødt til... Tja... Live på din egen. Sig dine farvel og flytte ind i dit nye sted.

Tips

 • Finde måder at tjene flere penge. I løbet af din fritid, tænke på andre måder at overleve. Det kan være at få et andet job, tilbyder nogle af dine evner til nogen, du kender, der har behov for det, eller kigge efter individuelle kontrakter, som dem på Rentacoder.com (for programmører og webdesignere) for virksomheder og enkeltpersoner.
 • Nogle lejlighedskomplekser, især i college byer, kan være i stand til at oprette to separate kontrakter eller lejeaftaler, hvilket eliminerer behovet for at få lejen penge fra din værelseskammerat. Hver af jer blot betale halvdelen af ​​den samlede husleje direkte til lejlighedskomplekset. Hvis din værelseskammerat ikke har en separat lejekontrakt, sørge for at han eller hun underskriver den samme leasingkontrakt du gør.

Advarsler

 • Må ikke køre op dine kreditkort udgifter. Undvære en, hvis du kan. Kreditkort gæld er ikke noget, du ønsker at komme ind, især tidligt.