Wkodk

Hvordan at begynde at spare ved hjælp af en cd stige

Indskudsbeviser (cd'er) typisk udkonkurrerer bank opsparingskonti og er garanteret af FDIC (eller NCUSIF for Kreditforeninger) i op til 186.570€. En cd stigen - en række cd'er med forskudte løbetid - giver både likviditet og høje afkast. Hvis du har overalt fra 750€ - 37320€ dette kunne være den bedste core investering mulighed for dig!

Steps

Hvordan at begynde at spare ved hjælp af en cd stige. Have en starter nødfond på en bankkonto eller pengemarkedsfond.
Hvordan at begynde at spare ved hjælp af en cd stige. Have en starter nødfond på en bankkonto eller pengemarkedsfond.
 1. 1
  Have en starter nødfond på en bankkonto eller pengemarkedsfond. Du skal bruge en eller to måneds værd af udgifter i en flydende konto - en bank eller pengemarkedsfond hvor du straks kan hæve pengene. Fordi du straks kan hæve pengene, vil man dog typisk tjener meget lav rente. En bankkonto er nyttig både for at betale for umiddelbare udgifter, og også til at opbygge fonde til at sætte ind cd'er og andre investeringer.
 2. 2
  Forstå cd basics. CD'er er faste forrentede investeringer for en bestemt periode. De er illikvide - du kan normalt ikke trække pengene - du debiteres en bøde, hvis du gør. CD'er kan købes i pengeinstitutter, kreditforeninger, eller børsmæglerselskaber. Den optjente renter kan tilsættes til cd'en selv eller blive rullet ind i en anden konto. Vilkår kan være fra en måned til fem år. Generelt jo længere sigt, og jo større det investerede beløb, jo højere rente, vil du tjene. Derudover er der en bred vifte af muligheder, du har brug for at være opmærksom på, når de evaluerer cd'er.
 3. 3
  Sæt dit mål og designe din cd stigen. Hvad er du spare op til - at købe en bil, udbetaling på et hjem, skole eller pension? Dit mål bestemmer, hvor meget du har brug for, og når du har brug for det.
  • At skabe et mere omfattende nødfond (tre til seks måneder værd af udgifter er ofte anbefales) du måske brug for 2240€ om måneden i seks måneder eller 13440€. Hver gang en CD modnes, rulle den over i en ny seks måneder cd.
  • Besparelse for en ny bil eller fastsættelse af betaling for et hus, starte med længere cd'er og købe progressivt kortere vilkår, så alle dine investeringer vil modnes på samme tid. For eksempel hvis om 5 år, du gerne vil købe et hjem, kan du købe en 5 års-cd nu, om 1 år købe en 4 års cd, i et andet år køb en 3-årig cd osv. Når dine investeringer modne du sandsynligvis ikke tro, hvor mange penge du har sparet!
  • Til pension, kan du have cd'er med fem års løbetid forskudt med én modning hvert år.
 4. 4
  Shop for det bedste køb. Der kan være en bred vifte af kurser, der betales for CD'er med samme løbetid. Brug en lommeregner for at vise dig de bedste priser til rådighed. Overvej alle dine muligheder, når du handler.
 5. 5
  Anmeldelse CD vilkår og derefter stille spørgsmål for at sikre du fuldt ud forstår vilkårene i CD - Der er nogle faldgruber!
 6. 6
  Rollover modning cd'er. Inden en CD modnes begynde at shoppe rundt for, hvordan at re-investere dine penge. Hvis du ikke tage øjeblikkelig handling, kan CD rulle over på den samme bank, og kan ikke tjene den bedste rente. De fleste banker vil kræve, at du overføre din investering i en kontrol eller opsparingskonto inden for 10 dage modenhed ellers de automatisk rulle over i en ny cd med den nuværende rente. Det er fantastisk, hvis du ikke ønsker at have til aktivt at styre dine penge, fordi den nye investering vil have samme løbetid som din gamle. Din indkomst fra den tidligere cd vil være blevet tilføjet til balance og du vil tjene renter på din indtjening.

Tips

 • Hold styr på din interesse! Når skat tid kommer, skal det rapporteres til regeringen som "Renteindtægter". Mens tidligt du kan være i stand til at fratrække alle dine renteindtægter, til sidst vil du være at gøre nok penge til at betale skat, og ingen ønsker at have IRS kommer efter dem.
 • Da cd'er har garanteret rente er der ingen risiko for at miste penge som med aktiemarkedet.
 • For at minimere dine papirer, føje til de cd'er, du har i øjeblikket modning stedet for at starte nye. Prøv at begrænse din stige til 5 eller 6 CD'er med én modning hvert år, hver 6. måned eller hver måned.
 • Nøglen til at bruge en cd stigen er at skræddersy den til dine egne personlige behov. Ingen forstår din økonomiske situation bedre end dig selv. Hvis du begynder at spare og opdager, at du kan få ved uden at penge lettere, end du troede, prøv længere sigt.
 • Kreditforeninger generelt give meget højere rente end de kommercielle banker. Tjek dit lokale område, mange kreditforeninger har nu meget liberal indgang politikker og nogle endda kræver ingen tilknytning til deres moderorganisation på alle!
 • Laddering opnår også dollar koster i gennemsnit - tjene et mere stabilt afkast end at investere alle dine penge på en gang

Advarsler

 • De 186.570€ forsikring på cd'er er i øjeblikket tilgængelig i USA kun gennem udgangen af ​​2013, hvorefter den er planlagt til at vende tilbage til 74630€. Men du kan faktisk øge forsikringssummen ved at opnå cd'er på flere institutioner og forskellige kombinationer af ejerskab med din ægtefælle.
 • Tidlig tilbagetrækning sanktioner er meget dyre. Hvis du ikke absolut skal have, at penge nu det ville være bedre at vente. Hvis du aldrig har investeret før, fejle på siden af ​​kortere løbetider.
 • CD'er er underlagt rente-og inflationsrisiko - du er låst fast i at investere, selvom renten (og inflation) er steget.
 • Længere udtryk ikke altid garantere højere rentesatser. Der er en rentekurve, der viser renterne for forskellige vilkår (en måned til fem år). En inverteret rentekurve indikerer en lavere rente for længere vilkår.
 • Hvis du har en klage over dit køb af en cd, følg FDIC anbefalede procedure, at løse det.