Wkodk

Hvordan til at investere små mængder af penge fornuftigt

Investering er ikke kun for de rige. Næsten alle kan afsætte mindst lidt penge på investeringer, holder nøje øje på det, og vind op med flere penge, end han eller hun startede med. Hvis du har et par tusinde dollars eller endda et par hundrede du behøver ikke lige med det samme, her er nogle forslag til, hvordan man får mest ud af det.

Bemærk: Denne artikel antager, at du ønsker at dyrke dine penge over tid og er villige til at tage en vis risiko snarere end blot at spare dine penge på ingen risiko, lavt udbytte opsparingskonti og cd'er. Det antages også, at du allerede har en nødfond afsat som omfatter penge nok til at dække normale leveomkostninger i otte måneder skal din indkomst ende pludseligt. Det antages endvidere, at du ikke har nogen høj rente gæld, såsom kreditkort. Du ville være længere fremme afbetale gælden snarere end at investere dine penge (fordi der stort set ingen investeringer, der vil betale dig så meget interesse, som du typisk ville bruge i udførelsen højtforrentede lån og anden gæld).

Steps

Hvordan til at investere små mængder af penge fornuftigt. Betal dig selv først.
Hvordan til at investere små mængder af penge fornuftigt. Betal dig selv først.
 1. 1
  Betal dig selv først. Braklægning så meget af hver lønseddel som du kan for at investere. Gør dette, selvom du kan kun afsætte et par dollars i første omgang. Selv 5€ per uge vil tilføje op over tid. Prøv at skære dine leveomkostninger. Må ikke fratage dig af fornødenheder, men prøv at skære luksus, noget du ikke behøver at have. Nogle af de rigeste mennesker i verden levede frugally, når de først blev alvorligt akkumulere rigdom.
  • Hvis din arbejdsgiver tilbyder direkte deponering, overveje at sende en del af hver lønseddel direkte til din opsparing eller investeringer. Hvis du aldrig se, at penge, vil du ikke blive fristet til at bruge det.
 2. 2
  Disciplinere dig selv til at opbygge din nødfond til seks måneder værd af leveomkostninger. Du skal også betale off enhver højt forrentet gæld, du bærer. Dette er især vigtigt i det sandsynlige tilfælde, at renten du betaler på sådan gæld overstiger den rente, du kan forvente at tjene med dine investeringer. Se hvordan man kan afgøre, om at investere eller afbetale gæld for mere information.
  • Hvis rentebetalingen på din gæld er højere, end hvad du ville være at gøre med en investering, er det nok ikke klogt at investere i første omgang. I dette tilfælde, så prøv at betale alle dine gæld, før du investerer dine overskud, på den måde investerer rent faktisk vil gøre dig penge i stedet for blot at tegningsgaranti din månedlige gæld betaling.
 3. 3
  Før du investerer, uddanne dig selv. Du er nødt til at forstå, hvad investeringsmuligheder du har, hvordan man læser regnskabet, hvordan man analysere aktier (for kvalitet, værdiansættelser, finansiel styrke, vækstpotentiale, osv.), samt hvordan man undgår investeringer svindel og faldgruber, og hvor man kan finde oplysninger.
  • Warren Buffett, en af ​​de mest succesrige investorer nogensinde, havde læst enhver investering bog, han kunne lægge sine hænder på (mindst 100 bøger af hans count), før han vendte tyve.
 4. 4
  Lover dig selv at du vil holde dine omkostninger ved at investere (gebyrer og provisioner) til mindre end 2% af det beløb, der investeres. Multiplicer det beløb, du nødt til at investere med.02. Hvis handel omkostningerne er mere end det, sætte dine penge på en opsparingskonto i stedet, indtil du kan finde en investeringsmulighed med en lavere omkostningsprocent.
 5. 5
  Vælg en af de investerer nedenstående muligheder.

Hvis du har 40€ til at investere

 1. 1
  Købe aktier direkte med udbytte reinvestering planer ("dryp") eller direkte aktiekøb planer ("DSPs"). De fleste planer vil kræve en 40€ minimum investering. Kig efter no-transaktion-fee planer og forskning nogen selskaber, der tilbyder sådanne planer. Med disse kan du ikke behøver at beskæftige sig med mæglere (eller betale deres provision), fordi du købe aktier direkte fra selskabet.
  • Ikke alle virksomheder tilbyder denne mulighed, men mere end 1.000 gør. Du bliver nødt til at søge efter virksomheder, der tilbyder direkte køb programmer, men du kan finde en delvis liste på.
  • I de fleste tilfælde kan du lave en engangs-køb eller oprette en automatisk periodisk-køb planen. Sidstnævnte er en disciplineret og omkostningseffektiv måde at opbygge en aktieportefølje.
  • Der kan være en nominel provision eller et minimum køb krav.
  • Den væsentligste forskel mellem drypper og DSPs er, at for at deltage i drypper du skal allerede eje mindst én aktie af selskabets aktier. Du kan derefter samle dine udbytte i form af yderligere aktier i stedet for kontanter.
  • Har det en månedlig minimum investering? Hvis ja, kan der påvirker din vilje til at begynde at investere med dette selskab.
  • Indebærer det en relativt høj afgift for at sælge aktier senere? Det kunne være et problem, hvis du skal vise sig at være en aktiv erhvervsdrivende. Generelt bør du bruge drypper kun at købe høj kvalitet aktier, du planlægger at holde i lang tid, så salget afgifter vil ikke være så vigtigt. Hvis du ønsker at handle ofte, skal du åbne en rabat aktiehandel konto, der indeholder lave handel gebyrer.
 2. 2
  Kig efter investeringsforeninger med en lav minimum-køb krav. Nogle investeringsforeninger vil tillade investorerne til at begynde at investere med små indskud, men du bliver nødt til at acceptere en automatisk investeringsplan, hvor du lader dem fratrække et fast beløb fra din bankkonto hver måned med henblik på at købe yderligere aktier. Sådanne investeringer kan være så lidt som 20€. Du kan også blive bedt om at starte med en lille engangs-investeringer, nogle gange så lavt som 20€. Som bemærket, er dette en let og forholdsvis billig måde at opbygge et lager portefølje. Se Sådan vælger du en investeringsforening.

Hvis du har op til 375€

 1. 1
  Invester i et indeks fond, der sporer det brede marked. Gennem boom-årene og recessioner, har gensidige indeksfonde, der sporer S & P 500-indekset tilbage omkring 10% om året. Det er en anstændig forrentning af dine penge, og der er mange ikke-indeksfonde, der undlader at gøre så meget for deres kunder. Der er mange andre indekser, du kan vælge at spore, der kan producere endnu større gevinster. Når du vælger et indeks fond og gøre dit første bidrag, kan du tilføje så mange penge som du ønsker, så ofte som det er praktisk uden ekstra omkostninger eller provisioner. Du er også velkommen til at ophøre med at investere, når du vil. Handler direkte med en investeringsforening selskab på denne måde, behøver du ikke at betale nogen mæglerens provisioner.
  • Den mindste investering varierer, men med en individuel pensionering arrangement (IRA) (kun Europa) kan du åbne en konto med så lidt som 190€. (Se Sådan åbnes en Roth IRA-konto.)
  • Hvis du har 375€ flere muligheder vil være tilgængelige for dig, og du kan være lidt pickier. Under alle omstændigheder, kigge efter et indeks fond med en lav omkostningsprocent (under 1% er bedst).
 2. 2
  Overveje at åbne en rabat mæglervirksomhed konto. En rabat mægler ikke tilbyder alle de tjenester af en full-service mægler, men du kan stadig købe aktier i bestandene. Nogle konti kræver et minimum oprindelige indskud.
  • Indtil du har penge nok, at du kan overveje at investere et par tusinde dollars i et enkelt lager (hvilket betyder, at du ville få mange tusinde til spredt over en række lager picks, og dermed sprede din risiko), skal du ikke forsøge at drage fordel af korte langsigtede prisudsving. Mæglervurderinger provisioner vil gøre denne usandsynligt at fungere godt for dig. I stedet med en begrænset mængde til at investere, har planer om at holde dine investeringer i lang tid (et par år) og pluk virksomheder, der repræsenterer "value." (Value investering indebærer plukke materiel i selskaber, der er under-værdsat af markedet og forventes at stige i værdi, når markedet bedre forstår deres værd.) Grundlæggende Denne taktik vil udsætte dig for virksomhedsspecifikke risiko, så ikke bruge det som din primære investeringsstrategi - fokus på indekset og andre investeringsforeninger (plus bankindskud).
 3. 3
  Overveje at investere i en cd (indlånsbevis). En CD er for folk der ikke har noget imod at begå deres penge for en bestemt periode til en fast rente. Med en cd, du lån penge til en bank eller en anden institution i en vis tidsperiode, i slutningen af ​​som banken betaler dig tilbage med renter.
  • CD'er kan vare alt fra en måned til fem år.
  • Generelt vil den højere din rente være jo flere penge du investerer i en cd. Mindre institutioner undertiden betale højere renter end større virksomheder.
  • Sig du ønsker at investere 2240€, og du ved, du vil ikke brug for pengene i det næste år. Du køber en etårig cd med en enkel-rente på 5,5%. Ved udgangen af ​​året, giver banken du sikkerhedskopiere dine 2240€ plus renter, som arbejder ud til at være 125€.

Hvis du har 3740€

 1. 1
  Følg trinnene i det forrige afsnit. Hvis du er i stand til at spare mindst 3740€ om året, bør du også åbne en pensionering konto. Dette kunne være en IRA, en 401-K, et 203-b, eller en lignende mulighed.

Tips

 • Hold styr på dine investeringer til skattemæssige formål.
 • Der er ikke sådan noget som at investere for mange penge, så længe dine andre finansielle forpligtelser er taget sig af. At parafrasere en velkendt online investeringsrådgiver, er nøglen til at møde dine langtrækkende økonomiske mål at "redde, gem, gem" og derefter investere din opsparing med omtanke.

Advarsler

 • Husk på, at disse penge er for at investere og intet andet. Forstå, at din investering kan ikke være let tilgængelige, når du måske ønsker det. Det er, hvad din nødfond er til for.
 • Indse, at der er altid en chance for du vil miste dine penge. Hvis miste penge på en måde vil ødelægge dit liv, skal du ikke investere det.