Wkodk

Sådan bliver du rig en dag

Der er mange måder at blive rig, men mange flere til at blive fattig. Selvfølgelig er det normalt ikke let, og mange hurtige metoder indebærer en masse risiko. så tager din tid og følge disse trin til at opbygge din formue.

Bemærk at folk har forskellige opfattelser af, hvad det betyder at være rig. I denne artikel vil vi definere rig som at have en formue på over 5€ mio.

Steps

Sådan bliver du rig en dag. Klarer sig godt i skolen og få en uddannelse i et højt betalte erhverv såsom læge.
Sådan bliver du rig en dag. Klarer sig godt i skolen og få en uddannelse i et højt betalte erhverv såsom læge.

Start med at investere i dit vigtigste aktiv: jeres sind

 1. 1
  Klarer sig godt i skolen og få en uddannelse i et højt betalte erhverv såsom læge, vil advokat, økonom, bankier, osv. Give dig et forspring og en mere sikker økonomisk position.
  • Medmindre du nyder meget bor i en stor by, og have gået til en skole med stort navn anerkendelse, mener job, der ikke kræver disse ofte meget dyre ting, men simpelthen godt dygtige arbejde for god løn. Ellers kan du ende op med kun en høj bruttoindkomst.
 2. 2
  Lær om grundlæggende økonomi som renters rente og investeringsstrategier.
 3. 3
  Være intuitiv (med en bred base af viden, herunder at der forekommer en måde praktisk, men ikke nødvendigvis anvendelige på tidspunktet hjælper med dette).
 4. 4
  Udvikle dig selv hele dit liv. Forøg dine faglige færdigheder, lederevner, finansielle færdigheder, sociale færdigheder og generelle livsfærdigheder. Gør dig selv værdifuld vil øge dine chancer uanset din vej til rigdom, og giver dig mulighed for at udlede mere nytte af en given mængde af rigdomme.
 5. 5
  Udvikle en vision, hvorfor skulle du blive velhavende? Baseret på dette, dine mål sæt. Du plejer stige op, medmindre du er i stand til at opbygge og fokusere din ambition.
 6. 6
  Forblive sunde, en sund vægt. Der er et ordsprog, at "sundhed er rigdom". Det er meget vigtigt at holde sig sund i din bestræbe sig på at blive rig. Dette vil gøre dig til at arbejde hårdt og også øge din levetid øge din indtjening og pensionslignende tegning periode. På den anden side, vil du være i stand til at reducere omkostningerne på sundhedsområdet. Du vil også have mere tid til at nyde dine penge, herunder måske gennem filantropi i pension.

 1. 1
  Begynde at investere så tidligt som muligt, lære gennem din lille minimum investeringer. Overvej omkostningerne af de midler, tabt fra ikke arbejde, mens i college, såvel som, undervisning og interesse. Må ikke vente, indtil du har "nok" penge til at investere. Du vil ende op med en større højde i sidste ende, hvis du begynder at investere et lille beløb tidligt og holde tilføje mere regelmæssigt.
 2. 2
  Gør intelligente investeringer
 3. 3
 4. 4
  Hvis du ikke forstår, hvad du investerer i, investere små eller slet ikke. Starte med noget let som indeksfonde. De har færre op-og nedture end de enkelte bestande, og du vil ikke have alle dine æg i én kurv. "Put alle dine æg i én kurv, og se kurven". W Buffett.
 5. 5
  For sikkerhed: Bo som gældfri som muligt. En indbetalte til uddannelse og en betalt-off hus vil gøre dig i stand til at investere flere penge i aktiemarkedet eller din egen virksomhed. Kun gear lav risiko investeringer med lån.
 6. 6
  Fra nu af er bedre end aldrig start. Styrken af ​​renters rente kan gøre nogen velhavende. Eksempel: Investering kun 10€ hvert år på 15% årlig fortjeneste vil give dig over 5€ 0,3 millioner efter 70 år.

Start din egen virksomhed

 1. 1
  Det er altid bedre at være en arbejdsgiver end en medarbejder, hvis du er disciplineret og i stand til at afsætte tid og penge. Lær alt hvad du kan om at drive en virksomhed. Tag en klasse. Spørg en erfaren virksomhed ejer til råds. Vær forsigtig, selv om. Mange virksomheder mislykkes, især i deres første år. Du kan ende med en betydelig gæld, ingen opsparing, og ingen fordele. Få hjælp!
  • Du behøver ikke at være den eneste person i din virksomhed til at undgå at have nogen sifon off overskuddet fra de kontakter og goodwill du genererer. Hvis du kan arbejde effektivt med en person med komplementære kompetencer, som er meget ærlig og pålidelig, kan du starte en virksomhed som medejere.
 2. 2
  Iværksættere udgør størstedelen af millionærer, er det med stor risiko, men det er også den mest sandsynlige måde at blive virkelig velhavende. Få mennesker samle stor rigdom gennem andre midler. Mindre end 1% blive millionær via "andet" forstås som værende en rockstjerne, osv. Så medmindre du arver rigdom dit bedste skud gør dette.
 3. 3
  Bemærk, at du kan starte din egen virksomhed på deltid. For eksempel ved at gå ind i fast ejendom, skat salg investering, indkøb, renovering og sælge boliger er en almindelig måde til opbygning af velstand for folk uden penge til at investere.

Være smart

 1. 1
  Lær om budgettering, kredit, og gæld. Lær hvordan kreditkort arbejde! Hvis du kommer i gæld tidligt det kan sabotere dine fremskridt.
 2. 2
  Put et beløb i kredit union månedligt. 10, 20, 30 dollars er godt - 75€ er bedre. Ved den tid, du bliver gammel, vil pensionsalderen blive let. (Se segment om renters rente).
 3. 3
  Hvis du er i skole, og har ikke råd til en lejlighed og ikke kan lide de grimme sovesale, og derefter samles med 3 eller 4 personer, og købe en god størrelse hus, mens opdele betalingen. Det ville sandsynligvis koste mindre end en lejlighed. Bedre endnu, købe dig en hjem ved hjælp af et realkreditlån og betale dig selv i stedet nogen!
 4. 4
  Lyt til dine instinkter, og vær ikke bange for at gå imod strømmen. Hvis nogen fortæller dig, at de har fundet en sikker-brand mulighed for at gøre dig rig, det som regel betyder, at de har fundet en sikker-brand mulighed for at gøre sig rig ved at overbevise dig til at købe deres produkt. Så stoppe op og tænke, er der millioner af store muligheder derude. Du skal bare nødt til at filtrere al baggrundsstøjen for at finde disse muligheder, fordi der i den virkelige verden, er ingen andre kommer til at finde dem for dig.

Beskyt dine penge

 1. 1
  Forskellige uforudsigelige problemer kan føre til folk forsøger at tage dine penge. Prøv at beskytte dig selv mod dem, før de sker. Sørg for at du har tilstrækkelig ansvarsforsikring og en konsultere en advokat om at beskytte dine aktiver, og dem, du ønsker at lægge til side til dine børn mod problemer, der kan opstå.