Wkodk

Hvordan til at investere

Uanset om du har 15€ eller 149.260€ til at investere, er målet det samme: at gøre dine penge vokse. De betyder imidlertid, varierer voldsomt baseret på mængden af ​​penge, der investeres, staten af ​​markedet, og din egen investering stil.

Steps

Hvordan til at investere. Pay off høje renter gæld.
Hvordan til at investere. Pay off høje renter gæld.
 1. 1
  Pay off høje renter gæld. Hvis du har et lån eller kreditkort gæld med en høj rente (over 10%) er der ingen mening i at investere dine hårdt tjente penge. Uanset interesse, du optjener ved at investere (normalt mindre end 10%), vil ikke gøre meget af en forskel, fordi du skal bruge et større beløb at betale renter på din gæld. For eksempel, lad os sige Sam har sparet 2990€ for at investere, men han har også 2990€ i kreditkort gæld på et 14% rente. Han kunne investere de 2990€, og hvis han får en 12% ROI (afkast af investeringer - og det bliver meget optimistisk) i et år vil han have gjort 360€ i renter. Men det kreditkort selskab vil have opkrævet ham 420€ i renter. Han er 60€ i hullet, og han har stadig, at 2990€ principal at afbetale. Hvorfor gider? Afbetale høje renter gæld først, så du rent faktisk kan holde nogen penge, du gør ved at investere. Ellers er den eneste investorer at tjene penge er dem, der lånte den til dig på en høj rente.
 2. 2
  Byg din nødfond. Hvis du ikke allerede har en, er det en god idé at fokusere dine anstrengelser på at afsætte 3-6 måneder leveomkostninger just in case. Det er ikke penge, der skal investeres, og det bør holdes let tilgængeligt og sikkert fra udsving i markedet. Du kan opdele dine ekstra penge hver måned, sende en del af det til din nødfond og en del af den til din investering fond. Uanset hvad du gør, ikke binde alle dine ekstra penge i investeringer, medmindre du har et økonomisk sikkerhedsnet på plads, noget kan gå galt (et job tab, en skade, en sygdom), og undlader at forberede sig til denne mulighed er uansvarligt.
 3. 3
  Nedskriv din investering mål. Mens du betaler ned stor interesse gæld og bygge din nødfond, bør du tænke over, hvorfor du investerer. Hvor mange penge vil du have, og i hvilken periode? Forskellige investorer har forskellige mål, såsom:
  • Holde fast penge, så det er bare over inflationen
  • At have en bestemt mængde penge til en udbetaling på 10 år
  • Opbygning af et reden æg til om 20 år
  • Opbygning af et kollegium fond for et barn eller barnebarn om 5 år
 4. 4
  Vælg dine investeringer. Jo større luns af penge, du har til rådighed til at investere, jo flere valg, du har. De fleste mennesker diversificere ved at investere i mere end ét sted, men den måde de delt deres investeringer afhænger deres mål og mængden af ​​risiko, de er villige til at acceptere.
  • Opsparingskonti - lav minimum balance, flydende, men med begrænsninger på, hvor ofte den konto er adgang til, lav rente (normalt meget lavere end inflationen), forudsigelig
  • Pengemarkedet konti (MMAS) - højere minimum balance end besparelser, flydende, men med begrænsninger på, hvor ofte den konto er adgang til, tjener omkring dobbelt renten på opsparingskonti, højtforrentede MMAS tilbyde højere renter, men større risici
  • Indskudsbeviser (cd'er) - svarende til opsparingskonto, men med højere renter og restriktioner vedrørende tidlig tilbagetrækning, der tilbydes af banker, børsmæglerselskaber og uafhængige sælgere, lav risiko, men reduceret likviditet, kan kræve høje minimum balance for ønskede rentesatser
  • Obligationer - et lån optaget af en regering eller selskab, der skal betales tilbage med interesserede, betragtes som "fastforrentede" værdipapirer, fordi den samme indkomst vil blive genereret uanset markedsforholdene, vil du behøver at vide pari (beløb lånte), kuponrente (rente), og modenhed sats (hvor hovedstol og renter skal betales tilbage)
  • - Som regel købes via mæglere, du køber stykker (aktier) i et selskab, der giver dig ret til beslutningskompetence (normalt ved at stemme for at vælge en bestyrelse). Du kan også modtage en brøkdel af overskuddet (dividende). Udbytte reinvestering planer (DRPs) og direkte aktiekøb planer (DSPs) - bypass mæglere (og deres provision) ved at købe direkte fra virksomhederne eller deres agenter, der tilbydes af mere end 1.000 store selskaber, kan investere så lidt som 15€ -30 per måned og kan købe delaktier af bestande, men kan også være høj-risiko (du ikke kan bestemme den pris, som at købe, når du investerer via sådanne planer).
  • Fast ejendom - binder penge (ikke let at likvidere investeringer), kapitalkrævende (normalt gearede gennem realkreditlån)
  • Gensidige fonde - ikke er forsikret af et offentligt organ, indbygget diversificering, nogle midler har lave indledende købsbeløb, og du bliver nødt til at betale årlige administrationsgebyrer
  • Real Estate Investment Trusts (REITs) - svarende til gensidige fonde, men i stedet for at investere i aktier, de investerer i fast ejendom
  • og - disse er gode måder at gemme dine penge og holde trit med inflationen. De er ikke omfattet af afgiften, og de er nemme at opbevare og meget væske (kan købe og sælge let).
 5. 5
  Spar penge til at investere. Hvis du ikke allerede har penge afsat til at investere, skal du opbygge dit investeringsforening. Ved nu, bør du vide, hvor mange penge du har brug for at nå dine mål i betragtning af de risici, du har valgt at foretage.
 6. 6
  Købe lav. Uanset hvad du vælger at investere i, så prøv at købe det, når det er "til salg" - det vil sige, købe, når ingen andre køber. For eksempel, i fast ejendom, vil du ønsker at købe ejendom, når det er et købers marked, der er, når der er en høj andel af ejendomme til salg versus potentielle købere. Når folk er desperate for at sælge, har du større rum for forhandling, især hvis du kan se, hvordan investeringen vil betale sig, når andre ikke (eller måske de gør, men har ikke råd til at handle på det på det tidspunkt).
  • Et alternativ til at købe lav (siden du aldrig vide med sikkerhed, når det er lavt nok) er at købe til en rimelig pris og sælge højere. Når en bestand er "billige", såsom 80% eller mere under sin 52 uger høj, er der en grund. Bestandene ikke falde i pris som huse. Bestande typisk falde i pris, fordi der er et problem med det selskab, mens husene falde i pris, ikke fordi der er et problem med huset, men fordi der er mangel på den samlede efterspørgsel efter huse. Når hele markedet falder, er det imidlertid muligt at finde visse bestande, der faldt simpelthen på grund af en samlet "sell-off." For at finde disse gode tilbud, må man gøre omfattende værdiansættelser. Prøv at købe til en rabat pris, når værdiansættelsen af ​​selskabet viser sin aktiekurs skal koste mere.
 7. 7
  Hold godt fast. Med mere volatile investeringsinstrumenter, kan du blive fristet til at springe. Det er nemt at blive skræmt, når du ser værdien af ​​dine investeringer styrtdykke. Hvis du gjorde din forskning, men du sikkert vidste, hvad du får ind, og du har besluttet tidligt på, hvordan du skulle henvende sig udsving i markedet. Når bestandene du holder styrtdykke i pris, opdatere din forskning for at finde ud af, hvad der sker med det fundamentale. Hvis du har tillid til aktiemarkedet, hold, eller, endnu bedre, købe mere til bedre pris. Men hvis du ikke længere har tillid til materiel og de grundlæggende har ændret sig permanent, sælge. Husk dog, at når du sælger dine investeringer ud af frygt, så er alle andre, og din exit er en andens mulighed for at købe lavt.
 8. 8
  Sælge højt. Hvis og når markedet bounces tilbage, sælge dine investeringer, især de cykliske aktier. Rul overskuddet over i et andet investeringsselskab med bedre værdiansættelser (køb lav, selvfølgelig) og forsøge at gøre det under en skat husly, der giver dig mulighed for at geninvestere det fulde beløb af din fortjeneste (snarere end at have det beskattes først). I USA ville eksempler være 1031 udvekslinger (i fast ejendom) og Roth IRAS.

Tips

 • Lær fundamental og teknisk analyse. Grundlæggende analyse kan hjælpe fortælle dig, om en bestand er værd at købe. Teknisk analyse kan hjælpe med fortælle dig præcis, hvornår du skal købe aktien.

Advarsler

 • Undgå at se nyheder om lagrene. På det tidspunkt nyhedsindslag kommer ind, er det som regel for sent at gribe ind. Stock nyheder i almindelighed har en tendens til at få eksalteret når aktiemarkedet stiger og panikagtige når markedet falder, hvilket fik dig til at købe høj og sælge lav, hvilket er præcis det modsatte af, hvad du skal gøre. Man kan dog lære at få en fornemmelse for, hvordan markedet tolker nyheder og køb / salg er baseret på såkaldt følelser.