Wkodk

Hvordan at spare penge på mad

Forsøger at strække hver dollar? Her er nogle enkle tips til at hjælpe spare penge på mad:

Steps

Hvordan at spare penge på mad. Deltag en kupon swapping organisation.
Hvordan at spare penge på mad. Deltag en kupon swapping organisation.

Shopping

 1. 1
  Clip kuponer. Shop på butikker, der fordobler værdien af ​​en kupon. Nogle butikker vil tredoble kuponer. Kuponer til GRATIS produkter er de bedste ud af enhver kupon, og man bør tage tid at finde disse. Koordinere kuponer med butikken annoncer. Brug kuponer på butikker, hvor varen er allerede på salg for at øge værdien af ​​kuponen.
 2. 2
  Deltag en kupon swapping organisation. Swap kuponer med brugere i det samme geografiske område. Exchange for emner, som du ofte bruger.
 3. 3
  Opret en indkøbsliste og holde sig til det. Må ikke vove mod iøjnefaldende reklamer.
 4. 4
  Må ikke købe ting bare fordi de er billige. Køb kun hvad du rent faktisk har brug for.
 5. 5
  Hold dig til dit budget. Dette vil tvinge dig være mere kreativ med dine opskrifter og være mere opmærksom på dine ernæringsmæssige behov.
 6. 6
  Sammenlign priser. De fleste dagligvarebutikker skrive "prisen per ounce" sammen med prisen på et produkt.
 7. 7
  Køb i bulk. Det har tendens til at koste mindre, hvis du køber større mængder. Køb varige forbrugsgoder, som du får brug for i fremtiden, såsom kleenex eller papirservietter. Køb familiens størrelse korn.
 8. 8
  Shop for købmand bagværk tidligt på dagen. Det er, når bagerier markere ned deres daggamle poster.
 9. 9
  Shop for købmand kød senere på dagen. Det er, når kødet afdeling markerer ned emner om at snyde de "sælge ved" dato. Dette kød er helt sikkert, og kan fryses til senere brug.
 10. 10
  Overvej at købe private label eller store brands. I mange tilfælde er disse rival kvaliteten af ​​de kendte mærker, men på et betydeligt lavere omkostninger.
 11. 11
  Undgå forarbejdede fødevarer. De kan være praktisk, men de er som regel dyrere og mindre nærende. Køb billige, sunde fødevarer, der er let at rette, såsom fuldkornspasta, bælgfrugter og linser.
 12. 12
  Vælg vegetabilske proteiner. Medtag korn, bælgfrugter og nødder. Animalske produkter kan være meget dyrt. Meatless mandag er en offentlig sundhedskampagne er forbundet med Johns Hopkins School of Public Health. Det tilskynder folk til at opgive kød en gang om ugen at skære indtaget af mættet fedt. Tjek hjemmesiden for meatless opskrifter!
 13. 13
  Tjek dybt discount købmandsforretninger. De køber overskudslagre og testmarked poster fra producenterne. Vær fleksibel, da de tilbyder en roterende materiel og elementer ændre dagligt. Du kan spare op til 40% på firmanavn poster ved at justere din menu. Vestkysten dybe rabatordning er Grocery Outlet (www.groceryoutlets.com).
 14. 14
  Deltag i en gros klub. De normalt sælger i løs vægt til billigere priser end deres konkurrenter. Overveje at søge BJ, Costco eller Sams Club. Vær sikker på at redegøre for udgifterne til medlemskab og transport - de kan opveje fordelene i besparelser. Smart & Final er et mindre, ikke-medlemskabet janitorial og restaurant levering butik.
 15. 15
  Personalegoder, hvis du har brug for et job, kigge efter et job i restaurant branchen. Du kan ofte bringe hjem mad til gratis eller billig, selv når de ikke går hjem. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at gå på en date, og ikke ønsker at blive vist nærig. Family-run virksomheder er bedst til dette.
 16. 16
  Planlæg din ugentlige menu, før du går på indkøb. Så du kan foretage en nøjagtig indkøbsliste og købe, hvad du har brug for.

Madlavning

 1. 1
  Lær at lave mad. Gå på biblioteket og låne kogebøger og magasiner med enkle opskrifter. Det er nemt at lave en flot skål med pasta, ris eller bønner. Øvelse gør mester.
 2. 2
  Lær at nyde mad fra bunden. Du vil være mindre tilbøjelige til at spise ude. Du kan omhyggeligt håndværk billige sunde måltider.
 3. 3
  Lær at rulle gårsdagens rester i dagens måltid. Opret en ny skål.
 4. 4
  Lær at lave velsmagende retter til en lavere pris. Spis jordnøddesmør og gelé sandwich i stedet for roastbeef. Spis makaroni og ost i stedet for bøf.
 5. 5
  Administrere dit køleskab. Lad aldrig mad går dårligt. Spis det eller bruge det som en ingrediens i en sauce, gryderet eller suppe. For eksempel kan gamle salsa føjes til en karry og gamle mælk kan blive forvandlet til en quiche. Selvfølgelig skal du ikke bruge noget, der faktisk har gået sur eller harsk.
 6. 6
  Plan måltider baseret på, hvad du har på hånden. Bring din kreative side.
 7. 7
  Plan måltider baseret på, hvad der er på salg. Skift dine opskrifter i overensstemmelse hermed.
 8. 8
  Kig i salget sektioner, og undgå at spise ude for ofte.

Tips

 • Prøv at voksende dine egne frugter og grøntsager. Selvom det er kun tomater på en solrig vindueskarm i din lejlighed. Udtørrer frø, af hvad du spiser, på et stykke køkkenrulle. Mens shopping, se efter plantning og voksende tips om frø pakker i butikken.
 • Del en plade af fødevarer. Restauranter tjener normalt nok til to. Må ikke betale for mere end du har brug for. Tag mad med hjem for et ekstra måltid. Sørg for at du stadig tip din server korrekt!
 • Skift din kost. Hovedparten af din mad skal være planter. Basere din kost på kulhydrater såsom ris og bønner vil spare dig for tonsvis af penge. Frugt, grøntsager og kød tilføje vigtige næringsstoffer.