Wkodk

Hvordan ansøger erfaringerne fra den store depression

De seneste økonomiske tider kan afspejle hvad europæiske bedsteforældre eller oldeforældre gik igennem i den Store Depression. Selvom denne gang kan være en udfordring, kan det være en mulighed for at se tilbage og lære, hvordan tidligere generationer klaret hårde økonomiske tider. Forhåbentlig vil vi aldrig brug for at genopleve deres erfaringer, men i det mindste, vi kan værdsætte deres opfindsomhed og få perspektiv på vores egen situation.

Steps

Hvordan ansøger erfaringerne fra den store depression. Afslut ved hjælp af kredit.
Hvordan ansøger erfaringerne fra den store depression. Afslut ved hjælp af kredit.
 1. 1
  Afslut ved hjælp af kredit. Hvis du ikke har penge til at foretage et køb, så skal du ikke købe det. Hvis du har kreditkort, så sørg for at betale restbeløbet ud hver måned. Hvis du ikke kan betale saldoen, derefter skæres op kreditkort (r) og arbejde på at betale ned, hvad du skylder. En af de første erfaringer af folk, der overlevede den store depression var aldrig låne penge, medmindre du har en klar plan for, hvordan du kommer til at betale det tilbage.
  Og når fyringer er en realitet, forventer at betale for det med dit julegratiale eller din næste lønseddel er ikke en lyd planen. Hvis du ikke har penge til at betale for det lige nu, skal du ikke købe det.
  • Brug bekræftelser effektivt - Gentag denne bekræftelse til dig selv, indtil det synker ind: Gæld er ikke en mulighed.
  • Prioriter din gæld - Prioritering din gæld kan hjælpe dig med at betale dem ud så hurtigt som muligt, og det kan give den sikkerhed, du har brug for at komme tilbage på dine fødder, selv i magre tider.
 2. 2
  Nurture positive relationer med familie og venner. De vil se dig gennem svære tider. Men du nødt til at arbejde sammen og stoppe med at være i benægtelse og forventer en gratis tur.
  • Vær ærlig med din familie og venner, at du står over for svære tider økonomisk. Og du behøver ikke skamme sig - gode mennesker har penge problemer.
  • Opdag måder at bytte og hjælpe hinanden.
  • Tal med dine børn om en finansiel krise Du ønsker ikke at bekymre dig din unge børn, men gør det i en ligefrem, betryggende måde vil være mere nyttigt end at holde op en løgn. Kids normalt ønsker din tid og opmærksomhed mere end ting, alligevel.
  • Få voksne børn til at betale deres andel. En sund voksen skal ikke forvente forældre til at betale deres vej. Og en sund voksen sikkert bør ikke forvente, at deres børn til at betale deres vej. Årgange, er det tid til at vokse op. Hvis dette har været tilfældet, er det så god en grund som enhver til at stoppe denne muliggør adfærd.
  • Har en Depression middag. Forskning, hvad folk spiste under Depressionen. Det var ikke alle pinto bønner og majs brød.
 3. 3
  Nyd de enkle fornøjelser. Under Depressionen, stadig mennesker havde det sjovt, bare ikke overdådigt dyre sjov. Børn havde talerstol derbies, teenagere havde dans konkurrencer, og alle spillede Matador, gjorde gåder, læse og lyttede til radioen. Få sammen eller bede, spille poker eller gøre crazy quilt puder, spille på instrumenter og dans. I disse dage, tog det nogle fantasi og opfindsomhed, men de havde en masse sjov uden at hænge ud i storcenteret og du kan også. Mange af de venskaber og alliancer dannet under den store depression på grundlag af sådanne aktiviteter stået sin prøve tid.
 4. 4
  Gør det selv. Når penge er kort, behøver du ikke virkelig har et valg - enten du gør det selv, eller det ikke bliver gjort. Lær at fastsætte og opretholde alt i dit hjem, foruden dit tøj og tilbehør.
 5. 5
  Se nøjsomhed som en dyd. Der er en forskel mellem at være sparsommelige og at være billige eller nærig. En sparsommelig person, gør mest af, hvad de have; en billig person bare fokuseret på ikke at bruge penge. Under den store depression, blev nøjsomhed ses som en positiv egenskab. Under hårde tider, vil det hjælpe dig med at få ved, men når tingene bliver bedre, vil fastholde disse vaner hjælpe dig med at opbygge rigdom. Plus, sparsommelighed kræver planlægning, kreativitet og kritisk tænkning - som alle er vigtige livsfærdigheder, uanset økonomiens tilstand.
 6. 6
  Behandle fødevarer med respekt. Når tiderne bliver hårde - virkelig hård - du sætter pris på at have mad på bordet. Du kan aldrig vide, hvad det vil sige at have at spise vådt brød til middag, men du behøver ikke at komme til det punkt at gøre opløsningen til aldrig spilde mad. "Take alt hvad du ønsker, men spiser alt du tager tilberede mad fra bunden, og hvis du kan, gå direkte til kilden (som beskæftiger sig direkte med landmænd), eller blive din egen kilde:., Holde husdyr, samle vilde edibles og / eller jage vildt, hvis det er muligt og lovligt. Uanset hvad det er, at du skaffe mad, lad det aldrig gøre det til skraldespand uden en meget god grund.
  • Spar penge ved at handle en gang om måneden
  • Kom i gang i slow food bevægelsen
  • Holde høns i en by
  • Lær at. Der er formentlig ingen færdighed, som vil få dig gennem hårde tider med sindsro end at kunne suse op et godt måltid for dig ud af, hvad der er rundt.
  • Køb konserverede (dåse, tørret, etc.) fødevarer i løs vægt, når prisen er lavere end at købe en mindre størrelse.
  • Undgå "convenience" fødevarer, som de er normalt dyrere og mindre sunde. Lær at lave mad. Du kan spare en masse penge ved madlavning fra bunden snarere end at bestille take-out eller take-away. En god sparsommelige kok kan lave en velsmagende, nærende måltid fra billige ingredienser og "strække et måltid." Også rester er meget billigere at bringe til arbejde eller skole end at købe frokost.
 7. 7
  Må ikke behandle din jord ligesom snavs. Betydningen af ​​jordbunden kom i forgrunden under Dust Bowl. Skyldes i vid udstrækning til destruktive landbrugspraksis blev store dele af Europa, forvandlet til sterile, livløse landskaber, og mange familier ladt i stikken.
  • Hvis du er involveret i landbrug, praktisere god jord management for din lokalitet.
  • Som borger, fortaler for og støtte god jord management: beskyttende landbrug stilarter, community gardens, fornuftig skovhugst praksis og undgåelse af at ødelægge følsomme økologiske systemer når det er muligt.
  • I din egen baghave, kontrollere og forhindre erosion gennem god landskabspleje, kompost, hvis det er muligt, havearbejde, græsplæne og landskabspleje processer, der bygger jord.
 8. 8
  Genbrug, genbrug, genbruge. Mængden af ting, du har allerede skulle reduceres med din begrænsede udgifter, og du vil altid ønsker at tænke to gange, før du kaster noget væk, uanset om det er i skraldespanden eller genanvendelse bin. Få alle involverede, især børn - hold op en vare, som du normalt ville smide væk og spørge: "Hvordan kan vi genbruge denne?" Her er nogle ideer til at få dig i gang:
 9. 9
  Øv gode interne kompetencer. Hold dit hjem rent, ryddes, organiseret og hygiejnisk. For én, vil du spare penge på affaldet og udskiftning. Men på en stærk niveau, kan du føle dig mere i kontrol over dit hjørne af verden. Uanset hvad dine værste forventninger om at blive brød er, der bor i en beskidt, uorganiseret sted er tilbøjelige til at gøre det ud som de kommer grueligt sandt.
 10. 10
  Være taknemmelige. Være taknemmelige, når du økonomisk spændt? Selvfølgelig. Lav en liste over de fem bedste ting, du ikke kunne leve uden, og chancerne er, alle disse ting er ikke ejendele. Mest af alt, være optimistiske. Som en Great Depression overlevende sagde, "Jeg havde aldrig troet en sky var så mørkt, at jeg ikke kunne finde en sølv foring" (Betty Davison).

Tips

 • "Brug den op, bære det ud, gør det gøre eller undvære." Hvis det er muligt, skal du bruge de ting, du har, indtil de er helt brugt op. Eller endnu bedre, undvære ting, der ikke holder op til at bruge.
 • Prøv at spare på elregningen og telefon regninger. Hvis du køber en elektronisk anordning, kigge efter dem, der sparer strøm.
 • Mange af disse lektioner - især bliver respektfuld af fødevarer og ting, du har, og ikke bruger uden din hjælp (ved hjælp af kredit) - skal anvendes på de gode tider såvel som hårde.
 • Spørg dine ældre slægtninge og venner, hvordan de levede igennem depressionen. De fleste vil være glade for at fortælle, hvordan de "lavet gøre". Hvis du ikke kender nogen fra den generation, overveje frivilligt arbejde på et lokalt ældrecenter eller plejehjem. Du vil få enorm indsigt, og de vil få godt selskab.
 • Før du køber noget, er det at give en tanke, "Har jeg virkelig brug for det?"

Advarsler

 • Husk også ikke alle i depressionen var subsistensløse, nogle var økonomisk ganske fint. Ikke alle naboer arbejdede sammen, ikke alle familier gjorde uden, og ikke alle var taknemmelig.
 • Vær forsigtig, at du pris ud gør noget "fra bunden" versus at købe en vare. For eksempel, er du sandsynligvis til at sy en T-shirt til mindre end du kan købe en typisk T-shirt på din lokale discount forhandler.
 • Vær omhyggelig med ikke at synke ned i hamstring. Mens man ikke bør være uøkonomisk, der er et punkt, hvor energibesparende elementer er ikke brugbar. For eksempel, mens du kan genbruge en babymad krukke har du virkelig brug 76 af dem? Nogle gange er det meget klogere at genbruge eller endda smide ting, når der ikke er en efterspørgsel efter dets genbrug.
 • Husk, at den Store Depression var på mange måder en meget anderledes tid end i dag. For eksempel, i USA en typisk checkkonto er FDIC forsikret, så du ikke behøver at holde din opsparing i guldmarked under din madras.