Wkodk

Sådan at købe guld

Lageropbygning har været en favorit investering af de rige gennem historien, og guld er stadig den mest populære investering ud af alle de ædle metaller. Nogle mennesker kan lide at guld er et materielt aktiv, der vil bevare sin værdi, selv hvis papir valuta mister sin værdi, mens andre investorer er tiltrukket af likviditeten af ​​guld. For mange er guld en måde at ride de iboende økonomiske op-og nedture, med guld tjener som den "eneste rigtige sikring mod de massive økonomiske udskejelser, der stadig hersker i den vestlige verden." Desuden guld er ombyttelige, bærbare, og accepteret overalt i verden. Denne artikel beskriver fire måder at investere i guld. Det bedste valg varierer fra person til person og afhænger af mængden af ​​penge, du nødt til at investere, din investering mål, mængden af ​​risiko, du kan absorbere, og længden af ​​tid, du har til hensigt at holde på dit guld.

Steps

Sådan at købe guld. Term (varighed) investering.
Sådan at købe guld. Term (varighed) investering.

Opkøb skrot guld

 1. 1
  Styre din risiko. Indsamling og lagring af skrot guld er blevet en populær investering strategi. Med guld priserne støt stigende, købe skrot guld er en lav risiko måde at investere i denne værdifulde ressource.
  • Term (varighed) investering: Varierer
  • Art investering: Lav risiko - Guld er den sikreste investering mulighed til rådighed, og den potentielle belønning langt opvejer den mindre risiko.
  • Profil af investor: Ideel for første gang guld investor, eller for nogen bare søger at sætte noget til side til en regnvejrsdag.
 2. 2
  Opbevar det i familien. Spørg familie og venner, hvis de har guld, de søger at slippe af med. Næsten alle har brudt halskæder, beskadigede ringe, uoverensstemmende øreringe og andre former for skrot guld, at de ville elske at vende til kontanter. Udarbejde en pris, de er tilfredse med, mens masser af plads til profit.
 3. 3
  Sætte en annonce i avisen. Har en annonce køre i både de klassificerede afsnittet og hjælp søges afsnit af din lokale avis. De fleste mennesker, der kigger på den hjælp, ønskede annoncer er i økonomiske vanskeligheder af en slags, så placere en annonce tilbyder at hjælpe dem med at tjene penge ved at sælge guld for dig, kan gøre underværker.
 4. 4
  Placer en annonce på Craigslist. Dette svarer til en avisannonce, men alligevel er helt gratis, og har potentiale til at nå ud til flere mennesker.
 5. 5
  Overvåg internet auktioner. Guld punkter vil ofte sælge for mindre end deres scrapværdi, hvilket gør dem en stor investering værktøj. Vær sikker på at faktor i skatter eller forsendelsesomkostninger før budgivning.
 6. 6
  Udvikle relationer med lokale pawnshops. Efterlad dine kontaktoplysninger med dem og få dem kontakte dig, hvis nogen kommer ind for at sælge guld emner at pawnshop ikke ønsker. Nogle mindre butikker kan ikke have et raffinaderi eller selv ønsker at beskæftige sig med skrot guld.

Opkøb guldmarked

 1. 1
  Køb guldmarked. Lande i verden, herunder Europa, fortsætter med at bruge penge, de ikke har, skaber ustabile økonomier. Guldbarrer er den eneste sande hedge mod ustabilitet.
  • Term for investering: Langsigtet - Selv hvis økonomien opfanger, vil inflationen følger tæt bag. Hvilket aktiv modstår inflation? Guld.
  • Art investering: Lav risiko - Eksperter er enige om, at investeringen pyramide er bygget på guldmarked.
  • Profil af investor: Perfekt til en ny investor.
 2. 2
  Beslut hvilken type investment grade guldmarked du ønsker at købe. Du har valget mellem guldmønter, guldbarrer og guld smykker.
  • Guldmønter: Historisk (pre-1933) guldmønter tendens til at bevare den største værdi, da disse har numismatiske værdi ud over deres guld indhold.
   • Eksempler på historiske guldmønter, der ikke sælger til en overdreven præmie over guldprisen, fordi de kun indeholder 90 procent guld er den britiske suveræne, British guinea, spansk Escudo, French 20 og 40 francs, schweiziske 20 francs og europæisk guld Eagles ( 10€ pålydende værdi), Half-Eagles (5€ pålydende værdi) og Double Eagles (15€ pålydende værdi).
   • Den britiske suveræne og det europæiske Eagle guldmønt er bemærkelsesværdige undtagelser med 91,66 procent guldindhold eller 22 Karat. Andre guldmarked mønter omfatter den canadiske Maple Leaf, den australske kænguru, den sydafrikanske Krugerrand (som udløste hele guldmønt investeringer industri) og 24 Karat østrigske Philharmonic.
  • Guldbarrer: Guld sælges også i barer, der normalt 99,5-99,99 procent fint. Popular guld raffinaderier omfatter PAMP, Credit Suisse, Johnson Matthey og Metalor. Du kan se navnene på disse raffinaderier stemplet på barer, de behandler.
  • Guld smykker: Problemet med at købe guld smykker som en investering er, at du betale en præmie for håndværket og ønskeligheden af designet. Enhver smykke mærket 14 karat eller mindre vil være under investering kvalitet, og ethvert videresalg af hensyn til at investere vil blive påvirket af behovet for at forfine guld. På den anden side er det muligt at afhente antikke eller vintage guld for meget lidt på ejendom salg og lignende auktioner, hvis værdi ikke realiseres, eller hvis folk simpelthen ikke byde meget for det. Ældre stykker bære mere værdi på grund af deres unikke håndværk, så det kan være en lukrativ og fornøjelig måde at indsamle guld.
 3. 3
  Vælg en vægt til at købe. Det er klart, jo større vægt, jo større pris vil være. Noget andet at huske på, er din evne til sikkert at gemme det.
  • Det europæiske Eagle guldmønt og andre mønter, der er anført ovenfor, er lavet i fire lodder: 1 oz 0,5 oz, 0.25 oz... og 0,10 oz.
  • Guldbarrer barer er generelt sælges af ounce og omfatter 1 oz, -. 10 ounce -. Og 100 ounce-barer.
 4. 4
  Finde en kilde, der sælger guldbarrer. Ofte de samme forhandlere, børsmæglerselskaber og banker sælger både mønter og barer. Ved vurderingen af ​​forhandleren, se hvor længe de har været i erhvervslivet, uanset om de er certificeret med en branche eller statsligt organ, og i hvilken investeringsaktiviteter, de specialisere sig. I Europa giver den amerikanske Mint en liste over autoriserede sælgere som du kan tjekke.
  • Se Køb guld online for detaljer om, hvordan man investere i guld via online markedspladser.
  • Jewelers sælger guld smykker, men hvis du beslutter at gå denne vej, skal du sørge for at vælge en velrenommeret butik, der har været i branchen i lang tid.
  • Auktioner kan være en anden kilde til guld smykker, men vær opmærksom på, at auktionen varer sælges "som beset", og det er op til dig at kende deres værdi.
 5. 5
  Bestem den aktuelle markedspris for guld. Efter at finde prisen, verificere det med mindst en anden velrenommeret kilde, og helst flere andre velrenommerede kilder.
 6. 6
  Formål at købe guldmønter eller stænger på eller under markedskurs, med et tillæg på cirka 1 procent. De fleste forhandlere har køb minimumsbeløb, gebyr for forsendelse og håndtering, og tilbyder mængderabatter.
  • Få kvitteringer for alle indkøb og få en bekræftelse på leveringsdatoen, før du betaler for guldmarked.
  • Hvis du køber smykker, beholde alle indtægter på et sikkert sted. Hvis du køber på auktion, skal du huske at tilføje køber præmie og eventuelle salg skatter.
 7. 7
  Opbevar din guldmarked sikkert, helst i et pengeskab. Dette er et meget vigtigt aspekt af at investere i guldmarked, fordi din investeringsstrategi er kun så sikker som dit storage-strategi. Invester i høj kvalitet sikkerhedsmekanismer eller betale et firma for at gemme det for dig.

Købe guld futures

 1. 1
  Tænk fremad. De er villige til at absorbere en smule mere risiko beslutter at investere med guld futures. Men det er vigtigt at bemærke, at det ikke er så meget "investering", som det spekulerer, hvilket svarer til hasardspil i nogle henseender.
  • Term for investering: Varierer - Generelt er at investere i guld fremtid som at lave en kortsigtet forudsigelse af, hvad du tror, ​​at prisen på guld vil være i den nærmeste fremtid. Men mange kyndige investorer investere og geninvestere i guld futures i mange år.
  • Art investering: Høj risiko - Der er høj volatilitet forbundet med guld futures og mange uerfarne investorer vil miste penge på dem.
  • Profil af investor: Dette er primært for en erfaren og erfarne investor meget få uerfarne investorer vil tjene penge i guld futures.
 2. 2
  Åbn en konto med futures på et handelsfirma. Futures kan du styre en højere værdi af guld, end du har i kontanter.
 3. 3
  Invest kapital, du har råd til at tabe. Hvis prisen på guld falder, kan du ende med grund mere, end du investerede engang provisioner er tilføjet.
 4. 4
  Køb en guld futures kontrakt. Guld futures er juridisk bindende aftaler om levering af guld i fremtiden til en aftalt pris. For eksempel kan du købe 100 ounce guld for en 2-årig kontrakt til en værdi 34780€ for så lidt som 3 procent af værdien eller 1010€.
  • Varehandelen firma opkræver en provision for hver handel.
  • Hver handel enhed på COMEX (Commodity Exchange) svarer til 100 troy ounce.
  • Elektronisk handel på Chicago Board of Trade (e-CBOT) er en anden måde at handle guld.
 5. 5
  Vent til kontrakten til ende. Derefter kan du samle dine indtjening eller betale dine tab. En investor kan udveksle et futures position for fysisk guld, kaldet AFD (Exchange for Physical). Men de fleste investorer modregne deres positioner, før deres kontrakter modnes stedet for at acceptere eller levere fysisk guld.
  • Når du køber en futures kontrakt for en brøkdel af prisen for mængden af ​​involverede ejendom, er du dybest set væddemål på en lille ændring i prisen på ejendommen. Du kan lave en masse penge på at købe guld futures, hvis værdien af ​​guld går vejen op i forhold til din valuta, men hvis det går ned, kan du miste alt, hvad du investeret og muligvis mere (hvis dine futures kontrakter ikke bare bliver solgt til en ellers når du ikke har penge nok ned). Dette er en måde at afdække en risiko eller spekulere, men ikke i sig selv en måde at opbygge besparelser.

At købe guld børshandlede fonde

 1. 1
  Brug ETF'er. Exchange Traded Funds (ETF) har til formål at spore sølv og guld priser og er generelt købes gennem en typisk børsmægler. De er meget ligesom derivatkontrakter, track priser, men de adskiller sig i, at du ikke vil eje de underliggende guld aktiver, hvis du investerer i dette køretøj.
  • To typer af ETF er Market Vektorer Gold Miners ETF og Marked Vektorer Junior Gold Miners.
   • Marked Vektorer Gold Miners ETF: Forsøg på at kopiere (før omkostninger og gebyrer) udbyttet ydeevne og pris på New York Stock Exchange Arca Gold Miners Index. Porteføljen indeholder guldminedrift virksomheder i alle størrelser over hele verden.
   • Marked Vektorer Junior Gold Miners ETF: Debuterede i 2009, har denne ETF blevet meget populære blandt investorer, der ønsker at få indirekte adgang til guld aktiver. Selvom det ligner det guldgravere, fokuserer Junior Gold Miners ETF om mindre virksomheder, der er involveret i en løbende søgen efter nye kilder til guld. Fordi disse virksomheder er mindre etableret, der er mere risiko.
  • Term for investering: Kortvarig - Der er et gebyr hvert år, fratrækker mængden af guld sikkerhedskopiering din investering, gør dette til en attraktiv måde at investere i guld.
  • Investeringens art: Medium risiko - Fordi en typisk ETF investering er på kort sigt, kan risikoen minimeres.
  • Profil af investor: Primært til hedgefonde, dag handlende og andre erfarne og krydret investorer.
 2. 2
  Brug en mægler. Brug den samme mægler, du ville bruge til at købe en aktie eller investeringsforening til at købe aktier i en guld børshandlede fond, som GLD og IAU på New York Stock Exchange. En guld børshandlede fond er designet til at spore prisen på guld, og samtidig opretholde likviditeten i en bestand.
  • Bemærk, at guld børshandlede fonde ikke giver dig mulighed for at fysisk kontrollere guld. Derfor nogle guld fortalere mener, at dette er en ringere måde at eje varen.
  • En anden ulempe er, at ETF'er handel som aktier, og du måske nødt til at betale en provision for at købe og sælge på børsen. Desuden skal eventuelle kursgevinster du indser blive rapporteret, og du bliver nødt til at betale skat af dem.

Om at investere i guld

 1. 1
  Beslut hvorfor du er interesseret i at investere i guld. Hvis du har midler til at investere, er det vigtigt at forstå, hvorfor folk investerer i guld i første omgang, så du kan sørge for det er det rigtige for dig. Forstå, at guld tjener primært som et lager af værdi og som en investering hæk. Almindelige årsager til at investere i guld, omfatter:
  • Guld er altid i høj efterspørgsel. Det er et håndgribeligt produkt, der altid kan videregives uden bekymringer for sin ønskelige i fremtiden. Kontrast dette holdbarhed med antikviteter og samlerobjekter, som er genstand for udsving i mode og stil tendenser.
  • At eje guld kan beskytte dig mod et fald i valutaer eller fra inflation. Lande ofte begynde at investere i guld, når den økonomiske vækst begynder at falde, jo mere gældstyngede en økonomi, jo højere prisen på guld klatre.
  • Guld kan være en anden "streng til din bue", når du forsøger at sprede din investering portefølje. Diversificering anses for at være den bedste grund til at eje guld, afhængigt af de finansielle experts.This sikrer en forsvarlig økonomisk forvaltning, og ikke lægge alle dine investeringer æg i en kurv.
  • Guld er en sund middel til at beskytte rigdom over en lang periode (forudsat du gemme det sikkert).
  • I en periode med civil ustabilitet, er guld en måde at beskytte aktiver, det er bærbar, let at skjule, og kan give dig noget at hænge på, når alt andet er gået tabt.

Tips

 • Siden guldprisen tendens til at være dramatisk cyklisk underlagt mange faktorer, der sin efterspørgsel og udbud, kan det være ganske vanskeligt at værdiansætte guld i et miljø med konstant faldende papir valutaer. En måde at værdien guld er i forhold til prisen på aktier, som har en tendens til at være lettere at værdi (f.eks håndgribelige bogførte værdi, indtjeningsevnen, udbytte). Tag et kig på Dow / guld-forholdet fra 1885 - 1995: http://www.sharelynx.com/chartsfixed/115yeardowgoldratio.gif. Dow / guld forholdet er Dow Jones Industrial Average ("Dow") i forhold til guldprisen per ounce, eller hvor mange ounces af guld Dow kan købe. En høj Dow / guld forholdet betyder bestande er overpris og guld er billig, mens en lav Dow / guld forholdet betyder guld er overpris, og lagrene er billige. Et hurtigt kig på diagrammet og dets ubarmhjertige opad giver den umiddelbare konklusion, at lagrene vil købe mere og mere guld på lang sigt (f.eks en investors liv), dvs lagrene er en langt bedre langsigtet investering end guld. Imidlertid har der været lange perioder, hvor guld udkonkurrerer bestande som mellem 1929-1942 og mellem 1968-1980. De, der har købt på aktiemarkedet højt i 1929, da Dow / guld forholdet var nær 20 er stadig ikke tilbage til selv i dag i forhold til guld (2011), hvor Dow / guld forholdet er omkring 8. På den anden side, købte investorer, der var bange ud af lagrene og guld på toppen af ​​det guld boble i 1980, hvor Dow / guld forholdet var tæt på 1, ville have forpasset mulighed for en levetid at formere deres penge ved at mindst 8 gange i forhold til guld, da Dow / guld forholdet er omkring 8 i dag (2011). For at forhindre sådanne uheld, er det nyttigt at se på Dow / guld ratio: købe aktier og sælge guld, når det nuværende Dow / guld forholdet er væsentligt under det historiske trend-linje (som i gennemsnit omkring 20 i dag, og stigende), og sælge aktier og købe guld, når den nuværende Dow / guld forholdet er væsentligt over den historiske trend-line.
 • Ordet "karat" refererer til massen, mens "karat" refererer til guld renhed.
 • Hvis du gemmer dit guld i dit hus, investere i en anstændig sikkert og derefter praktisere god "sikker hygiejne", fx skrues på gulvet ude af syne af vinduer, ikke forlader kombinationen på en post-it note på siden af det sikre, osv. En rimelig stor, brand-resistent sikkert vil koste mindre end en ounce guld (1270€ / ounce af 5. september 2012), og kan også bruges til at gemme vigtige dokumenter som pas, CPR-numre, etc.
 • Den provisionssats på guld futures handel er til forhandling.
 • Opkøb guldbarrer er begrænset til hverdage i åbningstiden fra 09:00 til 17:00 EST.
 • Må ikke betale for meget for guld. Husk, at historisk set, at prisen for guld har normalt været omkring 300€ en ounce, justeret for inflation (se 650-års guld pris diagram her: http://www.sharelynx.com/chartsfixed/600yeargold.gif ), men i løbet af en dårlig økonomi eller usikkerhed og tendens til at gå op, hvilket resulterer i en boble. Efterhånden som økonomien forbedres, vil prisen på guld tilbage til pre-boble prisklasse.
 • Samle guld oldsager kan være rentabelt på grundlag af deres historiske værdi, men kan dette nedsunket i spørgsmål om lovlighed, herunder behovet for at søge tilladelser mv Black markedet indkøb af sådanne poster er ikke kun ulovligt, men umoralsk, anser de fleste lande oldsager til være emner for hele menneskeheden, ikke bare for nogle få udvalgte.
 • Hjemmesiden tilbyder en database over mønthandlere opført af staten.
 • Hold øje med US Mint forbruger advarsler for svindel og andre lyssky forretninger.

Advarsler

 • Må ikke fortælle folk, at du investerer i guld. Hvis du gør det potentielt giver væk, at du opbevare det i dit hus, eller et eller andet sted lige sårbare. Kun fortælle folk der virkelig har brug for at vide, såsom en ægtefælle, arvinger i et testamente mv
 • Du vil betale en præmie for "samlerobjekt" mønter. Du kan tænke på værdien af ​​samleobjekter mønter som havende to separate dele: værdien af ​​guldbarrer samt collectibility værdi. Der er ingen garanti for disse vil gå i den samme retning. Hvis værdien af ​​en mønt, du overvejer kommer hovedsagelig fra sin collectibility, overveje, om du ønsker at investere i guld eller i samleobjekter.
 • Guld er dyrt, og lagring af store mængder betyder bringe visse sikkerhedsproblemer med det.
 • Som med enhver investering, være parat til eventuelt at tabe penge. Værdien af ​​råvarer såsom guld vil svinge over tid og se værdien af ​​din investering faldet er en reel mulighed. Kontakt en finansiel rådgiver før at investere i noget, hvis du ikke er fortrolig med de metoder og risici ved at investere dine penge.
 • Aldrig betale betydeligt mere end markedsprisen for guldbarrer. (Typisk mere end 12 procent præmie over spot guld prisen er for meget.)
 • Sørg for at du kan fortælle, hvis guldet er virkelig at undgå at spilde dine penge på falske guld.
 • Guld ikke værdsætter eller generere et afkast af sig selv (f.eks udbetale et udbytte eller på anden måde generere indtægter som en aktie eller obligation kan) anden måde end gennem ændringer i prisen pr ounce. Holding på guld betyder du leder praktiserer besparelse for fremtiden, men du stadig nødt til at være sikker på du praktisere god penge forvaltning på alle tidspunkter.