Wkodk

Hvordan at begynde at bygge rigdom i en ung alder

Mens spare penge for senere i livet er et værdifuldt bestræbelse, er det også klogt at begynde at udvikle en portefølje, der giver mindst et beskedent beløb af penge til en person i løbet af deres voksne liv.

Steps

Hvordan at begynde at bygge rigdom i en ung alder. Spar penge på en opsparingskonto.
Hvordan at begynde at bygge rigdom i en ung alder. Spar penge på en opsparingskonto.
 1. 1
  Spar penge på en opsparingskonto. Shoppe rundt efter den bedste pris. En god strategi er at fokusere på mindre banker, fordi de generelt tilbyde højere renter end større banker.
  • Hvis et barn gemt 5€ 0,00 per måned på 1,0% i rente, vil det være værd at 380€ ved udgangen på ti år i modsætning til 360€, hvis du har gemt hjemme i en krukke.
  • Hvis et barn gemt 5€ 0,00 per måned på 2,0% i rente, vil det være værd at 400€ ved udgangen på ti år i modsætning til 360€, hvis du har gemt hjemme i en krukke.
  • Hvis et barn gemt 5€ 0,00 per måned på 3,0% i rente, vil det være værd at 420€ ved udgangen på ti år i modsætning til 360€, hvis du har gemt hjemme i en krukke.
 2. 2
  Køb obligationer. Treasury Department sælger en bred vifte af investeringsprodukter.
  • Serie EE opsparingsobligationer kan købes direkte fra statskassen online eller fra din bank. De betaler renter til en fast rente (annoncerede 1 maj og 1 november hvert år). Renter påløber månedlige og forbindelser halvårligt (hvert halve år). Obligationer holdt mindre end fem år er genstand for en tre-måneders rente straf. Den mindste køb er 20€ for en 40€ EE Bond, når de køber papir obligationer. De fås i størrelser af 40€ 60€ 75€ 150€ 375€ 750€ 3740€ og 7470€.
   • Ved afslutningen af ​​et år, kan et barn, der sparer 5 0,00€ om ugen for at investere købe en 75€ obligation for 40€. På 1,4% i rente, vil det være værd at 45€ i ti år, men uanset den rente, er det garanteret at nå 75€ i 20 år reelt at skabe et afkast på 5%.
  • I obligationer kan købes direkte fra statskassen online eller fra din bank. De betaler en årlig rente, der afspejler de kombinerede effekter af en fast rente og en halvårlig inflation. Renter tillægges obligationen månedlige og betales, når du indløse obligationen. Obligationer holdt mindre end fem år er genstand for en tre-måneders rente straf. Den mindste køb er 40€ for en 40€ I Bond, når de køber papir obligationer. De fås i størrelser af 40€ 60€ 75€ 150€ 375€ 750€ og 3740€
   • Ved afslutningen af ​​et år, kan et barn, der sparer 5 0,00€ en uge fra til investering købe en 40€ obligation for 40€. Ved 4,84% i rente, vil det være værd at 60€ 0,26 på ti år eller 75€ 0,21 i tyve år.
 3. 3
  Køb sølvmønter. Investeringsmuligheder for unge er ret begrænset. Rigtige sølvmønter er en nem måde for unge at investere. De er tilgængelige, smukke og håndgribelige, men markedet er meget volatilt, for eksempel prisen steget fra 5€ 0,64-15€ 0,30 per ounce mellem 1970 og 1980 og faldt derefter til 5€ 0,07 i 1990. I 2000 var prisen 5€ 0,95 og i 2008 var prisen 15€ 0,99. Tjek priser, før de beslutter, hvis dette er en god investering for dine mål.
 4. 4
  Spar op til din første andel af bestanden. Hvis du kun får fem dollars om ugen i godtgørelse, kan du spare en dollar om ugen i et år, og være i stand til at købe en andel af Revlon, Atari, Sirius Satellite, Dennys, Six Flags Inc, Sun Microsystems, TiVo, LeapFrog, Ford eller La-Z-Boy (blandt andre). Læs mere på One aktie dot com.
 5. 5
  Spar op til din første direkte aktiekøb. Hvis du kan spare op 40€ -750€ kan du købe Kellogg, McDonalds, Hershey, Home Depot, eller Disney (blandt andre) direkte fra virksomheden uden at åbne en formidlingsprovision konto.
 6. 6
  Åbn en Roth IRA. En Roth IRA er en individuel pensionering konto (IRA) tilladt i henhold til skattelovgivningen i Europa. Opkaldt efter sin chef lovgivningsmæssige sponsor, amerikanske senator William V. Roth Jr. Delaware, en Roth IRA adskiller sig på flere væsentlige måder fra andre IRAS. Det er det magiske af renters rente, der gør denne sådan en spændende investering for de helt unge.
  • Hvis en 15-årig bidrager 1500€ for et år, indtil hun er 18 og gør et gennemsnitligt årligt afkast på 9% på hendes investering, vil hun have mere end 276.120€ reddet af den tid, hun er 60 år.
  • Hvis en 15-årig bidrager 1500€ for et år, indtil hun er 60 og gør et gennemsnitligt årligt afkast på 9% på hendes investering, vil hun have mere end 5€ 0,2 millioner gemt af den tid, hun er 60 år.
 7. 7
  Lær at håndtere penge. Sidst men ikke mindst lære og studere om at investere, administrerende penge og har et mål om, hvor meget rigdom, du ønsker, ved hvornår. Også forberede plan, der kan hjælpe dig med at nå dit mål.

Tips

 • Bare lad dine penge vokse. Prøv ikke at bruge nogen af ​​dine IRA penge eller interesse. Hvis du aldrig røre ved den, vil det være værd at en enorm mængde, når du bliver ældre.
 • Gennemgå din investering, din indkomst, og din interesse optjent med en revisor efter et stykke tid er gået. Gør dette periodisk som du bliver ældre, og bidrager mere. Se Sådan beregner egenkapitalforrentning
 • Det er en god ide at opbygge et forhold med en revisor tidligt. Revisorer kan hjælpe med at forberede din skat, holde styr på alle dine finansielle område, og sikre, at du investerer ordentligt.
 • Prøv at gøre nogle forskning på investering og imponere dine forældre med en briefing. De kan endda give dig nok til at starte en lille investeringsforening. Det tager ikke meget. Måske 750€ eller derunder.
 • Bestem de årlige udgifter til eventuelle Mutual Fund mod at skabe din egen Mutual Fund af Exchange Traded Funds ("instituttets"). Hvis sidstnævnte er valgt, altid kigge efter den billigste ETF er at eje og vælg ikke smalt fokuseret instituttets. Investeringsselskabet du vælger, kan hjælpe dig med denne mulighed.

Advarsler

 • Overfør fees på One aktie dot com er meget høje, men den bestand certifikat er sandsynligvis stige i værdi som samlerobjekt. Forskning denne investering omhyggeligt.
 • Hvis du venter til du er ældre at få din Roth IRA, kan du være ude af lykke. Kun folk, der tjener mindre end et vist beløb pr år, er berettiget til denne investering mulighed.
 • Du skal have en lønseddel for at investere i en Roth IRA. Du kan ikke investere penge tjent gennem babysitting eller skære naboens plæne, medmindre du indsende en IRS skema C (Fortjeneste eller tab ved Erhverv) med (barnets) selvangivelse.