Wkodk

Hvordan til at administrere dine 401k investeringer, og vælg dine midler

Arbejdsgivere og planlægge administratorer ikke altid gør det nemt. Forstå hvad er til rådighed, er kun den første del, og du stadig nødt til at beslutte, hvad de skal gøre med din investering.

Steps

Hvordan til at administrere dine 401k investeringer, og vælg dine midler. Udforsk din 401k hjemmeside (hvis tilgængelig) og gennemgå alle informationsbrochurer og prospekt for at lære om de midler, der er tilgængelige for dig.
Hvordan til at administrere dine 401k investeringer, og vælg dine midler. Udforsk din 401k hjemmeside (hvis tilgængelig) og gennemgå alle informationsbrochurer og prospekt for at lære om de midler, der er tilgængelige for dig.
 1. 1
  Udforsk din 401k hjemmeside (hvis tilgængelig) og gennemgå alle informationsbrochurer og prospekt for at lære om de midler, der er tilgængelige for dig. Find ticker symbol, der repræsenterer hver mulighed, hvis man er til rådighed. Hvis der ikke er ticker symbol, derefter læse oplysninger til at finde ud af, hvad fonden investerer i, og hvilke indeks fonden kan sammenligne sig.
  • Fondens prospekt vil fortælle dig investeringsfokus stil, og hvad afdelingen investerer i. Nogle fonde specialiseret i lagre af visse børsværdi, fx store cap, mid cap, small cap, mikro cap. Nogle fonde specialiseret i aktier fra visse lande eller regioner, fx USA, udenlandske, nye markeder. Nogle fonde specialisere sig i en bestemt investering stil, fx værdi (hvilket betyder aktier med lav kurs / indre, lav pris / indtjening og lav pris / udbytte) eller vækst (anslået vækstrate mere end markedet).
 2. 2
  Besøg en etableret hjemmeside, der tilbyder aktiediagrammer, ligesom profet. Net, og indtast din fond symboler. Prophet.net og andre websteder giver dig mulighed for at indtaste mere end én symbol at sammenligne dem. Indtast en fond, og indtast derefter de store indekser, $ RUT (Russell 2000 small cap), $ MID (mid cap), $ SPX (SP500), $ COMPQ (Nasdaq) og bruge symbolet EFA til at sammenligne med udenlandske fonde.
 3. 3
  Når du har opdaget, hvor indekset din fond tendens til at følge (det vil være oplagt på hitlisterne), så vælge en fond, der følger $ skure, en, der følger $ midten, en, der følger $ SPX, og en, der følger den europæiske fødevaremyndighed. Vælg 3-6 fonde, en fra hver anden type for diversificering. Vælg dem, der har de lowerest omkostningsprocenter og omsætning satser.
 4. 4
  Få har for vane at kontrollere indekserne på daglig basis, eller i det mindste et par gange om ugen, på omkring frokost tid. Mens du normalt ikke vil flytte penge rundt for ofte, når det er tid, du har brug for at vide, så du er nødt til at være opmærksom på de indekser på en regelmæssig basis.
 5. 5
  Kend dine muligheder. I hvert 401k, er der en mulighed for en Money Market Fund, en 'Stable værdi' fond, der ikke investerer i aktier, og generelt aldrig går ned. Disse midler tilbage små mængder, men fordelen er, at de ikke går ned! Inden din 401k, kan du drage fordel af dette ved at flytte hele din investering i stalden penge mulighed, når markedet generelt er særdeles overkøbt, og går derefter ind i en ned tur. Faktisk kan du miste penge, hvis det hele er i en pengemarkedet. Alle planer har gebyrer, selv om det kun TPA gebyrer og hvis deltagerne deler disse omkostninger, kan pengemarkedet konti betaler.06% ikke dække dem.
 6. 6
  Udforsk din 401k hjemmeside for at lære, hvordan du flytter dine penge fra fond til fond. Nogle er meget ligetil, andre steder er lidt svært. Når du ved hvordan, har du ikke noget problem. Nogle 401k konti begrænse antallet af overførsler mellem per måned.
 7. 7
  Bestem en allokering passende for dig og holde sig til det. Hvis du er mindst 15 år fra pensionsalderen eller hæve penge fra din 401k konto, skal du være 100 procent i aktiekurserne fonde. Mellem 5-15 år fra pensionsalderen, har 10-40 procent i obligationer, afhængigt af din risikovillighed. Med mindre end 5 år fra pensionsalderen, har 20-40 procent obligationer og 5-10 procent kontanter. Må ikke afvige fra dig ideelle fordeling, medmindre bestandene blevet meget billig (i hvilket tilfælde overveje 100% aktier), eller hvis de bliver ekstremt dyrt (i hvilket tilfælde overveje 100% obligationer eller kontanter). Det meste af den tid, du er bedst tjent ved at bo i din tildeling, snarere end at forsøge at time markedet, og være forkert.

Tips

 • Flytning Gennemsnit: bundlinje, hvis prisen er under 250 gennemsnit i den øverste del af diagrammet, så få dine penge ind i sikker løsning indtil prisen går over igen.
 • Du bør altid holde bidrage til din 401k konto i en eller anden form. Når alt dette er dine penge, som du bliver nødt til at leve på, når du går på pension, og hver dollar du bidrage sænker din samlede skattepligtige indkomst.
 • Den stokastiske: Den mørke linje følger prisen på aktien / fonden. Når det er over den røde linje, være i aktier, når det falder under den røde linje, tænke på at være ude. Ved hjælp af denne ene udelukkende kan ofte hjælpe med at holde et ekstra par procent af dit overskud, men når nær ekstremer, er det ikke så pålidelig og har brug for de andre.
 • Have det sjovt. Der er to mål for succes, mens du venter på pension... hvor godt du gør i de gode tider, og hvor lidt du tabe i de dårlige. Det er sjovt at fortælle dine kolleger, du har foretaget 1,5% i de sidste 3 måneder... når de og hele markedet har mistet 15%!
 • MACD: På denne strækning de to linjer, der ligner gennemsnit varsel. Derefter bemærke den anden skala, der bevæger sig lidt under og over nul linje (Histogram). Dette viser forskellen mellem de to bevægelige linjer og er nul, når de krydser. Når histogram er over nul, har dine penge i bestanden fonde. Under nul, tænke på at være udsolgte midler og ind i sikker løsning.
 • Blev du investeret i år 2000? Har din 401k svæve, eller synke ned i afgrunden med de fleste alle elses. Tanken er ikke at »handel« dine midler i din 401k. Ideen er at beskytte din investering, når markedet vender mod syd. De 63 og 250 dage tidsrammer med glidende gennemsnit, MACD og Stokastiske vil fortælle dig, hvornår du skal beskytte dine penge og flytte det til den stabile løsning.

Advarsler

 • Én fejl, der er "bagt i" til mange 401k planer er en nylig ændring. Mange planer forbyde beløb eller begrænse antallet af ændringer, du kan gøre i din konto.
 • Tror ikke der er noget bedre. At vide, hvornår en tur er reel, eller bare en falsk ud, er vanskelig. Alle ønsker at sælge dig et enkelt svar, men når det hele er sagt og gjort, ingen rigtig kender. Nogle gange vil du komme ud, bare for at komme tilbage igen to uger senere. Nogle gange får du ind, derefter køre til bakkerne (stabilt pengemarkedet!) Efter blot et par dage. Oftest vil du holde dine penge investeres eller ikke i måneder og måneder uden ændring.
 • Må ikke blive ophidset over kortsigtede bevægelser. Må ikke 'Day Trade "eller handel på kort sigt. Men aldrig være bange for at komme ud, når prisen bevæger sig under gennemsnittet, du vælger. At sætte penge i en investering er forholdsvis let... salg, eller komme ud er det sværeste, du nogensinde gøre. Kom over det, så gør det på nogen måde. Kom ud, når de tre indikatorer enige om, at markedet er på vej ned, komme tilbage i, når markedet vender og begynder at gå op.
 • Tag ikke udtalelser / oplysninger fra blot én kilde. Søg på internettet efter MACD og Stochastic, og du kan finde oplysninger fra snesevis af websteder. De har alle udelade den vigtigste del... bruge de rigtige tidsperioder, men nu du ved, at de er 63 dage og 250 dage.
 • Må ikke være bange. Alt er nemt, når du ved, hvordan og dejlig ting ved 401k investering er, at der generelt er masser af tid til at lære.
 • Rådgivningen gives her, er en del af en bredere investering system kaldet teknisk analyse som antager den aktuelle pris på et værdipapir afspejler alle aktuelle oplysninger almindeligt kendt om sikkerhed. Der findes andre metoder, der kan også være nyttige over tid.