Wkodk

Sådan får du din kredit rapport gratis

Dit kredit score er kritisk i dagens verden. Den kan anvendes af arbejdsgivere, udlejere, assurandører og banker til at vurdere dine ansøgninger om kredit, bolig, forsikring, eller beskæftigelse. Du skal derfor være sikker på, at oplysningerne i din kredit rapport er korrekte og up-to-date. Du kan gøre dette ved at overvåge din kredit. Europa Federal Trade Commission (FTC) anbefaler, at du tjekke din kredit rapport mindst en gang om året, og har vedtaget flere love for at sikre, at du kan få dit kredit rapport gratis på en periodisk basis. Her kan du lære, hvor at gøre det.

Steps

Sådan får du din kredit rapport gratis. Anmod om din rapport.
Sådan får du din kredit rapport gratis. Anmod om din rapport.

I USA

 1. 1
  Anmod om din rapport. Den Fair Credit Reporting Act (FCRA) kræver, at hver af de landsdækkende forbruger rapportering selskaber til at give dig en gratis kopi af din kredit rapport, skal du anmode om en, en gang hver 12 måneder. Du kan anmode om din gratis kopi på en af ​​tre måder:
  • Online. For at anmode om din rapport online, og se det samme, besøge hjemmesiden, at de tre Credit Reporting agenturer-Equifax, transunion, og Experian-co-sponsor: AnnualCreditReport.com ved årlige kredit rapport For at bekræfte din identitet, vil du blive bedt fem grundlæggende spørgsmål om din økonomi og tidligere adresser, før du vil have adgang til din rapport.
  • Ved telefonen. For at anmode om, at din rapport blive sendt til dig via telefon, skal du ringe 1-877-322-8228 og bede om en kopi af din rapport fra hver af de tre Reporting agenturer. Du vil gå gennem en simpel kontrol proces over telefonen, og bør modtage en kopi af din rapport inden for 2 til 3 uger af din anmodning.
  • Via mail. For at anmode om din rapport med posten, skal du udfylde den årlige kredit rapport Request Form tilgængelig på send dem derefter til: årlige kredit rapport Request Service PO Box 105281, Atlanta, GA 30.348 til 5281. Du kan forvente at modtage en kopi af din rapport i cirka to til tre uger fra den dato, din anmodning er modtaget af AnnualCreditReport.com.
 2. 2
  Re-bestille en kredit rapport. Hvis du allerede har fået din gratis rapport under FCRA fra 2003 ændring afgøre, om du er berettiget til en anden gratis kredit rapport. FCRA giver også mulighed for visse situationer, hvor forbrugerne har ret til en gratis kredit rapport, uanset hvornår de har opnået deres sidste gratis rapport. Nogle situationer, der kan berettige dig til en gratis rapport, omfatter:
  • Du havde en kredit, forsikring eller beskæftigelse ansøgning afvist på grund af oplysninger om dit kredit rapport. Arbejdsgiveren, forsikringsselskabet eller banken vil sende dig en meddelelse, der indeholder kontaktoplysninger for rapportering agentur, forudsat den anvendte rapport. Du har 60 dage fra den dato du lærer af benægtelse kontakte agenturet og bede om en kopi af din kredit rapport.
  • Du er arbejdsløs og har planer om at begynde at lede efter et job inden for de næste 60 dage.
  • Du modtager regeringens velfærd assistance.
  • Du er et offer for svindel for identitetstyveri og tror er har resultere i unøjagtige oplysninger bliver placeret på din kredit rapport.
  • Dine statslige love kan også give dig ret til at få en ekstra gratis kredit rapport hver 12. måned. En liste over lande med love, der giver ret beboere til en ekstra gratis rapport kan findes på Reporting agenturer centraliseret hjemmeside på [ https://www.annualcreditreport.com/cra/helpfaq # statelaw.
 3. 3
  Liste af lovgivningen], hvis du er berettiget til en anden gratis kredit rapport eller anden grund, skal du anmode om det fra hver af de tre Reporting agenturer. Hvert agentur har en anden procedure for anmodning om og opnåelse din rapport.
  • Equifax Equifax. Anmod om din rapport ved at ringe: 800-685-1111 eller skrive til Equifax Disclosure Department, PO Box 740241, Atlanta, GA 30374. Når du skriver, sørg for at inkludere dit navn, CPR-nummer, nuværende og tidligere adresser, fødselsdato og telefonnummer. For din beskyttelse, vil du også nødt til at bekræfte din identitet ved at give kopier af visse dokumenter. For en liste over acceptable dokumenter, Equifax er acceptable former for identifikation side se ved https://help.equifax.com/app/answers/detail/a_id/18.You kan også anmode om din rapport online ved at besøge Equifax hjemmeside.
  • Experian hos Experian Anmodning din rapport ved at ringe 866-200-6020 eller besøge dem online på Experian
  • TransUnion på https://disclosure.transunion.com/dc/disclosure/disclosure.jsp. Anmod om din rapport ved at ringe 800-888-4213, skriver til TransUnion LLC, 2 Baldwin Place, PO Box 1000, Chester, PA 19022, eller besøge dem online på Transunion Når du skriver, skal du sørge for at inkludere dit navn, CPR-nummer, strøm og tidligere adresser, fødselsdato og telefonnummer.

International

 1. 1
  Bliv informeret. Hvis du har behov for international kredit-tjenester, Equifax tilbyder business-class kredit rapportering. Hvis du er baseret i USA, er det bedst at gå med en velanset amerikansk organisation som Equifax.
 2. 2
  Forskning de valgmuligheder. Der er en række internationale kreditoplysningsbureauer, som en hurtig søgning på Google vil bevidne.
 3. 3
  Besøg Graydon Graydon i U. K. Mens de er en betalt service, de tilbyder en gratis kredit check som en del af deres "lære os at kende" tilbud. De tilbyder også internationale kredit rapporter og andre kredit-baserede finansielle tjenesteydelser.

Tips

 • Hvis du er under 13 år, eller du anmoder om en kredit rapport for dit barn under 13 år, fordi du har mistanke om, at de mindreårige oplysninger er blevet anvendt svigagtigt, kontakte kreditoplysningsbureauer direkte og rapportere ulovlig brug af dit barns oplysninger til retshåndhævelse.
 • Dit kredit score er ikke en del af den gratis årlige kredit rapport, du er berettiget til under fcra og skal købes separat fra kredit-rapportering agentur.
 • Overvågning af din kredit er også en af ​​de bedste måder at beskytte dig mod identitetstyveri, da det giver mulighed for tidlig påvisning af uautoriseret aktivitet.
 • Henhold til føderale lovgivning, er du berettiget til en gratis rapport, hvis en virksomhed tager negativ handling mod dig, så som at benægte din ansøgning om kredit, forsikring eller beskæftigelse, og du beder om din rapport inden for 60 dage efter modtagelsen af ​​meddelelsen af ​​handlingen. Meddelelsen vil give dig navn, adresse og telefonnummer på den forbruger rapportering selskab. Du er også berettiget til en gratis rapport om året, hvis du er arbejdsløs og planlægger at lede efter et job inden for 60 dage, hvis du er på velfærd, eller hvis din rapport er unøjagtig på grund af svig, herunder identitetstyveri.
 • Når du bruger årlige kredit rapport, kan du ønsker at bruge en browser uden nogen udvidelser eller add-ons, da det kan forstyrre din anmodning. Du typisk kun har én chance for at indsende de oplysninger korrekt, eller du vil blive informeret til at gøre din anmodning via mail.
 • Læs din rapport grundigt for fejl. Hvis du har mistanke om nogle uautoriseret aktivitet kan finde sted i dine finansielle konti du skal placere et bedrageri alarm.

Advarsler

 • Ifølge FTC, vil [www.Annualcreditreport.com årlige kredit rapport], og de tre forbruger-rapportering agenturer, Equifax, Experian, og TransUnion, ikke sende dig en e-mail beder om dine personlige oplysninger. Hvis du får en mail, se en pop-up annonce, eller få et telefonopkald fra en person, der hævder at være fra [www.annualcreditreport.com årlige kredit rapport] eller nogen af ​​de tre Reporting agenturer, bør du ikke svare eller klikke på en link i meddelelsen. Sådanne e-mails sendes til FTC på spam@uce.gov.
 • Der er mange virksomheder, der tilbyder forbrugerne gratis kredit rapporter og derefter fakturering for tjenesteydelser, som forbrugeren derefter annullere. Vær opmærksom på sådanne scams, og husk, at AnnualCreditReport.com er den eneste godkendte kilde til gratis årlige kredit rapport, som den føderale lovgivning giver dig ret.

Ting du behøver

 • CPR-nummer
 • Social Insurance nummer (for canadierne)
 • Nuværende adresse
 • Fødselsdato
 • Oplysninger om aktuelle lån og kreditkort til kontrolformål