Wkodk

Hvordan at gå på pension i 30'erne


Den finansielle frihed en beskeden, førtidspension er faktisk opnåelige for mange smarte og motiverede folk i college eller begyndelsen af ​​20'erne. Hvis du laver efterløn dit højeste prioritet i livet og følge en disciplineret vej til at opnå det, bør du være i stand til at forlade arbejdet permanent i din 30'erne og tilbringe dit liv og tid på din fuld diskretion. Her er hvordan man begynde at bevæge sig i den retning.

Steps

Hvordan at gå på pension i 30'erne. Definer drømmen, mens dokumentere virkeligheden.
Hvordan at gå på pension i 30'erne. Definer drømmen, mens dokumentere virkeligheden.
 1. 1
  Definer drømmen, mens dokumentere virkeligheden. Hvordan du ønsker at tilbringe resten af ​​dit liv, efter pensioneringen? Hvor vil du bo? Hvad vil du gøre? Og vigtigst af alt, hvor meget vil det koste, år efter år, for resten af ​​dit liv? Dette vil fortælle dig, hvor mange penge du har brug for at gemme og hvad slags investeringer, du er nødt til at gøre for at støtte din pension livsstil. Glem ikke at omfatte ting som sygesikring og effekten af inflationen. Lav en detaljeret regneark til at kortlægge alle disse variabler nøjagtigt.
 2. 2
  Lav en masse penge. Måske den hurtigste, høje odds måde at gøre dette på er ved at fokusere på landing et højt betalende job. Overvej de typer af job, der betaler ekstraordinært godt i bytte for hårdt arbejde, lidt psykologisk tilfredsstillelse og en straffe livsstil. Efter alt, du er ikke at vælge en karriere i den forstand, at de fleste mennesker er, Søger livslang tilfredshed som du håber at være alene i dette job for et årti. Fokus på arbejdspladser, der vil belønne det faktum, at du er villig til at arbejde hårdere end nogen anden. Nogle forslag:
  • Investment banking - Disse Wall Street job kan betale særdeles godt. Til gengæld sælge dig din sjæl: timerne er en grind, arbejdet er kedeligt, og din chef er en egomaniac. Men målet er at komme i, arbejde hårdt og bank pengene. Fokusere på at levere de resultater, og se dine kammerater smelte væk, da de tænker "der er ingen måde jeg kan gøre dette i 40 år" - du ved, du ikke behøver at.
  • Salg (positioner i high-billet industrier, såsom mange højteknologiske enterprise software selskaber) - Fordi din løn er direkte knyttet til dit salg og dit salg er i en stor del i forhold til, hvor hårdt du er villig til at arbejde, kan du tjene en masse at gøre dette kedelige opgave at suge op til virksomhedens IT droner.
  • Engineering - Software udvikling, bio-tech og andre tekniske positioner er høj risiko veje til rigdom. I modsætning til investment banking og salg, der har høje løbende indkomst, kun mange engineering job ramte jackpot på chancy aktieoptioner. Men hvis du tilmelder dig tidligt på det rigtige opstart, kan du være i stand til at købe en privat ø efter 4 års arbejde. Men mere sandsynligt, du vil male væk endeløse timer for en inkompetent 27-årige adm. direktør og hans umættelige venturekapital mestre før selskabet går mave op, så dine muligheder værdiløs.
 3. 3
  Sænk dine udgifter. Den # 1 grund til at mennesker i højt betalende lønnede jobs arbejder stadig hårdt, når de er halvtreds er fordi de ikke kan holde deres udgifter under kontrol. At dulme deres smerte med hensyn til deres kedelige, krævende job, de formilde sig med legetøj, der undlader at gøre dem glade: en penthouse-lejlighed, en fancy bil, en diamantring. Modstå det massive pres for at klæde, spise og shoppe ligesom dine kammerater, og leve et beskedent livsstil. Fokus på arbejde, da dit spil vil komme senere. Nogle nøgler til ikke at bruge:
  • Køb eller Lej en beskeden lejlighed / ejerlejlighed. Du vil være på arbejde hele tiden, så du skal ikke splat på boliger. Ren og små vil gøre fint. Undersøgelser viser, at boligejerne har 5x nettoværdien af ​​lejere, så køb noget godt inden for din hjælp, så snart det er økonomisk muligt.
  • Spis ikke fancy middage. Medmindre du er en gourmet feinschmecker, er du nødt til at indrømme, at en 5€ burrito smager 90% så god som en fancy bøf forkyndt fint Kina.
  • Hold et budget. Spor dine udgifter. Sæt mål for energibesparelser og fejre, når du møder dem. I stedet for unødigt at købe en kjole, mens vinduet shopping, kan du ønsker at investere dine penge i mere rentable projekter. Sørg altid for at holde sig til dette budget.
 4. 4
  Invest klogt. Det ligger uden for rammerne af denne how-to for at forklare præcist, hvordan de skal investere dine penge, men gøre forskningen og finde en måde at gøre din opsparing vokse og arbejde for dig. De rigeste mennesker investerer i fast ejendom og aktiemarkedet. Husk, at jo mere du spiller det sikkert, jo længere det vil nok tage dig at gå på pension, og på bagsiden, jo mere du spiller, jo mere risikerer du at miste dine penge, og at skulle tilbringe endnu et år eller mere på din højtlønnede men elendige job.
 5. 5
  Hold øje på mærket. Ikke alle er skåret ud for den slags liv, du bliver nødt til at lede i for at nå en sådan en tidlig pensionering. Der vil være mange tidspunkter, hvor du har lyst til at give efter og kaster håndklædet i ringen. Har en meget klar vision og flere måder at minde dig selv, hvorfor du gør, hvad du laver, fordi du skal bruge dem.
 6. 6
  Invester i dine færdigheder

Opgradering de færdigheder, du har stigninger indtjeningsevnen. Jo færre jo bedre. Find den dygtighed, som kan opgraderes både den mest og hurtigste hjælper. Samtidig investere i en ny færdighed sæt. På den enkleste analysen sidestille bedre færdigheder til bedre erstatning, som til gengæld svarer til hurtigere monetære vækstrate for din opsparing, så du kan arbejde mere dygtigt samtidig rammen om flere penge.

Tips

 • Husk, at du kun behøver penge nok til at vare dig for sige, 80 år under forudsætning af, at du ikke lever for at være over 115. Dette reducerer din ønskede reden æg størrelse, da du ikke behøver at leve alene ud af interesse, kan du tage ud kapital samt. Ved at investere på 7%, du kan samle 895.530€, som bliver 37320€ (vokser med 3% årligt for inflation) indkomst for de næste 80 år!
 • At få børn kan være dyrt, men det behøver ikke at være. Hvis du ved, hvordan at strække din dollar, den ekstra omkostning er meget overskuelige.
 • En anden god måde at gå tidligt på pension, er arbejdet på at skabe resterende indkomst. Denne måde, vil du ikke nødt til rent faktisk at akkumulere en masse penge, da du vil være at tjene penge hver måned fra arbejde, du gjorde i fortiden.
 • Mens du vil næsten helt sikkert ønsker at arbejde et sted som New York, London eller San Francisco, mens du tjener din pension, det er helt umuligt at gå på pension der. Dit mål er at sok væk besparelser, mens de bor i en dyr by, så gå et sted billigere. Der er masser af vidunderlige, overkommelige steder at bo i USA, eller du kan nå din pension niveau endnu hurtigere ved at flytte til en billigere land. Der er hele kolonier af pensionerede europæere i byer som San Miguel de Allende, Mexico, ELLER Beautiful Morelia. Et uheldigt resultat af denne bevægelse er den afstand, det vil skabe fra dine venner og familie, selvom det ikke er så langt som du tror (fx en flyvning fra Guadalajara, Mexico til New York City er kun 5 timer væk!. Men dette er en af ​​de afvejninger, du bliver nødt til at foretage for at opnå økonomisk frihed).
 • Selv hvis du er "pensioneret", kan du ønsker at tage op en fornøjelig job, så har du ingen stress for at blive fyret, og du kan supplere din reden-æg indkomst til at leve rigtig godt, selv på en lærers løn, for eksempel.
 • Overvej det liv, i det mindste indtil du går på pension. For at opnå en tidlig pensionering, en periode med offer og hårdt arbejde er obligatorisk, og at finde en partner, der deler dine ambitioner tilstrækkeligt til at gøre det offer vil være vanskeligt. Desuden finde nogen, der deler din vision for geografisk flytning og børn, og vil fastholde denne vision, er dobbelt så svært. Du kan forfølge relationer i fritiden, når du er pensioneret, og du vil have mere tid og energi til at fokusere på din karriere, mens du tjener. Men hvis den er sand (og sparsommelige) kærlighed bør komme din vej, før din pension, kan du ønsker at parre op, så i stedet for at vente.
 • Selv hvis du faktisk ikke gå på pension om 10 år, fordi de penge tjent på denne måde, kan ikke føre til den livsstil af et lotteri vinder-millionær, det er en god måde at komme foran. Hvis du er okay med at arbejde hårdt for omkring 10 år ved at følge alle de ovennævnte, vil du have afsat en meget flot rede æg og være betydeligt foran dine kammerater, der valgte den "nemme" rute. Du kan derefter få ud af, at høj-stress job og fortsætte arbejdet... fuld tid eller deltid... i et andet miljø, så lad mens du overvåge din reden æg og time-value/compound interesse gøre deres ting.
 • Husk med alle disse foreslåede muligheder for at tage pauser, når du kan, og kommunen med naturen eller kreativt udtrykke dig. For eksempel: tage byerne dagture, de fleste byer i det mindste have parker og male, tegne, skrive eller og dans. Glem ikke, hvem og hvad du er helt eller pensionering, vil ikke være det værd - rejsen er vigtig, ikke bare mål.

Advarsler

 • Det pensionering er beskrevet her er en beskeden førtidspensionering, ikke "vinde på internettet lotteri" form for pensionering til rådighed for folk som Pierre Omidyar eller Sergey Brin. Dette er en plan, hvor hårdt arbejde kan få dig det meste af vejen, mens jet-set førtidspensionister mix i en masse held og timing. Som sådan vil din pension livsstil være betydeligt mere beskedent end de fleste mennesker tænker på, når de mener, førtidspensionering.
 • Vær opmærksom på denne artikel er ikke titlen "How to Be happy". Den økonomiske frihed til førtidspensionering er beskrevet i denne artikel, kræver ofre mange ting, som de fleste mennesker mener er de største kilder til glæde i livet, såsom venskaber, der har børn, eller køre en Mercedes-Benz og iført tøj med designertøj. Det er vigtigt, at du er selvbevidst nok til at forstå, om de friheder og fordele førtidspensioneret vil være tilstrækkeligt lukrativt at opveje de ofre foreslået af denne artikel. Det er et spørgsmål, som kun du kan besvare.
 • Desværre, hvis du allerede er i din slutningen af ​​20'erne, kan det være umuligt at følge denne strategi for at gå på pension i din tidlige 30'erne. Mens kontrollere dine omkostninger stadig kan sætte dig i en bedre finansiel position, vil du allerede være indstillet på en karrierevej, der kan være vanskelig at omdirigere. Din evne til at få de højt betalt job vil være i en stor del et produkt af hårdt arbejde og fokus i high school og college, derfor udarbejde det arbejdsmoral i disse år at lande, at investment banking job.
 • Overvej, at pensionering, kan være kedeligt. Du kan have en mere tilfredsstillende liv ved at få en lavere betalende job, som du måske nyde og arbejde indtil 65 år.