Wkodk

Sådan bliver millionær

Mange mennesker stræber efter at være en millionær, men ikke så mange er parat til at sætte i indsatsen og til at ændre deres tankegang for at opnå denne milepæl. I en verden, hvor det at være en milliardær er nu den nye mål for de meget rige, at blive millionær er en reel mulighed for mange en gennemsnitlig Jo eller Joe, og det meste kommer ned til god ledelse, fornuftig tænkning og lejlighedsvise kalkulerede risici.

At blive en millionær vil ikke ske blot ved at sidde der og bede om penge eller indtastning i lotteriet hver uge, og det vil ikke ske ved blot at læse hvordan man kan gøre det ske - efter at lære, hvilke værktøjer til at bruge og tankegang at vedtage resten af reel indsats er op til du rent faktisk gør noget for at nå dette mål.

Steps

Sådan bliver millionær. Tro på det mål at blive millionær.
Sådan bliver millionær. Tro på det mål at blive millionær.

Den tankegang

 1. 1
  Tro på det mål at blive millionær. Det er ikke noget at diskutere i form af "muligheder" eller "Maybes". Du må tro, at du både fortjener at være og blive en millionær. Mange mennesker ikke virkelig tror, ​​de fortjener flere penge end hvad de allerede får. Faktisk mange mennesker rabat rigdom som værende dårlig, beskidt, en ond og noget ignoble at forfølge. Alligevel, det ignorerer den virkelighed, at pengene skaber muligheder både for dig selv og for andre. Med flere penge, kan du hjælpe flere mennesker lige så meget som du kan hjælpe dig selv. For eksempel, vil du have langt større muligheder for at hjælpe andre gennem velgørenhedsdonationer, mentorordninger, oprettelse af projekter, som folk kan være en del af og mulig selv leverer job, hvis du er en virksomhed person. Ingen af ​​disse ting er plettet grunde til at ville være rig.
  • Bestemmelse, at du ikke fortjener at være velhavende er beslægtet med at bestemme at undervurdere dig selv. Må ikke forfølge denne rute tænke videre. Du fortjener at høste belønningen for det hårde arbejde og hårdt at tænke, at du lægger ind på din indsats.
  • Beslut hvad du planlægger at gøre med din nye fundet formue. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad du vil gøre med din nye fundet frihed, chancer er det vil blive sværere at have penge end ikke. Penge er ikke lig lykke. Hvis du allerede har haft en million dollars, hvad ville du tilbringe dine dage gør? Besvarelsen af ​​dette spørgsmål kunne også være svaret på, hvordan du skal gå om at gøre dine millioner. Følg din passion.
  • Er du en person, der går rundt og siger "Jeg ønsker ikke at være rig", med en luft af stolthed på, hvad du går igennem? Overvej, hvad du ville tænke, hvis en rig fjern slægtning døde og efterlod dig et par millioner. Vil du stadig sige, "Åh tage at penge væk og give den til en anden. Jeg ønsker ikke at blive rig." Vær ærlig overfor dig selv.
 2. 2
  Beslut hvad din motiv for at være en millionær er. Hvis du kæmper med de "uædle" tanker om jagten på penge, hammer dem ud nu. Hvis du ikke står dem, vil de hund du og forstyrre din evne til at blive millionær. De kan nemt erodere din tro, at du kan eller fortjener at blive millionær, og at du har, hvad der er behov for at foretage og opretholde dette niveau af penge i dit liv. Spørg dig selv:
  • Hvorfor tror jeg, at have flere penge er uværdig? Er det fordi jeg er for bange til at sætte mig derude, at annoncere for verden, men subtilt, at jeg ikke er bange for at tjene flere penge? Eller gør jeg simpelthen mistillid min selvværd og daglig overbevise mig selv, at jeg ikke kan tjene flere penge end hvad jeg allerede gør?
  • Skal jeg lide ideen om en komfortabel livsstil? Hvad der skulle få mig til at bekæmpe vinder af flere penge i mit liv? Skal jeg binde mig ned til en "nær nok er godt nok" eksistens til alle tider?
  • Kan jeg blive generet at sætte i hårdt arbejde at høste frugterne? Hvorvidt dette er svært intellektuelt eller fysisk arbejde er hverken her eller der - det er en sjælden person, faktisk, der har millioner falder på skødet uden at indtaste indsats. Og for dem, der ikke arve eller vinde deres millioner, er det endelige resultat ofte en involverer dårlig ledelse, fordi værdien af ​​de millioner mindskes ved mangler forståelsen af ​​den indsats, det tager at få dem i første omgang. Vær forberedt på at værne mulighed for at sætte i indsatsen.
  • Hvor passioneret er jeg ved at blive millionær? Du er nødt til at være passioneret, eller du vil ikke forblive fokuseret.
  • Har jeg andre prioriteter stærkere end målretning blive rig? Dette spørgsmål er virkelig vigtigt. Det er ikke forkert at sige "ja, jeg vil hellere bor ved havet og male hele dagen". Det er dit valg, og hvis det gør dig glad, gå med det. Men du kan ikke balancere en sådan forfølgelse (normalt kreative sysler) med et ønske om at blive millionær, så prøv ikke at jonglere med begge. Vælg den ene eller den anden, og være tilfreds med valget.
 3. 3
  Må ikke forveksle den finansielle frihed for at være en millionær med at være en glamour-drevet spendaholic. Sidstnævnte billede er det modsatte af en ægte millionær. De fleste millionærer har en temmelig sparsommelig tankegang, klar til at geninvestere penge igen og igen, at holde nøje øje med de penge, de har og finde måder til løbende at vokse det. Det er ofte mindre velhavende eller dem nyligt velhavende, men mangler i fremtiden fokusere der spendere på alle dragt af rigdom til beviser deres evne til at gøre det (kendt som "aspirationals", folk, der ønsker at være rig, handle rige, men er ikke rig). Fortsæt lide, og snart pengene løber tør, når det ikke opvejes af fortsat ordentlig investering og hensynet til fortsatte opretholdelse af indkomsten generation potentiale af din oprindelige million eller deromkring. Mens være glam og prangende er din prærogativ, kun opføre sig på denne måde, hvis du også udføre de meget omhyggelige beregninger bag kulisserne for at beskytte dig selv mod enormt tab, og du er stadig meget orienteret om den fremtidige vedligeholdelse af din formue.
  • En millionær behøver ikke at have et palæ, en sportsvogn, en garderobe større end et hus, alle de diamanter, en person kan muligvis bære, osv. Disse er billeder af glamour, ikke nødvendigvis udtryk for opfyldelse. Faktisk, hvis du ikke har arbejdet ud af din større formål for at leve, alle disse smykker er blot distraktioner, der vil forhindre dig i at fokusere på hvad der virkelig betyder noget i livet. At blive en millionær er ikke svaret på alle de problemer, du kan ikke gidet at stå internt.
 4. 4
  Slippe af udtrykket "hvis bare" fra dit ordforråd. Det vil altid holde dig tilbage. Hvis bare du havde en fe, ville du ikke brug for denne artikel, så det er tid til at få reel.

Dit helbred og udholdenhed

 1. 1
  Være ved godt helbred, før der iværksættes på en rejse for at blive millionær. At tjene penge og gøre gode beslutninger, der skaber flere penge i dit liv kræver, at du er i god form. Hold dig i form, spise godt og passe godt på din krop. Det er dit helbred, der vil give dig den energi og ressourcer, der kræves til at holde ud på forpligtelsen til at blive millionær. Hvis du forsømmer din sundhed og tillader dig selv at blive overvældet af stress, træthed, tvivl og vrede, så er du langt mindre tilbøjelige til at lykkes.
 2. 2
  Være vedholdende. Succes kræver en evne til at holde får op efter fiaskoer. Der vil være masser af fejl, som du forsøger at finde de bedste måder at gøre en million eller mere. Det handler ikke om sikkerhedsnet i form af en gennemsnitlig løn, og chefens ordrer bliver opfyldt hver dag. For at blive en millionær, er du nødt til at være parat til at træffe beslutninger, der ikke altid lykkes, men hvis risikoen ikke er taget, så potentialet for succes vil ikke kunne realiseres, enten.
  • Er du okay med at blive ydmyget? Nej, det ville få folk sige ja til det. Men du skal være parat til at håndtere ydmygelse, når tingene går så galt, at folk har store smirks på deres ansigt og logrer deres finger på dig sige: "Jeg fortalte dig det." Indse, at handle som det gør dem til at føle godt, men at det er også en chance for dig at lære af det, der ikke har fungeret. Børst den ydmygelse, analysere, hvad der gik galt, og start igen. Og igen. Indtil du får det rigtige. Ligne et fjols kommer med det område, så du må hellere vænne dig til det.
 3. 3
  Tjek din selvtillid. Hvis det er lavt, nu er det tid til at bygge den op. Høj selvværd (ikke self absorption) og god selvtillid er væsentlige træk til at hjælpe dig på vej. Men lad ikke denne forsinke dig. Du kan eftergøre det, indtil du gør det, og jo mere du øver være sikker, jo før det bliver en del af, hvem du virkelig er.
  • Hvis du har et problem med, hvordan andre mennesker ser dig, at blive millionær vil være vanskeligt. Du risikerer at blive tynget af at forsøge at formilde deres forventninger i stedet for at skabe en sti forude, som forbedrer dine chancer for at blive velhavende. Folk vil tænke, hvad de tror, ​​uanset hvad du gør, i det mindste give dem grund til at tro det!
  • Vær sikker på at forblive beskedent outlook selv. Selvtillid handler ikke om egoistiske shows af rigdom!
 4. 4
  Indse nu, at folk vil stå i vejen. Du vil blive beundret og afskyede alle på én gang. Der vil altid være en gruppe af mennesker, der står til den ene side spottende eller naysaying de valg af dem, der står op og beslutter at gøre store ting for sig selv. Selv hvis du hemmeligt hamstring penge og ikke gøre åbenlyse skærme af at være velhavende, vil folk fornemmer, at du laver bedre og leve med mindre bekymring, end dem, og at alene generer nogle nok til at lufte deres egen vrede og ærgrelse din måde. Forventer det men ikke tage det personligt. Udvikle en tyk hud og et hjerte af stor medfølelse. Så længe du har undersøgt dine motiver for at blive millionær, bør du allerede kender i dig selv, at hvad du gør for at blive rigere er af værdi for verden som helhed.
  • Folk normalt forsøger at stoppe dig for en af ​​to grunde. Hvis de holder af dig, vil de blive bange for, at du kommer til at fejle og blive skuffet eller skadet af oplevelsen. Hvis de ikke så meget bekymrer sig om dig, er det muligt, at de er bekymret for dig at vise dem op for ikke at være i stand til at gribe initiativet til at forbedre deres liv, som du søger at gøre. Den bedste måde at beskæftige sig med frygten for begge typer er ikke at beskæftige sig med dem. Træk dig selv lige væk fra negativitet og lytte til dine egne grunde til at forpligte sig til denne bane.
 5. 5
  Afdæk din sans for humor. Du får brug for det. At tjene penge kræver en fleksibel natur og en følelse af sublimt latterligt. Må ikke tillader dig selv at blive svigtet af alt alvorlige holdninger andre og til gengæld ikke være alt for alvorligt med penge spillet selv. Med alle midler være meget alvorlig om reglerne i spillet og hvordan man spiller men ikke få så fanget i selve spillet, at du tager dig selv alt for alvorligt og glemmer at nyde venture.

De aktioner

 1. 1
  Tænk at blive millionær. Nu du har gjort det, stop det. Det er tid til at begynde at gøre noget i stedet for. Men bruge lidt tid på at læse andre millionærer råd. Nogle egnede bøger at læse omfatte:
  • Thomas J Stanley, The Millionaire Next Door (2004) og Stop Fungerende Rich... og begynde at leve som en rigtig millionær (2009)
  • Alexander Green, The Gone Fishin 'portefølje.
 2. 2
  Stop udgifter og være sparsommelige. Dette er et centralt element i at blive millionær. Enten har du penge i besparelser eller du bruger det på tingene. Du kan ikke have begge dele, hvis du sigter til at blive millionær. De fleste millionærer (en nettoformue på 5€ millioner til 10€ millioner) lever en meget sparsommelig og omkostningseffektiv livet, uden hyper-udgifter. Dette omfatter:
  • Holde udgifterne til din bopæl under en halv million dollars.
  • Må ikke købe et andet hjem, leje din ferieboliger i stedet for.
  • Må ikke købe en båd. Lej en, når du har brug for det.
  • Køb kvalitet tøj, men ikke betale latterlige priser. Et jakkesæt under 300€ handler om, hvad du skal betale.
  • Bær billige ure, smykker og tilbehør.
  • Indsamler ikke ting.
  • Kør en pålidelig, men overkommelig bil for en almindelig brand.
  • Undgå prestige og luksusmærker. De er de samme ting over-pakket og målrettet aspirationals og dem med millioner mere, end du sandsynligvis nogensinde får. Men husk, du kan have nogle millioner, hvis man bruger omtanke.
  • Stop lighedstegn udgifterne med lykke. En total no-win måde at tænke.
  • Stop sammenligne dig selv til andre og forsøger at holde op med dem via udgifter.
 3. 3
  Nyd de finere og ofte gratis eller mindst dyre ting i livet. Hvis væddeløb om byen i en Ferrari og leve et champagne livsstil på din løn gys dig, glemmer at blive millionær helst snart. At blive en millionær betyder nyder de mindre prangende, enklere ting i livet, såsom:
  • Besøg museer, kunstgallerier, zoologiske haver, naturreservater, parker, sportsbegivenheder
  • Underholdende venner og tilbringe tid sammen med venner
  • Fællesskabet frivilligt arbejde og aktiviteter, som er involveret
  • Besøger biblioteket og andre civile steder
  • Havearbejde, håndværk, maleri, omsorg for kæledyr, etc.
  • Hæve penge til velgørenhed og elskede årsager eller udlån en hånd
  • Efter åndelige sysler, herunder tanker om det større billede
  • Tilbringe tid sammen med familien i alle aldre
  • Udøver såsom jogging, gåture, løb, cykling og svømning
  • Studere, foredrag, skrive digte, etc.
 4. 4
  Lev under dine midler. Uanset om du vælger at følge de efterfølgende forslag om at komme ind i erhvervslivet, der lever under din hjælp er en vigtig del af akkumulere rigdom løbet stuff. For at gøre dette justere dit fokus på, hvad der betyder noget for dig. Hvilke former for resultater og anerkendelse du ønsker i livet, der ikke involverer forbrug?
 5. 5
  Overvej, hvad du laver nu. Hvis du er i en regelmæssig, lønnet job, men chancerne er, at du ikke kommer til at blive millionær, selvom du afkald næsten alt og leve som en total eneboer og gemme det meste af din løn. På denne sats, kan du være heldig at være en millionær med den tid, du er bitter nok til at nyde det. Og se på det på denne måde - du laver din arbejdsgiver rigere, ikke dig selv. Mener at føle sig godt? Dette kræver at du til at træde uden for din comfort zone - er du klar til det?
  • Hvis du definerer dig selv ved en profession eller handel, er du nødt til at finde det svært at give slip og vandre rundt i verden for at være iværksætter. Mens dine uddannede færdigheder kan være af stor betydning for dig i en bredere sammenhæng, de kan hæmme dig i jagten på at blive millionær. Millionær lærere og blikkenslagere er ikke så almindeligt som du måske gerne drømme.
 6. 6
  Vær forberedt på at komme ind i erhvervslivet. Funktionærer job vil være et meget langsommere og muligvis umulig måde at blive millionær, du ønsker at blive. En funktionær job kan gøre nogle direktører i millionærer hurtigt, men ansvaret og potentialet for store gældsforpligtelser er noget frastødende for de fleste mennesker, og det er en langsom og ikke nødvendigvis sikker anledning til toppen af ​​virksomhederne er store nok til at betale løn i millioner. Er du parat til at sidde og vente på en sådan mulighed, som måske eller måske ikke ske, eller vil du hellere være ved roret i din millionær status?
 7. 7
  Se på, hvad folk har brug for, ikke nødvendigvis på, hvad du vil, når der træffes beslutning om en virksomhed. Når der træffes beslutning om en virksomhed, kan du blive draget til alle de smukke og glamourøse muligheder i verden. Ting gerne lave film, iPods og smukke kjoler. Problemet er, har mange mennesker allerede virkelig kantet disse markeder. Dog vil der altid være ting, folk har brug for, og de har brug for dem, der skal gøres godt. Ting som renovationsafgifter, energi skabelse, levere produkter til sundheds-og døende industrier, osv. Disse er måske ikke så glamourøst, som du gerne vil, men de er væsentlige og ædle i deres egen ret. Og visheden om kunderne ikke bør overses let. Folk vil ikke dø uden en iPod, men de vil dø, hvis deres drikkevand er enten utilgængelig eller urent. Vælge en virksomhed, der leverer, hvad folk virkelig har brug for, og være parat til at sætte i bestræbelserne på at gøre dine produkter og tjenester enten den bedste, den mest pris effektive eller mest unikke.
 8. 8
  Har en sparsommelig opstart. Der er meget snak om "at se den del." Der er ikke meget punkt at se den del, hvis det koste en arm og et ben for at få det, og du mangler kunder til at betale for det. Med alle midler få dig en fabelagtig dragt, der bliver slidt hver dag og gør du føler dig selvsikker og klar til at møde folk, men være meget forsigtig med dit kontor fit-out og andre forretningsområder elementer. Her er nogle ideer til at hjælpe dig i første omgang:
  • Overveje at hyre kontorer, som en anden fremlægger, renser og der bliver delt rundt. Tilbring kun den nødvendige tid i dem, for at reducere omkostningerne.
  • Hvis du har dine egne kontorer, leje møbler eller købe det billigt på auktion. Brug blomster og plakater til at forskønne det snarere end at forsøge at gøre fed udsagn om, hvor meget du har råd til. Du kan ikke tillade sig meget, når de starter ud, så spare, spare, spare.
  • Lease noget, der skal være konstant opdateret, computere blive nummer et i denne gruppe.
  • Hold personaleomkostninger under streng kontrol fra begyndelsen.
  • Fly økonomi. Eller bruge Skype og andre online former for virtuelle konferencer og undgå at flyve overhovedet.
  • Vær miljøbevidst og slukke ubrugte artikler hele tiden. Redde planeten og din bundlinje.
  • Overfør denne tankegang til alle dine liv.
 9. 9
  Overvåg cashflow med en ørn øje i din nystartet virksomhed. Dette er én gang i livet, hvor besættelse er en god kvalitet. Hver cent tæller og hvis det ikke er i din opsparing eller blive kærnede tilbage i din virksomhed, er det i en andens lomme.
  • Må ikke forsømme levedygtigheden af ​​din virksomhed. Vær altid opmærksom på, hvad der ikke fungerer, og afhjælpe det ved førstkommende lejlighed.
  • Må ikke forsømme de verdslige, men væsentlige dele af at drive en virksomhed, ligesom timesedler, skat, småpenge, fakturering, etc. Gør dem med urværk regelmæssighed eller ansætte en person, der er i stand til at beskæftige sig med disse ting.
  • Hold revurdere dine faste udgifter. Hvis de kommer ud af kontrol, reducere dem. Husk, at ting om ydmygelse ovenstående? Bedre at være ydmyget og gemme din virksomhed end at være stolte og miste det.
  • Deal med dårlig gæld, så snart det stikker sit hoved. Det går ikke væk, så jo tidligere du se det i øjnene, jo bedre.
 10. 10
  Find en mentor, der har gået turen og søge råd. Omgiv dig med allerede gjort millionærer. De kan findes i flere steder, der er endda en privat online klub, hvor du kan få en millionær mentor personligt vise dig, hvordan du kan tjene penge på mange områder online.

Aktive beslutninger for passive indtægtskilder

 1. 1
  Gør dig bekendt med besparelser. Hvis du er vant til maxing kreditkort og ikke spare meget, er du nødt til at finde det svært at blive millionær på noget tidspunkt i dit liv. Begynd med at åbne en opsparingskonto udelukkende for at holde afsætte penge og tilføje til den regelmæssigt. Dette bør være forskellig fra din hver dag opsparingskonto, som du bruger til at trække regningen betalinger fra, og det skal helst være en, der har en højere rente end din sædvanlige opsparingskonto muligheder.
  • At have en opsparingskonto er en af ​​de mange måder, hvor du kan sætte dine penge til at arbejde for dig. Din første indbetaling af penge vokser hvorvidt du foretage yderligere indskud af interesse. Lær de forskellige typer af konti, herunder konti som IRAS.
  • Besparelser kræver god selvdisciplin. Tilbring tid på at arbejde på eventuelle dårlige vaner, der tager væk fra din selvdisciplin. Fokusere på hvad du kan opnå ved måde at spare snarere end hamstring kram eller vise til andre gennem iøjnefaldende forbrug.
 2. 2
  Investere i aktier. Hvis du er gung-ho for de enkelte bestande, købe aktier i de selskaber, hvis produkter og tjenester, du bruger eller køber. En af de bedste måder at investere i enkelte bestande er gennem en investering klub, du måske ønsker at overveje at danne en med dine venner. Men uanset hvordan du vælger at købe aktier, få rigtig sund og god finansiel rådgivning først. Gør din due diligence på, at den finansielle rådgiver - tjek deres omdømme og track record først
  • Blue Chip investeringer kan være langsommere og mindre spændende end andre bestande, men i det lange løb, er de ekkolod.
 3. 3
  Køb gensidige fonde. Gensidige fonde er virkelig en investering på andre investeringer. Når du ejer en investeringsforening, du rent faktisk ejer værdipapirer (aktier, obligationer, kontanter) inden for den gensidige. Med gensidige fonde, er du samle dine penge med andre investorer og diversificere din investering.

Blue moon muligheder

 1. 1
  Være klar til at gøre brug af held, når det opstår. Luck er ikke noget, man kan fremtrylle. Men når lykke og din vilje til at hoppe med på en mulighed kolliderer, være klar til at drage fordel af lykke. En masse mennesker er bange for at stole heldige muligheder, men hvis du er godt forberedt, kan risikoen reduceres, mens mulighed kan være forbavsende godt for din formue.
 2. 2
  Bind din formuer til en spirende industri. Det bærer en enorm mængde af risiko, men kan betale sig godt, hvis du har gjort dit hjemmearbejde, afdækket dine indsatser og stadig have noget i reserve til når risikoen går bugen op.
 3. 3
  Audition for vildt shows. Spil viser tjene deres penge ved publikum, ikke deltagerne. Søg at vinde Hvem vil være millionær. Hvis du ikke kender svaret på spørgsmålet, bare gætte, du har en 25% chance for at få det rigtige, hvis du kender svaret, så sig det.
 4. 4
  Gamble. Deltag hver anden håbefulde på galopbanen i kasinoet og placere indsatser. Eller købe lottokuponer. Og sidde og vente og vente og vente. Håb er en vidunderlig ting, når det giver dig motivation til at holde ud, men det er en forfærdelig ting, når alt det gør, er få dig til at vente et stykke perfekt dag for en andens øje. Det kommer ikke til at ske, og alle disse historier om store vindere er en dråbe i havet i forhold til alle de mennesker, der ikke har vundet i lotteriet, væddemålet, spillet, uanset hvad.
  • Gambling er tidskrævende. Det kan også være virkelig udmattende. Ville du ikke hellere sætte det tid og kræfter til noget mere tilbøjelige til at producere reelle udbytte?
 5. 5
  Gifte sig med en millionær. Slim chancer. Desuden kan denne millionær ikke se hans eller hendes penge som din. Der kan være en pre-nup, kan du nødt til at tage afstand fra dine venner, familie og tidligere livsstil for at beskæftige sig med dette persons særheder og ærligt, er dette den bedste plan, du kan faktisk komme op med?
 6. 6
  Eje. Hvad er dine chancer? Nå, du først nødt til at være i en familie med en millionær. Så har du brug for at blive favoriseret latterligt nok til at blive inkluderet i viljen. Og der er aldrig nogen garanti for, at du enten vil være i testamentet, eller hvad viljen vil efterlade dig med. Der er masser af historier om Great Uncle Joe går potte i sine sidste dage og beslutter at forlade sine millioner til katten hjem og hans foretrukne sokker til familien. Udover der er venter rundt for at arve dine millioner en temmelig trist måde at føre et liv. I sidste ende, arvet rigdom tendens til at bringe en følelse af selvtilfredshed med det. Hvis du ønsker at blive millionær for at ændre verden, så er det ikke sandsynligt, at være din bedste fremgangsmåde.

Hvad bliver det næste

 1. 1
  Stop læse denne artikel og alle de andre bøger om at blive millionær. Komme derud og begynde at gøre. Gå på, være af med dig.
  • Tiden er inde. Stedet er ret. Du er den rette person. Alt andet er en undskyldning.
 2. 2
  Kend dit resultat. Start med begyndelsen i tankerne. Hvis dit mål er at gøre 5€ millioner og derefter skrive det ned, sætte den foran dig, hvor du kan se det hver dag. Du kan ikke ramme et mål, du ikke sigter på.
 3. 3
  Få begået. Få følelsesmæssigt forbundet, forbundet, hvorfor det er et must for at gøre den million dollars. Visualiser dit liv og hvad det vil være ligesom når du har en million dollars. Tænk på alt det gode, du vil gøre med pengene. Så tænk på, hvordan crappy du kommer til at føle, hvis du ikke gør penge. Hvem vil du gør mest ondt?
 4. 4
  Brainstorm en handlingsplan. Sjældent gør nogen til en lige vej til at gøre 5€ mio. Skriv ned mindst 30 ideer til måder at gøre 5€ mio.
 5. 5
  Find din virksomhed sweet spot. Der er kun tre stykker til dette. Først ved dine styrker, der er unikke for dig, eller i det mindste, hvor du kan tilføje en unik værdi. Derefter finde et marked, en gruppe af mennesker, der ønsker, hvad du har at tilbyde. Endelig er du nødt til at sørge disse folk vil betale penge for hvad du har at tilbyde.
 6. 6
  Definere dit brand. Et brand er intet mere end et trossystem, som folk har om dig og din virksomhed. Folk vil ønsker at gøre forretninger med nogen, eller nogle selskab, de tror vil løse et specifikt problem, de har. Du skal ses som løsningen på dette problem.
 7. 7
  Opret din forretningsmodel. Din forretningsmodel skal enten være high fidelity eller høj bekvemmelighed. Hvis det er high fidelity vil du have færre kunder, der vil betale en masse. Du har brug for 100 kunder på 7470€ hver at gøre 5€ mio. Hvis det er på høje bekvemmelighed du vil have mange kunder, der betaler dig mindre beløb. Du har brug for 100.000 kunder, der betaler dig 10€ hver at gøre 5€ mio.
 8. 8
  Beslut din exit-strategi. Den enkleste måde at gøre 5€ millioner er at skabe en virksomhed, et aktiv, som du kan sælge. Folk vil ofte betale 2x årlige indtjening for en virksomhed. Det betyder en 373.140€ om året virksomhed kan sælges for 5€ mio. Det næb ned til at have en virksomhed, der gør ca 29860€ per måned.
 9. 9
  Gør mere overskud fra eksisterende kunder. Den hurtigste måde at øge din indkomst er at sælge flere produkter og tjenester til dine eksisterende kunder. Find måder at tilføje endnu mere værdi, og tilbyde de produkter og tjenester til din eksisterende kundebase.
 10. 10
  Opbygge systemer og skalere op. Dette er hele hemmeligheden bag en massiv acceleration i din indkomst. Hvis du opretter et produkt, der sælger for 75€, og du ved, at 40€ brugt på reklamer konsekvent producerer 1 salg, du har en vindende model, så længe du plukket et stort marked. Skalere op.
 11. 11
  Leje store folk. Ser tilbage, var en af ​​de største grunde, jeg var i stand til at gå fra en 44780€ om året indkomst til en multi-million dollar forretning, fordi jeg hyrede store folk. Derfor er alle de store selskaber fokuserer på team-building og lederskab-den eneste måde at have en stor team er at være en god leder.

Tips

 • Læs. Jo mere du ved, jo mere du vil opfatte at være muligt, jo mere du kan gøre.
 • Plan. Definer hvad du vil, handle på det og evaluere ofte for at se, hvor du skal hen.
 • Find et "system", der har vist sig at gøre folk blive millionærer. De fem bedste producenter af millionærer i dag er: teknologi - internet markedsføring, direct marketing, hjemme-baseret virksomhed, produkt distribution og investeringer (aktier, obligationer, fast ejendom investering / udvikling). Normalt ville de mest stabile og pålidelige form for indkomst være fra internet markedsføring, teknologi og fast ejendom, med internet markedsføring, og hjem baserede virksomheder, der kræver færrest penge at sætte op. Investeringer som fast ejendom, og lagrene er som regel ganske risikabelt og tidskrævende.
 • Få venner med folk, der deler de samme mål og værdier. Det vil reducere din nedetid, og give dig glæde, når du er nede.
 • Penge kan aldrig købe sand lykke. Må ikke miste dine venner og familie over at tjene penge.
 • Brug ikke et kreditkort meget, vil alle de store udgifter kommer tilbage for at hjemsøge dig, og du kan ende op i gæld. Prøv at få et betalingskort for daglige indkøb, de er meget nemmere at håndtere. Brug dit kreditkort kun til nødsituationer, og til at etablere din gode kredit.
 • Det er OK at være billige, men aldrig være billige på ting, der giver dig værdi.
 • Hvis det er muligt, gør det maksimale ud af din pensionskasse leveres enten af ​​din regering eller dit arbejde. Fortsæt derefter at sætte så mange penge ind på en konto som en Roth IRA.
 • Gør det et spil. Udkig efter muligheder for at tjene penge formodes at være sjovt. Aldrig svede det.
 • Tænk en masse om, hvorfor du ønsker at blive rig, hvad du ønsker at købe, hvilken livsstil, du ønsker. Gør det specifikke, og dater din tid til at have det, og hvorfor det er vigtigt for dig.
 • Gør det om noget andet end penge. Det skal være sjovt. Fair nok, du gør det for at blive økonomisk velstillede, men få velhavende komme ud på det alene.
 • Aldrig investere mere end du er villig til at tabe. Dette er især vigtigt, når du starter. Den ældre og mere erfarne du får mindre risiko du er tilbøjelige til at tage, eller bedre du er i stand til at tage det.
 • Styr dine udgifter. Du får rig på forskellen mellem, og hvad du gør
 • Penge repræsenterer værdi. Du kan komme til den forståelse, at du tjener penge på at give noget, som anden værdi mere end hvad de betaler. Du bruger pengene til at få noget, der er mere værdifuld.
 • Prøv ikke at tage nogen store lån, fordi det er "store" penge, som du bare bliver nødt til at betale tilbage, og du kan ende i gæld til det også.
 • Hjælpe andre. Lær at være en omsorgsfuld person, der gør verden bedre for mennesker rundt om dig selv. Det vil føre til mere positivitet kommer din vej. Også kan donere til velgørende organisationer komme tilbage til dig i form af skattefradrag.
 • Få venner med folk, der er anderledes end dig. De kan være den største kilde til inspiration og vejledning, hvis du er åben for deres andet perspektiv.
 • Må ikke bruge så mange penge som du håber at!

Advarsler

 • Aldrig stjæle penge. Så ikke få nogen ideer om, røve banken.
 • Hold rigdom og velstand i perspektiv, dvs ikke dræbe gåsen, der lægger guldæg. Med andre ord, undgå negligerer kilden til rigdom f.eks udmærket helbred.
 • Må ikke prale af, hvor mange penge du har. Tyve vil være mere tilbøjelige til at målrette dig.
 • Internettet er fuld af svindel. Må ikke investere nogen penge i dem, medmindre du ved, de er legit.
 • Medmindre du er den rigeste person i verden, vil der altid være nogen med flere penge end dig, og der vil altid være nogen med færre penge end dig.
 • Uden at spare dine penge, er der ingen garanti for, at du vil tjene penge ved hjælp af lagre. Du bør være på vagt over for enhver, der fortæller dig andet.
 • Har en samvittighed, og sørg for du lige så godt ikke mister alle de andre vigtige ting i livet som relationer og sociale interaktioner. Penge har ingen værdi uden disse.
 • Penge er ikke altid købe lykke (men det kan tage sig af næsten alt andet).
 • Nogle mennesker stjæle at blive rig. Selvfølgelig er det en mulighed, men det er ulovligt. Fik det? Godt.
 • Vær parat til at træffe valg, der er anderledes end de fleste mennesker omkring dig.