Wkodk

Hvordan til at skære kreditkort gæld

De fleste mennesker har for meget kreditkort gæld. Vi har alle hørt det før, right? Først nu er det blevet lidt personlig... højre igen? Dig personligt har for meget gæld på kreditkort, og det er ved at drive dig til vanvid. Reducer din gæld nu ved at følge disse trin.

Steps

Hvordan til at skære kreditkort gæld. Husk, at din kreditor er sandsynligvis meget villige til at arbejde sammen med dig.
Hvordan til at skære kreditkort gæld. Husk, at din kreditor er sandsynligvis meget villige til at arbejde sammen med dig.
 1. 1
  Husk, at din kreditor er sandsynligvis meget villige til at arbejde sammen med dig. Det er i hans eller hendes bedste interesse at have dig at gøre nogle betaling versus ingen betaling. Så her er et par punkter til at hjælpe dig med at håndtere dit kreditkort gæld.
 2. 2
  Kontakt din kreditor og forklare din situation. Bede om en lavere rente eller en tilbagebetaling planen.
 3. 3
  Stop med at bruge dine kort., Fryse dem i en balje med vand, uanset hvad du skal gøre for at få dem ud af din pung eller taske, så gør det!
 4. 4
  Afbetale kort med den højeste rente først og arbejde derfra. Hvordan gør du det? Ring selskaberne og pin ned, præcis hvilken sats du rent faktisk betaler på hvert kort. Dette kaldes "Laddering". Alternativt kan du bruge en "Reverse laddering"-tilgang, hvor du betaler din regning med det laveste balance først, derefter den næste laveste balance, og så videre. Det frigør mere kontant i hånden til at starte skår ned de højere balance gæld du har. Denne metode er effektiv, fordi stedet for at betale små bidder af penge mod de høje renter regninger, kan du kaste store bidder af penge på dem, at reducere mængden af ​​nødvendige tid til at betale dem ud. Desuden vil din holdning være bedre, fordi du kan se resultaterne af dine fremskridt hurtigere, og derfor ikke er afskrækket så let. Du skal være forsigtig, men fordi nogle gange de penge du betaler den højere rente er mere end de penge, du gratis op hver måned, når afbetale de små balancer. Gennemgå dine finanser grundigt knuse tal, og se hvilken metode ville være den mest effektive for din situation.
 5. 5
  Hold din hage op og har en god attitude. Millioner af folk, ligesom du er begyndt at skære deres kreditkort gæld ved at følge den sunde fornuft trinene ovenfor. Du kan gøre det også. Held og lykke.

Tips

 • Gør din bank-online. Dette lader dig betale dine regninger højre væk og fokusere på andre og mere vigtige ting i livet.
 • Du har måske ikke har tænkt på det, fordi du er bare naturligt, så høflig, men det er en meget god strategi at være høflige på alle tidspunkter, når de forhandler med din kreditor. Være høflig, men fast. Komme på tværs som en, der ved, hvad du beder om og forventer at få det.
 • Undgå fristelsen til at holde tilføje til problemet ved at køre din gæld op nogen højere. Dette er faktisk en af ​​de hårdeste dele af skære dit kreditkort gæld. Det er ligesom du er afhængig af at bruge penge, du ikke har. Så gå kold tyrker og slippe den vane.
 • Hvis du ikke er sikker på, hvad du beder om i første omgang, du måske overveje en velrenommeret kredit rådgivning service. Der er mange ærlige organisationer derude, hvis mission er at hjælpe dig med at arbejde ting ud med dine kreditorer.

Advarsler

 • For at undgå en masse sorg, så prøv ikke at få gæld i første omgang.
 • Betale mere end det minimum balance hver måned. Den mindste er designet til at holde dig på krogen længere. Det kreditkort selskaber er i denne branche for at opnå en fortjeneste og ønsker at have dig at betale dem i mange år fremover. Selv en lille ekstra hver måned gør en stor forskel i det lange løb, og kan skære år ud dine betalinger.
 • Ansøgning om et andet kreditkort til at afbetale kreditkort gæld på dine andre kreditkort vil bare øge din gæld.
 • Må ikke gider med tredjeparts virksomheder, der hævder at fjerne personlig gæld, da disse vil enten øge gælden, holde gælden det samme bare sprede den ud eller påvirke din kreditværdighed. Disse også er tilbøjelige til at være svindel, der vil tjene penge til ejeren og i de fleste tilfælde gør du betale tilbage yderligere renter.