Wkodk

Hvordan til at bygge en god kredit

En god kredit score er en vigtig del af at få gode lån og aften banen med långivere. Den gennemsnitlige Fico kredit score for europæerne er omtrent 720, hvilket betyder, at halvdelen af ​​europæerne har en dårligere kredit score og halvdelen har en bedre score. Den eneste måde at etablere gode kredit er rent faktisk at begynde at købe på kredit. Dette er den eneste måde at etablere en kredit historie, der afslører din evne til at betale for ting, som du køber eller bruger.

Steps

Hvordan til at bygge en god kredit. Tjek din kredit rapport ofte.
Hvordan til at bygge en god kredit. Tjek din kredit rapport ofte.
 1. 1
  Tjek din kredit rapport ofte. Hvis du ikke ved, hvad din kredit ser ud, vil det være svært at ordne det. Du kan få en gratis årlige kredit rapport gennem regering-run AnnualCreditReport.com For din kredit score, vil du nødt til at betale et symbolsk gebyr,. Som ikke tilbydes gratis. Når du tjekker din rapport, skal du sørge:
  • Tvist eventuelle yderligere konti, der ikke er dit, eller at du ikke åbne.
  • Anfægte en rapporter om forsinkede betalinger, der rent faktisk blev betalt til tiden.
  • Anfægte en konkurser ældre end 10 år, der stadig er opført som følge af, selvom du bosatte dem konkurs.
  • Anfægte en negativ information ældre end 7 år.
 2. 2
  Ansøg om et kreditkort. Vælg en, der tilbyder den laveste rente, og hvis det er muligt en, der tilbyder en cash back procent på køb, du foretager.
  • Ansøg om en større kreditkort, såsom Visa, European Express, Discover, eller Mastercard. Disse vil hjælpe dig flytte ind i 700-score territorium hurtigere.
  • Hvis du ikke kan få en større kreditkort, tænke på at få en "sikret" kreditkort, som arbejder efter du indbetale penge med et udstedende bank. (Væsentlige, et betalingskort.)
 3. 3
  Tjek dit budget. Budget ud af, hvor mange penge du har, der kommer ind, hvor mange penge du gerne vil gemme, og hvad slags ting, du skal til at betale for på en månedlig basis.
  • Under et budget er stor, selvom du ikke er interesseret i fastsættelse dit kredit. Et budget vil tillade dig at spare flere penge, være fornuftigt om, hvad finansielle beslutninger, du foretager, og - naturligvis - løse dit kredit.
  • Budget ud af, hvor meget du kan tillade sig at bruge i stedet for, hvor meget du gerne vil bruge. Der er en forskel. Hvis du afsætte 150€ hver måned for diskretionære indkøb vil en 450€ fladskærms-tv nødt til at vente tre måneder, før du kan trække på aftrækkeren. Må ikke trykke på aftrækkeren med det samme og være 300€ i gæld for to måneder.
  • Hold dig til dit budget. Hvad er de gode at have et budget, hvis du ikke rigtig holde til det? Hvis du siger du kommer til at tilbringe 90€ på dagligvarer hver uge, ikke går over 90€. Det er nemt at sige og svært at gøre. Men det er afgørende for en god kredit score.
 4. 4
  Åben kontrol og opsparingskonti. Långivere ser bankkonti som tegn på finansiel stabilitet og konsekvente besparelser adfærd. I betragtning af dette, tegn på fortsat brug af kontrol og opsparingskonti øger dine chancer for, at en bank vil tilbyde dig et kreditkort.
  • Du kan også kontakte din bank eller kreditforening, åbne en afgift konto hos dem og deponere en bestemt sum penge 'til' kontoen. Dette kaldes en forudbetalt afgift konto.
 5. 5
  Bruge kreditkort i stedet for kontanter til at foretage små køb, du har råd til. Sørg for, at du ikke opkræve mere end du rent faktisk har råd til at betale ved udgangen af ​​måneden. Nogle illustrative eksempler:
  • bruge dit kreditkort til at betale for gas. Hvis din indkomst er 1500€ per måned, og dine gas udgifter kommer ud til 105€ per måned, skal du være i stand til at råd til at betale 105€ på dit kreditkort hver måned.
  • Brug ikke dit kreditkort til at betale for en 1120€ matress. Hvis din månedlige indkomst er 1500€ sætte en 1120€ køb på det højre væk er en dårlig, dårlig idé. Du skal betale det ud i flere måneder og kan gå glip af en betaling.
 6. 6
  Betale hver kreditkort regningen fuldt ud, så snart du modtager det, så du ikke oprette dig selv som en "sen" betaler.
  • Opsætte automatiske betalinger med dit kreditkort selskab og / eller bank. De fleste kreditkort vil tillade dig at oprette automatiske hævninger fra din checkkonto hver måned til at betale for dit kreditkort. Denne måde, vil du ikke risikere at glemme dine betalinger og registrering som en sen betaler, droppe dit kredit score. Automatiske betalinger normalt lade dig angive, om du vil:
   • Registrer at betale den månedlige minimum. Kreditkort vil tvinge dig til at betale et mindre beløb hver måned eller risikere en straf.
   • Registrer at betale restbeløbet på kreditkortet. Saldoen på det kreditkort, eller hvor meget du skylder, vil normalt varierer fra måned til måned. Sørg for at du undgår overdrafting når du gør dette.
   • Registrer at betale et fast beløb hver måned. Dette sæt beløb kan være et sted i mellem den månedlige minimum og balancen betalinger.
  • Indse, at denne metode ikke kan arbejde for alle, hvis det ikke gør, skal du følge en anden måde at etablere kredit.
 7. 7
  Spred din gæld ud på flere forskellige kort, hvis det er muligt. Din Fico kredit score vil forbedre, hvis du undgår en stor balance på et enkelt kort, og i stedet har flere små saldi på forskellige kort.
  • Dette skyldes, at Fico formel ser på forskellen mellem dine saldi (hvor meget du skylder), og dine grænser (hvor meget du kan oplade per måned). En lav balance-til-grænsen forholdet giver en bedre kredit score end en høj balance-til-grænsen ratio.
  • Selv hvis du betaler din balance, en høj balance-til-grænsen forholdet er ikke ideel. Hvis du bruger 2990€ på en 3740€ grænse, har du fået en.8 ratio, hvilket er temmelig høj. Skyd for at få en 0,1 ratio, hvilket betyder, at du bruger 10% af dine tilgængelige grænse.
 8. 8
  Lad ikke dit kreditkort går ubrugt. Lad ikke dit kreditkort sidde der uelsket. Hvis du ikke bruger dit kreditkort på alle, vil dit kredit score gå ned. Den kredit score Formlen foretrækker at se et kort, der bliver regelmæssig brug over et kreditkort, der ligger brak.
 9. 9
  Overfør din gæld fra kreditkort til andre midler. Hvis du har fået en stor balance, som du mener er reflekterende dårligt på dit kredit score, overføre dine kreditkort gæld over til:
  • Et månedligt afbetaling. Disse rate planer typisk opkræve højere renter (helst fra 10% til 20% for god til en rimelig kredit), men kredit score formel behandler disse afdrag planer langt venligere end overvældende gæld på din plast.
  • En personlig lån fra et familiemedlem eller en ven. Låne penge fra en bedste ven eller et familiemedlem, og betale din gæld. Den kredit score kan ikke skelne mellem et lån du tog fra en ven og en bonus eller en uventet som du har brugt til at betale din gæld. Det tror du har betalt din gæld.

Tips

 • Få et kreditkort, der har samme forfaldsdato som dine forsyningsselskaber, husleje eller prioritetslån, vil gøre det vanskeligt for dig at have de midler på hånden til at afbetale dit kreditkort.
 • Tjek dit kontoudtog for den dato, hvor betalingen forfalder. Hvis du ønsker at købe noget nær denne dato, så vent til efter du har lavet din betaling. Denne måde vil du undgå en ekstra afgift inden for samme afregningsperiode.
 • Når du opretter dit kreditkort, så spørg, at din betalingsdato falder sammen med en dato, når du ved, du vil have penge til at betale. De vil arbejde sammen med dig om dette.
 • Når du er begyndt om et kredit-historie, ansøge om en lille mængde afbetaling. De bedste kredit score opnås ved brug af afbetaling (auto lån, personlige lån og realkreditlån) foruden revolverende kredit (kreditkort og kreditlinjer).

Advarsler

 • Kun købe eller bruge kreditkort, til at opkræve et beløb, som du ved, du kan betale fuldt ud. Når du begynder at overopladning, problemer begynder. Kun opkræve hvad du kan betale, så du vil være i stand til løn alt, hvad du opkrævet i den pågældende periode på en måned.
 • Må ikke bruge mere end du har.