Wkodk

Hvordan man kan forbedre din kredit score

Kredit rapporter bruges af lån selskaber til at hjælpe dem afgøre, hvorvidt du er en god risiko, og hvis du er tilbøjelige til at tilbagebetale lån,. Der er nogle meget enkle trin, du kan tage for at hæve din bedømmelse. Mange af disse tiltag er ting ikke at gøre.

Bemærk: Denne artikel gælder for Europa. Mens nogle af de oplysninger, her er relevant for andre jurisdiktioner, check med dine relevante lokale kilder til at kontrollere først.

Steps

Hvordan man kan forbedre din kredit score. Opnå din kredit rapport og score fra en national kredit-bureauet.
Hvordan man kan forbedre din kredit score. Opnå din kredit rapport og score fra en national kredit-bureauet.
 1. 1
  Opnå din kredit rapport og score fra en national kredit-bureauet. Den første ting du behøver at gøre er at vide, hvor du er nu, for at vide, hvor du skal hen, eller ønsker at gå. I modsætning til din kredit rapport, som du kan få gratis en gang om året, er din score ikke komme fri, men det er en lille pris og godt værd at betale for.
  • Vær sikker på at få den ægte Fico kredit score, fordi det er den score, at de fleste kreditorer bruge. Hidtil kun tre enheder leverer denne score direkte til forbrugerne - gøre en søgning på nettet for TransUnion, Equifax eller Experian, lave din egen valg og følge de angivne instruktioner individuelt.
  • Du anses for at være en dårlig risiko, hvis du har en kredit score under 620.
 2. 2
  Modstå reagere på alle de "pre-godkendt" kreditkort tilbud du får med posten. Dette omfatter også tilbyder sendt til dig online. Det er nemt at tænke i retning af: "Hvad kan det skade at gælde? De siger, jeg er allerede godkendt." Virkeligheden er, at disse let godkendte kreditkort og kan gøre ondt. Hver gang en af ​​de nationale kreditbureauer modtager en forespørgsel, din score går ned et par punkter.
  • Dette omfatter butik kortkonti, jo mindre du har, jo bedre.
  • Det faktum, at hyppig kontrol skader din score betyder også, at du skal undgå at tjekke din score tvangsmæssigt.
 3. 3
  Undgå at hoppe fra kreditkort til kreditkort. Hvis du "overføre din balance" - en ordning, der ikke såre dig, og får du 0% i rente på din saldo for en periode, nogle gange så længe som et år - ikke lukker den gamle konto. Din kredit historie ser bedre til kredit-bureauer, hvis du har mangeårige, etablerede konti. Det ser godt ud, selv om mange af dine konti er aldrig brugt længere.
 4. 4
  Være stabil. Der er flere måder at imponere stabiliteten i dit liv på en kredit score korrekturlæser:
  • Køb dit eget hjem. At eje et hjem er opfattes som væsentligt bedre end at leje en. Selv om priserne på boliger har ændret sig i de seneste år, at eje et hjem er stadig inden for rækkevidde for mange, der sparer regelmæssigt og tilbringe inden for deres hjælp.
  • Undgå at flytte meget rundt. Hvis du fysisk bor på samme adresse i lang tid, det er bedre for din kredit historie, end hvis du flytter ofte.
  • Bliv gift. Hvis du undersøger to mennesker med meget lignende kredit-historier, vil den, der er gift har en markant højere kredit score end én person. Mærkeligt, men sandt!
 5. 5
  Stol på din anciennitet i alder. Dette du virkelig ikke kan gøre noget ved, bliver ældre, men i det mindste der er noget godt om aldring! Alder er en anden personlig egenskab, kreditbureauer faktor i deres vurderinger. Ældre er bedre. Selvom du ikke kan magisk øge din alder (og hvem vil virkelig ønsker at gøre dette, anyway?) Er det rart at vide, at som tiden går, din kredit score forbedrer automatisk.
 6. 6
  Betal dine regninger til tiden, regelmæssigt. Dette er faktisk først i orden, du skal gøre for at bedre dit kredit score. Hver forsinket betaling dings dit kredit score, og giver et billede af upålidelighed. Du skal bestemme, at gå overskud overført, vil du betale dine regninger til tiden. Den største luns af dit kredit score er baseret på din betaling historie.
 7. 7
  Reducer din gæld til kredit-forholdet. Den næste store luns af din score efter din kredit historie, bestemt af saldoen på din tilgængelige kredit. Søg at holde balancen på omtrent 30 procent af grænsen, eller mindre. Det betyder, at hvis dit kreditkort grænse er 750€, du bør sigte mod at have en balance på ikke mere end 225€.
  • Under høj tilgængelige gæld og lav gældsætning hjælper meget. Med andre ord, hvis du har masser af tilgængelige kredit, og lidt eller håndterbare gæld, der ser bedre ud end at være i haserne op til dine øjne, eller bare ikke har nogen etableret kredit overhovedet.
  • Hvis du betaler dit kreditkort i fuld alligevel, overveje at betale dem ud en dag eller to før faktureringsperiode er lukket (tjekke online for dagen, og den aktuelle alt). På den måde vil din regning viser en meget lille eller endog negativt beløb, som bliver indberettet til kredit scorer institutter. Dette øger din kredit score op til 50 point (alt andet uændret).
 8. 8
  Dispute ting på kredit rapport, der er 'forkerte'. Du kan normalt få en 'dårlig ting' off hver kredit rapport hvert år. Hold på det konsekvent hvis du har brugt til at være en 'dårlig person «, i hvert fald så langt som det kreditkort selskaber er berørt. Med vedholdenhed og tålmodighed, kan du skære ned de sorte mærker over tid.
  • Ved indberetning fejl (unøjagtigheder eller ufuldstændigheder) eller svigagtig brug af din identitet, give alle de former for dokumentation for, at du har, såsom annullerede checks, stemplet fakturaer, politirapporter osv.
  • Hvis du har nogle sene betalinger vises på dit kredit rapport, kan disse virkelig skade din score. Samlinger, domme og skat tilbageholdsret er ødelæggende. Du kan forhandle til fjernelse af sådanne negative notationer. De måder at gå om dette er uden for rammerne af denne artikel.
  • Vær opmærksom på, at i modsætning til hvad du måske har hørt eller læst andetsteds, at få negative oplysninger fjernet fra din rapport ikke er en nem ting at gøre. Vær vedholdende, saglig og tålmodig.
 9. 9
  Bemærk, at "afbetale» lån øger din score. Mærkeligt nok, lejlighedsvis refinansiering og handel i biler med lån på dem «betaler sig» lån, også. Hvis du gør refinansiere, gør det for ingen point og en lavere sats.
 10. 10
  Komme ud af gælden. At komme af med så meget af din gæld, som du kan, er det første og vigtigste skridt i at forbedre din kredit.
  • Slippe af med din kreditkort som du betaler dem væk. For meget kredit kan være en dårlig ting. Prøv at holde dine ældre kort, men slippe af med resten.
  • Budget, budget, budget. Oprettelse af et budget vil hjælpe dig med at slippe af med din gæld, forbedre din kredit, og holde sig ude af gælden. Mens kreditbureauer ikke vil se dit budget, vil det se de gode resultater af du holde sig til det.
 11. 11
  Opbyg forskellige former for kredit. A "sund blanding" af forskellige former for kredit opbygger du scorer bedre end gør simpelthen en type. For eksempel:
  • Lad os sige to personer har 7470€ i alt i total credit hver, og begge foretager rettidige udbetalinger. Man har kun et kreditkort. Den anden har et kreditkort, en bil betaling og en bank kreditlinje (overtræk beskyttelse). Den anden persons score vil ofte være meget bedre end den første ens.

Tips

 • Når din kredit score er øget, så prøv og holde dem der. Med omhyggelig planlægning du aldrig har en dårlig kredit score igen.
 • Når du ansøge om et lån, kan du kræve en kopi af kredit rapport ret dengang. De vil normalt tilbyde det til dig alligevel.

Advarsler

 • The Fair og Nøjagtig Credit Transactions Act (FACTA) og Fair Credit Reporting Act (FCRA) siger du har ret til en gratis årlige kredit rapport.
 • Equifax og Experian både vil lade dig kontrollere deres rapporter direkte fra deres egne hjemmesider. TransUnion gør du deltage i en "trial tjeneste«, der lader dig holde udkig på samme rapport i 30 dage, men det er en "ikke gør noget og slutte" service, så du bliver nødt til at aflyse det øjeblikkeligt efter at du får din rapport, lest du glemme og begynde at få faktureret 10€ / måned for det privilegium rutinemæssigt at se, at der ikke ændrer sig meget. (Se 'Eksterne links "). Hvis du kommer igennem den officielle http://www.annualcreditreport.com/ site, behøver du ikke at annullere noget.
 • Den officielle hjemmeside dannet af Credit Reporting agenturer til at tjekke din kredit rapport er på: http://www.annualcreditreport.com/
 • De fleste tjenester, der annoncerer, at de vil give dig en gratis kredit rapport er svindel. De vil stå der mellem dig og kredit selskaber (Experian, Equifax, transunion) for at høste dine data "for dig 'og derefter sælge dataene til markedsføring virksomheder.

Ting du behøver

 • Online adgang til relevant kreditbureauer
 • Bevis for fejl, unøjagtigheder eller identitetstyveri