Wkodk

Hvordan til at indsamle penge fra folk, der skylder dig

Denne artikel giver en vis indsigt i, hvordan man kan indsamle penge, du skylder uden at komme ind i en konflikt. Uanset om en tjeneste, du har opgivet, et produkt, du solgt på kredit, eller en personlig eller virksomhed lån, når en person, der skylder dig penge ikke betaler, er der altid noget, du kan gøre. Følg trinene nedenfor for at lære, hvordan man effektivt og professionelt indsamle, hvad der er retmæssigt dit!

Steps

Hvordan til at indsamle penge fra folk, der skylder dig. Bestem på hvilket tidspunkt du vil beslutte at debitor vil være usandsynligt, at betale, medmindre du indleder inkassoaktiviteter.
Hvordan til at indsamle penge fra folk, der skylder dig. Bestem på hvilket tidspunkt du vil beslutte at debitor vil være usandsynligt, at betale, medmindre du indleder inkassoaktiviteter.

Indsamle penge

 1. 1
  Bestem på hvilket tidspunkt du vil beslutte at debitor vil være usandsynligt, at betale, medmindre du indleder inkassoaktiviteter. Du ønsker ikke at bringe ned hammer på en ven, der lånte 15€, hvis han ikke betaler inden for et par dage. Ræsonnementet bag dette er, at når du indleder indsamling aktiviteter mod en part, vil de begynde at se dig i et negativt lys og vil være mindre tilbøjelige til at komme til dig for at låne penge i fremtiden.
 2. 2
  Start ud med en simpel forespørgsel kontakt. Din første post-lån kontakt bør have en tone tyder på, at på dette tidspunkt er du bare sørge for, at skyldneren er klar over, at deres gæld ikke er blevet betalt. Det giver dem mulighed for at redde ansigt og er et wake-up call til debitorer, der vil betale, når de indser, at du helt har tænkt på at indsamle og at denne gæld vil ikke bare forsvinde i den blå luft.
 3. 3
  Husk at optage følgende, når du skriver din forespørgsel / andre noter til debitor spørgsmål:
  • Oplysninger om gælden. Dette omfatter størrelsen af ​​den oprindelige gæld, hvordan det blev erhvervet, når den sidste betalingen blev modtaget, og den nuværende balance skyldes.
  • Betalingsoplysninger. Hvis du er villig til at acceptere en betalingsordning, giver debitor et telefonnummer til at ringe eller en adresse at skrive til for at gøre sådanne ordninger. Du bør også sætte i en adresse, hvor betalingerne kan mailes, og til hvem kontrollerer og postanvisninger skal udstedes.
  • En forfaldsdatoen. Give debitor med en bestemt dato, som han eller hun skal gøre betaling ordninger eller fuld betaling. Det er typisk bedst at vælge en dato, der er 10 til 20 dage fra den dato debitor vil modtage brevet, så det er inden for en overskuelig fremtid, men ikke tæt nok, at debitor føles panik.
 4. 4
  Hvis forfaldsdagen til betaling går, uden at debitor gør ordninger eller betale gælden, iværksætte en efterspørgsel kontakt. Igen, selvom din hensigt under udførelse denne kontakt er at tage en stærk position og kræve betaling, betyder det ikke, du skal være fjendtlig. Men på dette punkt, er du ikke længere at foregive, at du tror, ​​de kan bare være forvirret. Du er med rette skyldte penge, og du skal enten betales straks eller et stærkt engagement skal ske, hvornår betaling vil blive gjort. Også, bør du sende en anmodning kontakt til debitor via certificerede mail. Dette vil give dig mulighed for at se præcis, når debitor har modtaget brevet.
 5. 5
  Du ønsker at inkludere et par nye elementer i en efterspørgsel kontakt, da det er beregnet til at være mere insisterende:
  • Størrelsen af ​​den oprindelige gæld, hvordan det blev erhvervet, når den sidste betalingen blev modtaget, og den nuværende balance skyldes.
  • En fast anmodning om skyldneren til at betale deres gæld fuldt ud inden 10 dage.
  • Oplysninger om, hvem checks eller postanvisninger skal udstedes, og hvor de skal sende betalingen. Man kan sige, for eksempel, "Betaling skal sendes til (din adresse) med checks og postanvisninger gjort betales til (dit navn)."
  • Hvad du vil gøre hvis han eller hun undlader at betale. For eksempel, hvis du har til hensigt at indgive en retssag, vil du ønsker at sige, at betalingen skal være modtaget forfaldsdato, eller du vil tage alle nødvendige skridt.
 6. 6
  Fortsæt eskalerende den stramning af din samling aktiviteter. Hvis du ikke modtager nogen betaling som følge af efterspørgslen kontakt, så chancerne er, at debitor enten ikke har penge eller bare ikke lyst til at betale. Det er dit job at gøre dem prioritere dig gennem flere kontakter via telefon, brev, e-mail eller personligt., Så de vælger at betale dig, før de betale en anden (eller hoved for bakkerne)
 7. 7
  Med ingen andre muligheder tilbage for at udtømme, indgive en retssag. For at gøre dette skal du:
  • Afgøre, i hvilken domstol, bør du indsende din kulør. Tjek din statens vedtægter eller statslige domstol hjemmeside for at afgøre, om din påstand kan arkiveres i små krav domstol. Dollaren grænse for småskader kan være hvor som helst fra 2240€ til 7470€. Hvis du ikke kan indsende din trop i småsager, bliver du nødt til at indgive den i dit distrikt eller County Court. Du kan finde din tilstand rettens hjemmeside og statuer ved at følge det korrekte link fra National Center for statslige domstole ' state domstol bibliotek.
  • Anskaf de rigtige former. Din tilstand eller County Court bør være i stand til at give dig de formularer, som du har brug for. Tjek din statslige domstols hjemmeside for de formularer og / eller et link til din county rettens hjemmeside.
  • Fil dine formularer. Ring til amtet degnen kontor og spørge, hvor mange kopier af hver formular, du har brug for, og hvad ansøgningsafgift vil være. Tag det korrekte antal formularer til degnen kontor og nogen der vil hjælpe dig indsende alt i den rigtige domstol.
 8. 8
  Næste forberede din hørelse. Hvis du har en kontrakt, gældsbrev eller anden dokumentation for gælden, gør nok kopier, som du kan give den dommer og skyldneren, eller dennes advokat, med en kopi. Du bør også lave kopier af alle andre beviser, du ønsker at indsende på samme måde.
 9. 9
  Deltag hørelsen. Klæde sig passende, bringe dine beviser og passende antal kopier, ankommer til tiden, stå, når du taler, og kalder den dommer "Your Honor" eller "dommer".
 10. 10
  Arkiver et andragende for citation, hvis nødvendigt. Når du har fået en dom mod en debitor, kan du indsende en Petition for Citation, for foragt for retten, hvis de stadig undlader at betale det. Indgivelse af et andragende til Citation sammen med en meddelelse om Hearing vil få retten til at indstille en høring, tvinger skyldneren til at vende tilbage til retten og forklare, hvorfor de ikke har betalt gælden. Under retsmødet, bør du bede retten om tilladelse til pynt skyldnerens løn.
 11. 11
  Find den bidragspligtiges arbejdsgiver. Når du har fået tilladelse fra retten til pynt skyldnerens løn vil det være op til dig at bestemme, hvor debitor er ansat. Den nemmeste måde at gøre dette på er at spørge skyldneren, men hvis han eller hun er villig til at fortælle dig, kan du nødt til at sende et sæt interrogatories, som er spørgsmål, der skal besvares skriftligt og under ed. Tjek din tilstand rettens hjemmeside for forespørgselssignaler former.
 12. 12
  Send interrogatories til debitors arbejdsgiver. Når du tror, ​​du har fundet skyldners nuværende arbejdsgiver, bliver du nødt til at sende interrogatories til arbejdsgiveren om bekræftelse af, at debitor er ansat, og hans eller hendes løn der ikke allerede er garneret op til grænsen.
 13. 13
  Spørg efter en arrest ordre. Efter modtagelse bekræftelse på, at skyldneren er ansat, kan du anmode Domstolen om en kendelse af udlæg, som vil blive sendt til arbejdsgiveren for at begynde garnishing skyldnerens løn.
 14. 14
  Endelig overveje at ansætte en professionel. Hvis alt andet fejler, betaler en samling agentur eller en advokat og lad dem gøre arbejdet for dig.

Tips

 • Husk at holde din cool og ikke lade dig blive forstyrret. Det er den debitor, der skal være ked af, fordi de ikke har holdt op til deres forpligtelse til at betale.
 • Må ikke føle sig skyldig over at indsamle, hvad du skylder. Du undlod ikke at holde dit ord. Debitor gjorde, og du har al mulig ret til at indsamle.
 • Samlingen, der er fastsat i denne artikel er til grundlæggende orientering, huske på, at de særlige former, der skal indgives i din tilstand kan variere, og proceduren kan følge en anden rækkefølge, så gør din forskning, før indgive en retssag eller ansættelse af en advokat.

Advarsler

 • Hvis en skyldner har indgivet konkursbegæring beskyttelse du skal stoppe din indsats for at inddrive gælden øjeblikkeligt for at undgå at krænke føderale konkurs og inkasso love.
 • Hvis du indsamler en business gæld, skal du sørge gennemgå den føderale Fair Debt Collection Practices Act (FDCPA) og eventuelle gældende statslige love, eller du kan ende ansvarlig selv.
 • Vær forsigtig med at afsløre eventuelle andre parter, at personen ikke har betalt dig, som du kan ende ansvarlig for injurier og bagvaskelse afhængig af omstændighederne.