Wkodk

Hvordan at finde en god ejendomsmægler

Skridt at tage, når de søger en ejendomsmægler. Beslut hvilke skridt at tage.

Steps

Hvordan at finde en god ejendomsmægler. Mød agenter i deres arbejdsmiljø, ikke i deres kontorer.
Hvordan at finde en god ejendomsmægler. Mød agenter i deres arbejdsmiljø, ikke i deres kontorer.
 1. 1
  Mød agenter i deres arbejdsmiljø, ikke i deres kontorer. Gode ​​agenter bruger meget lidt tid på deres skriveborde.
 2. 2
  Sørg for, at agenten har lukket mange ejendomme og har arbejdet et par år i det mindste. Den gennemsnitlige ejendomsmægler lukker kun 1 eller 2 huse om året. Flere lukninger betyde mere erfaring.
 3. 3
  Et godt sted at mødes agenter er åbne huse. Må ikke bekymre dig, at du ikke er interesseret i en bestemt ejendom. Agenten ved, at åbne huse sjældent producere en køber til at hjem og bruge åbent hus som et redskab til at finde købere.
 4. 4
  En anden god metode er at kontakte agent, med hvem en ven eller slægtning arbejdede. Hvis denne agent givet positive resultater for en ven, er der en god chance for at de vil gøre det samme for dig.
 5. 5
  Sørg for at din agent er online. At have en web-kyndige agent er meget vigtigt i dag som over 85% af alle købere oprindeligt ser deres hjem online. Gode ​​agenter har bærbare computere og ofte er flyttet til mobil teknologi til at hjælpe. En ejendomsmægler i dagens verden skal maile, tekst og være til rådighed for både købere og sælgere.
 6. 6
  Interview flere agenter. Uanset om du er på udkig efter en køber agent eller sælger agent. Husk selv, vil agenter fortælle dig, hvad du ønsker at høre. Sørg for, at de ikke sælger dig en drøm partnerskab... du ønsker at leje en realistisk ejendomsmægler. Må ikke underskrive en købere aftale form, inden udkig efter ejendomme (du er velkommen til at opbygge tillid hos en ejendomsmægler over flere timer for at lede før undertegnelsen noget).
 7. 7
  Kig efter tegn på, at agenten er optaget. En hårdtarbejdende, go-getter en agent er god. Vær forsigtig, nogle gange er de for travlt. En ejendomsmægler kan kun arbejde effektivt med omkring et halvt dusin købere og et dusin sælgere på ethvert givet tidspunkt til korrekt at give den nødvendige tid til en køber. Hvis de passerer dig til en "assistent", flytter til en anden agent, der vil give deres tid til dig.
 8. 8
  Det er vigtigt, at din agent er vidende. Stil spørgsmål om ting, du har lært gennem din nyfundne interesse i fast ejendom. Hvis de ikke ved mere end du - trods alt, det er hendes levebrød! - Gå videre til krydret agent. Lokalkendskab er særlig kritisk især i byens indstillinger.
 9. 9
  En fremragende agent er det vigtigste for dig, når de køber et hjem for første gang. De skal have erfaring og være i stand til at guide dig gennem kompleksiteten af ​​processen, herunder långiver info, at du bliver nødt til at give. Lånet er blevet langt mere krævende og komplekse i 2010.
 10. 10
  Se hvordan agentens MLS programoversigter kommer op i søgninger. Når notering i dagens marked, bør alle annoncer fra små til store have professionelle billeder - det er det første tegn på en professionel ejendomsmægler, der forstår dagens marked.
 11. 11
  Hvor respekteret er kurtage / agent... Du ønsker en agent, der vil netværket og samarbejder med andre midler. Krydret agenter tendens til at kende de andre agenter i området og har et godt samarbejde med dem. Denne tendens til at forvandle sig til gode forretninger.
 12. 12
  Tjekke referencer, at en agent skal være i stand til at give dig. Spørg de andre ejendomsmæglere, du interviewer, hvis de kender det andet middel, og hvis de respekterer dem som en ejendomsmægler.
 13. 13
  Spørg din agent, hvor de bor. En agent, der bor og arbejder lokalt vil have fingeren på pulsen på markedet og være i stand til at besvare vigtige spørgsmål om fællesskabet. De skal som minimum kende de skoler, hvor de arbejder. Dette er især vigtigt i store byer.
 14. 14
  Ask "kan du anbefale tjenesteydere, der kan hjælpe mig med at opnå et realkreditlån, hvilket gør reparationer på mit hjem, og andre ting, jeg har brug gjort?" Husk her, at en ejendomsmægler bør generelt anbefale mere end én udbyder og bør ikke modtage nogen form for kompensation (etiske spørgsmål har en tendens til at opstå, når dette sker).
 15. 15
  Spørg, hvor længe ejendomsmægleren har arbejdet på fuld tid. Det er ikke, at nyere agenter ikke er i stand til, det bare er en faktor i at gøre en informeret beslutning. Mange "erfarne" agenter er ikke altid det bedste valg enten. Især hvis de ikke har holdt trit med teknologien.
 16. 16
  Spørg agent, hvis ejendomsmægleren er en fuld tid agent. Er det hendes eneste job? Du bør kræve en fuld tid agent.
 17. 17
  Spørg hvem agenten arbejder for i transaktionen, køberen eller sælgeren (en ejendomsmægler sælger et hus næsten altid arbejder for sælger og har en tendens til at spinde tingene sælgere måde)
 18. 18
  Spørg "hvordan vil du holde mig informeret om forløbet af min transaktion? Hvor ofte?" Ved hjælp af hvad medier? Igen, dette er ikke et spørgsmål med et korrekt svar, men at man reflekterer dine ønsker.
 19. 19
  TIPS:
  • Forvent ikke en agent til at ringe til dig det samme, når du forlader en besked, men forventer et opkald tilbage inden 24 timer eller en rimelig tid afhængig af situationen.
  • Må ikke kalde din ejendomsmægler efter timer, forbi 09:00 eller deromkring. De har et liv også.
  • Dette er din vigtigste transaktion af dit liv, en erfaren ejendomsmægler gør dette hver dag og forstår de mange problemer, der opstår i løbet af processen. Prøv at holde det store billede i tankerne.
  • Dit hus / eller det hus, du køber, er en handelsvare. Udbud og efterspørgsel inden for et kvarter spiller en vigtig rolle i prissætningen og timingen af ​​et salg. Prøv ikke at blive alt for følelsesmæssigt involveret i køb / salg af ejendommen.
 20. 20
  Se et par ejendomme i samme område på åbent hus dagen, for at få en idé om de huspriserne i dit valgte nabolag. Dette vil hjælpe til at holde dig fra at være fuldstændig blind-sidet, når du går til en agent.
 21. 21
  Arbejde med et lokalt marked ekspert. Der er ejendomsmæglere, der specialiserer sig i at arbejde inden for et bestemt samfund. Selv hvis du har en ejendomsmægler, som du kan lide, kan du være bedst tjent med en ejendomsmægler, der kender området godt, og kan rådgive dig om eventuelle negative lokale markedsforhold, at en outsider måske ikke være opmærksomme på.
 22. 22
  Hvis du er en køber, du ønsker at arbejde med et købere agenter (også kendt som en køber mægler.) Dette var du kender dine interesser beskyttes i transaktionen. Ligeledes hvis du er en sælger, du ønsker at arbejde med nogen, der har erfaring i at repræsentere sælger og sikre mest kvalificeret køber til den bedste nettoresultat for dig. Ikke alle agenter er eksperter i at arbejde med købere eller sælgere, så du er nødt til at spørge detaljerne.