Wkodk

Sådan at gå på jagt efter en lejlighed i new york city

New York er den perfekte model af en by, ikke den model af en perfekt by. ~ Lewis Mumford


De fleste mennesker vil fortælle dig, at lejligheden-jagt i New York City er en af ​​de mest stressende, skræmmende og uforudsigelige processer, du nogensinde vil gå igennem - og de har ret. Den store mængde af efterspørgslen gør NYC ejendomsmarkedet et af de mest temperamentsfulde markeder rundt. Hvis du ikke kan se enheden i dag, kan det være gået i morgen.
For at sikre at du får den bedste deal i nabolaget (eller købstad), der er det rigtige for dig, skal du være smart og pragmatisk, og villig til at tage chancer. Her er en guide til hvordan at finde en lejlighed i New York uden at gå gennem en mægler.

Steps

Sådan at gå på jagt efter en lejlighed i new york city. Vælg et træk-in dato.
Sådan at gå på jagt efter en lejlighed i new york city. Vælg et træk-in dato.
 1. 1
  Få at vide NYC. Dette er især vigtigt for folk, der flytter til New York City for første gang. Det er svært at forestille sig, hver købstad (by distrikt) og naboskab uden nogensinde "indstilling fod" i byen. Men det er ekstremt vigtigt, at du forstår, hvad hver købstad og naboskab er ligesom, hvad beboerne er ligesom, og hvad er den gennemsnitlige, at en person betaler for en lejlighed. Ideelt set bør du finde en ven der kunne være rart nok til at lade dig gå ned på hans / hendes sofa for et par uger, mens du indsamle oplysninger og apartment-jagt, men hvis du ikke kan, bør du læse om hver købstad NYC så meget som du kan (bare online) og surfe rundt online leje lister til at få en fornemmelse for, hvad folk tilbyder for lejligheder i hver købstad og naboskab.
  • Lær om kulturen. Lære og forstå, så godt du kan som en outsider, hvad NYC kultur er ligesom i hver købstad og naboskab. Lær om de sociale og økonomiske spørgsmål og den etniske sammensætning af hver købstad og naboskab. (The New York Times er et godt sted at starte.) De problemer Bronx kan være helt forskellige fra dem i Manhattan eller Queens. Selv om de er direkte ved siden af ​​hinanden, etniske og økonomiske sammensætning af Upper East Side er helt forskellig fra den, spansk Harlem. Det kan være overvældende, og måske umuligt at forstå de forskellige kulturer på første, men prøv dit bedste for at se så mange kvarterer og bydele, som du kan, før du starter din jagt, så du ved, hvilke områder du vil være komfortabel opholdsstue i.
  • Kend geografi. Først, så spørg dig selv, "Hvilken købstad ønsker jeg at leve i?" Ofte gange dette er mindre om begær end økonomi. De fleste mennesker vil gerne bo i Manhattan, men finder det for dyrt. Generelt er lejligheder i de andre bydele større og billigere end dem i Manhattan. Hvis du ikke har råd Manhattan, tænke over, hvad du leder efter i en købstad. Ønsker du bekvem transport til og fra Manhattan? Hvor langt væk fra downtown Manhattan vil du bo? Nogle gange er det bare kommer ned til at vælge mellem de forskellige kulturer i de enkelte købstad og dens transport bekvemmelighed til / fra Manhattan. For det andet, gøre dig bekendt med grænserne for hver enkelt kvarter, som kunne gøre en enorm forskel ned ad vejen med hensyn til den sande placering af din lejlighed.
  • Tag en spadseretur. Hvis du har tid, gå gennem kvarterer og bydele, du er interesseret i, både om natten og om dagen. Dette giver dig mulighed for at få en fuld fornemmelse af, hvad det kunne være som at leve der på daglig basis. Vil du dine naboer? Er der praktisk laundromats og supermarkeder? Ville du føle dig sikker walking her natten alene eller sammen med dine børn? Hvad er din tolerance på trafik støj? Hvor tæt vil du leve for din arbejdsplads? Prøv at forestille dig selv bor i dette kvarter for det næste år.
  • Lær, lære, lære. Det er yderst vigtigt at få så meget information og så mange anekdoter som muligt, enten gennem venner og bekendte eller Internet. Hvor meget er din ven betaler for sin plads i East Village (Manhattan)? Hvad mener han kan lide og ikke lide ved East Village? Hvilke andre lejligheder gjorde han ser på? Hvor? Hvad var deres vilkår, og hvor meget har de koster? Har han finde sin lejlighed gennem en mægler eller direkte fra ejeren? Hvis han lejer direkte fra sin udlejer, kan han give dig det nummer, så du kan spørge om noget andet måske snart være tilgængelige? Har han hørte af andre apartment-jagt succes / horror historier? Hvad var de? Er han kender nogen, der hader hans / hendes nabolag? Spørgsmålene kan gå på og på, men du får det punkt. Målet er at forstå, så godt som du kan, de vilkår og valg, som andre mennesker stod overfor, da de var apartment-jagt, og hvilke ressourcer de kan tilbyde dig nu.
 2. 2
  Vælg et træk-in dato. Dette er ofte den nemmeste skridt, men det er også en vigtig en, fordi det giver dig mulighed for at lægge din plan grundigt, før du udfører det under de bedst mulige forhold. De fleste lejemål starter den første i måneden, men du kan altid forhandle til at flytte ind senere og få din husleje pro-rated for den første måned. Det er vigtigt at vide, om du bevæger dig i begyndelsen, midten eller slutningen af ​​måneden, fordi du skal begynde din jagt på mindst tre uger før den forventede flytning-in dato. Men du skal vide, at den dag du finder den rigtige lejlighed kunne være en uge før, to uger før, eller endda to dage før flytningen-in dato. Som altid, er timingen vigtig. Generelt behøver du ikke have en masser af tid til at beslutte, om du ønsker en lejlighed mellem at se den og lægge ned depositum. De fleste udlejere og mæglere vil have dig til at tage en beslutning på stedet, ellers vil de gå videre til den næste ansøger. Så altid holde det i tankerne, hvis du tvivle på, om det er den lejlighed, du ønsker. Hvis du beslutter dig for tidligt, noget bedre kunne komme sammen senere. Hvis du beslutter dig for sent, kan du løse. Være klogt.
 3. 3
  Kend dit budget. Hvad er din indkomst efter skat? Husk på, at skatter i NYC er særligt høje, som fradrag omfatter FICA, føderale, statslige District, og byen skat, for ikke at nævne nogen anden virksomhed selvrisikoen, såsom sundhedspleje eller 401 (K). Dette kunne spise en god 35% af din månedlige indkomst. For eksempel, hvis du vil lave 22390€ / år du er ikke at gøre 1870€ / måned, og du er mere tilbøjelige gøre 1120€ -1600/month Som en tommelfingerregel, bør du være at gøre 40x din månedlige husleje (før. afgifter). Så hvis din indkomst er 22390€ / år, du maksimalt skal betale for lejen er 750. I Manhattan, er udlejere og mæglere ekstremt strenge på denne regel, men ikke så meget i de andre bydele. (Bemærk: Hvis du har en kautionist, som en slægtning eller ven i Tri-State området, der laver 80x lejen, så vil du mere sandsynligt blive accepteret til lejligheden.) Husk også, at bortset fra at betale leje hver måned, skal du også nødt til at betale for forsyningsselskaber og kabel / internet, bør du vælge at abonnere. Som en metode til intelligent og pragmatisk budgettering, bør du holde sig til denne "40x"-reglen, især hvis du planlægger at spise ude og finde underholdning (fx koncerter, barer, klubber) for at opleve byen.
 4. 4
  Søgeresultater mod slutningen af måneden. Det er et almindeligt kendt faktum, at programoversigter for lejligheder er den hyppigste i begyndelsen og slutningen af ​​hver måned. De fleste er til rådighed for det første i den følgende måned, eller umiddelbart. Udlejere få lidt desperat ved udgangen af ​​måneden, fordi de vil have nogen til at flytte ind til en tom lejlighed. Du vil ikke finde mange kvalitet programoversigter i midten af ​​måneden, så du bør generelt vente til 23. i hver måned for at søge lister, hvis du planlægger at flytte ind på 1. eller endda 15. i den følgende måned.
 5. 5
  Vide, hvornår en aftale er for godt til at være sandt. Når du har gjort din forskning for et par uger, bør du kende række priser, der bliver tilbudt i din ideelle kvarter (r), og købstad (e) til lejligheden, du er på udkig efter. For eksempel er det muligt, men meget sjældent, for at finde en to soveværelse i Park Slope (Brooklyn) for mindre end 1650€ / måned. Så hvis notering prale af en "2br i Park Slope for 1120€" finde ud af skæringspunktet af lejligheden. Mest sandsynligt, at lejligheden er længere sydpå i et kvarter, der er slet ikke Park Slope (f.eks Sunset Park eller Kensington). Tilsvarende, hvis en lejlighed er placeret over 110. gade i Manhattan, er det ikke længere Upper West Side, men mest sandsynligt Harlem, Inwood eller Washington Heights. Sørg for at du er velbevandret i grænserne for hvert kvarter, hvor du er interesseret. Fejl af grænserne kunne narre dig til at tro, at du får en hel del i en stor kvarter, når du ikke. Wikipedia har også store artikler om hvert kvarter og deres officielle grænser ifølge NYC zoneinddeling love. Hvis du ikke er bekendt med et kvarter eller gade, bruge Google Maps til at finde lejligheden og bruge "Street View" for at få en bedre idé om, hvad selve gaden ser ud. Nogle gange kan to forskellige blokke i samme kvarter har en helt anden fornemmelse.
 6. 6
  Være en historiker. Hvis notering giver dig den nøjagtige adresse på højhus, prøv at grave rundt på internettet for at finde noget relateret til denne ejendom i særdeleshed. For eksempel at gå til NYC Department of Buildings hjemmeside og se alle tilladelser, krænkelser, og klager af denne bygning. Hvis bygningen har en historie med overtrædelser og klager, kan det blive forsømt eller dårligt forvaltet af udlejeren, i hvilket tilfælde bør du ikke ønsker at bo der alligevel. Med Google Maps "Street View", kan du endda se de omgivelser din kommende højhus. Hvis du ser en byggeplads i nærheden af ​​bygningen, så prøv at finde ud af adressen på webstedet, og Google det. Gå til Institut for Bygninger hjemmeside og undersøge de tilladelser og krænkelser sitet har. Hvad bygger de og hvor længe? Det er meget vigtigt at vide dette. Der er også mange købstad-relaterede blogs, der holder beboerne ajour om de seneste happenings, herunder udvikling af fast ejendom. For eksempel, i Brooklyn The Brownstoner har et omfattende arkiv af bydelen nyheder. Du ville ikke ønsker at flytte ind i en otte-etagers bygning, blot for at opdage, at de er ved at opbygge en 16-etagers lejlighedskompleks ved siden af, som kunne blokere al sollys ind i din lejlighed.
 7. 7
  Her i dag, væk i morgen. Hvis du ser en lejlighed, som du er interesseret i, e-mail eller ringe til dem med det samme. Må ikke vente en time. Må ikke vente, indtil du får fri fra arbejde. Kontakt dem og oprette en aftale, helst for den samme dag. Især hvis du har et job, så prøv at planlægge dine aftaler straks efter arbejde. Carpe diem. Hvis du ikke gribe tyren ved hornene, vil lejligheden blive revet op af en anden. Desværre er der mange gange fyr lejlighed-jægere har endnu til at starte deres egne jobs, så de har meget fritid i løbet af dagen for at se og tage en lejlighed, før du selv har lagt øjne på det. Vær opmærksom.
 8. 8
  Mærk lejligheden. Lyder Karate Kid-lignende, men det er sandt. Når du har trådt ind i lejligheden, måle størrelsen af ​​det samlede og enkelte rum. Er det føles som om du kunne leve her? Lyt til din tarm, ikke til udlejeren eller no-gebyr mægler. Ofte gange de vil forsøge at sukker coat aspekter af lejligheden og handle meget nøjeregnende, der understreger, at de har haft en stor interesse i enheden. Hvorvidt der kan være sandt, og du har måske anstændig konkurrence, ikke bliver presset til at tage lejligheden uden at tænke over det i forhold til andre lejligheder i samme prisklasse, nabolag, købstad, osv. Er denne lejlighed værd sin pris? Sørg altid for, at du betaler mindst markedspris. Er dette den ideelle kvarter, jeg ønsker at leve i? Er jeg kun tage det, fordi jeg er træt af at søge? Sørg for at du besvare alle disse spørgsmål ærligt, før du siger "ja" og lagde depositum.
 9. 9
  Være skuespiller / skuespillerinde. Utvivlsomt, når du er midt i at se på en lejlighed, vil udlejeren eller ingen gebyr mægler spørge dig, hvad dit budget er. Sig til ham, dit budget er lidt lavere end hvad det egentlig er (fx 40€ -100 mindre). For eksempel,€ hvis lejligheden går for 2390 fortælle ham dit budget er "2320€, men fleksibel." Fordi du allerede er foran ham, og er en potentiel lejer, vil han ikke ønsker at miste dig over 75€, især hvis du viser interesse, men er tilbageholdende primært på grund af omkostningerne. Fortæl ham, du kan lide lejligheden, men kan ikke rigtig råd til det. Han vil forhandle. Afhængigt af markedet, udlejer, og timingen af ​​lejligheden-visning, kan du have en reel fordel og være i stand til at tale det ned til 2240€. Være smart og bruge din tarm instinkter. Vær ikke bange for at presse på for så lav som muligt.
 10. 10
  Overlad det til skæbnen. Finde lejligheder handler meget om skæbnen. Hvis du ikke får godkendt til en lejlighed, eller hvis en anden slår dig til at sætte ned depositum, du ikke fortvivle. Kort sagt, det var bare ikke meningen at være. Der er snesevis af andre lejligheder venter på dig, og måske er de endda bedre end den, du troede var "de" apartment. Men hvis du spiller dit spil rigtigt, planlægge din strategi, og stjernerne er afstemt i din favør, kan du finde den rigtige lejlighed - uden nogensinde at betale en mægler gebyr! Held og lykke på din jagt!

Tips

 • Nogle Realty virksomheder har udarbejdet en ordning med udlejere til at vise deres enhed uden at have lejeren betale gebyret. I stedet, udlejer betaler Realty selskabet gebyret. Ofte gange, ingen mægler-fee lejligheder er mindre ønskelig i udseende og placering, og mæglere bruge dem til at lokke i kunder til broker-fee lejligheder. Men mæglere er en fantastisk måde at få adgang til registreringer, der måske ikke er tilgængelige online eller andre steder. Være smart, brug brokers for no-fee lejligheder, og understrege, at du IKKE ønsker at se lejligheder med gebyrer. Hvis de ikke arbejde med dig, finde et andet selskab. Der er masser af fast ejendom for alle, og du fortjener en mægler, der lytter til dig. Det er ikke altid tilfældet, at der ikke broker-fee lejligheder er mindre ønskelig, så have tillid og give hver enhed en chance. Husk, carpe diem.
 • Bring alle de nødvendige papirarbejde med dig hver gang du ser en lejlighed. Hvis du kan lide det, bliver du nødt til at vise papirarbejde og stille et depositum (normalt en måneds husleje) på stedet. (Se "Ting du skal" nedenfor.)
 • Ofte ledelse og udvikling selskaber ejer mange bygninger og enheder, så hvis du kan få deres numre, kan du have en bedre chance for at leje en lejlighed direkte fra dem, uden at skulle ansætte og betale en mægler.
 • I den nuværende økonomi, forhandle altid mæglerens honorar. Spørg efter en måneds gratis husleje. Mægleren er ikke længere i kontrol.
 • Det er ofte nyttigt at have 1-2 roommates til at dele udgifterne til husleje og forsyningsselskaber, som en et-værelses eller studio lejlighed i en mere populær kvarter kan ofte være dyrt, især for dem, der gør under 29860€ / år. For størrelsen og omkostningerne ved en lejlighed, er det meget mere værd at dele end leje alene.
 • A "jernbanen lejlighed" er en lejlighed, hvor alle værelser er forbundet i en enkelt linje, så du skal gå gennem et soveværelse for at nå den anden. Disse anses 2br, men er generelt billigere. De er mest passende for par eller meget nære venner, på grund af mindre privatliv hvert værelse.

Advarsler

 • Ofte udlejere vil forsøge at skabe konkurrence ved at planlægge flere personer for en fremvisning af lejligheden. Hvis udlejeren antyder (uden at spørge) et tidspunkt, være opmærksom på, at dette kunne blive hans plan.

Ting du behøver

 • Gyldig, Offentlig udstedt billed-id
 • Kontoudtog fra sidste 3 måneder
 • Stillingsbekræftelse (på officielle brevpapir og med angivelse af indkomst)
 • Selvangivelser og W-2s fra de sidste 2 år
 • Referencer (tidligere udlejere, arbejdsgivere, osv.)
 • Cash for depositum (normalt 375€)
 • Penge nok på din checkkonto at lægge den første og sidste måneds husleje, samt en måneds sikkerhed (i alt 3 gange måneds husleje)