Wkodk

Hvordan til at bygge kredit uden kreditkort

De fleste mennesker opbygge kredit ved hjælp af kreditkort med omtanke. Men ikke alle bliver godkendt til kreditkort, og nogle mennesker måske ønsker at undgå beskæftiger sig med kreditkort helt. Her er nogle tips til at opbygge din kredit uden at have et kreditkort.

Steps

Hvordan til at bygge kredit uden kreditkort. Etablere bankkonti.
Hvordan til at bygge kredit uden kreditkort. Etablere bankkonti.
 1. 1
  Etablere bankkonti. Långivere ser bankkonti som tegn på stabilitet.
 2. 2
  Åbn et fælles kreditkort konto med nogen og lad dem styre det, så længe du huske, at du er lige så ansvarlig for gælden, da den anden person er.
 3. 3
  Overvej at bruge kredit-lignende kort. Hvis du opholder sig væk fra kreditkort, fordi du ikke stoler dig til at betale din regning konsekvent, så springe dette trin. Men hvis det er, at du har problemer med at få godkendt til et kreditkort, skal du kigge ind i disse "kreditkort fætre":
  • Sikret kort - Her er hvordan det virker: Du laver en indbetaling til den udstedende bank eller kreditforening, og du får et kort med et kreditmaksimum af dette beløb. Dette svarer til et forudbetalt kort. De vigtige ting er at sørge for långiver (helst en bank eller kreditforening) rapporterer til alle tre kredit etater, og se ud for gebyrer! Alt, hvad der tilføjer op til mere end 75€ i indledende gebyrer er en dårlig idé. Du vil stadig nødt til at betale høje renter, og et årligt gebyr, dog.
  • Betalingskort - Disse kort er ligesom kreditkort, bortset fra at de ikke tillader dig at foretage en balance. Du skal betale din regning i fuld hver måned. De er leveret af europæiske Express og Diners Club, og der er normalt ingen forbrugsgrænse.
 4. 4
  Få et lån. Igen, hvis du ikke har tillid til dig selv at foretage betalinger, er dette ikke en god idé. Også huske på, at et lån kun vil øge din kredit score, så længe du faktisk i gæld. Når lånet er betalt ud, vil det ikke hjælpe dit kredit meget. Du bliver også nødt til at betale renter på lånet, hvorimod hvis du har brugt kreditkort og betalt din saldo i fuld hver måned, vil du ikke have at betale renter. Uanset hvilken form for lån, du bruger, så prøv at sørge for långiver rapporter til alle tre kredit Kontorerne.
  • En sikret lån bruger enten penge på en eksisterende konto, eller ejerskab af fast ejendom (såsom en bil) som sikkerhed. Du vil måske overveje at få et sikret lån fra en kredit union i stedet for en bank, da førstnævnte er som regel mere villige til at se ud over bare dit kredit score. Hvis du har problemer med at få denne form for lån, forsøge at få en co-signer, der har en høj kredit score at stå inde for dig.
  • En peer-to-peer lån tilbydes af en enkelt investor, snarere end en bank eller kreditforening. Du går til et udlån site, hvor investorerne "tilbud" på lånet, konkurrerer om at give dig den laveste rente. Bemærk, at nogle udlån sites ikke rapportere til alle tre kredit etater, og nogle har en kredit score minimum. Hvis du har problemer med at få denne form for lån, forsøge at få en co-signer, der har en høj kredit score at stå inde for dig.
  • Få en føderal studerende lån, hvis du er studerende. Denne form for lån, vil dog ikke gavne din kredit score, før du begynder at tilbagebetale det.
  • Hvis nogen du tillid at få et lån, kan du bede om at co-underskrive med dem, så dit kredit vil blive knyttet med deres. Men kun gøre dette, hvis du er sikker på at personen vil betale lånet ud flittigt, og enhver uansvarlighed fra deres side vil have en negativ indflydelse på din kredit score for livet af lånet.

Tips

 • Betal dine regninger til tiden, især forsyningsselskaber. Denne type regninger [elektrisk, telefon, gas og kabel] ofte rapporteres til kredit-bureauer.

Advarsler

 • Undgå leje-til-egne arrangementer. Du ender med at betale to til tre gange det oprindelige beløb elementet omkostningerne og långivere normalt ikke indberette til alle tre kredit etater.