Wkodk

Hvordan man vælger en gæld forvaltning program

En gæld forvaltningsplan kan hjælpe, men gøre din forskning og overveje alle dine muligheder først.]] Hvis dine finanser tager en drejning til det værre, og du finder dig selv ved at drukne i gæld, kan en gæld forvaltning program hjælper dig med at holde hovedet oven vande. Gældsforvaltning programmer (undertiden kaldet gæld forvaltningsplaner) kan være i stand til at hjælpe dig med at forhandle en lavere rente, få sent gebyrer frafaldes, træne en betalingsplan, der er acceptabelt for dig og dine kreditorer, og konsolidere dine månedlige betalinger i én. Husk dog, at der er en masse af gældsforvaltning programmer, der er upålidelige, eller at opkræve ublu gebyrer, og der er nogle, der er bare svigagtige. Også huske på, at formålet med et agentur gældsforvaltning program er at få dig ud af gæld og undgå konkurs. Hvis dit kredit ikke er beskadiget, vil det nok være ved at udnytte en velrenommeret forbruger kredit rådgivning agentur. Fordi deres job er at hjælpe dig med at leve, mens afbetale dine kreditorer og handler på dine vegne. Når du træder ind i aftalen med et agentur, så lad dem håndtere samlere.

Steps

Hvordan man vælger en gæld forvaltning program. Find en god kredit rådgiver.
Hvordan man vælger en gæld forvaltning program. Find en god kredit rådgiver.
 1. 1
  Gør det selv. Den bedst bevarede hemmelighed i gældsforvaltning branchen er, at du kan gøre de fleste af de ting, gældsforvaltning agenturer gøre, og hvis du gør det selv, kan du spare dig selv en masse penge i gebyrer. Lav et budget, skære unødvendige udgifter, prioritere din gæld, og kalder dine kreditorer til at spørge, om de vil give afkald på dine sent gebyrer, reducere dine renter og / eller arbejde med dig på en betalingsplan. Du kan endda være i stand til at få dem til at "re-age" din konto, hvilket betyder, at de indberette din forfaldne konto som strøm. Der er ingen garanti for, at de vil, men der er heller ingen garanti, de vil, hvis du går gennem en gældsforvaltning agentur, så du har intet at tabe ved at prøve. Mange gange kreditorer vil være glade for at arbejde sammen med dig, hvis du laver en god tro indsats for at betale dem. Også huske på, at du tilmelder dig med en kredit rådgivning agentur negativt kan påvirke dit kredit score.
 2. 2
  Find en god kredit rådgiver. Næsten alle gældsforvaltning programmer administreres af forbrugerkredit rådgivning agenturer - så meget, faktisk, at udtrykkene "kredit rådgivning" og "gæld management" ofte bruges i flæng. De er ikke det samme, selv om. Du kan og bør få reel kredit rådgivning, før du forpligte sig til en gæld forvaltning program, og en kredit rådgiver kan og bør hjælpe dig med at lave et budget og udforske andre muligheder (såsom selvhjælp metoder eller konsolidering lån ) med dig i stedet for bare at skubbe dig ind i en gældsforvaltning program. Grundigt forske agenturet er det mest vigtige ting at gøre, før de beslutter at tilmelde sig deres gæld management program.
 3. 3
  Kig efter en licenseret, akkrediteret, non-profit organ, og sørg for at kontrollere, at de i øjeblikket har licens i din tilstand (medmindre du er i en tilstand, der ikke kræver licens), har aktuelle akkreditering, og at de faktisk har non-profit status. Forstå dog, at mens disse foranstaltninger kan bidrage til at etablere en virksomheds legitimitet, er de ingen garanti, og du stadig nødt til at forske i agentur. Bemærk også, at en non-profit selskab ikke betyder, at de ikke opkræve for deres ydelser, det betyder blot, at selskabet vil distribuere alle overskud til corporate officerer på regnskabsårets slutning, og dermed nulstilling deres profit.
 4. 4
  Find ud af præcis, hvordan programmet virker. Udtrykkene "gældsforvaltning", "konsolidering af gælden" og "gæld forhandling" bruges ofte i flæng, til tider i et forsøg på at forvirre eller bedrage folk og til tider ganske uskyldigt. De har dog henvise til tre forskellige muligheder, så uanset hvad et program kaldes, finde ud af hvad det er. For mere information om forskellene mellem disse muligheder, så tjek artiklen om , hvordan at konsolidere lån.
 5. 5
  Sørg for, at selskabet kræver fuldstændig information fra de nuværende erklæringer, før de giver dig et tilbud. Gælden rådgiver vil du nødt til at give alle dine nuværende kreditkort og lån udsagn, før de kan fortælle dig, hvor meget din månedlige betalinger vil være, eller hvor lang tid det vil tage at gennemføre programmet. Pas på enhver, der giver dig et tilbud, uden grundigt at undersøge følgende først:
 1. 1
  • din konto statusser
  • kreditor navne
  • balance overførsel, kontant forskud og stort indkøb aktiviteter
  • minimum betaling beløb
  • renter
 2. 2
  Undgå uhyrlige upfront gebyrer. En lille indledende gebyr (op til 40€ eller i sjældne tilfælde, så meget som 75€, hvis du har en masse gæld eller høj indkomst) er normalt, men store upfront gebyrer er ud af linjen. Hvis et agentur beder om et gebyr (eller gave) sørge for, at du ved, hvad det vil dække, og få det skriftligt. Find ud af om du bliver nødt til at betale ekstra gebyrer for at starte programmet. Må ikke få lokket til at betale én "høring gebyr," og derefter en "ansøgning gebyr" eller "et indmeldelsesgebyr." Hvis du virkelig ikke kunne betale, kigge efter et agentur, der er villig til at give afkald på gebyret eller sprede det ud (uden opkrævning ekstra gebyrer for at gøre det).
 3. 3
  Undgå høje månedlige gebyrer. De fleste gæld forvaltningsplaner opkræve et nominelt månedligt gebyr for at dække de administrative udgifter. Afhængig af antallet af kreditorer, du har, kan det månedlige gebyr varierer, men det generelt bør være mellem 5€ -5 pr kreditor eller højst, højst 40€ per måned. Sørg for, at agenturet opkræver ikke nogen anden vedligeholdelse gebyrer (dvs. et årligt gebyr) ud over månedlige gebyrer.
 4. 4
  Find ud af hvordan betalingerne vil blive udbetalt til dine kreditorer. Gæld administrationsselskaber er berygtet for at sende betalinger for sent og få deres kunder ind i problemer med kreditorerne. Sørg for, at agenturet vil sende dine betalinger til kreditorer til tiden og inden for det korrekte faktureringsperiode. Spørg hvor hurtigt de vil udbetale din betaling, efter at de modtager det, og finde ud af, hvordan du kan spore de foretagne betalinger. De bør sende dig en erklæring hver måned eller har en eller anden måde for dig at slå det op på nettet.
 5. 5
  Find ud af, hvordan dine personlige oplysninger vil blive beskyttet. Når du indtaster en gæld forvaltning program, er du nødt til at dele nogle af dine mest følsomme finansielle oplysninger med rådgivning agentur. Du må hellere sørge for at de ikke vil sælge det til andre eller videregive oplysningerne til nogen undtagen kreditorerne, du har aftalt at indgå i planen. Få en skriftlig fortrolighedspolitik fra dem, og spørge, hvilke sikkerhedsforanstaltninger, de har på plads for at beskytte dine oplysninger.
 6. 6
  Acceptere en plan kun, hvis du kan opfylde dine krav. Hvis du ikke kan foretage den månedlige betaling programmet kræver, ikke tilmelde dig. Spørg, hvis de kan få det noget lavere, skal du kontakte dine kreditorer dig selv, og / eller tjekke med en anden gældsforvaltning agentur. Også være klar over, at mange gæld forvaltningsplaner kræver, at du undgår at tage på yderligere gæld eller i det mindste yderligere revolverende kredit gæld (dvs. kreditkort, butik charge konti). Forstå de vilkår og betingelser, og sørg for du kan følge op på dem.
 7. 7
  Få alt skriftligt. Før de indgik i en plan, sørg for at få en kontrakt. Få alle verbale løfter i skrift og læse kontrakten meget nøje for at sikre vilkårene er de samme som dem, du diskuteret. Watch meget omhyggeligt for skjulte gebyrer. Hvis en virksomhed ikke vil sende dig en kontrakt, før du foretager din første månedlige betaling, ikke betaler dem, og gå andre steder for at få hjælp.
 8. 8
  Også skære op hver kreditkort, du har, så du vil ikke gå ind i nogen mere gæld, end hvad du allerede har. Dette vil holde dig ude af konkurs.

Tips

 • Check med det amerikanske justitsministerium. Begyndende 17 oktober 2005, har alle konkurs skyldnere til at gå igennem godkendt kredit rådgivning. Kredit rådgivning agenturer skal godkendes og overvåges af justitsministeriet.
 • I sjældne tilfælde vil en kreditor kræver, at du foretage en betaling til gælden ledelse eller kredit rådgivning agentur, før de vil acceptere den foreslåede plan. Hvis et agentur fortæller dig dette, men ringe kreditor for at kontrollere det, og sørg for, at betalingen rent faktisk vil blive sendt til kreditor.
 • En proces forhandlingsproces vil forekomme mellem din gæld konsolidering agentur og dine långivere. Mange velrenommerede gæld agenturer vil have stor forhandlingsstyrke med dine långivere, og vil være i stand til at hjælpe dig i både kort og lang sigt. Der er dog ingen garanti for, at forhandling vil blive en succes. Långivere behøver ikke at acceptere reducerede afdrag eller ændrede vilkår.

Advarsler

 • Fortsæt med at foretage betalinger til dine kreditorer, indtil du er sikker på, at de har accepteret gældsforvaltning program, og du ved, når gældsforvaltningsagentur vil betale kreditorerne. Hvis du går glip betalinger i mellemtiden kan du pådrage yderligere gebyrer og kreditorerne kan bakke ud af aftalen.
 • Det kan ikke understreges nok, at du har brug for at tage sig tid til grundigt forskning dine muligheder. Hvis du undlader at gøre det ordentlig forskning og få truffet af en svigagtig eller vildledende virksomhed, er det dig, der vil miste penge (undertiden en masse penge), og er nødt til at tage konsekvenserne.
 • Denne artikel er beregnet til at give generelle retningslinjer og er ikke beregnet til at erstatte professionel juridisk eller finansiel rådgivning. Enkeltes økonomiske forhold varierer, og du har brug for at vælge en indstilling, der fungerer bedst for dig