Wkodk

Hvordan til at ansætte en advokat, når du har lav indkomst

Advokater er en væsentlig del af samfundet i dag, uanset hvad mange mennesker tænker om dem. Et stort problem, der går med behov for en advokat, selv om, er gebyret. Advokater er berygtet for opladning høje gebyrer og potentielle kunder med lav indkomst kan blive overvældet af gebyret. Her er en kort how-to om, hvordan man stadig få en advokat til at hjælpe dig, selvom dine lommer er mindre end dybt.

Steps

Hvordan til at ansætte en advokat, når du har lav indkomst. Spørg omkring din familie.
Hvordan til at ansætte en advokat, når du har lav indkomst. Spørg omkring din familie.
 1. 1
  Forstå din sag. Afhængigt af hvad juridisk arbejde du har brug gjort, kan du være i stand til at få en advokat til at arbejde på en beredskabsplan grundlag i stedet for på en timeløn. De fleste advokater vil tage sager om personskade (skader forårsaget af skødesløse chauffører, ejendomsbesiddere, eller leverandører af sundhedsydelser) på uforudsete. "Beredskab" betyder, at du ikke vil betale noget op foran, og du vil ikke skylder en advokat gebyrer, medmindre de vinder din sag. I modsætning hertil, hvis du har kriminelle, skilsmisse eller konkurs sagen derefter parat til at betale nogle beløb upfront, kaldes en "holder", og til at betale på timebasis.
 2. 2
  Spørg omkring din familie. Mens de fleste mennesker tror, ​​at de kender deres familier ganske godt, de fleste gør ikke. Du ved aldrig, hvornår en fjern fætter eller onkel kan have endte med at blive en advokat, som du naturligvis kan bruge til din fordel økonomisk. Hvis du er sikker på at du ikke er relateret til en advokat, selv om, ville det ikke skade at spørge din familie alt det samme. Connections aldrig skade, og det er muligt, at en af ​​dine pårørende kender nogen.
 3. 3
  Tal med dine venner. Dette er en anden måde du kan få advokater til at arbejde for dig for mindre den "ven rate" er noget nogle advokater gennemføre, når en nær ven eller kollega behov retshjælp.
 4. 4
  Find en frivillig advokat. De fleste områder har frivillige advokat organisationer eller Retshjælp foreninger, men husk på, at disse organisationer har mange betingelserne for at deres tjenester. Også, der er en enorm efterspørgsel efter et endeligt antal advokater. Hvis din indkomst ikke er lav nok til at kvalificere dig til gratis juridisk bistand gennem en klinik (normalt kun trængende kunder kvalificere), skal du kontakte advokatsamfundet i din tilstand for at se, om det har en "moderat betyder" program, hvorigennem advokatsamfundet vil henvise dig til en advokat, der er villig til at arbejde på nedsatte satser for kunder, der er ikke teknisk indigent. Ofte "moderate midler" satser er omkring 40€ for en time - som regel en brøkdel af, hvad en advokat normalt ville opkræve.
 5. 5
  Tjek en lokal lov skole for at se, om de har en lov klinik eller lignende program, der giver jurastuderende (under tilsyn af en autoriseret advokat) til at arbejde på vegne af lav indkomst klienter. Dette er faktisk en meget god måde at snuppe meget lovende jurastuderende-mens de måske ikke har meget erfaring, de jurastuderende, der ville få lov til at deltage i denne type program, er normalt omkring toppen af ​​klassen. Det er en god chance, så hvis du har det, skal du ikke smide det ud af vinduet med det samme.
 6. 6
  Overvej en yngre advokat. Det lyder måske counter-intuitive, men yngre advokater er mindre tilbøjelige til at lave en fejl end ældre. Derfor er yngre advokater (5 år eller mindre i praksis) debiteres mindre for fejlbehandling forsikring end ældre advokater. De er up to date på de nyeste retlige udvikling. Derudover formentlig de har færre kunder, og få mere tid til at afsætte til din sag. De opkræver også mindre, fordi de er mindre efterspurgte. Men ulemperne er indlysende: yngre advokater er mindre erfarne, og har færre ressourcer til at håndtere store sager. Spørg din ung jurist hvor meget erfaring han eller hun har behandling af sager som din. Hvis hun deltog i en klinik, praktik eller en frivillig advokat projektet, mens i jura, kan hun være godt kvalificeret til at håndtere din sag.
 7. 7
  Spørg de lokale advokater for en "betaling plan" slags. Forklar din situation til advokaten pågældende, give ham / hende din finansieringsoversigt og diskutere, hvad du har brug gjort. Hvis de tror, ​​at de kan sænke deres sats, eller gøre det, så du betaler et bestemt beløb over en vis mængde tid, kan du være heldig.
 8. 8
  Få et lån. Dette kan være det eneste, du kan gøre i nogle tilfælde, især hvis dit liv bogstaveligt hviler komme væk fra afgift. Prøv og bede familiemedlemmer om penge, og derefter forgrene sig derfra kun gå til en professionel penge långiver, hvis ingen har en cent til overs overalt på alle. Husk på, at dette kan føre til flere juridiske problemer, hvis du har dårlig kredit og ved du ikke kan betale långivere tilbage helst snarest. Være klar og upfront, og forhåbentlig får du de penge, du har brug for at få den advokat, du ønsker.
 9. 9
  Hold et værft salg. En lidt indlysende, kan sælge din ubrugte møbler og junk være den bedste måde at råd til en advokat. Ikke har nok junk til at sælge? Spørg en ven, hvis de har noget, som du kunne sælge, men være klar over hvorfor du ønsker elementerne, da de ellers kan give dig noget som en gave, og ikke indser du kommer til at sælge det ud til hvem har tyve bukke upfront.
 10. 10
  Tilbyd en handel. Dette er en ret sjov én ejer en lille virksomhed? Har du en vare til din rådighed? Er du dygtig i en handel? Tilbyder gratis varer eller tjenesteydelser til gengæld for juridiske tjenesteydelser. Mens nogle advokater kan skrue ned for tilbuddet, vil entrepreneurielle dem glæde i tanken. Hvis du ikke ejer den virksomhed, hvor du arbejder, så spørg den person, der gør, hvis denne plan kan tillades. Den handel-for-legal-service model virker også hvis du ejer et værdifuldt element (for eksempel kunst eller antikviteter), springe værftet salg, og tilbyder en handel. For eksempel kan en advokat give ophavsret og business inkorporering tjenester til en kunstner i bytte for kunstnerens maleri et portræt af advokatens familie. En restaurant ejer har behov for en advokat kan være i stand til at betale gebyret i måltiderne i stedet for i dollars.

Tips

 • Vær sikker på at klarlægge, hvad "skjulte" udgifter kan inddrages andre end gebyrer til advokat, såsom udgifter til kopiering, porto gebyrer, ekspertvidner gebyrer osv. Mere sandsynligt end ikke, vil kunden, ikke advokat, være ansvarlig for disse udgifter i tillæg til advokatomkostninger.
 • Hvis du bor i Australien prøve det er en informationstjeneste, der lader dig sammenligne advokater fra hele Australien.
 • Contingency gebyrer kan være en god idé, men være opmærksom på de ulemper. En uforudsete gebyr er normalt en tredjedel, 33%, af hele afviklingen. Hvis du taber, skal du betale 33% af 5 0,00€, hvilket er 5€ 0,00. Det betyder, at du skylder ingenting overhovedet, hvis du taber. Hvis du nøjes med 75€ 0,00, du du holder 50€ 0,66 og betale 25€ 0,33 til advokat. Det er en hel del, hvis dit tab (normalt medicinske regninger eller mistet lønninger), var 45€ 0,00. Du er blevet frelst, plus du har fået 5 0,66€ i lommen for dine problemer. Men hvis dit tab var 60€ 0,00, så der kan virke som en hård forhandler. Du får stadig en 75€ 0,00 forlig: du får stadig at beholde 50€ 0,66, og stadig betale advokat 25€ 0,33, men nu de 50€ 0,66 ikke vil dække alle dine 60€ 0,00 tab. Du er un-godtgøres for 15€ 0,33. Den 75€ 0,00 er nok mere, end du kunne have forhandlet sig selv med forsikringsselskabet, men det gør ikke betale en advokat mere behagelig.
 • Hvis du får en advokat ved domstolene, også selvom du er korte om penge, kan du ønsker at søge andre steder. Retsansatte advokater kan have mindre tid til at forberede retten end privat betalte advokater.
 • Hvis du bor i Europa, Lawhelp kan hjælpe dig med at finde oplysninger websteder drevet af en nonprofit juridisk udbyder i din tilstand.
 • Du kan forhandle til uforudsete honorarprocenten ned til mindre end en tredjedel, især hvis du har en god sag. En god personskade tilfældet, for eksempel, ville være ét, hvor en spritbilist ramte bilen bagfra og såre dig, fordi denne driver er klart skyld i ulykken.
 • Vær opmærksom også, at jo flere gange man kalder din advokat, jo mere advokat tid kan sandsynligvis faktureres til dig. For at holde udgifterne nede, så ring kun, når det er nødvendigt.
 • Hvis du har en personskade eller medicinsk fejlbehandling sag, og en advokat siger, at han ville foretrække at blive betalt af den time end kontingens, så du kan have en svag sag. Søge en second opinion.
 • Prøv og få et sæt kurs med din advokat i starten, så du kan vide, hvad du bliver nødt til at betale, og hvornår. Det er bedst at have en plan, især når du er korte om penge.
 • Tilbyd at gøre så meget af den nødvendige fodarbejde som du kan for dit frivillige advokat (f.eks arkivering papirer i retten, få udleveret dokumenter, der udfører store kopijob osv.).

Advarsler

 • Går billigt, når de søger en advokat er kun en god idé, hvis problemet ikke er livstruende eller har fængslet som følge af dårligt arbejde. Hvis det ikke er tilfældet, dog kan du være i en jam.