Wkodk

Hvordan får man et kreditkort, når du har en lav indkomst

Der er mange måder at opnå et kreditkort. I virkeligheden er at opnå en kort afhængig af din fortid kredit historie, såvel som din indkomst. Men hvis du har brug for lidt "indkomst boost" for at komme igennem ansøgningsprocessen, her er nogle ting, du kan gøre.

Steps

Hvordan får man et kreditkort, når du har en lav indkomst. Før du ansøger om nogen form for kredit, hjælper det at vide, hvor du står i forvejen.
Hvordan får man et kreditkort, når du har en lav indkomst. Før du ansøger om nogen form for kredit, hjælper det at vide, hvor du står i forvejen.
 1. 1
  Før du ansøger om nogen form for kredit, hjælper det at vide, hvor du står i forvejen. Bortset fra blot indkomst, kreditorerne ser på ting som din gældskvoten at afgøre, om du har råd til det beløb, de udlåner dig. Gældskvote bestemmes ved at sammenligne den mængde penge, du gøre per måned versus det beløb, du bruger per måned.
 2. 2
  Anskaf en kredit rapport fra en af kredit-bureauer. Du kan enten bruge Experian (888-397-3742), Trans Union (800-916-8800), eller Equifax (1-800-685-1111). Du kan også drage fordel af http://www.annualcreditreport.com at få din gratis årlige rapport. Sørge for alt, tidligere kreditorer, balancerer skyldte, forsinkede betalinger mv er korrekte. Med det af vejen, kan du begynde ansøgningsprocessen.
 3. 3
  Finde ud af, hvordan din gældskvoten ser ud. Hvis du laver 750€ 0,00 for en måned og tilbringe 730€ 0,00 for en måned, har du en meget høje gældskvote, fordi du bruger næsten 100% af hvad du gør, uden pude. Kreditorer vil være skeptisk over udlåner penge til dig. Du kan rette en besværlig gældskvote enten a) at gøre flere penge eller b) at fjerne nogle udgifter. Lyder nemt nok, right?
 4. 4
  Tjene flere penge kan lyde som en oplagt løsning, men det er nok ikke det letteste. Men husk på, at kreditkort ansøgerne ikke længere kan bruge Husstandsindkomst som deres indkomst efter 1. oktober 2011.
 5. 5
  Hvis du har en ægtefælle, overveje, om ikke hans eller hendes penge ville gå i retning af den månedlige betaling skal du få i en jam. Hvis svaret er ja, så kan du bæredygtigt medtage denne indkomst i alt. Mange gange er dette tilstrækkeligt, da det kan tage din sølle 8960 0,00€ om året til omkring 17920 0,00€ om året, en væsentlig forskel! Det samme princip kan anvendes på forældre eller endda langsigtede roommates hvis nødvendigt.
 6. 6
  Hvis du bor alene, så tænk på alle de små måder, du tjene ekstra penge hele året. Måske har du en musikalsk talent og få lejlighedsvise jobs på den lokale bar. Måske er du en flittig eBay-er. Måske er din nabo er undertiden glider dig en tyve til at klippe hendes sølle lille græsplæne til hende. Selv om disse ikke er million-dollar virksomheder, en masse littles kan gå en lang vej! Halvtreds her, hundrede der, tyve her, ti der, lige der er næsten 150€. Skøn din side job til det næste år, og medtage dette i din årlige indkomst.
 7. 7
  Forøg dine odds ved lav indkomst kredit opnåelse ved at reducere dine udgifter. Kig på dit kredit for at se, om der er noget der er anført, at er ikke en nødvendighed lige nu. At jet-ski, du betaler 75€ om måneden for at du ikke har brugt siden to somre siden, for eksempel, er formentlig ikke et spørgsmål om liv eller død, så slippe af med det. Må ikke bekymre dig, vil de stadig være at gøre jetski på tre år, når man rent faktisk kan tillade en.
 8. 8
  Hvis du allerede har kreditkort, kan du overveje at overføre nogle af saldoen af højere renter kort til lavere rente dem, som vil spare dig penge på dit mindste månedlige betaling. Husk det ser godt ikke at have alle dine kreditlinjer maxed ud, så prøv at undgå hober alt på ét kort, hvis det kommer til at fylde det op. Den bedste praksis er at holde dine betalinger splittet mellem forskellige kreditkort. Det holder din gældskvoten lavt og hjælper med at øge din kredit score hurtigere.
  • Hvis du har kort med forskellige grænser, flytte din gæld rundt, så din gæld til at begrænse forholdet er lav på hvert kort. Sige, at du har 375€ af gæld på dit European Express-kort med en 750€ grænse, samt 225€ af gæld på dit Visa-kort med en 2990€ grænse. Dit Amex kort har en gæld at begrænse forholdet 1:2, hvilket er ret højt, mens dit Visa-kort har en gæld at begrænse forholdet ca 1:13, hvilket er temmelig lavt. Prøv at flytte 300€ af gæld på dit Amex kort over til dit Visa-kort, så dine nye forhold er 01:10 og ca 01:05.
 9. 9
  Hvis du ikke har en checkkonto, åbner et. Selv hvis du kun kan sætte 25€ i det. Mange kreditorer vil rynke panden på ansøgere, der ikke engang har en levedygtig måde at betale deres regning. Når du har fået det gjort, åbne en opsparingskonto. Igen, selvom du kun kan sætte 10€ i det. Kreditkortet ansøgning vil spørge dig, hvis du har en eller begge, og som har begge er virkelig godt, det gør dem tror, ​​at du skal have penge tilovers, gemt væk i tilfælde af en nødsituation. De behøver ikke at vide, at der er kun 10€ i det, og heldigvis har de ikke spørge!
 10. 10
  Få alle dine fakta sammen og få klar til at anvende. Anvende online er meget lettere og mindre skræmmende. Disse kreditkort telefon reps bare at læse et script, og de læser så pokkers hurtigt det gør dig forvirret! Plus, vil mange steder give dig dit svar lige med det samme.
  • Du har brug for personlig info som navn, CPR-nummer, mors pigenavn, osv. Så du får brug for økonomisk info, især hvor mange penge man tjener, hvilken type konti, du har (kontrol / opsparing), hvor længe du har boet på din nuværende bopæl (det hjælper, hvis du har været der et år eller længere), og lignende. Under det hele på hånden før tid spare frustration over at skulle grave efter noget nyt ved hvert nyt spørgsmål.
 11. 11
  Når du har udfyldt ansøgningen, sende det og afvente et svar. Med lavere indkomst, hvis du er godkendt, vil det sandsynligvis være en lavere kreditlinje (undertiden kun 225€), indtil du har bevist dig selv som en ansvarlig kunde. Betaler til tiden hver gang. Betale mere end det krævede minimum, og før du ved af det, vil din nye kreditkort selskab har du blinkende plastic, hvor du går.

Tips

 • Hvis du ikke kan finde en god fast rate'er mindste drage fordel af de mange 0% indledende rente kort. Men pas på, læse det med småt, og de oplysninger matrix på bagsiden af ​​tilbuddet om at se, hvad satsen går til efter Intro periode er overstået. Sure det kan være 0% i et år, men hvis det går til 29,9% efter, at det er ikke en god deal!
 • Kreditforeninger, mens svært at få accepteret, har nogle af de bedste priser og politikker, så holde dem i tankerne, når du har etableret et solidt (ikke ekstravagant) indtægter og udgifter mønster.
 • Adspurgt om din livssituation, kan du vælge "Egen", hvis du bor i et hus, et andet medlem af husstanden ejer, selv hvis dit navn ikke er på skødet. Når den beder om din månedlige bolig betaling skriv kun, hvad du betaler, ikke hvad den fulde pant eller husleje (medmindre naturligvis du betaler det hele). Så hvis du bor sammen med tre roommates, der hjælper betale husleje, ikke træder 600€ hvis du kun betale 150€.
 • Husk uanset hvad, det anses for svigagtig aktivitet for at lyve om noget på din kredit ansøgning. Som en kreativ forbruger, dog kan du nogle gange bestemme, hvad relevante fakta ville kræve betydelige undersøgelse på den del af kreditor, bør du føler du har brug for at "fnug" kendsgerningerne lidt.
 • Må ikke være antydet at gå til en bank og tale med en kasserer. Hvis du har nogle unikke forhold, at man ikke kan forklare med online kreditkort formularer, kan du nemt tale med en bankdirektør og forklare din situation.
 • Ansøg om fastforrentede kort, når du kan, så du ved, at der vil være nogen overraskelser, hvis Fed beslutter at jack op Prime rate (og tilfældigvis dit kreditkort sats).

Advarsler

 • Watch out for luskede kreditorer. De kan lide at bytte om desperate mennesker på udkig efter nogen, der vil skære dem en pause. Sørg for at du ikke misligholder de mindste betalinger på noget tidspunkt, ellers kan du se i slutningen af ​​din lav rente periode.