Wkodk

Hvordan man tæller ud forandring

Før regnemaskiner og før edb kasseapparater, faktisk er folk nødt til at tælle ud Skift af sig selv. Tæller baglæns sikrer afkastet af præcise forandringer. Det er også vigtigt at tælle på denne måde i dit eget sind, når nogen giver dig skifte fra et køb. Hvis du ikke ved, hvordan man kan give eller modtage ændring fra en stor regning, vil du aldrig være sikker på, at du fik det korrekte beløb, eller hvis den anden person måske har begået en fejl eller forsøgt at snyde dig. Det er ikke svært at gøre, og der er ganske let og præcis metode til at tælle forandringer ude.

Steps

Hvordan man tæller ud forandring. Angiv købsprisen og mængden af købet.
Hvordan man tæller ud forandring. Angiv købsprisen og mængden af købet.
 1. 1
  Angiv købsprisen og mængden af købet. Når kunden hænder du en regning (fx 10€ 0,00), siger til dig selv, hvad købsprisen er ude af regningen (fx 5€ 0,22 ud af 10€ 0,00).
 2. 2
  Startende med øre, ud tælle nok forandring (starter optællingen til købspris) for at komme til den næste mønt eller bill størrelse.
  • Eksempel: 5€ 0,22 ud af 10€ 0,00.
   Counting ud øre: 5€ 0,23... 5€ 0,24... 5€ 0,25...
   Counting ud kvartaler: 5€ 0,50... 5€ 0,75... 5€ 0,00...
 3. 3
  Fortsæt byttepenge for 10€ 0,00 ved næste bruger dollarsedler Counting ud dollarsedler:. 10.€ 0,00... 10€ 0,00... 10€ 0,00... 10€ 0,00
 4. 4
  Hvis det er nødvendigt, skal du bruge næste faktura størrelse at fortsætte byttepenge, indtil du når regningen beløb (e. G. Hvis regningen beløb var 5€ 0,22, og de ​​gav dig 15€ til at betale).

Tips

 • Det er en god ide at placere regningen du modtager på toppen af ​​registret eller på enhver overflade i stedet for at placere det lige ind i kassen. Det kan spare dig fra forlegenhed eller tvister i tilfælde af du er distraheret og glemme, hvad kunden gav dig.
 • Øv dette ved at få en masse øre, Nickels, dimes og bruge monopol penge, hvis du ikke har regninger. Derefter gøre tror du køber for forskellige beløb, og tælle baglæns, indtil du lærer at gøre det nemt og hurtigt.

Advarsler

 • Vær opmærksom på korte skift kunstnere, der anmoder om forskellige trosretninger forandringsprocesser. [De vil normalt vente, indtil du har ændringen klar, og derefter begynde at forsøge at "bytte" "Kan jeg få to femmere i stedet for en ti?" "Vent, hvis jeg giver dig tilbage denne fem, kan jeg have det i dem?" Du ender med at give dem mere, end de gav dig.] Hvis en kunde begynder at anmode ændringer i pålydende værdi, ikke bliver forvirrede, bare lukke din skuffe (med alle de penge i det), og lad dem vide, at du bliver nødt til at ringe til en vejleder til at tælle kassen. Hvis de er ærlige, vil de (normalt) ikke noget imod.
 • Aldrig acceptere forandringer eller gå væk fra tælleren, indtil du har sørget for, at du har den rigtige forandring. Må ikke være flov, hvis det tager dig lidt tid at tælle baglæns.