Wkodk

Hvordan kan man øge din bank balance

Øge din bank balance er naturligvis vigtigt for din økonomiske sundhed. Alligevel kan det synes en umulig opgave, når din løn sidder fast hvor det er på, og der er ingen sandsynlige stigning i dine økonomiske indsatser inden for en overskuelig fremtid.

Opnåelse anstændige besparelser på et stramt budget er mulig ved at tage mere notits af de mindre udgifter, der har tendens til at sive væk penge ubemærket. Selv om det kan synes udfordrende i første omgang, det er rart at vide, at der er en hel del besparelser i forhold, som du har fuldstændig kontrol. At opdage hvordan du kan bruge din lille opsparing til at øge din bank balance Følg disse forslag.

Steps

Hvordan kan man øge din bank balance. Forbered dig på at bevæge sig væk fra dårlig udgifter vaner.
Hvordan kan man øge din bank balance. Forbered dig på at bevæge sig væk fra dårlig udgifter vaner.
 1. 1
  Forbered dig på at bevæge sig væk fra dårlig udgifter vaner. Den bedste måde at øge din bank balance er ikke at dvæle ved fortidens fejltagelser eller at gentage dem. I stedet ser mod din opsparing-tilbøjelige fremtid. Frem for alt er handling vigtigere end noget andet. Tag et enkelt lille skridt, og aldrig holde op med fokus på de mindre ting, indtil din bank balance er steget sundt. Og forhåbentlig inden da, vil du have udviklet nogle gode indgroede vaner, således at balancen holder på stigende uanset din større købekraft.
  • Vedtage en besparelse tankegang i stedet for en udgifter en. Det vil tage tid at bremse et forbrug vane, hvis du har en, men det er ikke noget mere end en vane, så du kan bryde den. Hver gang du går til at købe noget, har en sætning eller et spørgsmål til gøre dig tanker om, hvorvidt du virkelig har brug for at foretage dette køb.
  • Indse, at mindre tilbringer tendens til at være "off radar" for mange mennesker. Det er derfor, de kan være så ødelæggende, fordi lidt efter lidt, de tilføje op til ganske lidt og spise løs på dine chancer for at øge din bank balance.
 2. 2
  Start dagen med morgenmad og kaffe derhjemme. Hvis du har været for vane at snuppe en latte og kanel bolle på vej til arbejde, er det tid til at stoppe. Spise på flugt er usundt, og hvis du spiser fed og sukkerholdige fødevarer, du er ikke give din krop god brændstoføkonomi for dagen. Spar penge ved at spise en sund morgenmad hjemme og nyde din kaffe der også. Hvis det betyder at komme op lidt tidligere, så gør det - den ekstra søvn bliver nødt til at komme fra en tidligere sengetid, som ikke vil såre dig!
 3. 3
  Brun papirpose (eller termisk madkasse) din frokost. Du kan spare en masse penge ved at gøre din egen frokost hver dag. Prøv det i en uge og sammenligne besparelser. Du kan finde det er ikke bare penge, men også tid i vente linjer også. Du har også mere frihed om, hvor at spise og mere tid til motion, gå rundt eller løbe ærinder, når du brunt papir taske din frokost. Sæt omkostningerne forskellen i opsparingskonto.
 4. 4
  Skift til dit bibliotek for læsestof. Bøger, blade og aviser snart tilføje op, hvis du køber dem en masse. Ved at låne læsestof oftere, kan du sætte de sparede penge direkte ind i banken i stedet.
  • Nogle biblioteker giver dig mulighed for at downloade e-bøger til en elektronisk læser. Hvis du har en elektronisk læser, bruge bibliotekets låntagning rettigheder stedet for at købe din egen kopi.
 5. 5
  Forny din eksisterende garderobe i stedet for at smide det ud og købe alle nye klæder hver sæson. Kig efter måder at forbedre det tøj, du har, herunder tilføje dekorationer, døende dem, at ændre deres form eller funktion eller bytte dem med en ven. Hvis du virkelig elsker tøj, sætte et stramt budget for tøj, og når den er nået, købe ikke mere. Sæt alle de besparelser, du har lavet ind i banken - sammenligne det beløb nu med samme tidspunkt sidste år og sætte de besparelser direkte ind på din konto.
  • Vent til salget. Medmindre du arbejder i et modehus (i hvilket tilfælde, håber lad de er subsidiere dit tøj indkøb), er der ingen grund til at være iført tingene lige fra catwalken. Salget kommer hurtigt i disse dage, så vær tålmodig og vente på en.
  • Nogle tøj butikker eller mærker lader dig slutte sig til deres discount klubber eller medlemskab gratis og derefter tilbyde dig salg weekender eller dage nu og da. Vær sikker på at gøre brug af disse ved at give dem en aktuel e-mailadresse, så du kan blive advaret om de bedste tilbud. Du skal dog ikke falde i den fælde for at købe bare fordi der er en rabat på! Køb hvad du har brug for og ikke mere.
 6. 6
  Reducer dine rejseudgifter. Rejser til arbejde eller studier i bil kan være dyrt, med brændstof, vedligeholdelse og bil parkering omkostninger til at dække. Kan du ride din cykel eller gå i stedet? Måske er der offentlig transport med gode tilbud på multi-billetter. En anden mulighed kunne være samkørsel. Selvom det er praktisk at have din egen bil, det er dyrt. Ved at finde billigere transport metoder, vil du gøre en masse besparelser for din konto.
  • Prøv at have kun én bil per hele husstanden, og det kan spare en enorm mængde penge, hvis alle deler den ene bil og er afhængig af andre transport metoder til at dække hullerne.
  • Enhver form for at gå fra A til B, der indebærer at gå eller cykle vil forbedre dit helbred. Bare være klar over trafiksikkerheden og luft problemer og træffe passende foranstaltninger efter behov.
 7. 7
  Forbedre din talje på samme tid som opfedning din bankkonto. Reducere eller helt skåret ud slik, slik og andre sukkerholdige lækkerier, som du har været hengive i. Ved at stoppe indkøb af kager, chips, chokolade, slik og andre snacks, vil du spare penge, og ikke fylde dig selv op med tomme kalorier. Gemme dem som virkelige godbidder til en gang imellem i stedet for som daglig "must-haves". Sæt de besparelser lige ind i banken, så du ikke risikerer følelse berøvet!
 8. 8
  Stoppe med at købe lottokuponer og skrab. Dine chancer for at vinde er astronomisk lille. Dine chancer for at smide en masse penge, der kunne have været placeret i banken i stedet er enorme. Du kan føle, at "blot én win" vil løse alle dine problemer, men det vil ikke. Selv hvis du har vundet, er du stadig nødt til at beskæftige sig med, hvad personlige problemer er generer dig - inden for et år for at vinde lotteriet, de fleste menneskers liv er tilbage til, hvordan de var før sejren. Get real, og lad renters rente gøre nogle reelle stigning for din formuer i stedet.
  • Hvis din arbejdsplads gør du føle sig forpligtet til at deltage i at bidrage mod et kontor billet hver uge lave en beslutning om, hvorvidt det er værd at angst for begrudging dine medmennesker regnbue chasers, eller om at tage et standpunkt. Du kan altid nævne, at du har set lyset og ikke længere deltage i nogen form for gambling. Må ikke føler sig presset til at gøre det bare fordi alle andre tror, ​​de kommer til at vinde stort en dag.
 9. 9
  Gennemgå alle dine abonnementer på tidsskrifter, fitnesscentre, hjemmesider, hvad har du. Får du fuld værdi ud af dem eller har du formået at glemme alle de ting, du abonnerer på? Det er vigtigt at få mest ud af noget abonnement, hvis du ikke er, skal du annullere den og sætte penge ind på din bankkonto i stedet.
  • Har en lille beregning for at se, om din gym medlemskab er det værd per besøg. Hvis du vil hver dag, chancer er det der betaler for sig selv pænt. Hvis du kun vil én gang i en blå måne, er det muligt du betaler noget forfærdelig gerne 75€ et besøg!
  • I stedet for at betale for et medlemskab til at gå til en gym, bare gå jogging eller walking hver morgen. Planlæg andre, der er gratis.
  • Tjek din lokale velgørenhed butik for tilbagedateret magasiner og nogle store bog læser. Du kan få et bundt for en dollar i nogle steder!
 10. 10
  Gennemgå din telekommunikation og energi kontrakter regelmæssigt. Får du den bedst mulige tilbud til din telefon, internet adgang, elektricitet eller gas, kabel-tv, etc.? Tjek de konkurrenter til din nuværende leverandører for at se, hvad der er på tilbud.
  • Læs altid det med småt, før du springer fra én tjeneste til en anden, og før du tilmelder dig med en ny service. Du ønsker ikke at blive slået med at betale gebyrer for at bryde en kontrakt tidligt eller for at have for at tilmelde dig længere end din opmærksomhed span.
 11. 11
  Være kyndige med din mad shopping og spise valg. Spise i oftere, spise sundt og spise ting, du har kogt selv. Tag nogle menuer fra dine foretrukne spisesteder og reproducere måltider i hjemmet. Sæt de besparelser, du har lavet lige ind i bankkonto.
  • Non-mærke fødevarer er ofte så godt som mærkenavn mad. Det er værd at forsøge at se, hvad der er okay for din gane, du kan spare en masse.
  • Må ikke fratage dig selv for at spise ude totalt. Nogle spise ude er afgørende for at møde op med venner, fange den brummer af at være omkring andre mennesker, og for blot at nyde dig selv. Spare penge er ikke om fuldstændig at nægte dig selv for nogle glæderne som denne!
 12. 12
  Stoppe med at ryge og enten reducere eller stopper med at drikke alkohol. Disse to elementer kan spilde en masse penge, og de laver ikke en masse godt for dit helbred. Rygning er slet ikke sundt, mens overskydende drikker ikke heller. Én kompromis for alkohol kan være at stoppe ugedag alkoholindtagelse og bare nyder det i moderate mængder fra fredag ​​til søndag aften. En flaske vin med hvert måltid snart tilføjer op!
 13. 13
  Indskrænke shopping til fritid og erstatte det med rigtige fritidsaktiviteter. Behandl shopping som nødvendigheden er det og købe kun hvad du har brug for, inden for en begrænset tidsramme. Hvis du virkelig elsker butikker, gøre nogle vindue shopping snarere end den faktiske indkøb. Derefter finde nogle gode fritids erstatninger til at tage plads på formålsløs udgifter, såsom at spille en sport, der tager en cykeltur ved floden, tager nogens hunde til en gåtur, besøger stranden eller gå lange ture i naturen eller på dit lokale byområder miljø. Sæt de besparelser i banken.
 14. 14
  Sæt farten ned på opgraderinger. Har du virkelig brug for at have den nyeste computer/MP3 afspiller / mobiltelefon / elektronisk anordning opgradering? Hvor god er din eksisterende element lige nu? Hvis den gør alt, hvad du har brug for det, og det kører fint, overveje at afholde slukket, indtil den opgraderede version er meget billigere eller på salg. Hvis det er bare om at holde op eller status, så du ikke behøver at spilde pengene.
 15. 15
  Aktivt planlægger at flytte de besparelser, du har foretaget fra din tegnebog til din bankkonto. Besparelse på de små ting fungerer ikke, medmindre du kan se de faktiske resultater. Du skal flytte de besparelser ind på din konto på en regelmæssig basis. Det anbefales, at du fysisk optage eller selv tælle de besparelser og enten tilføje rigtige penge til en krukke eller sparegris for regelmæssig indskud eller overførsel mellem konti online. Efter et par måneder for at gøre dette, bør du bemærke stigningen som værende ganske betydelige.
  • Dette vil fjerne fristelsen til at flytte dine penge et andet sted.
 16. 16
  Embrace din sparsommelige tankegang. Være sparsommelig, sparsommeligt eller en bevidst forbruger handler ikke om afsavn. Det handler om at vide, hvornår for meget er for meget, og nok er nok. Det handler om at leve et liv mindre rodet og have mere tid til at socialisere, motion og være kreativ i stedet for at skulle bekymre sig om regninger og overtræk.
  • Byg lille bonus tilbringer ind på din opsparing. Det bør ikke være alt opsparing og ingen behandling. Ved særlige lejligheder, tillad dig selv lidt aflad for at bevise for dig selv, at spare ved at være opmærksom på alle de små ting udbetaler udbytte.
  • Når din ødeland stemme bliver lidt for højt, minde dig selv, at gode følelser kommer fra at have sparet nok for de ting, du virkelig ønsker i livet snarere end frittering penge væk her og der på dette og hint.
  • Gør ting, der gør dig glad i stedet bruge til at forsøge at finde lykken ophængt inde i en genstand.

Tips

 • Gør brug af, hvad du allerede ejer. Badeværelse kabinetter og pantry fuld af dåsemad er gode steder at starte! Kun udskiftning af forbrugsstoffer, når du har brug for dem.
 • Hold dig til et budget. Dette er antallet en måde at vide, hvor dine penge går.
 • Midlertidige moratorier om at købe visse poster kan hjælpe med at få dig gennem slankere perioder uden at føle som om du er nødt til at opgive posten til alle tider.
 • Smid alle, men et kreditkort. Bruge et kreditkort, når du virkelig har brug for det, som for forsikringsdækning på et køb.
 • Hvis du har familie, være sikker på ikke at forsømme dem. Lad ikke dit arbejde forrang dine relationer, medmindre du omhyggeligt har tænkt igennem din beslutning. Det kan ændre dit liv.
 • Undgå afgifter på dine regninger. Betal online inden forfaldsdatoen og drage fordel af alle tidlige betaling rabatter.
 • Find en ekstra indtægtskilde. Realiseringen af ​​et lidt ekstra penge online er nemt. Du kan starte en webside eller proces e-mail gratis og få betalt for at offentliggøre annoncer eller besøger hjemmesider.
 • Hvis du har brug for at komme hjem i en taxa, deler turen.
 • Er dine venner stadig bruge en masse? Lad dem vide, du behøver at være sparsommelige, og at du ikke er en velgørenhedsorganisation tilfældet. Du skal muligvis bruge lidt mindre tid omkring deres store udgifter vaner. Spørg dem til at komme på en vandretur eller strand besøg med jer nu og da. Fortæl dem, at du har noget penge ikke kan købe - anstændige samtaleemner!
 • Hverken en låntager eller en långiver være!

Advarsler

 • Lejlighedsvis godbidder er tilladt. Du søger ikke eremit tildeling af måneden! Den virkelige punkt at bemærke små udgifter, der bliver spildt, er at lære at overvinde impulskøb og at sikre, at dine penge arbejder hårdere for dig i stedet for blot at glide væk hver uge.