Wkodk

Hvordan at være en milliardær

De fleste af os ønsker at tjene flere penge, men få samle en milliard dollars i løbet af et helt liv. Med lidt planlægning og smarte risici, men at blive en milliardær er mulig. Starte med denne trin-for-trin guide til at opbygge din formue.

Steps

Hvordan at være en milliardær. Invester i en virksomhed.
Hvordan at være en milliardær. Invester i en virksomhed.

Kom godt i gang

 1. 1
  Get smart. Folk bliver ikke milliardærer ved et uheld. Afmystificere så mange af de variable som du kan, før du samler en plan, såsom renter, skatteniveauer, udbytter og så videre. Tag en klasse online eller på et universitet på finansiering, bøger om investere læse og kender reglerne. Læs om succesfulde milliardærer, og hvordan de gjorde deres formuer, såsom Warren Buffett eller Jon Huntsman, Sr være klog med dine penge er den sikreste måde at samle mere af det.
 2. 2
  Begynde at spare. Det tager penge for at tjene penge, som man siger. Tage en vis mængde penge ud af din lønseddel, så snart du får udbetalt, og sætte det i en opsparingskonto, der skal bruges til fremtidige investeringer eller bare samle interesse. Beslut hvilken procentdel af din indtjening, du har råd til at undvære, og starte der - så lidt som 15€ pr lønseddel vil begynde at gøre en forskel over tre eller fire år. Hvis du beslutter dig for at sætte det penge i retning af en høj-risiko investering, så er du kun risikere hvad du har råd til at tabe.
  • Lev frugally. Hvis du ønsker at sætte flere penge til side og vokse din nettoformue, skåret ud unødvendige udgifter såsom spisning eller underholdning. Skelne mellem, hvad du skal bruge penge på nu og fornøjelser, der kunne vente til senere.
  • Collect ændre. Tøm reservedele forandring fra dine lommer eller pung i en krukke hver aften. I et par måneder, tage pengene til en mønt-optælling kiosk eller tilbringe eftermiddagen rullende det selv (du kan få papir mønt ruller fra banken gratis). Hvis du bruger kontanter ofte, bør du være i stand til at indsamle et par hundrede dollars om året på denne måde. Put den direkte i din milliardær-konto.
 3. 3
  Lav en femårsplan. Beregn et konservativt skøn over, hvor mange penge du kan administrere at spare over 5 år. Afhængigt af mængden, hvad den bedste udnyttelse af dine penge skal være, uanset om det er at investere, at starte en virksomhed eller blot lade pengene til at fortsætte med at indsamle interesse beslutte.
  • Hold din plan presserende. Sørg for at dine ideer ophold på forsiden af ​​dit sind ved at skrive dem ned og henvise tilbage til dem regelmæssigt. Hvis du har en hård tid opholder sig interesseret i projekter nedskrive påmindelser om din plan og sætte dem et sted du går hver dag - for eksempel på den badeværelse spejl eller instrumentbrættet i din bil.

Invest

 1. 1
  Købe fast ejendom. En almindelig måde at tjene flere penge er at investere i fast ejendom. Ejendom vil generelt værdsætter i værdi over tid, og kan give dig et godt afkast af din investering. Din investering kan være,, eller.
  • Vær på vagt over for at investere i en kunstigt oppustet marked og sørg for at du nemt kan betale den månedlige pant. Hvis du ikke ved ret meget om 2008 sub prime realkreditlån krise i Europa, kan det være en god idé at læse op på det og tage væk et par advarende fortællinger.
 2. 2
  Invester i en virksomhed. Start din egen virksomhed eller købe ind én kan være en solid måde at tjene penge over en lang sigt. Opret eller vælge en virksomhed, der tilbyder et produkt eller en tjeneste, som du ville købe dig selv, og sætte din tid og penge i retning af at forbedre den. Blive vidende om branchen, du ønsker at gå ind i og lære at skelne mellem gode og dårlige erhvervsinvesteringer.
 3. 3
  Købe og sælge aktier. Aktiemarkedet kan være et godt sted at vokse din formue. Se de markeder, grundigt, inden du begynder at købe og være opmærksomme på, hvilke bestande gøre godt, indsamle denne information vil hjælpe dig med at gøre smart køb i fremtiden. Når du investerer, forstå, at de fleste bestande sætter pris på lang sigt, ride ud små fald i værdi, hvis du kan.

Get Lucky

 1. 1
  Gamble. Hvis du foretrækker lejlighedsvis dagdrømmer om at blive rig i løbet af udviklingen af ​​den langsigtede indsats, prøv gambling. Oddsene er imod dig, og du er usandsynligt at vinde millioner, men det er sket før. Hvis du vinder penge på et kasino eller i et lotteri, tage det til en finansiel planlægger med det samme - han eller hun kan hjælpe dig med at finde ud af at dyrke dine gevinster, og med nogle kloge beslutninger, ramte måske en milliard.
  • Stop gambling straks (eller starter ikke på alle), hvis du tror, ​​du måske blive afhængig. Ikke mange ludomaner får rig, fordi de ikke ved, hvornår de skal stoppe.
 2. 2
  Marry godt. Udnyt dit gode udseende og charme til en økonomisk fordelagtig ægteskab. Du og din ægtefælle kan arbejde som et team til at vende hans eller hendes penge til en milliard dollars. Watch out for jern-klædte per-ægteskabelig aftaler.
  • Forskning viser, at selv hvis du ikke gifte sig med en for pengene, med en støttende ægtefælle er afgørende for at blive rig. Partner op med nogen, der er i dit forhold til det lange seje træk.

Tips

 • Vær kreativ. Hvis du ønsker at starte en virksomhed eller investere i en, så prøv at komme med en vinkel, som ingen andre har overvejet.
 • Tror du vil få der en dag (positiv tankegang).
 • Lær at tage kalkulerede risici. Dine penge vil tjene renter, mens det sidder i banken, men det vil tjene en masse mere, hvis du bruger det i smart, lidt risikable måder.

Advarsler

 • Hold dig væk fra get-rige svindel. Disse kan løbe fra mennesker lover at fortælle dig, hvordan du spille på aktiemarkedet, at en person hævder de vil investere dine penge til dig.