Wkodk

Hvordan man skriver en tak note efter en begravelse

Efter døden af ​​en elsket en, deltager til finesserne om etikette kan være den sidste ting du ønsker at gøre. Alligevel er det en vigtig del af livet at anerkende andres venlighed i tider med sorg og modgang, og der er nogle måder at gøre det lidt lettere for dig. Her er hvordan.

Steps

Hvordan man skriver en tak note efter en begravelse. Køb enkel (plain), god kvalitet brevpapir.
Hvordan man skriver en tak note efter en begravelse. Køb enkel (plain), god kvalitet brevpapir.

Skrive din egen tak note

 1. 1
  Køb enkel (plain), god kvalitet brevpapir. Kig efter kort, der blændede, eller har "Thank You" skrevet på forsiden i underspillet, elegant skrifttype. Æsker med kort kan købes på de fleste big-box butikker, eller du kan besøge din lokale stationære butik.
 2. 2
  Lav en liste over personer, du gerne vil takke for deres venlighed. En potentiel liste kunne omfatte leder og personale begravelse hjemme, såvel som folk, der har sendt blomster, kogt mad eller på anden måde hjalp med at arrangere begivenheden. Hvis en kirkelig myndighed førte service, send ham eller hende en note tak sammen med en lille donation til kirken. Hvis nogen udtrykte en særlig meningsfuld stemning til dig på den begravelse eller langvejs fra, omfatter denne person på listen.
  • Huske ikke hver person, der fortjener en tak note var til stede ved begravelsen, derfor bør du takke hver person, der gjorde en indsats for at vise deres sympati og støtte på andre måder, for eksempel folk, der har underskrevet gæst registrere på et andet tidspunkt, en person, der er fastsat børnepasning for andre under begivenheden, dem der sendte blomster, eller nogen, der doneres til en velgørende organisation i navnet på den afdøde.
 3. 3
  Skriv en simpel tak. Der er ingen grund til at skrive et essay - folk forstår, hvad du går igennem. Du skal blot tale fra hjertet. Nogle ting du kan omfatte, er:
  • Minder en kort hukommelse, hvordan denne person rørte den afdødes liv på meningsfuld måde.
  • Blot takke dem for at tænke på dig på denne tid af store tab i dit liv.
  • Hvis de virkelig er tæt på dig og / eller din familie, kan du også ønsker at fortælle dem, hvor meget det betød for dig, at de var der for dig og din familie, og hvordan de har altid delt de gode og dårlige tider med dig og din familie. Sige alt fra hjertet og sige det enkelt.
 4. 4
  Skriv den takketale yous, når du kan, og hvis du kan. Må ikke føler sig presset til at skrive dem, når du ikke vil. For nogle mennesker, skrive tak-yous kunne være en rensende proces. For andre kan det være en metode til at afværge sorg lidt længere og eller en måde at skabe forbindelse til mennesker efter følelse afbrudt
  • Bare gør hvad der føles rigtigt. Uddelegere pligt til et andet familiemedlem eller en ven, hvis det er bare for meget, og du er overvældet. Du kan altid diktere, hvis du har til.
 5. 5
  Få hjælpere til at sende noterne. Hvis du ikke føler op til mærkning kuverter, slikke dem, stikning på frimærker og kørsel noterne ned på posthuset, så spørg en ven eller en anden til at gøre det for dig. Du kan finde folk vil være mere end klar til at hjælpe dig.

Tips

 • Et eksempel på en kort, høflig note for blomster er: "Tak for din eftertænksomhed Din gavmildhed og støtte i denne svære tid er meget værdsat.".
 • Et generaliseret eksempel: ".! Det er svært faktisk at sætte vores tanker i ord, men vi meget taknemmelige for din venlige og hjælpsomme ord gerninger og fagter på et tidspunkt, hvor disse ting betyder så meget Vi takker Gud for venner som dig"
 • Være høflig, men hvis du føler et behov for at være ærlig om noget i din note, sove på det. For eksempel, du ønsker at vide, hvorfor den person, du skriver til sendte blomster, men ikke deltage i begravelsen. Måske er det noget, der skal siges at rydde ud af dine dæmoner, men du skal huske, at i sørgende, er du sandsynligvis ikke være i en sådan tilstand, at tænke så lige som du normalt ville. Sove på det i ugevis, hvis behov være! Husk, når din note er skrevet og sendt, kan du ikke nogensinde tage det tilbage.
 • Gør det fra dit hjerte, og hvis ikke, i det mindste høflig. Selv hvis nogle mennesker på begravelsen hæve dine hackler årsager længe gennemsyret i slægtsforskning, være generøs i løbet af denne tid af sorg - trods alt, hvis du er stridende med mennesker, der kom, så husk at de i det mindste kom.
 • Det er ikke nødvendigt at sende en tak note til hver person, der kom til at betale deres henseender under ringer timer.
 • Traditionelle etikette dikterer, at noter skal sendes senest to uger efter begravelsen.